Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
εχει κανει κανεις σας τριο δυο αντρες μια γυναικα και πως ηταν σαν εμπειρια?
Έλα να πάμε σα ζευγάρι σε Swingers Clubs
Μου αρέσει +
Ergenis45
# 262στις 18/2/2016
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια καλη λυση ειναι κι αυτη.
Ενα ζευγαρι να παει, για μια πρωτη επαφη με τον χωρο.Η Αθηνα διαθετει 3 η 4 και η Θεσσαλονικη 1.
Τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο. Λιγη κουβεντουλα με αλλα ζευγαρια του χωρου θα διαφωτησουν αρκετα
Μου αρέσει +
tangerinedream
# 263στις 8/3/2016
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...εγώ πάντως θεωρώ "τριο" να έχω 3 γυναίκες μαζυ μου...
Εργένη αν θελεις μου απαντας, εσυ πως ένιωσες οταν έγινε ;;;Σε ρωτάω γιατι είπες οτι ήταν κατα βάση επιθυμία της κοπέλας σου!Εγω προσωπικό θέμα ... Οι υπόλοιποι ξέρουν !!!
Μια χαρά εμπειρία είναι. Εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν πληγώνεται κάποιος και γίνεται με συναίνεση γιατί να είναι κακό; Όλα έχουν τις ομορφιές τους και τις ασχήμιες τους. Ειδικά δε αν έχει υπάρξει συζήτηση πριν και υπάρχει και ο παράγοντας σεβασμός εκεί είναι που γίνεται απολαυστικό τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.
Μου αρέσει +
messinios07
# 268στις 14/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
περί ορέξεως... πολλά λόγια για κάτι που για τον κάθε έναν από εμάς βιώνετε διαφορετικά!
δεν υπάρχει τίποτα που δεδομένα μας αρεσει ή όχι, υπάρχει εμπιστοσύνη, σεβασμός, διάθεση για δοκιμή.
Απλά μου κακοφαινόταν ότι η κοπελιά έκανε την κομπίνα νούμερο 5 με τον φίλο μου και εγώ είχα ξεμείνει στην κομπίνα νούμερο 3...Εν τέλει δεν ξέρω, θέλω την αμέριστη προσοχή της συντρόφου μου..
θα ξαναπώ πως ό,τι γίνεται μεταξύ ενηλίκων κοινή συναινέσει, είναι μια χαρά.
Από κει και πέρα, δεν νομίζω πως έχει λόγο να απαντήσει κανείς σ΄ένα φόρουμ τι έχει και τι δεν έχει κάνει στο κρεβάτι . (ή στο πάτωμα, ή στον καναπέ ή στο αυτοκίνητο ή στα στενά σοκάκια ή οπουδήποτε)Από την άλλη βέβαια, τι να σου κάνει ένα κορμί; που λέει κι η Αφροδίτη παρακάτω:https://www.youtube.com/watch?v=GUB2YDKgjcE&ab_channel=fedra369
στα social media