Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Η Ματα εχει ολη την μουρη της ...κοτλε, απο τις γρατζουνιες και...
Εκεινο, βαδιζει πλεον με τρια απο τα τεσσερα ποδια, εχει ενα σημαδι απο δοντι στο κεφαλι, ενα απο τα τρια καλα ποδια κουτσαινει και πηγαινει καπως σαν τον τζαναμπετη τον καβουρα, αλλα...
Δεν καθεται στα αυγα του...το βλεπω...ενω η αλλη, η να μην την πω τωρα, ειναι αραχτη η εστω ψιλοκοιμαται...παει και της κανει δυο πραματα...η θα της αρπαξει την φουντωτη ουρα της με τα δεκαξι νυχια της και δεν την αφηνει...η που θα της δαγκωνει τα αυτια...
Η Λουκια αδιαφορει επιδεικτικως...τις κοιταζει σα να λεει..."παλι τα ιδια? τι θα γινει εδω μεσα?"...
Να τα χωρισω...ναι, καλα το ξερουμε αυτο...
Οταν τα χωριζω, τουλαχιστον την νυχτα, μενω ξαγρυπνος απο τις φωνες τους, θελουν να ειναι μαζι...
Με τούτα και με όλα που διαβάζω ,είναι η τρίτη φορά σήμερα που μπήκα να ματαξαναδω το ποσό επιστροφής...Μάλλον ειμαι από τους ελάχιστους τυχερούς ...Όλοι καλεσμένοι στη νέα μου θαλαμηγό και καλό καλοκαίρι
ακουγαμε 600 ευρω και καναμε σχεδια θα φουλαραμε βενζινη το αμαξι θα γεμιζαμε το ψυγειο με τροφιμα και θα πηγαιναμε ενα διημερο καπου αλλα τελικα τα 600 δεν ηταν 600 και ετσι το παραμυθι που ολοι ειχαμε φανταστει εξαφανιστηκε
Ε, θα εχεις παρει κανα πενηνταρικο εσυ...ναι, ναι, θα ερθουμε στην θαλαμηγο σου, να την κανωμε...οπως εδω...
Παράθεση: Σχόλιο # 3545 από alisida
Με τούτα και με όλα που διαβάζω ,είναι η τρίτη φορά σήμερα που μπήκα να ματαξαναδω το ποσό επιστροφής...Μάλλον ειμαι από τους ελάχιστους τυχερούς ...Όλοι καλεσμένοι στη νέα μου θαλαμηγό και καλό καλοκαίρι
στα social media