Φακεν χημεια, τι κανεις στα ανησυχα νειατα!
προς στιγμήν,νόμισα ότι το καλησπεράτι (κανείς;;; ) είναι στάση που δεν την έμαθα στο σχολείο
θα είναι που έκοψα τα χάπια
α ρε αθάνατο withdrawal syndrome!
Παράθεση:
καλησπερατι κανεις
Σχόλιο # 54 από Antonis1983mak
κείμενο.. έτσι όπως απαιτάς να γράφουμε ό,τι μαλακία μας κατέβει για να γεμίσουμε κείμενο
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Koula___μετά από το τρίο ή και πριν
είχες σχέση συναισθηματική με ένα από τα 3 άτομα?
το συναισθηματική δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη,
αλλά εκτός από σωματική, του τρίο εννοώ, είχες άλλη?
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από pigassos71νομιζω θα συμφωνήσω με τον Νοτη
...πες τον Πλανητάρχη καλύτερα (στα νιάτα του)!
ε ναι...αν δεν ήσασταν θα φωνάζατε άλλους δέκα.
Παράθεση:
. είχα συναισθηματικη σχέση με την κοπέλα, όμως ημασταν στην αρχή της σχεσης. στον ενθουσιασμό,στο πάθος.
Σχόλιο # 65 από Stratos_Mandragoras
Μήπως μπορείς να μας πεις τι μουσική ακούς?
γιατί κάνουμε ένα γκάλοπ...
Παράθεση:
Καλησπέρα κούλα. ναι... είχα συναισθηματικη σχέση με την κοπέλα. ξερω ποια ειναι η σκέψη σου. όμως ημασταν στην αρχή της σχεσης. στον ενθουσιασμό,στο πάθος.σε όλο αυτό το κλίμα. οταν (λίγο) αργότερα ερχεται το συναισθημα εκει δεν μπωρεις να μοιραστείς ευ
Σχόλιο # 65 από Stratos_Mandragoras
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από UFO-MUFOΜήπως μπορείς να μας πεις τι μουσική ακούς?
γιατί κάνουμε ένα γκάλοπ...
Ούφο σε είπα τα νέα ;
σύντομα κοντά μας ...
https://www.youtube.com/watch?v=3JNLwlcPBPI
Bliss__ Η Απάντηση μου ηταν Σε ερώτηση Που μου Εγινε. Θα Μπωρούσα Να το έχω Ξανα-κάνει Με φίλη Δική μου Και με ένα (τότε) Κοινό Μας Φιλικό, Ζευγάρι, Χωρίς τον ""Συναισθηματικό Δεσμό"" Και ίσως Και να έχει συμβεί. Αυτό Που Δεν Φάνηκε Στο κείμενο που εγραψα (απο δικο μου λάθος) Διότι Εγραφα Κειμενο Στον ""Τιτλο"""...είναι το ότι Προχωρόντας Η Σχέση Ερχεται (Λίγο) Καιρο μετα, Συντομα δηλαδή το Συναίσθημα...Και Καπου εκεί είναι Δυσκολο να μοιραστείς τον ανθρωπο σου (Και Εκείνη Εσένα Φυσικά) Εαν Λοιπόν το ζευγάρι Διαπιστώσει Πως έχει ακομα Στο Μυαλό του Μια Τέτοια Επιλογή... Τότε καπου εκεί χρειάζεται Μια Συζητηση Μεταξύ τους. Αυτα. Αγαπητέ Ufo-Mufo Δεν Βρίσκω Που Κολάει Η ερωτηση σου Και Επειδη Εχω Υπάρξει Διαχηρηστής Αλλων Sites Κάποια Φεγγάρια Θα σου απαντήσω Ευγενικά Οτι Για Γκάλοπ Μουσικής Κλπ Κλπ Υπαρχουν Οι Συζητήσεις. Μπωρεις εκει να Διμηουργήσεις Εκει Μια Σχετική ενότητα. Εγω Μπήκα όμορφα Σε Αυτη τη Συζήτηση Και απάντησα Στο Θέμα Που Εβαλε Η Διαχηρήστρια Της Συζητησης. Δεν Νομίζω Οτι Εχω Να προσφέρω κάτι αλλο Σε αυτή τη Συζητηση. Καλημέρα Σας Και Θα Ξανασυναντηθούμε σε κάποιο άλλο Θέμα Συζητησης.
Εγινε και τελικα ηταν πολυυυ καλο.Υπαρχει αμηχανια εννοειται, γελια εμεις δεν ειχαμε, αλλα ηταν αλλο επιπεδο. Η αυτοπεποιθηση ανεβαινει φουλ σε ολους, ολοι νιωθουμε πολυ γεματοι μετα κατι διαφορετικο. Εγω περιμενω πως και πως να ξαναγινει.
χωρίς οπτικοακουστικό υλικό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από 4_you_2, ολοι νιωθουμε πολυ γεματοι μετα κατι διαφορετικο.
μονο την επομενη φορα
αφηστε κανενα φως ανοιχτό...
να ξερει ο καθένας ποιον γεμίζει
Πάω να φτιάξω γεμιστά,μου άνοιξε η όρεξη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από jane-doeΠάω να φτιάξω γεμιστά,μου άνοιξε η όρεξη.
τριο όμως
πιπεριές -ντομάτες -μελιτζάνες
θα είναι πιο δυνατή η συγκίνηση ...
Θα προτιμήσω ένα διαφορετικό, συναρπαστικό τρίο: κολοκυθάκια-ντομάτες-πιπεριές για ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις!Δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από nuvola
τριο όμως
πιπεριές -ντομάτες -μελιτζάνες
θα είναι πιο δυνατή η συγκίνηση ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από pigassos71
μονο την επομενη φορα
αφηστε κανενα φως ανοιχτό...
να ξερει ο καθένας ποιον γεμίζει
Αυτά Πήγασε γίνονται μόνο με φως ανοιχτό! Να έχεις πλήρη έλεγχο και πλήρη απόλαυση! τσ τσ τσ..
Και δε μου λες, και οι δύο...?
Είσαι φοβερή! Ως εκπρόσωπος του μέρους γυναικείου πληθυσμού, που έχουν τέτοιες φαντασιώσεις, σου βγάζω το καπέλο! Υποκλίνομαι κυρία πλανητάρχη! (έτσι ένοιωθες έτσι? !! )
Αν κάποτε ψηφίσουμε για αρχηγό εδώ, εγώ θα ψηφίσω εσένα!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η 4_you_2!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Paralia484_you_2!!
![]()
δεν ξερω βρε παραλια
4 εσυ και αλλοι 2 ρεζερβα
για να μην αναφέρω τα υψωμένα δάχτυλα...
ενα ριγος με επιασε να σου πω την αλήθεια
Αν καπνίζει να τη ρωτήσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Paralia48Αν κάποτε ψηφίσουμε για αρχηγό εδώ, εγώ θα ψηφίσω εσένα!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η 4_you_2!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από 4_you_2Εγινε και τελικα ηταν πολυυυ καλο.Υπαρχει αμηχανια εννοειται, γελια εμεις δεν ειχαμε, αλλα ηταν αλλο επιπεδο. Η αυτοπεποιθηση ανεβαινει φουλ σε ολους, ολοι νιωθουμε πολυ γεματοι μετα κατι διαφορετικο. Εγω περιμενω πως και πως να ξαναγινει.
Χαίρομαι που έγινε και που ήταν και πολύ καλό.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα πρόσεχα πάρα πολύ... οι "τοστιέρες" ψήνουν πολλά "σάντουιτς"... κάποιο απ' αυτά, κάποια στιγμή, θα "καεί"...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media