Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

τριο

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»

somebody961

# 181 στις 9/2/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Εκείνο που απουσιάζει, είναι μια ανωτάτη σχολή που να διδάσκει ανθρωπιά,
και Ανθρώπους αληθινά δημιουργημένους.
Με εσωτερική πληρότητα.
Ανθρώπους που δεν θα αναζητούν εκείνο που πραγματικά τούς λείπει σε άλλα σώματα.
Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Τον ξεγελούν, όπως ξεγελούνε τα παιδιά τάζοντας τους καραμέλες..
"Καραμέλες" που αμέσως μετά, έχουν λιώσει και έχουν φύγει.***
Και μένει μόνο το "έφαγα καραμέλες, δεν έχω παράπονο", στα άλλα παιδιά.

Τότε, δεν θα λεγόταν η πράξη τού έρωτα σεξ,

και κυρίως:
η έκφραση του δεν θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα.

Σωστή "χημεία" έχουμε με χιλιάδες ανθρώπους.

Αλλά την έκφραση τού έρωτα, θα θέλουν να τη προσφέρουν και να τη λάβουν, μονάχα με Εκείνη, τη Μία,
με Εκείνον, τον Ενα.

Οχι για λόγους που συνηθίζουμε να λέμε, ηθικούς. Μα, για τη "διαφορά" που βλέπεις επάνω στο σώμα του/της, που δεν βλέπεις σε άλλο. Το άλλο, δεν θυμίζει τίποτα.
Για τις στιγμές λοιπόν που έχετε ζήσει και θα ζήσετε,
και η κάθε λεπτομέρεια επάνω του, σου τις θυμίζουν. Για τις στιγμές λοιπόν!

Γνώμη, άποψη μου και στάση ζωής.

Αυτό, με προβλημάτισε παιδάκι που ήμουν ακόμα.
Είχα από χαρτζηλίκι 5-10 δραχμές και κάτι μουρμούραγα για καραμέλες - θυμάμαι.
Είπα στον αδελφό μου (μεγαλύτερος) και μου πήρε.
Μετά, κλαψούριζα πάλι! "Τι έχεις τώρα;"

Τώρα, δεν έχω ούτε δραχμές ούτε καραμέλες!
Πάντα ήθελα κάτι που όταν το έχω, να μένει, ή να αφήνει κάτι μέσα μου όταν φεύγει.

Αρέσει στο μέλος siopi13

Paralia48

# 182 στις 9/2/2016
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του σεξ εντ δε σίτυ μελετά το τρίο. Κάποιες μάλιστα το είχαν φανταστεί, αλλά τάχα μου, όταν τους προτάθηκε, κόλλησαν. Η μια μάλιστα, όταν άρχισε ο γκόμενός της να φιλιέται με την άλλη, πήγε να χωθεί και έτρωγε κλωτσιές!

Ναι, εγώ θα ζήλευα. Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις το σεξ από τα υπόλοιπα συναισθήματα; Γίνεται; Όσο <<σπουδαγμένος>> ή <<ψαγμένος>> και να είσαι. Έρχεται η πίκρα από μόνη της, όταν τον βλέπεις να χαριεντίζεται με τη φίλη, έστω με την άλλη, που τη διαλέξατε παρεα. Και άντε, αν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα, είναι Ο Ενας, που λέει και ο Σαμ, δε λειτουργεί, έτσι κι αλλοιώς,  αλλά αν η σχέση είναι πιο χαλαρή, ε, τότε μπορεί να μη νοιώσεις ζήλια, τι να πω...το ξέρεις;
Εμένα θα μου άρεσε να με ...περιποιούνται δυο άνδρες ταυτόχρονα, αλλά δεν εννοώ σεξ, εννοώ να με χαϊδεύουν, να μου κάνουν μασσάζ, (να όπως πας για Ται-Μασσάζ), να με φιλάνε κ.λ.π., αλλά ως εκεί.

Αρέσει στα μέλη Elena976, somebody961

1Christina

# 183 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σιγα καλε...οποιος ψαχνει οτι του λειπει σε αλλο σωμα απο το δικο του...λαθος δρομο εχει παρει

Και στο τριο και στο ντουο κοκ...το ιδιο κανει

Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από somebody961

Ανθρώπους που δεν θα αναζητούν εκείνο που πραγματικά τούς λείπει σε άλλα σώματα.

1Christina

# 184 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παντως εγω δε θα ζηλευα...οταν ημουν νεωτερη φυσικα...τωρα βαριεμαι και που το σκεφτομαι

Θα με ενδιεφερε να δω πω θα ηταν ο συντροφος μου με μια αλλη (ναι το ξερω εχω ενα θεμα με τον ελεγχο)

Αν ομως η αλλη ηταν μια πρωην του μια φιλη η τελος παντων καποια με την οποια ειχε η θα μπορουσε να εχει στο μελλον κατι...και αν τους εβλεπα καπως ταιριαστους  μαζι, θα προβληματιζομουν και δε νομιζω αυτο να εκανε καλο στη σχεση...

Τωρα αυτο που αναφερεις για "να το δει μονος ως σεξουαλικη πραξη και μονο. Την ικανοποιηση και μονο"  κομματακι δυσκολο απο την πλευρα της γυναικας...σιγα βρε φιλε δεν ειναι το σεξ γυμναστικη

Να μου πεις οτι ετυχε η φαση κλπκλπ και εγινε να το καταλαβω...αλλα οταν μιλας για κλαμπς κλπκλπ...ε κατι βαθυτερο σκεπαζεις (κουκουλωνεις θελω να πω...οχι εσυ προσωπικα, αλλα ο καθενας που) και καλα κανεις, σιγα να μη μας πεφτεις λογος...απλα συζητηση κανουμε εδω

Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από Ergenis45

Θα ζηλευες λοιπον, εαν εβλεπες μια αλλη γυναικα να τραβα την ερωτικη προσοχη του συντροφου σου. 

Αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι, στο σημειο που οι περισσοτεροι κολλανε και ενδοιασμους. Γα αυτο εξηγησα οτι οφειλει το ζευγαρι να βγαλει το συναισθημα απο την ολη φαντασιωση και να το δει μονος ως  σεξουαλικη πραξη και μονο. Την ικανοποιηση και μονο.

Δεν αλλαξε τιποτα συναισθηματικα. Καταφεραμε και το διαχειριστηκαμε πολυ ωριμα και ωμα. Δεν ξυπνησαμε ενα πρωινο και το αποφασσαμε, το ειχαμε συζητησει αρκετες φορες εως ωτου ωριμασει η ιδεα. 

Δεν εχει σημασια εαν ειναι συντροφος η συζυγος, το ιδιο και το αυτο ειναι για μενα. Και ναι θα το δεχομουν, γιατι ετσι εγινε αλλωστε, με κοινο φιλο, εμπιστο πανω απ'ολα.

Γενικοτερα, ο χωρος των swingers και οχι μονο, αποτελει μεγαλη κοινοτητα εδω και πολλα χρονια εδω στην Ελλαδα. Η πλειοψηφια τους αποτελειται απο ατομα εξυπνα, δημιουργημενους, ανωτατων σχολων και συνειδητοποιημενα. Το σεξ ερχεται σε δευτερη μοιρα, οπου πρεχει η καλη παρεα, σωστηχημεια επικοινωνιακκη και μετα το σεξουαλικο κομματι.

Ολα αυτα που εχουν βγει κατα καιρους για τα παρτυ οργιων, μικρη σχεση με την πραγματικοτητα εχουν. 

Μονο η Θεσσαλονικη εχει παραπανω απο 500 ζευγαρια, παντρεμενα η σε μακροχρονιες σχεσεις συμβιωσεης αλλα και απο νεαρα ατομα που απλα ψαχνουν να ανακαλυψουν, η δε Αθηνα εχει και 4 μαγαζια αποκλειστικα για swingers, και ζευγαρια που αναζητουν τριτο ατομο.

syntrofissa-Klelia

# 185 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το θεμα ειναι να κρατηθει η σχεση σε ενα επιπεδο...

οχι παραπανω απο 6 !!!

( απολαυστικη η Καβογιαννη !  παντοτε! )

Koula___

# 186 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

στο χωριό μου, αυτό το λέμε κτητικότητα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από somebody961

Εκείνο που απουσιάζει, είναι μια ανωτάτη σχολή που να διδάσκει ανθρωπιά,
και Ανθρώπους αληθινά δημιουργημένους.
Με εσωτερική πληρότητα.
Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Τον ξεγελούν, όπως ξεγελούνε τα παιδιά τάζοντας τους καραμέλες..
"Καραμέλες" που αμέσως μετά, έχουν λιώσει και έχουν φύγει.***
Και μένει μόνο το "έφαγα καραμέλες, δεν έχω παράπονο", στα άλλα παιδιά.

Τότε, δεν θα λεγόταν η πράξη τού έρωτα σεξ,

και κυρίως:
η έκφραση του δεν θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα.

Σωστή "χημεία" έχουμε με χιλιάδες ανθρώπους.

Αλλά την έκφραση τού έρωτα, θα θέλουν να τη προσφέρουν και να τη λάβουν, μονάχα με Εκείνη, τη Μία,
με Εκείνον, τον Ενα.

Οχι για λόγους που συνηθίζουμε να λέμε, ηθικούς. Μα, για τη "διαφορά" που βλέπεις επάνω στο σώμα του/της, που δεν βλέπεις σε άλλο. Το άλλο, δεν θυμίζει τίποτα.
Για τις στιγμές λοιπόν που έχετε ζήσει και θα ζήσετε,
και η κάθε λεπτομέρεια επάνω του, σου τις θυμίζουν. Για τις στιγμές λοιπόν!

Γνώμη, άποψη μου και στάση ζωής.

Αυτό, με προβλημάτισε παιδάκι που ήμουν ακόμα.
Είχα από χαρτζηλίκι 5-10 δραχμές και κάτι μουρμούραγα για καραμέλες - θυμάμαι.
Είπα στον αδελφό μου (μεγαλύτερος) και μου πήρε.
Μετά, κλαψούριζα πάλι! "Τι έχεις τώρα;"

Τώρα, δεν έχω ούτε δραχμές ούτε καραμέλες!
Πάντα ήθελα κάτι που όταν το έχω, να μένει, ή να αφήνει κάτι μέσα μου όταν φεύγει.

Ergenis45

# 187 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παιδια, ο καθε ενας εχει την προσωπικη του αποψη, την μναδικη του ιδιοσυγκρασια και τροπο ζωης, σκεψης κτλ.

Σαφως υπαρχει μια απορια, μια ζηλεια και οτι αλλο συνεπαγεται απο μια τετοια προσωπικη επαφη. Οτσν ομως ενα ζευγαρι εχει εμπιστοσυνη ο ενας στον αλλον, εχει καλλιεςργηθει η σχεση επι σειρα ετων, κι ο ανθρωπος σου ειναι και το καλυτερο φιλαρακι σου μπορεις να διαχειριστεις μια τετοια κατασταση την οποια υσιαστικα ηθελες να δοκιμασεις. Δεν λεω πως ειναι ευκολ. Οχι, δεν ειναι γιατι παντα θα μπερδευτει λιγο η πολυ το συναισθημα. Οταν ομως κανεις τον ανθρωπο σου να νιωσει πως ειναι αυτος, και μονο αυτος, κομα και στην ιδια την πραξη, δινοντας πολυ μεγαλυτερη σημασια σε αυτον και πολυ λιγοτερο στο τριτο προσωπο, ολη αυτη η ανασφαλεια αρχζει και ξευτιζει μεχρι να χαθει εντελως.
Οσο για τον φιλο που ανεφερε δημουργημενους ανθρωπους κλπ, τι ακριβως εννοεις?
Οτι οσοι καταφευγουν σε αλλες σεξυαλικες λυσεις, εξω απο την νορμα της κονωνιας μας, εναι αδημιουργητοι, υποδεεστεροι των αλλων?
Να συ κανω μια ερωτηση.
Εαν μπορυσες να κανεις τρι με 2 γυναικες, θα το αρνιοσουν?

Προσωπικα δεν το πιστευω. Καθε αντρας εχει αυτην την υπερτατη ερωτικη φαντασιωση στο μυαλο του. Οποιος πει πως δεν θα το εκανε, ειτε ειναι ψευτης, ειτε ομφυλοφυλος. Η ντρεπεται απλα να το παραδεχτει.

Οι φαντασιωσεις υπαρχουν στο μυαλο ολονων μας πιστευω. Απλα πολλοι ντρεπονται και νιωθουν ενοχες μονο που τα σκεφτονται. Θεωρειται ταμπου γιατι ετσι μας μαθανε, γιατι και μεις οι ιδιοι το θεωρουμε αμαρτια, προστυχο φθηνο κλπ. 
Το κερατο παει συννεφο στη κοινωνια μας. Ε λοιπον προτιμω να μοραζομαι με την συντροφ μου τετοιες φαντασιωσεις, παρα να το κανει η να το κανω πισω απο τη πλατη (λεμε τωρα)
Χαιρομαι πως υπαρχουν και ρισμενες ωριμες απαντησεις και καλη διαθεση για την ολη κουβεντα.

Paralia48

# 188 στις 9/2/2016
author
Αλλη χώρα

άλλη απορία (πολλά ρωτώ, δε με βλέπω καλά σήμερα, καλά που ήρθες Κούλα, να με σώσεις από καμιά τιμωρία, γιατί με βλέπω με το ένα πόδι στον τοίχο όρθια).
Ωραία και καλά είσαι στο τρίο και ...παίζετε οι τρεις, ας πούμε, δυο γυναίκες  και ένας άντρας. Και κάποια στιγμή ο άντρας νοιώθει την επιθυμία να ...προχωρήσει με τη μια. Μετά του φεύγει η όρεξη και αφήνει τη δεύτερη ...μπουκάλα! Τι γίνεται; Αυτή έχει ίσα δικαιώματα με την άλλη, την <<ικανοποιημένη>> και θα μπορεί να απαιτήσει ...και αυτή; Ή έχει το δικαίωμα ο τύπος να πει <<δε θέλω με σένα>>; (το ίδιο μπορεί να ισχύει και με γυναίκα και 2 άντρες)
Τι κανονισμοί ισχύουν ;   (τα δικαιώματα στο τρίο, η διεθνής αμνηστία θα επέμβει!)

Paralia48

# 189 στις 9/2/2016
author
Αλλη χώρα

Αυτό τώρα ήταν οφ σάιντ! Ο άνθρωπος έχει μια καταπληκτική σχέση, τι να την κάνει τώρα τη δεύτερη;

Να πεις για κανέναν 20άρη που ψάχνεται, το καταλαβαίνω.

και γω το έχω σαν φαντασίωση, αλλά δεν θα το έκανα τώρα. Αν ήμουν νέα, ελεύθερη και ωραία και οι κύριοι δέχονταν τους όρους μου, ...ίσως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 187 από Ergenis45

Παιδια, ο καθε ενας εχει την προσωπικη του αποψη, την μναδικη του ιδιοσυγκρασια και τροπο ζωης, σκεψης κτλ.

Εαν μπορυσες να κανεις τρι με 2 γυναικες, θα το αρνιοσουν?

Προσωπικα δεν το πιστευω. Καθε αντρας εχει αυτην την υπερτατη ερωτικη φαντασιωση στο μυαλο του. Οποιος πει πως δεν θα το εκανε, ειτε ειναι ψευτης, ειτε ομφυλοφυλος. Η ντρεπεται απλα να το παραδεχτει.
Αρέσει στο μέλος somebody961

Ergenis45

# 190 στις 9/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενταξει, απλα ηθελα να τονισω οτι καποια στιγμη, ολοι το σκεφτομαστε.

Οσο για τους διεθνης κανονες. Αχχμμ.. Αυτπι θετονται πρωτου καν αρχισει. 
Δεν εχω ακουσει να εχει συμβει αυτο απο ατομα πουυ γνωριζω, να παρατησουν την μια κοπελα.. Συνηθως οταν υπαρχει αυτο το τρι, με 2 γυναικες, εχουν και το δικο τους παιχνιδι αναμεσα τους οι γυνικες. Εχουν δηλαδη την ταση προς το ιδιο φυλο η ειναι περιεργες να δοκιμασουν.

somebody961

# 191 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από Koula___

στο χωριό μου, αυτό το λέμε κτητικότητα 

Εγώ κατάγομαι από την πρωτεύουσα, ξέρεις, αυτή τη μεγάλη πόλη με τους πολλούς ανθρώπους και τα πολλά κτήρια.

Και εκεί, καλείσαι από τους πολλούς να επιλέξεις. Διαφορετικά, χάνεσαι μέσα στο πλήθος.

(γμ την αλληγορία μου γμ!)

broomstick

# 192 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

παραλι

μπες στο τριο... και ασε τα δικαιωματα σου...χορευεις με το ρυθμο που παιζουν οι αλλοι

πως λεει και το ρητο ???εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε...αν δεν μπεις να κολυμπησεις...ανευ σωσιβιου

Σχόλιο # 188 από Paralia48

Αυτή έχει ίσα δικαιώματα με την άλλη, την <<ικανοποιημένη>> και θα μπορεί να απαιτήσει ...και αυτή; Ή έχει το δικαίωμα ο τύπος να πει <<δε θέλω με σένα>>; (το ίδιο μπορεί να ισχύει και με γυναίκα και 2 άντρες)

somebody961

# 193 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από Ergenis45

Αυτό φίλε μου, δεν είναι επιχείρημα.

Ολοι έχουμε σκεφτεί και το πιο τρελό πράγμα! Ο,τι ακούμε, το σκεφτόμαστε και, είτε πάει στη σφαίρα τού επιθυμητού που κάποτε γίνεται πραγματικότητα μας, είτε στον κάλαθο.

Αλλά, ρώτα τον εαυτό σου καλύτερα και μη μου απαντήσεις εμένα: (δεν ξέρω αν δικαιούμαι να "χρησιμοποιήσω" το νικ σου. Το κάνω όμως!)

Σαν εργένης λοιπόν, λογικό μου ακούγεται να κάνεις σενάρια και σχέδια στο μυαλό σου.
Αποζητάς ίσως το αντίθετο εντελώς από τη μοναξιά, και είναι ανθρώπινο αυτό και το δέχομαι.

Ομως:
Πόσες γυναίκες θα ήθελες όταν επιστρέφεις από τη δουλειά να βρεις στο σπίτι; Πόσες να φιληθείτε στη καλησπέρα; Πόσες για να συζητήσετε το πώς πέρασε η μέρα σας;

Αν πάραυτα, εμμένεις στη θέση σου, μήπως στη θέση τής δεύτερης/τρίτης γυναίκας θα μπορούσε να μπει μια τεχνητή κούκλα; Δεν είναι υποτίμηση στην 2η έκφανση τού ανθρώπου αυτό, που είναι το φύλο;

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα - αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο.
Ενα δρόμο που ίσως δεν έχεις - λόγω περιστάσεων - δει και απολαύσει το τοπίο θέλω να σου παρουσιάσω.

Σου εύχομαι να τον απολαύσεις, και σύντομα μάλιστα!

Αρέσει στο μέλος broomstick

Elena_90

# 194 στις 10/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί χρήζει χλευασμό και κριτική η γυναικεία σεξουαλική φαντασίωση.

Τελος πάντων διαφωνώ με τα περισσότερα σχόλια.
Μια γυναικα χάνει την εκτιμηση με την παλιανθρωπιά και την αναξιοπιστία,όχι με τους πειραματισμούς της.Αυτά είναι ανθρώπινα πράγματα.
Αλλά απόψεις είναι αυτά,ο καθένας στη γενιά του και τις αντιλήψεις του.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω έκανες τρίο για τους λάθος λόγους.
Μάλλον σε αυτά τα ζητήματα δεν χωράνε κτητικότητες και συναισθηματισμοί γιατί προκύπτουν άλλα προβλήματα.
Τι σκέφτεσαι να κάνεις με τον φίλο σου?

somebody961

# 195 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Από ergenis

" Αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι, στο σημειο που οι περισσοτεροι κολλανε και ενδοιασμους. Γα αυτο εξηγησα οτι οφειλει το ζευγαρι να βγαλει το συναισθημα απο την ολη φαντασιωση και να το δει μονος ως σεξουαλικη πραξη και μονο."
___

Μα, γιατί να υποχρεωθώ να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει; Για να λέω "το 'ζησα και αυτό"; Ε και;

Δεν μου λείπει κάτι τέτοιο.
Είμαι ελεύθερος, και όχι δεσμευμένος από θέλω που να μου λένε πως είμαι ελεύθερος.

Ψέματα λένε.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

somebody961

# 196 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από 1Christina

Σιγα καλε...οποιος ψαχνει οτι του λειπει σε αλλο σωμα απο το δικο του...λαθος δρομο εχει παρει

Και στο τριο και στο ντουο κοκ...το ιδιο κανει

Αυτό είναι το λάθος που βρίσκω. Στο 'δικό σου' και 'δικό μου'.

Μα, πως γυρεύουμε σχέση σωστή,
αφού όταν τη βρούμε συνεχίζουμε στα 'δικά'; Συνεχίζουμε μόνοι μας;

Αμυνα; Φόβος; Τι;

Για ένα σώμα μιλώ και εγώ.

Αλλά όπως το θέτεις, συμφωνώ. Το ίδιο είναι.

Koula___

# 197 στις 10/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

πάντως ο εργένης είναι όμορφος, ωραίος και όμορφος

εργένη, βάλε κάποια από τις άλλες σου φωτό ως κεντρικιά

νομίζω πως αυτή που έβαλες σε αδικάει

Mileni

# 198 στις 10/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από Ergenis45

Οσο για τους διεθνης κανονες. Αχχμμ.. Αυτπι θετονται πρωτου καν αρχισει. 
Δεν εχω ακουσει να εχει συμβει αυτο απο ατομα πουυ γνωριζω, να παρατησουν την μια κοπελα.. Συνηθως οταν υπαρχει αυτο το τρι, με 2 γυναικες, εχουν και το δικο τους παιχνιδι αναμεσα τους οι γυνικες. Εχουν δηλαδη την ταση προς το ιδιο φυλο η ειναι περιεργες να δοκιμασουν.

Όλο αυτό, και όχι μόνο - σε αυτή την περίπτωση, αγαπητέ Εργένη, και ...όλοι εμείς,

αν το δούμε με άλλη ματιά, είναι για να δώσουμε απόλαυση σε ένα σώμα, σε ένα μυαλό.

Αν υπάρχουν αισθήματα/συναισθήματα, που προκύπτουν από αυτές τις αισθήσεις, είναι ''χαμηλά'' στη σκάλα του ανθρώπινου πνεύματος.

Πώς το είπε η Παραλία - μαμ, σεξ, κακακια και νάνι.

Όταν η πνευματική δομή της κοινωνίας είναι ''γειωμένη'', μην αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει μια αυξημένη επιθετικότητα, γιατί ο κόσμος πάει εκεί, που όλοι βλέπουμε.
Δεν μας αρέσει, αλλά απολαμβάνουμε τα σώματά μας, αυτό μας έχει μείνει - έτσι δεν λέμε;!

Σε λίγο καιρό, ούτε αυτα θα έχουμε, αν δίνουμε σημασία μόνο στα ''υλικά'' τού,
τα ''τού βάρους'', αυτά που μπορούμε να πιάσουμε με τα χερια

Μην αναρωτιόμαστε από που μας ήρθε η ασθένεια, ο θάνατος, οι πόλεμοι...
ή κάτι πιο ''ανώδυνο'', που δεν είναι καθόλου, αλλά έτσι φαίνεται - η αλλαγή του σεξουαλικού προσανατολισμού.
Στην αρχαία Ελλάδα, η λατρεία του σώματος οδήγησε σταδιακά στην ομοφυλοφιλία.
Στην Αναγέννηση, το ίδιο.
Επί του παρόντος - το ίδιο - παρόμοια προβλήματα της ανθρωπότητας, που ''συνδυάζονται'' με την τάχα μου ''ελευθερία'', έχουν γίνει επιδημία.

Ελλείψει αγάπης - δεν πήραμε, δεν δίνουμε. Όχι μόνο στους άλλους, αλλά και στους εμάς τους ίδιους δεν δίνουμε.

Δεν ξέρουμε τι είναι η πραγματική, η αληθινή αγάπη και λέμε ''αγαπάμε''

''Εχουν δηλαδη την ταση προς το ιδιο φυλο η ειναι περιεργες να δοκιμασουν.''

Θεοποίηση του σώματος είναι, του επιφανειακού, που δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη.

Αυτή, δεν είναι ''προϊών'', ακόμα πιο πολύ - ''του σώματος'' - από τέτοιες εμπειρίες.

Είναι κρίμα, γιατί όλο αυτό ''το μεταφέρουμε'' και στα παιδιά μας, στην μοίρα τους

macbook

# 199 στις 10/2/2016
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Paralia48

Ναι, εγώ θα ζήλευα. Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις το σεξ από τα υπόλοιπα συναισθήματα; Γίνεται; Όσο <<σπουδαγμένος>> ή <<ψαγμένος>> και να είσαι. Έρχεται η πίκρα από μόνη της, όταν τον βλέπεις να χαριεντίζεται με τη φίλη, έστω με την άλλη, που τη διαλέξατε παρεα.

Όταν τα συναισθήματά σου εκπορεύονται από τη σαρκική σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, ή είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μ' αυτήν, που είναι και ο κανόνας, τότε όντως είναι πολύ δύσκολο να μην ξινίσεις βλέποντάς τον να τρίβεται με κάποια άλλη. Δεν είναι θέμα σπουδών και μόρφωσης αλλά καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας.

Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Paralia48

Εμένα θα μου άρεσε να με ...περιποιούνται δυο άνδρες ταυτόχρονα, αλλά δεν εννοώ σεξ, εννοώ να με χαϊδεύουν, να μου κάνουν μασσάζ, (να όπως πας για Ται-Μασσάζ), να με φιλάνε κ.λ.π., αλλά ως εκεί.

Δεν καταλαβαίνω. Ας πούμε ότι είσαι διαθέσιμη, χωρίς συναισθηματικό δεσμό με κάποιον από τους δύο ή με κάποιον τρίτο. Ποιο είναι το πρόβλημα, από τη στιγμή που δέχεσαι να σε χαϊδεύουν και να σε φιλάνε, να ανεβείς ένα ακόμα σκαλοπάτι για να κάνεις και τα υπόλοιπα με τους δυο μαζί;

Paralia48

# 200 στις 10/2/2016
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από macbook

Όταν τα συναισθήματά σου εκπορεύονται από τη σαρκική σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, ή είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μ' αυτήν, που είναι και ο κανόνας, τότε όντως είναι πολύ δύσκολο να μην ξινίσεις βλέποντάς τον να τρίβεται με κάποια άλλη. Δεν είναι θέμα σπουδών και μόρφωσης αλλά καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας.

Δεν καταλαβαίνω. Ας πούμε ότι είσαι διαθέσιμη, χωρίς συναισθηματικό δεσμό με κάποιον από τους δύο ή με κάποιον τρίτο. Ποιο είναι το πρόβλημα, από τη στιγμή που δέχεσαι να σε χαϊδεύουν και να σε φιλάνε, να ανεβείς ένα ακόμα σκαλοπάτι για να κάνεις και τα υπόλοιπα με τους δυο μαζί;

τι να σου πω, τώρα μιλάμε για φαντασιώσεις έτσι; Δεν μου έχει συμβεί, αλλά αυτό το σκαλί είναι πάνω από τη φαντασία μου.

Κοίτα Μακ,  στη φαντασία σου, Ό,ΤΙ θέλεις κάνεις, δίχως γιατί. Γιατί έτσι μ΄αρέσει!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.