Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

τριο

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Giwrgos5

# 21 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Τζούλια..Δεν έχεις νιώσει την εμπειρία..Δεν έχεις άποψη..Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αρνητική!Εκτός κ αν...!!Όσο για σένα 4 you 2...Είναι ιδανικός ο συνδυασμος για να το κάνεις..καθόσον νιώθεις έτσι κ με τους 2!Από την στιγμή όμως που δεν το θέλει ο πρώην..Μην το επιχειρήσεις..Δεν θα το απολαύσεις ούτε καν σαν εμπειρια!

4_you_2

# 22 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 106
Θέλει κ δεν θέλει Γιώργο. Δηλαδή κανένας να δεν έχει ζησει κάτι ανάλογο κ θέλουμε για την εμπειρία απλα δεν θέλει να κάνω σχέση με τον τρίτο η να βγαινω με τον τρίτο κρυφά απο αυτον .και εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο γιατί ο τρίτος δεν μ ενδιαφέρει για κάτι παραπανω.
Αρέσει στο μέλος Panosxxxxxl

inioxos52

# 23 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Λοιπον κοπελια, βγαλε απο το μυαλο σου την ολη φαση, γιατι δεν υπαρχει αντρας που θα δεχτει να μοιραστει στο κρεβατι με αλλον αντρα -γνωστο η ακομη και αγνωστο- γυναικα με την οποια υπαρχει η εστω προυπηρξε ερωτικη σχεση.

Α... να μου πεις αντρας αυτος με δυο ταβλιαρες γυναικες, π.χ εσενα και μια φιλη σου που την γουσταρει, κωλοτουμπες ανυπομονησιας θα σου κανει, και θα σου το ζηταει και διαρκως. Η φαση βλεπεις ειναι που μετραει. Ξερεις τι σημαινει για τον αντρα να χουφτωνει ταυτοχρονα δυο θηλυκα, και να τα κανει να λαχανιαζουν επι ωρες?  Θα μου πεις οτι ακριβως σημαινει ναχει μια γυναικα δυο ανθεκτικα αρσενικα να τα χουφτωνει και να λαχανιαζουν επι ωρες.

Ξεκινα λοιπον θα σου ελεγα αρχικα απο τριο με την φιλη σου και αυτον, και οταν εξοικειωθει ο δικος σου, του ζητας πλεον και το αλλο αρσενικο στην θεση του θηλυκου. Μονο ετσι πιστευω πως θαχεις καποιες αμυδρες ελπιδες να το πραγματοποιησεις το σκηνικο.

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Paralia48

# 24 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Ηνίοχε, όταν τα πιστεύεις αυτά που λες, σε καταλαβαίνω! Τώρα το ψιλοπιστεύεις αυτό γιαυτό θα απαντήσω. Μην είσαι σίγουρος ότι κανένας δε θελει. Σου έχω ξαναπεί , μη γενικεύεις. Αν ένας άντρας δε νοιώθει κάτι για μια κοπέλα, γιατί να μην το δοκιμάσει σαν εμπειρία? Κάποιος παλιός γνωστός, μου είχε πει ότι το είχε κάνει. Σίγουρα θα  υπάρχουν άντρες που το δέχονται.  Αν η ερωτική σχέση τελείωσε, είναι τέρμα!
Το δευτερο σενάριο, βολεύει έναν άντρα, τη ρωτάς τη φίλη μας, αν θέλει ?  Τι είναι, μία σου και μία μου? Όποιος προλάβει κύριε Ηνίοχε!
Εσύ τώρα φίλη 3 σου 2, ο πρώην φίλος σου, δεν είναι εντάξει. Να τον πείσεις, του χρειάζεται μια τέτοια φάση! Αφού δεν τα έχετε, τι τον νοιάζει, αν θα κάνεις σχέση με κάποιον άλλον? Μήπως σε θέλει ακόμα? Μήπως νομίζει ότι επειδή τα είχατε κάποτε, θα μείνεις δική του για πάντα? Είναι παράλογος!
 Νομίζω οι συνθήκες είναι ιδανικές για σένα. Υπάρχει ερωτισμός, υπάρχει εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει δέσμευση. Προχώρα και άσε τον Ηνίοχο. Είδες, τι είπε? Αυτός στη θέση σου θα ήταν ευτυχής με δύο γυναίκες!
Μη ξεχάσεις να μας πεις νέα!

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

aladdin30

# 25 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Νομιζω οτι εχεις παεις αυτη την κλασσικη φαντασιωση σε αλλο λεβελ, γιατι μιλας για τριο με τον πρωην κ τον νυν μαζι. Απο μενα συγχαρητηρια κ αν θελησεις πρακτικες συμβουλες ευχαριστως. Απο στασεις τι εχεις σκεφτει; να σου πω κ γω τι προτεινω.

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

4_you_2

# 26 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Μπα Ινιοχε δεν μ αρεσει το δυο γυναικες ενας αντρας γιατι απλουστατα δεν μ αρεσουν καθολου οι γυναικες. Βαρετο μου φαινεται και δεν λεω οτι δεν μ αρεσει απο αποψη ζηλειας.

Και το δυο αντρες μια γυναικα μεχρι πριν λιγο καιρο δεν το σκεφτομουν καθολου. Απλα τωρα εκατσε η φαση να μου αρεσουν και οι δυο και να μπορει να γινει και να νιωθω και εμπιστοσυνη

aladdin30

# 27 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Μια πολυ ωραια καλλιτεχνιδα ειναι η Blanche Bradburry, γραψε Blanche Bradburry SZ361

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

Paralia48

# 28 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Δεν ξέρω ,πώς το φαντάζεσαι να το οργανώσεις ρε φιλενάδα, αλλά μια και κουβεντιάζουμε , να σου πω, εγώ πώς θα το φανταζόμουν.
Θα ήθελα να  ήταν στα πόδια μου κυριολεκτικά οι κύριοι! Να με φρόντιζαν, να έκαναν , ό,τι ήθελα! Δηλαδή, να έδινα εγώ το παράγγελμα! Εσύ εδώ , εσύ εκεί! Όχι μόνο σεξ, στάσεις και τέτοια , αλλά πολλή σπέσιαλ περιποίηση , μασσάζ με τέσσερα χέρια κ.λ.π., κ.λ.π... Σταματώ εδώ. ...

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

4_you_2

# 29 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Δεν ειναι νυν ρε αλαντιν και ουτε θα γινει ποτε!!

Ειναι απλα καποιος που μ αρεσει

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από aladdin30

Νομιζω οτι εχεις παεις αυτη την κλασσικη φαντασιωση σε αλλο λεβελ, γιατι μιλας για τριο με τον πρωην κ τον νυν μαζι. Απο μενα συγχαρητηρια κ αν θελησεις πρακτικες συμβουλες ευχαριστως. Απο στασεις τι εχεις σκεφτει; να σου πω κ γω τι προτεινω.

Sinner_

# 30 στις 4/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από 4_you_2

τριο

εχει κανει κανεις σας τριο δυο αντρες μια γυναικα και πως ηταν σαν εμπειρια?

ενδιαφερεσαι;

aladdin30

# 31 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 4_you_2

συγνωμη, νομιζα οτι ειναι νυν. ειναι καλη φαντασιωση παντως, μ εδωσες ιδεα, να εχω τη νυν κ μια πρωην μαζι.

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

4_you_2

# 32 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Αν το εχεις ζησει και εχεις να μου πεις κατι Σινερ ναι

inioxos52

# 33 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από 4_you_2

Μπα Ινιοχε δεν μ αρεσει το δυο γυναικες ενας αντρας γιατι απλουστατα δεν μ αρεσουν καθολου οι γυναικες. Βαρετο μου φαινεται και δεν λεω οτι δεν μ αρεσει απο αποψη ζηλειας.

Δεν φανταστηκα ποτε οτι θα σου αρεσε κοπελια, ουτε καν ως υποθεση εργασιας.

Διοτι δεν θασουν θηλυκο εαν σου αρεσε να υπαρχει και δευτερο θηλυκο στο κρεβατι, ακομη και εαν συμμετειχε  και δευτερος αντρας!!!

Οποτε η στριμωχνεις μονον του τον καινουργιο και τον κανεις πιο ψηλο απο τσιγαροχαρτο, η ξεχνας το τριο οπως το σκεφτηκες αρχικα, και πας για νεα συνθεση. Διαλεγεις...

Αρέσει στα μέλη 4_you_2, broomstick
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

broomstick

# 34 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

υπαρχουν και ενδιαφερομενοι οπως βλεπεις...

να δουμε τα κοτσια σου τωρα

4_you_2

# 35 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Broomstick έχω σκοπό να το κάνω με συγκεκριμενα ατομα δεν έβαλα αγγελία εμπειρίες ανώνυμα ρωταω και ιδέες. Οι ενδιαφερόμενοι μου είναι αδιαφοροι

aladdin30

# 36 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Θα προσεξεις να μην πανε απο την πισω πορτα στη κυρια εισοδο, το αντιστροφο οκ.

Egw-eimai-leme

# 37 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 60 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 964

Συνεχίζω εγω αν ντρέπεσαι...

Σιδέρωμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Paralia48

Δεν ξέρω ,πώς το φαντάζεσαι να το οργανώσεις ρε φιλενάδα, αλλά μια και κουβεντιάζουμε , να σου πω, εγώ πώς θα το φανταζόμουν.
Θα ήθελα να  ήταν στα πόδια μου κυριολεκτικά οι κύριοι! Να με φρόντιζαν, να έκαναν , ό,τι ήθελα! Δηλαδή, να έδινα εγώ το παράγγελμα! Εσύ εδώ , εσύ εκεί! Όχι μόνο σεξ, στάσεις και τέτοια , αλλά πολλή σπέσιαλ περιποίηση , μασσάζ με τέσσερα χέρια κ.λ.π., κ.λ.π... Σταματώ εδώ. ...

Αρέσει στο μέλος Paralia48

MiltosRNLI1930

# 38 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Μπορει το τραγουδι να λεει " Μια γυναικα δυο ανδρες " αλλα το σωστο που σε ταξιδευει σε Σουλτανατα και 

"Σουηδικες Αραβιες " ειναι " Δυο γυναικες ενας ανδρας " !

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από tzoulia59

ουτε μου αρεσε ουτε μ αρεσει κι ουτε προκειται να μ αρεσει ,,,

κι αν με πιεζε καποιος για τριο θα τον πλακωνα και στο ξυλο ,,,
κι αν με παραπιεζε θα καλουσα και την αστυνομια ,,
οσο για τις γυναικες που το κανουν ,,,
δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση,,,
βασικα μακρια απο μενα κι ας ειναι και μια πιθαμη ,,,

tzoulia59

# 39 στις 4/11/2015
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

βασικα μιλτο  δεν καταλαβα που παιζω γω μεσα σ ολο αυτο αλλα δεν πειραζει ,,,

τωρα μολις μου περασε στο ξωφαλτσο απο το μυαλο σαν φαντασιωση ο πρωην με τον νυν ,,,για νεους ουτε ν ακουσω ,,,

λοιπον μολις θα πηγαινε ο πρωην να μ αγγιξει θα του λεγα μην μ αγγιξεις,,,παρε τα χερια σου απο πανω μου ,,,

και θα βουταγα τον νυν και θα χανομασταν μεσα στα αδυτα του σεξ ,...οι δυο μας ,,,

ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα ,,,

ωστοσο  συμφωνω με τον ηνιοχο ,,,

για   τους πρωην ερωτες ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από MiltosRNLI1930

Μπορει το τραγουδι να λεει " Μια γυναικα δυο ανδρες " αλλα το σωστο που σε ταξιδευει σε Σουλτανατα και 

"Σουηδικες Αραβιες " ειναι " Δυο γυναικες ενας ανδρας " !

Mystik_Male

# 40 στις 4/11/2015
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 4_you_2

Συγνώμη, αλλά αυτό το έχουν πει πολλές γυναίκες πριν από σένα, κι αν τις δεις τώρα, ακόμα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για κείνον, τον άλλον, που τους άρεσε πιο πολύ, που είχε πιο χορταστικό μόριο, που ήξερε να τις φέρει σε οργασμό πιο γρήγορα, και που δεν μπορούν να τον έχουν... για διάφορους λόγους... "τεχνικούς" ή όχι... πρόσεξε πού πας να μπλέξεις... αυτό μόνο...

Πρόσεξε σε τί σύγκριση πας να υποβάλλεις τον πρώην σου... πρόσεξε, γιατί άθελά σου μπορεί να του ανοίξεις μεγάλες πληγές... ή μπορεί να είσαι αυτόπτης μάρτυρας σε πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου...

Ο,τιδήποτε κι αν κάνεις, θωράκισε τον εαυτό σου και τον πρώην σου...

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.