Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από Koula___φόρμουλα για να τις μετρήσουμε?
δεν έχω
όλες μεγάλες είναι
Κάπου σ' έχασα. Τι ακριβώς θα μετρούσαμε; Νόμιζα ότι μιλάμε για συνθήκες έγκλεισης, όπως στη θεωρία των συνόλων με τις τομές κλπ.
αποφασίζαμε τί θα μπει στο ντουλάπι της πραγματικότητας και τί στης φαντασίας
είχες γράψει κάτι που πέρασες και μου φάνηκε φανταστικό
έγραψα κάτι που πέρασα και σου φάνηκε πραγματικό
από 'κει και πέρα χάθηκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 221 από macbookΚάπου σ' έχασα. Τι ακριβώς θα μετρούσαμε; Νόμιζα ότι μιλάμε για συνθήκες έγκλεισης, όπως στη θεωρία των συνόλων με τις τομές κλπ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από Paralia48
Αχινέ, αυτά είναι φαντασίες. Δεν έγιναν όταν ήμουν νέα, τώρα θα γίνουν; Τώρα πιααα...
Μάθε μου εσύ Μιλόνγκα και θα δεις εγώ θα πραγματοποιήσω όλες τις φαντασιώσεις σου (όσες μπορώ δηλαδή)... θα σου φέρω τον Τζορτζ Κλούνευ, ή ποιον θες; θα σε πάω στις κορυφές του Ολύμπου, ή όπου θες...
https://www.youtube.com/watch?v=OJSrftcmQ1g&index=1&list=PLxPiBhfELQUzuZ_F9CKUx_MVE4ZiEyzp3
Ξεκίνα τότε, όλο το στόρυ παίζεται σε έξι βήματα γύρω από ένα πλακάκι σε κάθε βήμα, μπορείς ν αρχίσεις μια άλλη ιστορία, να την τελειώσεις, να την αφήσεις μισή, να ξαναγυρίσεις πίσω αργότερα, να την επαναλαμβάνεις αυτιστικά, για όσο σε εμπνέει η μουσική.
Παράθεση:
από 'κει και πέρα χάθηκα
Σχόλιο # 222 από Koula___
Ναι, με συγχωρείς. Νόμιζα ότι ήταν φανερό πού αστειεύομαι.
όταν μιλάς σε 'μενα να είσαι σοβαρός
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από macbookΝαι, με συγχωρείς. Νόμιζα ότι ήταν φανερό πού αστειεύομαι.
πού ή που?
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από macbookΝαι, με συγχωρείς. Νόμιζα ότι ήταν φανερό πού αστειεύομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 226 από Koula___πού ή που?
Όπως το έγραψα, πού.
Παράθεση:
Σχόλιο # 225 από Koula___όταν μιλάς σε 'μενα να είσαι σοβαρός
Εντάξει, δεύτερη συγγνώμη. Πραγματικά, δεν είχα σκοπό να σε ενοχλήσω.
απλά δεν πίστεψα πως το είδα σωστά
Παράθεση:
Σχόλιο # 228 από macbookΕντάξει, δεύτερη συγγνώμη. Πραγματικά, δεν είχα σκοπό να σε ενοχλήσω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 227 από macbookΌπως το έγραψα, πού.
ευγένεια είναι αυτό που βλέπω ή κάτι άλλο?
υποτέλεια ασούμε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 229 από Koula___απλά δεν πίστεψα πως το είδα σωστά
Η ιστορία μου είναι αληθινή και όχι κάποιο χωρατό. Απλά έμεινε στα λόγια και δεν έγινε τίποτα γιατί προτάθηκε από τη συμμαθήτριά μου μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά και γιατί δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το εξετάσω σοβαρά. Ομολογουμένως όμως ήταν πολύ τολμηρό για τη δεκαετία του '80 μια κοπέλα να πει κάτι τέτοιο σε ένα αγόρι, έστω και σαν αστείο. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται.
Τα σχόλιά μου στη συνέχεια ήταν στα πλαίσια αστεϊσμού.
Ελπίζω με αυτές τις διευκρινίσεις να λύθηκε η παρεξήγηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 230 από Koula___ευγένεια είναι αυτό που βλέπω ή κάτι άλλο?
υποτέλεια ασούμε?
Σε μένα απευθύνεσαι;
ναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από macbookΣε μένα απευθύνεσαι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 233 από Koula___ναι
Τι εννοείς με την υποτέλεια;
Έδειξες σαν κάτι να σε ενόχλησε σε όσα έγραψα. Είπες ξεκάθαρα ότι δε θέλεις αστεία από μένα. Όφειλα λοιπόν μια συγγνώμη. Απλά πράγματα.
η αλήθεια είναι ότι η απορία μου ήταν στο πως και στο πώς
και στη συνειδητή χρήση των
αλλά όπως εξελίσσεται μια χαρά σέξυ είναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 231 από macbookΗ ιστορία μου είναι αληθινή και όχι κάποιο χωρατό. Απλά έμεινε στα λόγια και δεν έγινε τίποτα γιατί προτάθηκε από τη συμμαθήτριά μου μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά και γιατί δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το εξετάσω σοβαρά. Ομολογουμένως όμως ήταν πολύ τολμηρό για τη δεκαετία του '80 μια κοπέλα να πει κάτι τέτοιο σε ένα αγόρι, έστω και σαν αστείο. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται.
Τα σχόλιά μου στη συνέχεια ήταν στα πλαίσια αστεϊσμού.
Ελπίζω με αυτές τις διευκρινίσεις να λύθηκε η παρεξήγηση.
είπα πως δεν θέλω αστεία
όφειλες να πεις συγνώμη?
https://www.youtube.com/watch?v=vRJlJPZb8GkΠαράθεση:
Σχόλιο # 234 από macbookΤι εννοείς με την υποτέλεια;
Έδειξες σαν κάτι να σε ενόχλησε σε όσα έγραψα. Είπες ξεκάθαρα ότι δε θέλεις αστεία από μένα. Όφειλα λοιπόν μια συγγνώμη. Απλά πράγματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 236 από Koula___είπα πως δεν θέλω αστεία
όφειλες να πεις συγνώμη?
Βεβαίως γιατί φάνηκες ενοχλημένη με τη συμπεριφορά μου. Μπορεί να έκανα και λάθος.
έχω στο αίμα μου τη μανούρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 237 από macbookΒεβαίως γιατί φάνηκες ενοχλημένη με τη συμπεριφορά μου. Μπορεί να έκανα και λάθος.
δεν το κατάλαβα καν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 237 από macbookΒεβαίως γιατί φάνηκες ενοχλημένη με τη συμπεριφορά μου. Μπορεί να έκανα και λάθος.
ένα θεματάκι με τις έννοιες γενικότερα το παρατηρώ και γω.
Λες και μερικοί φοβούνται τις λέξεις, ένα πράγμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 234 από macbookΤι εννοείς με την υποτέλεια;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media