Εκει γινονται φονοι και κακουργηματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από syntrofissa-Kleliaναι θυμηθηκα! στο δασος της Βουλωνης , για πιν νικ!!!
για ζητα κατευθυνσεις απο τη Paulette!
Όλα τα άλλα παραπέμπουν στο "όχι άλλο κάρβουνο"
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Egw-eimai-leme
Αυτό με το ωμό κρέας είναι η μεγαλύτερη βλακεία που κυκλοφορεί για την γαλλική μαγειρική.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλό, πιο νόστιμο και πιο θρεπτικό απο το κρέας που διατηρεί τους ζωμούς του, που απο τα διάφορα καρυκεύματα ή την μαρινάδα παιρνουν ένα κοκκινωπό χρώμα.που σε καμία περίπτωση δεν είναι αίμα. Δεν είναι σωστό να ρωτάμε για κρέας τους χορτοφάγους.Και το rare ,medium rare meat, δεν αποκλειστικότητα των Γάλλων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από EnikosΕκει γινονται φονοι και κακουργηματα.
λαμπρα!!
απο το να βγαζω το λιθοπατη για να φωτογραφιζω μνημεια
χιλιες φορες οι εξιχνιασεις!!!
Αν και τα παιδια στα ειπαν ολα, ας πω και εγω τα δικα μου
Μικροτερη οπου και να ταξιδευα, εκανα αγωνα δρομου να τα δω ΟΛΑ!!! Μουσεια, αξιοθεατα, θεαματα, ψωνια. Με τον καιρο καταλαβα μαλλον οτι αποκλειεται να τα προλαβω ολα και χαλαρωσαΕκεί καταληγω κι εγώ. Προς το παρον, φορτωνω apps. Ολοι συμφωνουν οτι μετά τους χαρτες των δρόμων και του μετρο, η τριτη πιο χρήσιμη εφαρμογη είναι το ou est la toilette
Καλημέρα
Ερχομαι να συμπληρωσω το αιτημα μου.
Υπαρχει κάποιος γνωστης που να κανει ταχυρρυθμα μαθηματα σε έρπην, βαρελάκια και αλλες τεχνικες ανορθοδοξου πολεμου;
(Αφου το πηρα αποφαση να παω, ας είμαι τουλαχιστον προετοιμασμενη )
...δεν χρειάζεσαι μαθήματα...όταν ακούσεις να τραγουδάει το καλάσνικοφ θα τα κάνεις όλα αυτά...και θα σε εκπλήξει ο εαυτός σου πόσες παραλλαγές αυτών θα κάνει...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media