Εχει γεμισει ποινικολογους η κοινωνια, να μας εξηγουν τα περι Λιγναδη...
Στρωστε για φαι κι ερχομαι!!!...Αμα αργησω, καθηστε και φατε... . . . . . . .
Καλη νυχτα. . . . . . . . .
Ενα εθνος ολοκληρο στα καγκελα, ετοιμοπολεμο, ζωσμενο βομπες, καρβουνα, σουβλες, συμπεθερους, τον παππου που δεν ακουει να φριξει, τα πιστολακια των μαλλιων για υποβοηθηση της θρακας και...
Εβαλα να δω απο τι βι, τι γινεται με τις φωτιες...
Παύλος Σιδηρόπουλος
Τουμπου τουμπου ζα τουμπου μαγοι θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι...
(Αυτό ταιριάζει...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 3567 από EnikosΕβαλα να δω απο τι βι, τι γινεται με τις φωτιες...
Βλεπω μια φιλοδοξη, γουαναμπι Σια, τεζα στο βαψιμο, με ενα μικροφωνο, αλαφιασμενη, αναμεσα στους πυροσβεστες, ασθμαινουσα, να προσπαθει να ηρωποιηθει...λεω αστο, μην φτιαχνεσαι απο τωρα...
Στο στουντιο η Ποπη, να λεει συνεχεια για τις μανικες και να απορει γιατι καθε χρονο αναβουν φωτιες, (πραγμα σπανιο), και να λεει καθε εξι δευτερολεπτα..."συγκλονιστικο, συγκλονιστικο"...
Ξαφνικα, δειχνει παλι πλανο απο την ασθμαινουσα φιλοδοξη, να ρωταει τους πυροσβεστες διπλα απο την φωτια..."ποια ειναι η κατασταση?"...με τους πυροσβεστες να την βριζουν και να την διωχνουν απο κει χαμου......
Και λεει η εκδιωχθεισα ..."μας λενε οτι ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα", (κανεις δεν το εβλεπε).... . . . .
Ε, ενταξει...μετα απο δεκα χρονια παλι τι βι...
Καλη νυχτα . . . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=AaTocAbCTFM
Παράθεση:
Σχόλιο # 3551 από EnikosΓιατι οταν βλεπω τον Χαρδαλια, ως ΥΦΕΑ να μιλαει με στρατιωτικους...
Που καθονται και προσοχη!!!...
Με πιανει μια τρελα?...
Ξετυλικια!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3556 από EnikosΕιναι εκει στα ενημερωτικα μπλογκσ μια φωτο, ενος LGBTQ και...
Ενος Ναυαρχου...με φουστα, γοβες, τσαντες γυναικειες κλπ αξεσοριζ...
Του Αμερικανικου στρατου...(πλακα τα διακριτικα και οι "βραβευσεις")...
Αυτες οι δυο λοιπον, φοβεριζουνε τσι Ρωσοι...
...θα πεσουν τακουνιες και τσαντιες, που θα παει συννεφο...
Καλη μερα . . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=BF0zluZMPQc
Αχουτααα!!!...
Και σημερα, απο το πρωι, η πυροσβεστικη βγαινει παντου και κανει εκκληση, να μην δυσχεραινουν το εργο της οι...δημοσιοκαφροι...
Πες μας, πες μας τι του είπες γτι εγώ δεν έχω και μεγάλη φαντασια/έμπνευση στις κατάρες
Έχω όμως στο σπίτι 5-6 πυροσβεστήρες, θα βγω μετά χαράς να σβήσω μια πιθανή ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στο διπλανό μου δάσος.
Οκ
Είμαι ασφαλής
Την#@@#&/#@
τους ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3571 από EnikosΚαι σημερα, απο το πρωι, η πυροσβεστικη βγαινει παντου και κανει εκκληση, να μην δυσχεραινουν το εργο της οι...δημοσιοκαφροι...
Ο αλλος στο ραδιο, κανει μαθηματα ασφαλειας των...σπιτιων...ρωταει ποσοι εχουν πυροσβεστηρα στο σπιτι τους...κανει συστασεις για το τι προδιαγραφων πρεπει να ειναι τα σπιτια μεσα σε δασωδεις περιοχες...
Ε...καταλαβαινεις..."επικοινωνησα" μαζι του...
Ε... ξερεις και τι του...ειπα...
Καλη μερα . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=Sdq4T3iRV80
Αφου ξερεις ειμαι εξω με αναστολη...με το που θα παω να "εκφραστω", με πετανε σιδηροδεσμιο στο περιπολικο και βγαζω τη νυχτα με κλαμπ σαντουιτσ και γκριν τεα...
Αν ηταν να εσβηναν αυτες οι φωτιες με τους πυροσβεστηρες ξηρας κονεως, η πυροσβεστικη θα ειχε κλεισει το μαγαζι της...ο καθε ασχετος κεφτες λεει οτι του κοψει για να μεταφερει τις ευθυνες, κατα που τον εχουν διαταξει να τις μεταφερει...
Ασε το αλλο το τραγικο, που ελεγε αυτος ο κεφτες το πρωι, περι γεννητριων...
Του στελνω, (ενα ηπιο θα πω), "εσυ παιδακι μου πρεπει νασαι τσοπανης γιδιων απο το Βελουχι και την οροσειρα της Πινδου. Να παρει μπροστα η γεννητρια για να γινει τι...Να δουν απο που θα την κανουν την νυχτα?...Φεγγει η φωτια βρε ανου, χρειαζεται γεννητρια?"...
Εκει ημουν πολυ σεμνος και ελπιζω να μην με πεταξει στην καροτσα το εδω περιπολο δεμενο σα σαλαμι του αγερος...
Αχμμμ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3572 από alisidaΠες μας, πες μας τι του είπες γτι εγώ δεν έχω και μεγάλη φαντασια/έμπνευση στις κατάρες
Έχω όμως στο σπίτι 5-6 πυροσβεστήρες, θα βγω μετά χαράς να σβήσω μια πιθανή ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στο διπλανό μου δάσος.
Οκ
Είμαι ασφαλής
Την#@@#&/#@
τους ...
Προφανως και ειπε μια παπαρδελα στον αερα...
Για να κανεις αυτονομο συστημα πυροσβεσης, σε μονοκατοικια λεμε...οικονομικα ειναι σαν να χτιζεις και δευτερο σπιτι...
Δευτερο...ΔΕΝ προβλεπεται διοτι οτι οικημα εχει χαρακτηρισθει ως κατοικια, ΔΕΝ απαιτειται πυρασφαλεια, εκτος και αν θελουμε μονοι μας να παρουμε κανεναν πυροσβεστηρα κονεως κλασης ABC...μετα...
Αν δεν εισαι καλα εκπαιδευμενος με την χρηση πυροσβεστηρων και χρειαστει να σβησεις οικιακη φωτια, το πιο πιθανο ειναι να παθεις ο ιδιος σοβαρη βλαβη απο τα χημικα που περιεχουν οι πυροσβεστηρες...αλλα θα εχεις σωσει την κουζινα απο την φωτια του τηγανιου πι χι...
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε, ειναι να εχουμε πυριμαχες κουβερτες μεγαλων διαστασεων και να προλαβουμε να τις ριξουμε πανω στην φωτια, (αφαιρεση οξυγονου απο την εστια), και σιγουρα θα σβησει αποτελεσματικοτερα και με μεγαλη ασφαλεια για εμας...
Και οχι...οι φωτιες που ξεσπουν εδω και 30 χρονια ΔΕΝ ειναι απο το ματι της κουζινας μας σε καμια περιπτωση...αποκλειεται κατηγορηματικως...τουλαχιστον για την Ελλαδα...
Σε αλλα κρατη, ναι ξεσπουν φωτιες απο αυτοαναφλεξεις λογω του οτι εχωμε κανει σουρωτηρι την θωρακιση της Γης μας...(το κτητικο μου αρεσε, τρομαρα ΜΑΣ)...αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο...
Ειναι να εχεις γυρισει απο ραουντ τριπ ταξιδι και...
Επειδη η μουσικη δεν εχει οπαδους με φουστανελες, αλλα λατρεις της...
https://www.youtube.com/watch?v=JO4Ly78gLms&ab_channel=KingCurtis-Topic
Χρηστος Στυλιανιδης...για κατι τον εχουν βαλει εκει Υπουργο...δεν ξερω ακριβως...
Ρογκακος...δεν θα ξεμεινουμε ποτε των ποτων απο...Γιωργο Αυτια...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media