Μπα δεν ειμαι τετοιο στυλ Μυστικ.Ουτε τρελαινομαι ουτε λιωνω ουτε θεωρω πως θα τον ηθελα για σχεση. . Απλα υπαρχει σεξουαλικη χημεια και θα πηγαινα μαζι του. Και γι αυτο θα προσεξω πολυ πως θα φερθω σε συγκριση με τον πρωην και δεν εχω σκοπο να του τη φερω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Mystik_Male
Συγνώμη, αλλά αυτό το έχουν πει πολλές γυναίκες πριν από σένα, κι αν τις δεις τώρα, ακόμα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για κείνον, τον άλλον, που τους άρεσε πιο πολύ, που είχε πιο χορταστικό μόριο, που ήξερε να τις φέρει σε οργασμό πιο γρήγορα, και που δεν μπορούν να τον έχουν... για διάφορους λόγους... "τεχνικούς" ή όχι... πρόσεξε πού πας να μπλέξεις... αυτό μόνο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από 4_you_2
Μπα δεν ειμαι τετοιο στυλ Μυστικ.Ουτε τρελαινομαι ουτε λιωνω ουτε θεωρω πως θα τον ηθελα για σχεση. . Απλα υπαρχει σεξουαλικη χημεια και θα πηγαινα μαζι του. Και γι αυτο θα προσεξω πολυ πως θα φερθω σε συγκριση με τον πρωην και δεν εχω σκοπο να του τη φερω.
Εντάξει. Σ' εμένα τουλάχιστον, αρκεί ο λόγος σου.
Καλή διασκέδαση.
...απο τον ...τουρκικο ζυγο,οπως και η φαντασιωση πανε συννεφουλα...
Πιστευω πως ειναι υγιες μια γυναικα να εχει αυτου του ειδους τις φαντασιωσεις. Βεβαια απο την θεωρια στην πραξη μεσολαβουν ωκεανοι και το σπορ αυτο δεν εξασκειται απο τα κοριτσοπουλα. Ενδεχομενως το τολμουν γυναικες μετα τα 30, κατα κανονα υψηλου μορφωτικου επιπεδου και οχι ομορφες, που ψαχνουν κατι το διαφορετικο, που εχουν χορτασει τα συνηθισμενα και πεζα και ειναι καπως σκληρες κ εγωϊστριεςΚακως ανακατεύομαι, βεβαίως, γιατί είμαι μια μεσήλιξ συντηρητική νοικοκυρα χωρις εμπειρία σε αυτά τα ζητήματα.
Το μόνο που εχω να παρατηρησω είναι ότι εφόσον τα αγορακια έχουν την τάση να βγαζουν και να συγκρινουν τα τσουτσουνάκια τους από την ηλικία του δημοτικού ακομα, όταν και εφόσον το αποφασίσεις, να φροντισεις τουλάχιστον οι δυο καβαλιεροι να είναι ισο-υψεις, ισο-παχοι και ισο-βαρεις, ώστε να μην αισθανθει κανενας ότι τον αδικει η σύγκριση.
Just my two cents.
παρίσι θα πας τελικά;
Ναι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από My_Two_CentsΝαι.
...αν θελεις,τι ειδες τελικα, κ γενικα τις εντυπωσεις σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από My_Two_Centsνα φροντισεις τουλάχιστον οι δυο καβαλιεροι να είναι ισο-υψεις, ισο-παχοι και ισο-βαρεις, ώστε να μην αισθανθι κανενας ότι τον αδικει η σύγκριση.
Just my two cents.
Αν κ συντηρητική νοικοκυρά, φαίνεται πως έχετε εντρυφήσει επιμελώς στις ιδιομορφίες του ανδρικού ψυχισμού και στους ανομολόγητους φόβους του.
η συντρόφισσα Κλέλια, εδώ παραδίπλα, που είναι αξεπέραστη τεχνίτρα, μας κάνει να σπαρταράμε κάθε μεσημέρι με τα καλούδια που κάνει.
Την έχεις δει εσύ ποτέ να ζητάει συμβουλές;
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από 4_you_2
Εγώ είμαι κάτω απο 30 υψηλού μορφωτικού επιπέδου και κουκλακι ζωγραφιστο χαχαχα
...ησουν αυτο που δηλωνες. Σημερα δεν σε πιστευει ουτε η εφορια, ακομα κ ζωγραφιστο κουκλακι κ αν εισαι
σνιφ-σνιφ-σνιφ
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Mystik_Male
Εντάξει. Σ' εμένα τουλάχιστον, αρκεί ο λόγος σου.
Καλή διασκέδαση.
α, χα χα χα!!!
Η τρόϊκα πέθανε, ασε το τρίο. Πάμε για ... Κουαρτρέτο, να ΄μαστε και επίκαιροι.
Τρίο με μπρίο.
Παράθεση:
kalisperaκαλησπερατι κανεις
Σχόλιο # 54 από Antonis1983mak
1) Στην Αρχη Υπάρχει Αμηχανία
2) Στη συνέχεια Η αμηχανία Γίνεται Νευρικό Γέλιο Απο όλους
3) Οσπου Ενας Απο τους Δυο (Η και οι δυο) Πλησιαζουν τη γυναικα... Και η νευρικοτητα Αφήνει τη Θέση Της Σε Πολύ όμορφες Εικόνες...
4) Οταν Τελειώσει όλο Αυτό Και Φυγουμε η Αίσθηση Της Πληρότητας Είναι Απίστευτη (οπως το λεω Και Πληρότητα, Και Απίστευτη) Δεν πιστευεις τι εκανες... Τα Μάτια σου Και Το Στόμα Με Κλειστα Τα Χείλη, Γελάει Πονηρα (με την καλη ενοια Ομως) Και ΔΕΝ μπωρεις να το σταματησεις να Γελάει Για Καποια Ωρα...Η Αυτοπεποιθηση Ολων Ανεβενει Σε αλλα επιπεδα. Και οταν περάσουν πολλες Ωρες , Η Μια Δυο Μέρες σε πιάνει μια προσμονη να ξαναγινει...
5) Σαν Εμπειρία...Είναι Κάτι Που Δε το Ξεχνάς 100%
(Και Επίσεις καλησπέρα Σας)
νομιζω θα συμφωνήσω με τον Νοτη
μια μικρη διαφωνία οσων αφορα τα κλειστά χείλη...
αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνώ
η νότυ πού χάθηκε ?
https://www.youtube.com/watch?v=dT9WwnjT8Co
μετά από το τρίο ή και πριν
είχες σχέση συναισθηματική με ένα από τα 3 άτομα?
το συναισθηματική δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη,
αλλά εκτός από σωματική, του τρίο εννοώ, είχες άλλη?
Παράθεση:
εχει κανει κανεις σας τριο δυο αντρες μια γυναικα και πως ηταν σαν εμπειρια?
Σχόλιο # 56 από Stratos_Mandragoras1) Στην Αρχη Υπάρχει Αμηχανία
2) Στη συνέχεια Η αμηχανία Γίνεται Νευρικό Γέλιο Απο όλους
3) Οσπου Ενας Απο τους Δυο (Η και οι δυο) Πλησιαζουν τη γυναικα... Και η νευρικοτητα Αφήνει τη Θέση Της Σε Πολύ όμορφες Εικόνες...
4) Οταν Τελειώσει όλο Αυτό Και Φυγουμε η Αίσθηση Της Πληρότητας Είναι Απίστευτη (οπως το λεω Και Πληρότητα, Και Απίστευτη) Δεν πιστευεις τι εκανες... Τα Μάτια σου Και Το Στόμα Με Κλειστα Τα Χείλη, Γελάει Πονηρα (με την καλη ενοια Ομως) Και ΔΕΝ μπωρεις να το σταματησεις να Γελάει Για Καποια Ωρα...Η Αυτοπεποιθηση Ολων Ανεβενει Σε αλλα επιπεδα. Και οταν περάσουν πολλες Ωρες , Η Μια Δυο Μέρες σε πιάνει μια προσμονη να ξαναγινει...
5) Σαν Εμπειρία...Είναι Κάτι Που Δε το Ξεχνάς 100%
(Και Επίσεις καλησπέρα Σας)
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Stratos_Mandragoras4) Οταν Τελειώσει όλο Αυτό Και Φυγουμε η Αίσθηση Της Πληρότητας Είναι Απίστευτη (οπως το λεω Και Πληρότητα, Και Απίστευτη) Δεν πιστευεις τι εκανες... Τα Μάτια σου Και Το Στόμα Με Κλειστα Τα Χείλη, Γελάει Πονηρα (με την καλη ενοια Ομως) Και ΔΕΝ μπωρεις να το σταματησεις να Γελάει Για Καποια Ωρα...Η Αυτοπεποιθηση Ολων Ανεβενει Σε αλλα επιπεδα. Και οταν περάσουν πολλες Ωρες , Η Μια Δυο Μέρες σε πιάνει μια προσμονη να ξαναγινει...
...για τρίο μιλάς ή για μπάφο με τρεις;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media