Εκει πανου στο reset, ξερεις ποσα bios και σκληροι...βαλανε τα κλαματα?...
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 3839 από sa7an1cΈνα reset το χρειαζόμαστε πάντως
Καλα τα ειπαμε και σημερα... . . . . . . . . . . . .
Τωρα...καλη μερα να πω η καλη νυχτα...για ναμαι μεσα...
Ειδατε και εσεις Πρωθ/ργο που κονομησε η "Μεγαλη Βρετανια?"...
Μικρή "Μεγάλη Βρετανία"-περασμένα μεγαλεία.
Ξεπεσμός χωρίς πάτο. Βιτρίνα χωρίς περιεχόμενο. Απομονωμένη, ιδεοληπτική και πιο διασπασμένη στο εσωτερικό της από ποτέ. Σε όλους τους τομείς. Μόνο οι νανοηγέτες της Ευρώπης την κανακεύουν μην και τους βγει το όνομα. Βουλιαγμένο νησί.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3847 από EnikosΕιδατε και εσεις Πρωθ/ργο που κονομησε η "Μεγαλη Βρετανια?"...
Γουσταρατε η πιασατε τιποτε οοοααα που να γινωμε ριντικιουλους στα πολιτιζμενα εθνη του Βορρα?...
Αντε καλοριζικο το σκαμπο...
Καλη νυχτα . . . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=6FH4Y3y94vA
Σε λιγο και στα δικα μας...
Να δεις πρωθ/ργο Μαχμουντ, που θα τριβωμε τα ματια μας...
Στρωνεται το εδαφος με ψιλο γαρμπιλακι, για τις γοβες των "ελληνων"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3848 από Joie_De_VivreΜικρή "Μεγάλη Βρετανία"-περασμένα μεγαλεία.
Ξεπεσμός χωρίς πάτο. Βιτρίνα χωρίς περιεχόμενο. Απομονωμένη, ιδεοληπτική και πιο διασπασμένη στο εσωτερικό της από ποτέ. Σε όλους τους τομείς. Μόνο οι νανοηγέτες της Ευρώπης την κανακεύουν μην και τους βγει το όνομα. Βουλιαγμένο νησί.
Γιατί όχι ; Εξάλλου, χρόνια τώρα, πασχίζεις κάθε πρωί να πετύχεις στους δέκα που συναντάς τον έναν που θα σου πει το "καλημέρα" με προφορά ελληνική..
Παράθεση:
Σχόλιο # 3849 από EnikosΣε λιγο και στα δικα μας...
Να δεις πρωθ/ργο Μαχμουντ, που θα τριβωμε τα ματια μας...
Στρωνεται το εδαφος με ψιλο γαρμπιλακι, για τις γοβες των "ελληνων"...
Η λεγομενη (κατ' ευφημισμον, κατ' επιφαση, γραψε εσυ) Ευρωπαικη Ενωση, προκειμενου να τιμωρησει κι αλλο τον κοντο, αυξησε τα επιτοκια κατα 2%...
Το εχω πει απο την αρχη του πολεμου στην Ουκρανια, οτι...
Θα συμφωνήσω με αυτά που γράφεις. Θέλω όμως να συμπληρώσω κάποιες σκέψεις μου και εγώ.
Δυστυχως η μονη πολυτελεια που μας εμεινε, ειναι να κανουμε διαπιστωσεις και με διαπιστωσεις δεν αλλαζουν τα κακως κειμενα...
Ξερεις...πολλες φορες σχολιαζω πραγματα των οποιων γνωριζω την ισχυ, μονο και μονο για να κατανοησω οτι η πολιτικη μου σκεψη δεν εχει αφομοιωθει σε μεγαλο βαθμο, απο τους ατζεντηδες των κρατων και οτι για τον χαμο μου, ως αναλωσιμο ειδος, δεν εφταιξα σε κατι...
Ισα ισα, συμμετειχα οικειοθελως σε ολο αυτο επειδη οι εναλλακτικες ηταν και αυτες δοτες απο το ιδιο συστημα...οποτε, κατι επρεπε να κανω για να επιβιωσω, οπως και τοσοι αλλοι ανθρωποι οι οποιοι κατανοησαν νωρις το ματαιο του "αγωνα", στην εδρα της "αλλης ομαδας" και με "πιασμενη" διαιτησια...
Τα φαγαμε τα γκολακια μας συναδελφε...τελειωνει το ματσακι...
Ας κανουμε και κανεναν μονολογο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3853 από Joie_De_VivreΘα συμφωνήσω με αυτά που γράφεις. Θέλω όμως να συμπληρώσω κάποιες σκέψεις μου και εγώ.
Αυτοί είναι εκεί που είναι γιατί κάποιοι τους έβαλαν. Εμείς που είμαστε από κάτω τους, τί κάνουμε για αυτό ; Και τί μπορούμε ; Και το κυριότερο, πώς αποκαλούμαστε από ΑΥΤΟΎΣ ;
Δε θα είναι ο Τζο, θα είναι ο Τραμπ. Και λοιπόν ; Αλλάζει κάτι το δρόμο των πραγμάτων ; Καθυστερεί το τέλος που θα έρθει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..
Κάποιος είχε γράψει στο τέλος του 20ου αιώνα, πως υπήρξε ο αθλιότερος από όλους τους προηγούμενους σε κάθε επίπεδο πλην του τεχνολογικού. Όταν φτάνουμε να νοιώθουμε το ίδιο για μόλις τις δύο πρώτες δεκαετίες του 21ου, τί να περιμένουμε 8 δις που είμαστε τώρα ; Όλα δεν έχουν δοκιμαστεί (και αποτύχει) ;
Αλλάζουμε πλευρό μόνο. Για να μην πιαστούμε, στον ύπνο μας.
Ακομα να το χωνεψω...μα, να κοψει τα μαλλια της?...
Οσο παει και χειροτερευουν οι αποσυνδετικες διαταραχες...
Αμάξι σταματά δίπλα μου που περπάταγα στο δρόμο χθες. Κατεβάζει τζάμι, "έλα να σου πω".
Μέσα, ένας γύρω στα 70 οδηγός, δίπλα του γυναίκα συνομήλικη. "Με θυμάσαι ;" "Όχι""Έλα τώρα, κάνεις ότι δε θυμάσαι..ο Θανάσης" ξύνω το κεφάλι "ποιος Θανάσης..δε θυμάμαι" "πάνε χρόνια, ήμασταν γειτόνοι" "πόσα χρόνια ;" " α, πολλά, θάναι καμμιά εικοσαριά".. "μα δε θυμάμαι.." " εδώ, πιο πάνω στην Μ... έμενες, δίπλα μου"Ξεκινησε μετα ποσα χρονια η δικη για το Ματι...με ενα αισχος, το ιδιο με αυτο που εκαψε τον κοσμο στο Ματι...
Πρχθες εγινε καθολικη αυξηση προιοντων 15%, και ο Αδωνις μας εξηγει που θα βρουμε φτηνα τα ραδικια...με 6% φθηνοτερα...ητοι με 15-6=9% αυξηση κερδους για τους ανεξελεγκτους...στο καλαθι του γελιου...Περι των ελεγχων του Υπ. Εμπ. και τα προστιμα αισχροκερδειας...δεν μας ειπε κατι...ο Αδωνις...
(Τζερι για καμε μια επαληθευση στην αφαιρεση, μην εχει γινει κανα λαθος!)...
Συνεχιζεται...
Ζητω το μακαρονι το Νο 6 . . . . .
Οι πιθηκοι ιθαγενεις κοιμουνται τον υπνο του δικαιου (τους)...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media