Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Σε μια απο τις προηγουμενες ζωες μου...ημουν αεροπορος στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο θυμαμαι.
Με εκεινα τα διπλανα πεταγα, με τα συρματοσχοινα και τις λινατσες που καλυπταν τα φτερα.
Ειχα και ενα πολυβολο μπροστα στη μουρη μου, να ριχνω καμια στρακα.
Το κρανος μου ηταν ειδικο. Απο δερμα πολυ καλης επεξεργασιας, με καλυμματα για τα αυτια και τον σβερκο, που εδεναν με ειδικα κορδονια.
Φορουσα και ειδικα αντιανεμικα γυαλια, διοτι το Avro Μου στα κοκκινα πηγαινε με 175 χλμ/ω και επρεπε να βλεπω καλα οταν εριχνα τις βομβες μου με το χερι στον στοχο.
Αυτο που με εφαγε ηταν το οτι, δεν ηθελα επ ουδενι να χρησιμοποιω το πολυβολο, αλλα να ριχνω βομβες κλεινοντας το ενα ματι, για καλο σημαδι.
Ενας πιο καπατσος οχτρος, με εφερε κατω σαν πελεκανο που δεν εχει πιασει τα ισα του ακομα...
Μια χοντρη Κυριουλα, με βυζι αραχτο πανω στην κοιλια, ματι πρησμενο, μαλλι θυμαρι, ποντικια-ζβερκα Ζουγκλακου και ιδεες για τους υπολοιπους υποτελεις.
Συγκριτικη σκεψη μολοχας, ευφυια δοτη απο το κομμα, περπατησια φωκιας σε καλλιστειο αμεα και λαλια εντεχνως σεξυ, μπας και κανας τυφλος τηλεθεατης ψαρωσει και ποιος ξερει...μπορει και να την ψηφισει.
Λεει αυτο το πραμα λοιπον και συγκρινει, τα 400 χρονια Τουρκοκρατιας, με τα επομενα φρικιαστικα 100 που μας εξασφαλισε και αυτη δια της ψηφου της οτι...δεν ειναι τιποτα! Ο Ελληνας αντεξε τοτε, θα αντεξει και τα 100 χρονια εξοντωσης του.
Δεν θα την επιανα στο στομα μου, διοτι ειναι σαν να μασας σκατα, αλλα...
Με εκνευρισε που μια πλυστρα, εν δυναμει και θεση Εφιαλτου, τολμησε να βαλει μετρα σε συγκρισεις του βρωμερου μυαλου της, για να αιτιολογησει την ανικανοτητα της για ορθη σκεψη.
Λες και ηταν αυτη που αντεξε τα 400 χρονια Τουρκοκρατιας, λες και θα ειναι αυτη που εχει νεφρο να αντεξει τα επομενα 100 χρονια αφανισμου των Ελληνων.
Εγω δεν σωθηκα. Εγινα ματσο με τις λινατσες και τα συρματα.
Και μετα βρεθηκα εδω, να κανω παρεα με τσι γλαροι...
Παράθεση: Σχόλιο # 483 από VLEMMA
Οταν διαβασα
Την περιγραφη...
Θυμηθηκα τον brain
Τον σκυλο του αστυνομουΣαινη.
.Σε καποιο επεισοδειο
Ιδιος η περιγραφη Σου..
Εσωζε τ αφεντικο του..
Απο νεες περιπετειες..
Μου αρέσει +
aithra_
# 486στις 27/5/2016
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλέ παλληκάρι οκ το σχόλιο για την πολιτική κ ιστορική προσέγγιση
της πράξης αυτηνής ( Βαγενάς ) κ όλων των β ο λ ε υ τ ώ ν
Αλλά τα υπόλοιπα ( περιγραφή φύλου , ας πούμε σωματότυπου ,εξυπνάδας )
πάντως με την ίδια περιγραφή μου ήρθε στο μυαλό και ο Χαικάλης , ο Φίλης ...
βυζί κοιλιά μυαλά ... στα μαλλάκια βλέπω διαφορά στη μ α λ α κ ί α καμία ...
"Το ξερω, αλλα για πες μου κατι τωρα...Τοσα Δις Ευρω, απο τις αποδειξεις της τυροπιτας μαζευτηκαν? Ο πιο ξεφτιλας κλεφτης των διαχειριστων, εχει σουφρωσει 5 μυρια Ευρω. Ποτε θα μαζεψουν 5 μυρια με τις αποδειξεις σου, ξερεις?".
Με κοιταγε...
Δεν θελω ρε συ αποδειξη, οταν επιστραφουν τα κλεμμενα θα ΑΠΑΙΤΩ και εγω αποδειξη!
Και αυτοι...και αυτοι! Δεν αντιλεγω! Για αυτην διαβασα πρωι πρωι και ειπα να λερωθω!
*Αν ειχες το φβ μου, θα εκανες τρελο γελιο τι σουρνω...ιδιως για εκεινον, τον γουρουνομορφο κηφηνα, τον Φιλη.
(αλλα δεν το εχεις!).
Παράθεση: Σχόλιο # 486 από aithra_
Καλέ παλληκάρι οκ το σχόλιο για την πολιτική κ ιστορική προσέγγιση
της πράξης αυτηνής ( Βαγενάς ) κ όλων των β ο λ ε υ τ ώ ν
Αλλά τα υπόλοιπα ( περιγραφή φύλου , ας πούμε σωματότυπου ,εξυπνάδας )
πάντως με την ίδια περιγραφή μου ήρθε στο μυαλό και ο Χαικάλης , ο Φίλης ...
βυζί κοιλιά μυαλά ... στα μαλλάκια βλέπω διαφορά στη μ α λ α κ ί α καμία ...
Ο Βλαδιμηρος...καθοταν σε σταση αυτοκυριαρχιας...σκεφτοταν, εβλεπε και προπαντων, ακουγε προσεκτικα.
Ο Μικες...δεν ειχε καταλαβει καλα τι του ειπαν οι στυλιστες του να κανει και ηταν ανησυχος...
Την μια καθοταν οπως στην αγορα το πρωι, μερακλανταν που περιμενουμε τον πατσα...
Την αλλη, εβαζε τα χερακια δεξια και αριστερα, ανετιλα γηπεδου, για να δειχνει οτι προσεχει και ξεχασε τα χερια η την θεση τους...
Μετα, ακουμπουσε τους αγκωνες και ενωνε τα χερακια στυλ "ειμαι μοντελα και με ρωταει ο Κυριος Θεμος πραματα, που ειναι σημαντικα για την καριερα μου, ως βιζιτα και πρεπει να δειχνω οτι παρακολουθω με ευλαβεια"...
Τελικα, δεν πηρε χαμπαρι μια, τι ειπε ο Βλαδιμηρος...χαζευε και δεν θα του βγει σε καλο...
Ο Πακης...μανουριασε με τσι καλογεροι, στο Ορος για το ποιος θα υποδεχοταν πρωτος τον Βλαδιμηρο και...ποιος θα καθοταν στον αρχιερατικο θρονο, για την λειτουργια...
Του ειπαν οτι θα κατσει ο επισκεπτης (αλλωστε στο Ορος, ουτε να τους βλεπουν δεν θελουν αφτους)...
Ο Πακης, φανερα πικαριζμενος, παρεστη μονο στην υποδοχη του επισκεπτου και πηγε για...βανιλια υποβρυχιο...
φορες-φορες..
η ψυχοφθορος Σφιγγα
που Μας κατα-τρεχει..
μερος του μ α ρ τ υ ρ ι ο υ Μας..
για την Αληθεια ταχατες
και τα Δι κ α ι α Της..
που ειναι το ιδιο
κι αυτη
ψευτικη
οταν το φοντο αλλαξει..
...
τεσπα