εχει κανει κανεις σας τριο δυο αντρες μια γυναικα και πως ηταν σαν εμπειρια?
Για τεσσερο μπορω να πω εγω.
η δοκιμη δωρεαν...εξαλλου εδω πρεπει να απαντησουν γυναικες...που δεν προκειται
με το μπατζανακη μου και την γυναικα μου
στο καπηλειό του κωστη
ειδικα η σουβλα...
αξεχαστη εμπειρία
...και εγώ έχω ανάλογες εμπειρίες με του Σερραίου φίλου μας...παρα πολλές, όλες έντονες και καταπληκτικές!!! ...να δοκιμάσετε και εσείς!!!
να προσέχεις,
γιατί κάποιος την πάτησε
Απ' ότι ακούω, είναι αξέχαστο σαν εμπειρία.
Να το ζήσεις, μην το αμελήσεις.
Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση μετά από μερικές επαναλήψεις, ή να σου αρέσει πιο καλά ο άλλος και να παρατήσεις αυτόν που έχεις, ή ακόμα χειρότερα, να σε παρατήσουν και οι δύο και να πάνε να ζήσουν τον δικό τους παθιασμένο έρωτα στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα...
Μη σε πτοήσουν όμως εσένα αυτές οι παράπλευρες μικρο-απώλειες.
Ζήσ' το...
- Και δε μου λετε, ποιοι καθονταν σε αυτο το τραπέζι?
-Ενα ζευγαρακι, κυριε...
-Ζευγαρακι? Δηλαδή?
- Ε, ένας κύριος και μια κυρία
- Σωστά. Γιατί άλλο ένας κύριος και μια κυρία, άλλο δύο κύριοι, άλλο δύο κυρίες, άλλο τρεις παπάδες, άλλο τέσσερις πυροσβέστες, άλλο πέντε γεωπόνοι κι άλλο η λεγεών των ξένων...
Πάντως πολύ καλύτερο δυο άντρες με μία γυναίκα , παρά δυο γυναίκες με έναν άντρα!
Βέβαια Μύστικ, υπάρχει και η περίπτωση στο τέλος να τα βρούνε οι δυο μάγκες μεταξύ τους ... και μετά η μαντάμ θα χτυπιέται που το οργάνωσε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Paralia48
Βέβαια Μύστικ, υπάρχει και η περίπτωση στο τέλος να τα βρούνε οι δυο μάγκες μεταξύ τους ...και μετά η μαντάμ θα χτυπιέται που το οργάνωσε!
Δε βαριέσαι, Παραλία μας...
Καλή καρδιά να υπάρχει...
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από pigassos71με το μπατζανακη μου και την γυναικα μου
στο καπηλειό του κωστη
ειδικα η σουβλα...
αξεχαστη εμπειρία
Σουβλα οταν λεμε;;προβειο?κοκορετσι?σπληνάντερο?φρυγαδέλια? χαχαχα κλαιωωω...
Δηλαδη μαλλον εγω ειμαι η μονη προχωρημενη εδω μεσα ε?
Με τον εναν γνωριζομαι παρα πολλα χρονια, ειμασταν ζευγαρι παλια για 2 χρονια και μειναμε φιλοι που το κανουμε που και που. Οταν εχουμε σχεση με αλλους οχι. Με αγαπαει και τον αγαπαω και του το εχω αποδειξει και μου το εχει αποδειξει. Γνωρισα ενα φιλο του, μου αρεσε και υπηρχε χημεια. Αλλα ο πρωην μου(νυν φιλος) δεν ηθελε να κανω σχεση με φιλο του.
Και σκεφτηκαμε το τριο. Να ανανεωσουμε την ερωτικη μας ζωη να ζησουμε μια εμπειρια. Εμενα με ελκουν σεξουαλικα και οι δυο, και θα ηθελα να το ζησω καποια στιγμη. Δεν αισθανομαι οτι μ "εκμεταλλευονται", βασικα εγω το ζηταω και ο φιλος μου ειναι διστακτικος. Φοβαται μην τα βρω με τον αλλον στο τελος αλλα εμενα δεν με αφορα κατι τετοιο.
Απλα ηθελα αποψεις αλλων γυναικων που το εχουν ζησει. Φανταζομαι θα ειναι κατι πολυ ωραιο
Δλδ, θέλεις να βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, με την ίδια γυναίκα, δυο τύπους που ο ένας δεν θέλει αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα, νάχει σχέση με τον άλλον.
ουτε μου αρεσε ουτε μ αρεσει κι ουτε προκειται να μ αρεσει ,,,
κι αν με πιεζε καποιος για τριο θα τον πλακωνα και στο ξυλο ,,,Ναι αχινε!! Φοβαται την "συναισθηματικη απιστια", μηπως εγω τα βρω με τον αλλον και κανω σχεση μαζι του και τον παρατησω. Οχι την σεξουαλικη.
Η σεξουαλικη τον φτιαχνει.Δηλαδη τον φτιαχνει να νιωθω εγω ευχαριστημενη.
Και η αληθεια ειναι οτι ο αλλος με τραβαει σεξουαλικα αλλα οχι συναισθηματικα. και νιωθω ανετα και με τους δυο δηλαδη νομιζω πως εχω χημεια και με τους δυο(τον ενα τον εχω δοκιμασει και ξερω) αλλα και με τον αλλο υπαρχουν αυτες οι ματιες η σπιθα που λες εδω θα υπαρχει παθος και κατι καλο.
Και θα μου αρεσε πολυ να το ζησω σαν εμπειρια κιολας αλλα και το γουσταρω
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από achinosΔλδ, θέλεις να βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, με την ίδια γυναίκα, δυο τύπους που ο ένας δεν θέλει αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα, νάχει σχέση με τον άλλον.
Νταξ, η φαντασίωση μπορεί να λειτουργεί, όπως κι αυτή με τον τύπο που είναι με δυο γυναίκες η με τον άλλον που τις θέλει κ αδελφές, η ακόμα κ με τον άλλον που τις θέλει και δίδυμες.
Αλλά πρακτικά ρε συ, δε βγαίνει. Θα τους ταράξει την αυτοπεποίθηση...κ θα καταλήξετε να συζητάτε τα ψυχολογικά τους.
Μπορεί κ να λειτουργούσε αν ήταν κ οι δυο fuck buddies άσχετοι μεταξύ τους. Κ άνετοι.
Σπάνιο.
Παλιά σε μια "μη σχέση" που είχα ο "νεαρός" μου είχε προτείνει να κάνουμε τριο, με μια φίλη του.
Είπα όχι, γιατί λέω, μπορεί εμένα να μη μ άρεσε, αλλά του πρότεινα να φωνάξουμε έναν φίλο μου, που είχα σχέση παλιά μ άρεσε κ δε θάλεγε όχι.
...χλώμιασε...κ ούτε που το ξαναζήτησε...
νομίζω πως απέκτησε κ "άποψη" για μένα, μετά απ αυτό..., αλλά δε μ ενδιέφερε.
Μπλόφα βέβαια, εδώ δεν συνταυτιζόμαστε εύκολα ούτε με έναν, αυτό μας έλειπε.
Γιατι Τζουλια εχεις ασχημη γνωμη γι τις γυναικες που τ κανουν?
δεν εχει δικαιωμα καποια να εχει σεξουαλικες φαντασιωσεις που καποια στιγμη αν ταιριαξουν οι συνθηκες και νιωθει ανετα και ομορφα να τις πραγματοποιησει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από tzoulia59ουτε μου αρεσε ουτε μ αρεσει κι ουτε προκειται να μ αρεσει ,,,
κι αν με πιεζε καποιος για τριο θα τον πλακωνα και στο ξυλο ,,,
κι αν με παραπιεζε θα καλουσα και την αστυνομια ,,
οσο για τις γυναικες που το κανουν ,,,
δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση,,,
βασικα μακρια απο μενα κι ας ειναι και μια πιθαμη ,,,
Μην βιαστείς...
Δες πρωτα μηπως εχεις χημεια με καμια δεκαρια ακομη...
Να μην κανεις τον κοπο πολλες φορες...μια και καλη...
Και αν το δεις και επιχειρηματικά, κανε και ενα βιντεάκι για promotion...
θα χεστείς στο ταληρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από 4_you_2Ναι αχινε!! Φοβαται την "συναισθηματικη απιστια", μηπως εγω τα βρω με τον αλλον και κανω σχεση μαζι του και τον παρατησω. Οχι την σεξουαλικη.
Και η αληθεια ειναι οτι ο αλλος με τραβαει σεξουαλικα αλλα οχι συναισθηματικα. και νιωθω ανετα και με τους δυο δηλαδη νομιζω πως εχω χημεια και με τους δυο(τον ενα τον εχω δοκιμασει και ξερω) αλλα και με τον αλλο υπαρχουν αυτες οι ματιες η σπιθα που λες εδω θα υπαρχει παθος και κατι καλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από 4_you_2Ναι αχινε!! Φοβαται την "συναισθηματικη απιστια", μηπως εγω τα βρω με τον αλλον και κανω σχεση μαζι του και τον παρατησω. Οχι την σεξουαλικη.
Ας σε πούμε 3_you_2, εμένα μ΄αρέσει πολύ η φαντασίωσή σου και θα σε παρακαλούσα , όταν το δοκιμάσεις, να μας πει εντυπώσεις! !! Την εγκρίνω με 1000!
Είναι μια φαντασίωση που φαντάζομαι πολλές γυναίκες την έχουν, αλλά λίγες θα μπορέσουν να την πραγματοποιήσουν ! ¨οπως ας πούμε ένα ταξίδι σ΄ένα παραδεισένιο εξωτικό μέρος ( π.χ.. BoraBora !). Ή όπως θά ΄λεγε ο Πήγασος, να έχεις δυο σούβλες, μία κοκορέτσι και μία κοντοσούβλι ταυτόχρονα !!
Και τι λες <<να τον παρατήσεις>>? Παρατημένοι δεν είστε? Αφού , όπως λες δεν τά ΄χετε. Επομένως, τι φοβάται? Βέβαια , μετά από μια τέτοια φάση, λίγο δύσκολο να ριζώσει σχέση, αλλά δεν πειράζει! Εσύ θα έχεις φτάσει στο φεγγάρι...
(μην μας ξεχάσεις μετά!! Περιμένουμε...)
αχχαχαχαχαχχαχα μεχρι τρεις ειναι δεσμος
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Egw-eimai-lemeΜην βιαστείς...
θα χεστείς στο ταληρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Egw-eimai-lemeΜην βιαστείς...
θα χεστείς στο ταληρο...
πως φαίνεται ο πρακτικός άνθρωπος...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media