Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Gossip...

Enikos

# 3701 στις 22/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Το οτι σου απαντουν κιολας, ειναι κατι πολυ προχω...εστω και με αυτη την γαρδουμπε απαυτολογια...

Εγω θα σου βαλω αλλο διλημμα, εν οψει των νεων ληστρικων τιμολογιων...

Λεει η κυβερνηση, (με το συμπαθειο), οτι θα καλυψει επιδοματικα το κοστος ΚΑΙ αυτων των αυξησεων λες και καλυψε των προηγουμενων...

Θα δωσει 2.135. 000.000 λεει παλι και ολα θα ειναι καλα...

Εγω πως εχω την εντυπωση οτι θα δωσει τα χρηματα μας παλι, απο την πισω πορτα, στους παροχους?...

Αυτο δεν θα γινει στην ουσια?...

Ποιου τα χρηματα θα δωσει για να μαζεψει ψηφους και σε ποιους???...

Μα...στους σπονσορες της!!!...

Τα χρηματα ποιου?...Της κυβερνησης, (με το συμπαθειο), η του Σταικουρα?...

Αλλο τωρα...

Λεω...κατσε να δω εναν αλλο παροχο τι παιζει και παιρνω ενα τηλεφωνο εκει...

Ξεκιναμε...μου τα περιεγραψαν καπως οτι θα με πληρωναν κι απο πανω......

Λεει, λεει, λεει μια εκει πολυ τσαχπινα και φτανουμε στο δια ταυτα...

"Ρητρα αναπροσαρμογης, υπαρχει?"...

Εκαμε λες και της εβρισες ολο το σοι, απο την "προσβολη" που της απηυθυνα...

"Τι σας λεω τοση ωρα Κυριε???"...

Λεω...καλα και με συγχωρειτε για την σταση μου αυτη...

Μου στελνει την συμβαση που υποτιθεται οτι θα υπογραφαμε...

Η τιμη της κιλοβατωρας καμια σχεση με τις πιτσες που ελεγε στο τηλεφωνο...

Διαβαζω παρακατω..."Ρητρα αναπροσαρμογης - ΝΑΙ"...

Ξανα τηλεφωνω...Κυρια μου με εσας μιλησα?...Βεβαιως!!!...

Και αυτα μου ειπατε στο τηλεφωνο?...Τοσο η κιλοβατωρα ΚΑΙ ρητρα αναπροσαρμογης???...

Ξερετε, να σας εξηγησω...Μην μου εξηγησεις τιποτα, αυτα μου ελεγες στο τηλεφωνο???...

Οποτε τι καταλαβα...Το δικαιωμα να αλλαζεις παροχους διχως πεναλτι, εχει να κανει με τις τιμες που θελουν ΟΛΟΙ οι παροχοι να ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ως ενιαιες στην αγορα και κλαφτα...

Τι μου λες εμενα τωρα για τα απλα μαθηματικα, οταν μιλας μαζι τους και κοιτας μην σου δαγκωσουν κανα σβερκο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3700 από alisida

Έχω μαθηματικό πρόβλημα : 

Παίρνω τηλ την τάδε εταιρεία ηλεκτρισμού και ρωτώ , πώς,αφού οι ρυθμίσεις αναπροσαρμογής το τελευταίο τρίμηνο ήταν λιγότερο από 0.271 (λαθος το είχα γράψει) 

να βγαίνει η εκκαθάριση με αυτό το ποσό 

Μου απαντούν, ότι είναι ο μέσος όρος Έχουμε και λέμε λοιπόν :

107*0.274803 

71*0.261939

211*0.242412

217*0.271710

Με ποιο μέσο όρο θα κοστολογηθουν οι 606 συνολικες κιλοβατώρες ? 

Και πώς γίνεται ο μέσος όρος να ισούται με το τελικό μεγαλύτερο νούμερο ?? 

Η απάντηση που παίρνω είναι πως αυτός είναι ο μέσος όρος 

Αρέσει στο μέλος saga-saga

Enikos

# 3702 στις 22/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Καλη νυχτα . . . . . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=fB5u4asbDW0

alisida

# 3703 στις 22/8/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ζητώ να μου δώσουν το απομαγνητοφωνημένο,από τηλεφωνική συνομιλία προ συμβολαιου.

Να μας πείτε λέει,ημερομηνια.

Τους λέω ,τάδε μήνας,εσείς δεν κρατάτε αρχείο ? 

Επίσης,πρότεινα να πάμε στο δικαστήριο για να αποδειχτεί εάν πρέπει όντως να τους πληρώσω αυτά που λένε (έχω παλιά χρωστουμενα )

Απάντησαν ότι δεν πάνε στο δικαστήριο.

Γιατί άραγε ? 

Ρητορική ερώτηση 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3701 από Enikos

Το οτι σου απαντουν κιολας, ειναι κατι πολυ προχω...εστω και με αυτη την γαρδουμπε απαυτολογια...

Εγω θα σου βαλω αλλο διλημμα, εν οψει των νεων ληστρικων τιμολογιων...

Λεει η κυβερνηση, (με το συμπαθειο), οτι θα καλυψει επιδοματικα το κοστος ΚΑΙ αυτων των αυξησεων λες και καλυψε των προηγουμενων...

Θα δωσει 2.135. 000.000 λεει παλι και ολα θα ειναι καλα...

Εγω πως εχω την εντυπωση οτι θα δωσει τα χρηματα μας παλι, απο την πισω πορτα, στους παροχους?...

Αυτο δεν θα γινει στην ουσια?...

Ποιου τα χρηματα θα δωσει για να μαζεψει ψηφους και σε ποιους???...

Μα...στους σπονσορες της!!!...

Τα χρηματα ποιου?...Της κυβερνησης, (με το συμπαθειο), η του Σταικουρα?...

Αλλο τωρα...

Λεω...κατσε να δω εναν αλλο παροχο τι παιζει και παιρνω ενα τηλεφωνο εκει...

Ξεκιναμε...μου τα περιεγραψαν καπως οτι θα με πληρωναν κι απο πανω......

Λεει, λεει, λεει μια εκει πολυ τσαχπινα και φτανουμε στο δια ταυτα...

"Ρητρα αναπροσαρμογης, υπαρχει?"...

Εκαμε λες και της εβρισες ολο το σοι, απο την "προσβολη" που της απηυθυνα...

"Τι σας λεω τοση ωρα Κυριε???"...

Λεω...καλα και με συγχωρειτε για την σταση μου αυτη...

Μου στελνει την συμβαση που υποτιθεται οτι θα υπογραφαμε...

Η τιμη της κιλοβατωρας καμια σχεση με τις πιτσες που ελεγε στο τηλεφωνο...

Διαβαζω παρακατω..."Ρητρα αναπροσαρμογης - ΝΑΙ"...

Ξανα τηλεφωνω...Κυρια μου με εσας μιλησα?...Βεβαιως!!!...

Και αυτα μου ειπατε στο τηλεφωνο?...Τοσο η κιλοβατωρα ΚΑΙ ρητρα αναπροσαρμογης???...

Ξερετε, να σας εξηγησω...Μην μου εξηγησεις τιποτα, αυτα μου ελεγες στο τηλεφωνο???...

Οποτε τι καταλαβα...Το δικαιωμα να αλλαζεις παροχους διχως πεναλτι, εχει να κανει με τις τιμες που θελουν ΟΛΟΙ οι παροχοι να ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ως ενιαιες στην αγορα και κλαφτα...

Τι μου λες εμενα τωρα για τα απλα μαθηματικα, οταν μιλας μαζι τους και κοιτας μην σου δαγκωσουν κανα σβερκο...

Enikos

# 3704 στις 23/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οταν μιλουν με ιδιωτες, λενε οτι φιδι μπορεις να σκεφτεις...

Αν εμφανιστει μπροστα τους καποιος νομικος, με τις σχετικες εντολες του εισαγγελεα, βρισκονται ολα και αν δεν βρεθουν...μεγαλο προβλημα...

Αν δε...περιμενεις λιγο μεχρι να επιστρεψει ο Θειος Τακης στον Αλφα, διοτι διακοπαρει τωρα, και του πεις το προβλημα σου, το οποιο θα πει στον αερα κιολας, (μαβρη διαφημηση), να δεις ποσο γρηγορα αλλαζουν τροπαριο...και ποσο γρηγορα βρισκουν οτι ειναι δεσμευμενοι απο τον νομο να εχουν σε πρωτη ζητηση...

Το να λενε παντως αυτες τις μαγκιες του κιλου, οταν παρουσιαστουν οι ανωτερω κινησεις, δεν παιζει με την καμια...

Επισης, ριξε μια ματια στο νετ, γινονται ομαδικες κινησεις πολιτων για αυτο το ζητημα και μαλιστα με αντικειμενο αυτο ακριβως που περιγραφεις εδω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3703 από alisida

Ζητώ να μου δώσουν το απομαγνητοφωνημένο,από τηλεφωνική συνομιλία προ συμβολαιου.

Να μας πείτε λέει,ημερομηνια.

Τους λέω ,τάδε μήνας,εσείς δεν κρατάτε αρχείο ? 

Επίσης,πρότεινα να πάμε στο δικαστήριο για να αποδειχτεί εάν πρέπει όντως να τους πληρώσω αυτά που λένε (έχω παλιά χρωστουμενα )

Απάντησαν ότι δεν πάνε στο δικαστήριο.

Γιατί άραγε ? 

Ρητορική ερώτηση 

Enikos

# 3705 στις 23/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παει ενας τρομπετας στην Θεσσαλονικη και ονομαζει εναν δρομο..."οδος Τολη Βοσκοπουλου"...

Βγαινει η τεθλιμμενη και ευχαριστει που απεδωσαν τετοια τιμη, στον ανθρωπο που εφαγε 5 μυρια φορους απο το Ελληνικο κρατος, με  διακανονισμο της ιδιας να αποπληρωσει το ποσον αυτο με ...500ευρω τον χρονο...

Δηλωνει υπερηφανη κιολα για το ονομα του φοροφυγα και καταχραστη των Δημοσιων εσοδων του κρατους τουτου...

Βγαινει ο Δημαρχος της περιοχης και την συγχιζει φοδρα, για το οτι αυτο ηταν μια πρωτοβουλια του τρομπετα-ανου-θαυμαστου του καθε Τολη και αμεσως στελνει συνεργειο και αποκαθηλωνει τον Εθνικο Ευεργετη ως ονομα και φωτο που ειχε αναρτησει ο γκαγκας...

Ενιωσα μια ανακουφιση να ξερεις...Αρκετα λαμογια δεν εγιναν δρομοι?...Ε, οχι και o Τοληw ρε πτ!!!...

Ξεπεσμος...

https://www.youtube.com/watch?v=lbPSVtZdu4U&ab_channel=TheDoobieBrothers-Topic

Kristina_

# 3706 στις 23/8/2022
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Εγω ερχομενη στη  παραλια περασα απο ενα δρομο, οδος φρεντυ γερμανου λεει  μα ειναι σοβαροι??? Ποτε θα δω και οδος μενεγακη

Παράθεση:
Σχόλιο # 3705 από Enikos

Παει ενας τρομπετας στην Θεσσαλονικη και ονομαζει εναν δρομο..."οδος Τολη Βοσκοπουλου"...

Βγαινει η τεθλιμμενη και ευχαριστει που απεδωσαν τετοια τιμη, στον ανθρωπο που εφαγε 5 μυρια φορους απο το Ελληνικο κρατος, με  διακανονισμο της ιδιας να αποπληρωσει το ποσον αυτο με ...500ευρω τον χρονο...

Δηλωνει υπερηφανη κιολα για το ονομα του φοροφυγα και καταχραστη των Δημοσιων εσοδων του κρατους τουτου...

Βγαινει ο Δημαρχος της περιοχης και την συγχιζει φοδρα, για το οτι αυτο ηταν μια πρωτοβουλια του τρομπετα-ανου-θαυμαστου του καθε Τολη και αμεσως στελνει συνεργειο και αποκαθηλωνει τον Εθνικο Ευεργετη ως ονομα και φωτο που ειχε αναρτησει ο γκαγκας...

Ενιωσα μια ανακουφιση να ξερεις...Αρκετα λαμογια δεν εγιναν δρομοι?...Ε, οχι και o Τοληw ρε πτ!!!...

Ξεπεσμος...

https://www.youtube.com/watch?v=lbPSVtZdu4U&ab_channel=TheDoobieBrothers-Topic

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 3707 στις 23/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μετα τους αλλους ηγετες της ΕΕ, συν τον δικο μας, που τιμωρει ο Κοντος ειναι και η Φινλανδη Πρωθ/ργος...

Το "σκανδαλο" εκει ειναι οτι η Πρωθ/ργος εχει ...προσωπικη ζωη...

Το κανονικο "σκανδαλο" βεβαια ειναι οτι υπεγραψε την προσχωρηση της χωρας της στο ΝΑΤΟ...

Το θλιβερο, για την κουλτουρα και τον πολιτισμο αυτων των κρατων, ειναι οτι διαφοροι καφεδες, εχουν σηκωσει ολοκληρη ιστορια "δια το απρεπες" της νεαρης Πρωθ/ργου...

Που? Στην Φινλανδια ρε φιλε! Ενα απο τα προπυργια του δικαιωματος στην αυτοδιαθεση του ανθρωπου, στην πραξη και οχι στα λογια οπως...αλλου...ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε...

Και στο βαθος οι κοινωνικες αναταραχες, λογω των μετρων που "γονατισαν" τον Κοντο...

Οποιος νομιζει οτι ο πολεμος γινεται στην Ουκρανια, ειναι απλα αφελης...

Αυτα τα ολιγα...πα να παρω νεκταρινια και πεπονι...θες εσυ τιποτα?...

https://www.youtube.com/watch?v=kTtwy5kqjC4&ab_channel=iiurii

Enikos

# 3708 στις 23/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Με αυτα και τα αλλα, παει το τσιγαρο...

Αναψα ενα σημερα, ετσι για την συγκριση, την οποια βεβαια ειχα κανει και παλια οταν το ειχα κοψει...

Εκανα δυο τρεις τζουρες και πηγα επλυνα το στομα μου σχολαστικα, να φυγει αυτη η απαισια γευση...

Ευχομαι σε ολους τους καπνιστες συμβατικου τσιγαρου, να καταλαβουν ποσο ασχημα κανουμε με αυτη την επικινδυνη συνηθεια...

Καλη νυχτα . . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=Nh1I-bZcJLQ&ab_channel=ZTTFGTH11

Αρέσει στα μέλη hns1602, saga-saga και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 3709 στις 24/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

. .  . . . . .

Παράθεση:
Σχόλιο # 3706 από Kristina_

Εγω ερχομενη στη  παραλια περασα απο ενα δρομο, οδος φρεντυ γερμανου λεει  μα ειναι σοβαροι??? Ποτε θα δω και οδος μενεγακη

Enikos

# 3710 στις 24/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Καλη νυχτα . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=sO0hVomtdTk

...

There's a building on a corner, in a city, in a land, 

On a place they call the planet Earth, 

My orders are to sit here and watch the world go by, 

From the mission of the sacred heart

Watching all the days roll by 

Who are you and who am I? 

How's life on Earth? 

What is it worth?

Οθπσ! Το κείμενο σας ειναι φυσικο να μην μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

alisida

# 3711 στις 25/8/2022
author
Καζακστάν

Ευχαρίστως να ρίξω ,αλλά πολύ φοβάμαι μην είναι όπως οι συλλογικές κινήσεις τότε για τον ΕΝΦΙΑ 

Αλήθεια,τι έγινε με τις ομαδικές αγωγές ? Εμένα μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω επιστροφή,αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναπληρωσω.

Γνωρίζετε εσείς κάποιον που δεν πληρωνει πλέον ?

Χθεσινή συνομιλία, Ντριν κλπ κλπ.

Από το τάδε δικηγορικό γραφείο μου λέει 

Ρωτω,με ποια ιδιότητα με καλείτε,είστε πληρεξούσιος δικηγόρος? 

Λέει : ναι 

Ωραία,λέω,τότε να συζητήσουμε για τις χρεώσεις μου .

Α,όχι ,μου λέει,εμείς έχουμε εντολή μόνο να ζητήσουμε εξωφληση και τίποτε άλλο .

Βρε παιδιά εσείς εδώ που μου μαθαίνετε πολλές λέξεις, εξηγήσετε μου τι στα κομμάτια σημαίνει "πληρεξούσιος" 

Δεν υποχρεούται τουλάχιστον να γνωρίζει κάτι ή έστω να έχει δει τον λογαριασμό? Αυτοί έχουν μπροστά τους μόνο ένα ποσό που καθημερινά το ζητούν και όταν πρόκειται για διαπραγμάτευση δεν ξέρουν τίποτα .

Αυτά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3704 από Enikos

Επισης, ριξε μια ματια στο νετ, γινονται ομαδικες κινησεις πολιτων για αυτο το ζητημα και μαλιστα με αντικειμενο αυτο ακριβως που περιγραφεις εδω...

Enikos

# 3712 στις 25/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Πληρεξουσιος σημαινει, εν προκειμενω, αυτος που εχει την εντολη να απαιτησει καποιο ποσον...

Για να γινει απαιτητο ομως καποιο ποσον, πρεπει να εχει αποφανθει δικαστικη αρχη, να υπαρχει ενταλμα πληρωμης δηλαδη...

Αν εχει ενταλμα πληρωμης του ποσου, πρεπει να στο επιδειξει...

Αν δεν εχει, απλα...τον αγνοεις...

Αυτες οι εταιρειες, αλλα και οι αλλες της τηλεφωνιας, λογω του φορτου απληρωτων οφειλων, εχουν αναθεσει σε δικηγορικα γραφεια την πληρωμη των οφειλων με ποσοστα...

Και ενοχλουν τον κοσμο στην ουσια, εφ' οσον δεν εχουν δικαστικες εντολες πληρωμης των χρεων...

Ακουει ο αλλος "δικηγορος" τρομαζει...σου λεει "μπλεξαμε, ο νομος μας χτυπαει την πορτα"...δεν ειναι ετσι...

Καποτε εφυγα απο μια εταιρεια τηλεπικοινωνιων, διοτι αυξαναν συνεχεια τα τιμολογια και εβαζαν κατι ποσα που εγω δεν ειχα κανει αυτες τις επικοινωνιες διοτι ημουν στο εξωτερικο για μηνες...

Πληρωνω τον τελευταιο λογαριασμο, το συμβολαιο ειχε ληξει προ καιρου και αλλαζω παροχο...

Μου στελνουν εναν λογαρισαμο 2 μηνες μετα οτι χρωστουσα 275 ευρω...μαλιστα...

Τους τηλεφωνω και τους στελνω ολους τους λογαριασμους που ειχα εξοφλησει...μαλιστα...

Συνεχιζουν να στελνουν λογαριασμους και καποια στιγμη εφτασαν γυρω στα 600 ευρω...μαλιστα...

Με παιρνουν απο εναν "νομικο οικο" και με απειλουν να εξοφλησω το ποσον...

Δεν σηκωνουν κουβεντα, με απειλουν οτι αν δεν πληρωσω θα γινει αγωγη...μαλιστα...

Τους αγνοω...μια μερα βρισκω ενα χαρτι στο γραμματοκιβωτιο με τιτλο "εξωδικη προσκληση μπλαμπλαμπλα"...

Τους παιρνω τηλ και ζηταω αυτον που υπογραφει το εξωδικο...μου δινουν μιαν τσιχλοφουσκα πολυ αυστηρη η οποια ειχε το υφος "και χαρη σου καμω που σου μιλαω"...

Της λεω...δωσε μου τα πληρη στοιχεια σου να σε καταγγειλω για το οτι στελνεις εξωδικα με το ταχυδρομειο...η νομιμη διαδικασια ειναι να στο επιδοσει κλητηρας και να το υπογραψεις...οτιδηποτε αλλο θεωρειται απλα...απατη και εμπιπτει στην νομοθεσια περι ασκοπου εκφοβισμου με δολο = νταβατζιλικια της νυχτας...

Επισης, της ζηταω την εντολη πληρωμης...κουκου!!!...

Αποτελεσμα...δεν με ενοχλησε ποτε ξανα κανεις...

Οσο για τις συλλογικες κινησεις και περα απο τα αποτελεσματα τους τα οποια εκκρεμουν ακομα πολλα απο αυτα λογω εντολης ανωθεν, να ξερεις οτι εναν σκοπο εχουν, εκτος της δικαιωσης...

Αποτελουν το βαρομετρο, για τους "ανωθεν", των διαθεσεων των πολιτων αναλογα το ποσοστο συμμετοχης και τα λαμβανουν σοβαρα υπ οψιν τους εκει που υπολογιζουν τα ποσοστα τους...

Και πολλα, πολλα, παραπολλα αλλα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3711 από alisida

Ευχαρίστως να ρίξω ,αλλά πολύ φοβάμαι μην είναι όπως οι συλλογικές κινήσεις τότε για τον ΕΝΦΙΑ 

Αλήθεια,τι έγινε με τις ομαδικές αγωγές ? Εμένα μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω επιστροφή,αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναπληρωσω.

Γνωρίζετε εσείς κάποιον που δεν πληρωνει πλέον ?

Χθεσινή συνομιλία, Ντριν κλπ κλπ.

Από το τάδε δικηγορικό γραφείο μου λέει 

Ρωτω,με ποια ιδιότητα με καλείτε,είστε πληρεξούσιος δικηγόρος? 

Λέει : ναι 

Ωραία,λέω,τότε να συζητήσουμε για τις χρεώσεις μου .

Α,όχι ,μου λέει,εμείς έχουμε εντολή μόνο να ζητήσουμε εξωφληση και τίποτε άλλο .

Βρε παιδιά εσείς εδώ που μου μαθαίνετε πολλές λέξεις, εξηγήσετε μου τι στα κομμάτια σημαίνει "πληρεξούσιος" 

Δεν υποχρεούται τουλάχιστον να γνωρίζει κάτι ή έστω να έχει δει τον λογαριασμό? Αυτοί έχουν μπροστά τους μόνο ένα ποσό που καθημερινά το ζητούν και όταν πρόκειται για διαπραγμάτευση δεν ξέρουν τίποτα .

Αυτά 

Αρέσει στα μέλη hns1602, alisida

alisida

# 3713 στις 25/8/2022
author
Καζακστάν
Ενδιαφέροντα όλα αυτά, εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους είπα να πάμε δικαστικά, είπαν οχι.(Ίσως δεν τους συμφέρει το ποσό που είναι αρκετά μικρότερο από τα δικαστικά εξοδα) Επίσης, τους ζήτησα να μου στείλουν γραπτως αυτα που μου λένε στο τηλέφωνο,για να απαντήσω και γραπτώς.Επίσης αρνήθηκαν .
Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 3714 στις 25/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ετσι λοιπον...και να ξερεις το εξης...

Χρεωστας ΜΟΝΟ οταν εχει αποφανθει το δικαστηριο, συμφωνα με ολα τα στοιχεια, οτι πραγματι χρεωστας...

Στα δικαστηρια δεν πανε για τους εξης λογους...

Πρωτον...Ξερουν καλυτερα απο τον καθενα, οτι οποτε το τολμησαν εχασαν τις δικες...οχι ολες υπαρχουν και κακοπληρωτες, αλλα παρα πολλες αιτιολογημενες...

Δυο...Οι χαμενες δικες τους, δημιουργουν κακο νομικο προηγουμενο σε οτι αφορα τις λαμογιες τους οι οποιοες κινουνται παντα στην κοψη της νομιμοτητας και της παρανομιας...

Εντεκα...Ειναι απιστευτη δυσφημηση γι' αυτους...

Εννια και πολυ κριτικαλ...Τα "ψιλα γραμματα" των συμβολαιων, εκει οπου αραζει η ολη παρανομια τους, για να εχουν ισχυ πρεπει να σου εχουν αναλυθει απο ειδικους επιστημονες των διαταξεων και αφου δηλωσεις οτι ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ αυτους τους ορους, να τους υπογραψεις οχι επι του στελεχους του συμβολαιου, αλλα σε επισυναπτομενη στο συμβολαιο, ξεχωριστη πραξη...

Διοτι με το συμβολαιο αγοραζεις ενα προιον και ΟΧΙ τους περαν της κρατικης ισχυουσας νομοθεσιας, μαγειρεμενες σε νομικιστικες ακροβασιες συμφωνιες...

Εμ...τα ξερουν καλυτερα που λαμογευουν και σε ποια σημεια, μην νομιζεις...οι ιδιοι ειναι συντακτες των ακροβασιων...

Παρε κανα τσουβαλι πουπουλα απο τα Μεγαρα και ενα βαρελακι πισσα για οδοστρωματα υψηλων καταπονησεων και εισαι τζετ...

Ολα αυτα βεβαια, εφ' οσον εχεις αποδειξει νομικα οτι οι οφειλες σου ειναι αδικαιολογητες, ετσι?...

Και αλλα πολλα, παραπολλατετοια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3713 από alisida
Ενδιαφέροντα όλα αυτά, εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους είπα να πάμε δικαστικά, είπαν οχι.(Ίσως δεν τους συμφέρει το ποσό που είναι αρκετά μικρότερο από τα δικαστικά εξοδα) Επίσης, τους ζήτησα να μου στείλουν γραπτως αυτα που μου λένε στο τηλέφωνο,για να απαντήσω και γραπτώς.Επίσης αρνήθηκαν .

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 3715 στις 26/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ακουσα λιγο την συζητηση για τις υποκλοπες, στην Βολη...

Η πλακα η μεγαλη ειναι εκει που επικαλουνται ολοι τα της ευρυθμης λειτουργιας της Δημοκρατιας...

Αν τους πεις εκει στο ξαφνικο οτι το πολιτευμα της Ελλαδας ΔΕΝ ειναι η Δημοκρατια, αλλα ενα Κοινοβουλευτικο συστημα κατα παραγγελιαν, θα γινει ενας ντορος νομιζω...

Πολλα τα Ρουβλια Αρη...

https://www.youtube.com/watch?v=GLrxzIUwqeM

Enikos

# 3716 στις 26/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Το 2019 καπου στην Βραζιλια, εγινε η συλληψη ενος...παπαγαλου...

Ο φιλος μας ανηκε σε μια συμμορια ναρκωτικων και ειχε εκπαιδευτει στην θεση του...τσιλιαδορου...

Μολις εβλεπε κατι φωναζε "μαμα η αστυνομια!!!"...

Ειχε σωσει απειρες φορες τους "δικους" του απο πεσιματα...

Τελικα τον συνελαβαν και τον οδηγησαν στο τμημα...δεν ητανε δουλεια αυτη καθε τρεις και μια...

Τον παπαγαλο επισκεφτηκαν ενα σωρο ειδικοι της αστυνομιας για να τον ανακρινουν, αλλα και διαφοροι ειδικοι πτηνων...

Δεν ειπε λεξη...

Στον φακελο του σημειωθηκε οτι ο "υποπτος" δεν συνεργαστηκε με τις αρχες...

Και ετσι μεταφερθηκε σε εναν ζωολογικο κηπο, προκειμενου να μαθει να πεταει και να τον αφησουν ελευθερο στην φυση ...

https://www.youtube.com/watch?v=a502RejLz8s

Enikos

# 3717 στις 27/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Λευτερια στον Μπεν Αφλεκ!...

Καλη μερα . . . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=G3dFpQzu54w

Enikos

# 3718 στις 27/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ειναι πολυ κακο το οτι πλεον δεν αποτελει ταμπου η δημοσια συζητηση και η επιδειξη - απειλη χρησης των πυρηνικων οπλων...

Αυτο απο μονο του θα καμψει οποια αισθηση ελευθεριας και αυτοδιαθεσης...

Θα κανει τους λαους να φοβηθουν ακομα περισσοτερο...

Να κοιταξουν αλλου, περα απο τα καθημερινα προβληματα τους και προ παντων να μην ενωθουν, διοτι αυτη η απειλη καθιστα την εννοια της συσπειρωσης...ματαιη τουλαχιστον...

Δίκαια μεν εν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχωρούσιν.

Θουκυδιδης.

Και ετσι θα ερθει η νεα εποχη της ιστοριας η θα λλαξει πλανητη ο ανθρωπος...

Καλη νυχτα . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=D9tqpcp8lyQ

Enikos

# 3719 στις 28/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μην πινετε οταν οδηγατε...

Καλη μερα . . . . . .

(Μια μικρη διορθωση, για να μην ανησυχησουν οι φιλοι, για την υγεια μας)...

Καλη νυχτα . . . .όποτε...ξημερωσει...

https://www.youtube.com/watch?v=m9N8Qi6zLSU

Λευτερια στον Μπεν Αφλεκ . . . . .

Enikos

# 3720 στις 31/8/2022
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Η σωστη πλευρα της Ιστοριας σημερα, συνεχαρη την Τουρκια, ενα γενοκτονο συνονθυλευμα, για την "νικη" του (σφαγες) επι των Ελληνων στην Μικρασιατικη καταστροφη και προφανως οχι μονο για αυτο...

Αληθεια...την 25 Μαρτιου, γιατι δεν συγχαιρουν και εμας?...

Οταν συγχαιρεις εναν εισβολεα σε πεντε κρατη, την στιγμη που μιλαμε, για τις "νικες" του τι θες να δηλωσεις?...

Οχι οτι επικροτεις αυτον και την βαρβαρη συμπεριφορα του?...

Σε τι διαφερει ο κοντος απο αυτους που συγχαιρει σημερα η..."συμμαχια"?...

Πως?...Τι ειπατε βρε οπαδοι της σωστης πλευρας (κιολας) της Ιστοριας?...

Αρέσει στα μέλη hns1602, saga-saga
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.