Λοιπον κοπελια, βγαλε απο το μυαλο σου την ολη φαση, γιατι δεν υπαρχει αντρας που θα δεχτει να μοιραστει στο κρεβατι με αλλον αντρα -γνωστο η ακομη και αγνωστο- γυναικα με την οποια υπαρχει η εστω προυπηρξε ερωτικη σχεση.
Α... να μου πεις αντρας αυτος με δυο ταβλιαρες γυναικες, π.χ εσενα και μια φιλη σου που την γουσταρει, κωλοτουμπες ανυπομονησιας θα σου κανει, και θα σου το ζηταει και διαρκως. Η φαση βλεπεις ειναι που μετραει. Ξερεις τι σημαινει για τον αντρα να χουφτωνει ταυτοχρονα δυο θηλυκα, και να τα κανει να λαχανιαζουν επι ωρες? Θα μου πεις οτι ακριβως σημαινει ναχει μια γυναικα δυο ανθεκτικα αρσενικα να τα χουφτωνει και να λαχανιαζουν επι ωρες.
Ξεκινα λοιπον θα σου ελεγα αρχικα απο τριο με την φιλη σου και αυτον, και οταν εξοικειωθει ο δικος σου, του ζητας πλεον και το αλλο αρσενικο στην θεση του θηλυκου. Μονο ετσι πιστευω πως θαχεις καποιες αμυδρες ελπιδες να το πραγματοποιησεις το σκηνικο.
Ηνίοχε, όταν τα πιστεύεις αυτά που λες, σε καταλαβαίνω! Τώρα το ψιλοπιστεύεις αυτό γιαυτό θα απαντήσω. Μην είσαι σίγουρος ότι κανένας δε θελει. Σου έχω ξαναπεί , μη γενικεύεις. Αν ένας άντρας δε νοιώθει κάτι για μια κοπέλα, γιατί να μην το δοκιμάσει σαν εμπειρία? Κάποιος παλιός γνωστός, μου είχε πει ότι το είχε κάνει. Σίγουρα θα υπάρχουν άντρες που το δέχονται. Αν η ερωτική σχέση τελείωσε, είναι τέρμα!
Το δευτερο σενάριο, βολεύει έναν άντρα, τη ρωτάς τη φίλη μας, αν θέλει ? Τι είναι, μία σου και μία μου? Όποιος προλάβει κύριε Ηνίοχε!
Εσύ τώρα φίλη 3 σου 2, ο πρώην φίλος σου, δεν είναι εντάξει. Να τον πείσεις, του χρειάζεται μια τέτοια φάση! Αφού δεν τα έχετε, τι τον νοιάζει, αν θα κάνεις σχέση με κάποιον άλλον? Μήπως σε θέλει ακόμα? Μήπως νομίζει ότι επειδή τα είχατε κάποτε, θα μείνεις δική του για πάντα? Είναι παράλογος!
Νομίζω οι συνθήκες είναι ιδανικές για σένα. Υπάρχει ερωτισμός, υπάρχει εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει δέσμευση. Προχώρα και άσε τον Ηνίοχο. Είδες, τι είπε? Αυτός στη θέση σου θα ήταν ευτυχής με δύο γυναίκες!
Μη ξεχάσεις να μας πεις νέα!
Νομιζω οτι εχεις παεις αυτη την κλασσικη φαντασιωση σε αλλο λεβελ, γιατι μιλας για τριο με τον πρωην κ τον νυν μαζι. Απο μενα συγχαρητηρια κ αν θελησεις πρακτικες συμβουλες ευχαριστως. Απο στασεις τι εχεις σκεφτει; να σου πω κ γω τι προτεινω.
Μπα Ινιοχε δεν μ αρεσει το δυο γυναικες ενας αντρας γιατι απλουστατα δεν μ αρεσουν καθολου οι γυναικες. Βαρετο μου φαινεται και δεν λεω οτι δεν μ αρεσει απο αποψη ζηλειας.
Και το δυο αντρες μια γυναικα μεχρι πριν λιγο καιρο δεν το σκεφτομουν καθολου. Απλα τωρα εκατσε η φαση να μου αρεσουν και οι δυο και να μπορει να γινει και να νιωθω και εμπιστοσυνη
Μια πολυ ωραια καλλιτεχνιδα ειναι η Blanche Bradburry, γραψε Blanche Bradburry SZ361
Δεν ξέρω ,πώς το φαντάζεσαι να το οργανώσεις ρε φιλενάδα, αλλά μια και κουβεντιάζουμε , να σου πω, εγώ πώς θα το φανταζόμουν.
Θα ήθελα να ήταν στα πόδια μου κυριολεκτικά οι κύριοι! Να με φρόντιζαν, να έκαναν , ό,τι ήθελα! Δηλαδή, να έδινα εγώ το παράγγελμα! Εσύ εδώ , εσύ εκεί! Όχι μόνο σεξ, στάσεις και τέτοια , αλλά πολλή σπέσιαλ περιποίηση , μασσάζ με τέσσερα χέρια κ.λ.π., κ.λ.π... Σταματώ εδώ. ...
Δεν ειναι νυν ρε αλαντιν και ουτε θα γινει ποτε!!
Ειναι απλα καποιος που μ αρεσει
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από aladdin30Νομιζω οτι εχεις παεις αυτη την κλασσικη φαντασιωση σε αλλο λεβελ, γιατι μιλας για τριο με τον πρωην κ τον νυν μαζι. Απο μενα συγχαρητηρια κ αν θελησεις πρακτικες συμβουλες ευχαριστως. Απο στασεις τι εχεις σκεφτει; να σου πω κ γω τι προτεινω.
Παράθεση:
τριο
Σχόλιο # 1 από 4_you_2εχει κανει κανεις σας τριο δυο αντρες μια γυναικα και πως ηταν σαν εμπειρια?
ενδιαφερεσαι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 4_you_2Δεν ειναι νυν ρε αλαντιν και ουτε θα γινει ποτε!!
συγνωμη, νομιζα οτι ειναι νυν. ειναι καλη φαντασιωση παντως, μ εδωσες ιδεα, να εχω τη νυν κ μια πρωην μαζι.
Αν το εχεις ζησει και εχεις να μου πεις κατι Σινερ ναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από 4_you_2Μπα Ινιοχε δεν μ αρεσει το δυο γυναικες ενας αντρας γιατι απλουστατα δεν μ αρεσουν καθολου οι γυναικες. Βαρετο μου φαινεται και δεν λεω οτι δεν μ αρεσει απο αποψη ζηλειας.
Δεν φανταστηκα ποτε οτι θα σου αρεσε κοπελια, ουτε καν ως υποθεση εργασιας.
Διοτι δεν θασουν θηλυκο εαν σου αρεσε να υπαρχει και δευτερο θηλυκο στο κρεβατι, ακομη και εαν συμμετειχε και δευτερος αντρας!!!
Οποτε η στριμωχνεις μονον του τον καινουργιο και τον κανεις πιο ψηλο απο τσιγαροχαρτο, η ξεχνας το τριο οπως το σκεφτηκες αρχικα, και πας για νεα συνθεση. Διαλεγεις...
υπαρχουν και ενδιαφερομενοι οπως βλεπεις...
να δουμε τα κοτσια σου τωραΘα προσεξεις να μην πανε απο την πισω πορτα στη κυρια εισοδο, το αντιστροφο οκ.
Συνεχίζω εγω αν ντρέπεσαι...
Σιδέρωμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Paralia48Δεν ξέρω ,πώς το φαντάζεσαι να το οργανώσεις ρε φιλενάδα, αλλά μια και κουβεντιάζουμε , να σου πω, εγώ πώς θα το φανταζόμουν.
Θα ήθελα να ήταν στα πόδια μου κυριολεκτικά οι κύριοι! Να με φρόντιζαν, να έκαναν , ό,τι ήθελα! Δηλαδή, να έδινα εγώ το παράγγελμα! Εσύ εδώ , εσύ εκεί! Όχι μόνο σεξ, στάσεις και τέτοια , αλλά πολλή σπέσιαλ περιποίηση , μασσάζ με τέσσερα χέρια κ.λ.π., κ.λ.π...Σταματώ εδώ. ...
Μπορει το τραγουδι να λεει " Μια γυναικα δυο ανδρες " αλλα το σωστο που σε ταξιδευει σε Σουλτανατα και
"Σουηδικες Αραβιες " ειναι " Δυο γυναικες ενας ανδρας " !
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από tzoulia59ουτε μου αρεσε ουτε μ αρεσει κι ουτε προκειται να μ αρεσει ,,,
κι αν με πιεζε καποιος για τριο θα τον πλακωνα και στο ξυλο ,,,
κι αν με παραπιεζε θα καλουσα και την αστυνομια ,,
οσο για τις γυναικες που το κανουν ,,,
δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση,,,
βασικα μακρια απο μενα κι ας ειναι και μια πιθαμη ,,,
βασικα μιλτο δεν καταλαβα που παιζω γω μεσα σ ολο αυτο αλλα δεν πειραζει ,,,
τωρα μολις μου περασε στο ξωφαλτσο απο το μυαλο σαν φαντασιωση ο πρωην με τον νυν ,,,για νεους ουτε ν ακουσω ,,,
λοιπον μολις θα πηγαινε ο πρωην να μ αγγιξει θα του λεγα μην μ αγγιξεις,,,παρε τα χερια σου απο πανω μου ,,,
και θα βουταγα τον νυν και θα χανομασταν μεσα στα αδυτα του σεξ ,...οι δυο μας ,,,
ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα ,,,
ωστοσο συμφωνω με τον ηνιοχο ,,,
για τους πρωην ερωτες ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από MiltosRNLI1930Μπορει το τραγουδι να λεει " Μια γυναικα δυο ανδρες " αλλα το σωστο που σε ταξιδευει σε Σουλτανατα και
"Σουηδικες Αραβιες " ειναι " Δυο γυναικες ενας ανδρας " !
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 4_you_2Δεν ειναι νυν ρε αλαντιν και ουτε θα γινει ποτε!!
Συγνώμη, αλλά αυτό το έχουν πει πολλές γυναίκες πριν από σένα, κι αν τις δεις τώρα, ακόμα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για κείνον, τον άλλον, που τους άρεσε πιο πολύ, που είχε πιο χορταστικό μόριο, που ήξερε να τις φέρει σε οργασμό πιο γρήγορα, και που δεν μπορούν να τον έχουν... για διάφορους λόγους... "τεχνικούς" ή όχι... πρόσεξε πού πας να μπλέξεις... αυτό μόνο...
Πρόσεξε σε τί σύγκριση πας να υποβάλλεις τον πρώην σου... πρόσεξε, γιατί άθελά σου μπορεί να του ανοίξεις μεγάλες πληγές... ή μπορεί να είσαι αυτόπτης μάρτυρας σε πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου...
Ο,τιδήποτε κι αν κάνεις, θωράκισε τον εαυτό σου και τον πρώην σου...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media