Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από pigassos71
δεν ξερω βρε παραλια
4 εσυ και αλλοι 2 ρεζερβα
για να μην αναφέρω τα υψωμένα δάχτυλα...
ενα ριγος με επιασε να σου πω την αλήθεια
τόσα πολλά άτομα, ρίγος σ΄έπιασε, μήπως γιατί φοβάσαι ποιος θα πρωτοφάει εκείνη την περίφημη πίτσα των 4-6 ατόμων? .
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από 4_you_2
δεν ξέρω πως θα με αλλάξει όλο αυτό σαν ανθρωπο.
σε ορους Real Estate...
μπορεις να περιγράψεις την αλλαγή ως
διαμπερές, ευήλιο, ευάερο, προσφάτως ανακαινισμένο
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από 4_you_2
Το σημαντικότερο για τη γυναικα είναι οι δυο άντρες δηλαδή να νιώθει άνετα επειδή είναι ταμπού να μην νιώθει οτι θα τη βλέπουν κάπως μετα. κατα τα αλλά ειναι τέλεια τωρα το σκέφτομαι συνέχεια και περιμένω πως κ πως να ξαναγίνει αλλά δεν ξέρω πως θα με αλλάξει όλο αυτό σαν ανθρωπο. Θέλω να πιστεύω θα δοκιμασω καποιες φορες κ μετα θα γυρίσω στο πατροπαραδοτο
κοίτα, πάνω από μία φορά, δημιουργείται ...κατάσταση και δεν ξέρεις ποια γούνα θα καεί , που λέει και ο Μύστικ.
Βέβαια κυρία πλανητάρχισσα, δική σας υπόθεση. Τα σέβη μου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από pigassos71
σε ορους Real Estate...
μπορεις να περιγράψεις την αλλαγή ως
διαμπερές, ευήλιο, ευάερο, προσφάτως ανακαινισμένο
διαπιστωνω μια ελαφροτητα στην αποψη και μια γαργαλιστικη διαθεση στο θεμα ,...
θα ημουν πολυ περιεργη να μαθω ποσο θα αρεσε σ αυτους που εχουν γιους να εκαναν μανα των παιδιων τους μια γυναικα σαν την φορ γιου ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από tzoulia59διαπιστωνω μια ελαφροτητα στην αποψη και μια γαργαλιστικη διαθεση στο θεμα ,...
θα ημουν πολυ περιεργη να μαθω ποσο θα αρεσε σ αυτους που εχουν γιους να εκαναν μανα των παιδιων τους μια γυναικα σαν την φορ γιου ,,,
η οποια μετα απ ολες αυτες τις τετραδες θα επανελθει στο πατροπαραδοτο ,,,
αντε και καλα κρασια ,,,
κοίτα όλες έχουν κάνει τις αμαρτίες τους (και εμείς...). Η καθεμιά και ο καθένας κουβαλάει ένα παρελθόν.
Εγώ θα προτιμούσα για νύφη μια που δοκίμασε κάποτε , κάτι παράξενο στο κρεβάτι, παρά μια που να κοροϊδεύει το παιδί μου ή να του κάνει πόλεμο νεύρων, ή τη ζωή του μαύρη ...Αλλά ποιος θα με ρωτήσει!
Έκανε κάτι κακό η θεματοθέτρια;
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από tzoulia59
διαπιστωνω μια ελαφροτητα στην αποψη και μια γαργαλιστικη διαθεση στο θεμα ,...
η οποια μετα απ ολες αυτες τις τετραδες θα επανελθει στο πατροπαραδοτο ,,,
αντε και καλα κρασια ,,,
Σιγά την αμαρτία βρε Παραλία...Κεράτωσε κανέναν; Είχε παράλληλη σχέση;Χειραγώγησε κανέναν;Εξαπάτησε κανέναν;Την (υγιέστατη) φαντασίωση της πραγματοποίησε με 2 συναινούντες ενήλικες.
βασικα δεν θελω να μπω σ αυτην την κουβεντα ,,,
γιατι δεν εχει αλλωστε και κανενα νοημα ,,,κι ουτε αναφερομαι σε στερεοτυπα και ηθικες ,,,
αλλα οταν εχεις γινει δοκιμαστης πολλων γευσεων ,,,
η εξελιξη σου σαφεστατα δεν θα ειναι επαναφορα γευσης σε μια παραδοσιακη φασολαδα ,,,
αλλα πορεια χωρις ελεος ,,,εως και καψιμο φαντασιωσεων και ατομικης ικανοποιησης ,,,
καπου πολυ πιο περα βρισκεται η απαντηση μου στο θεμα ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από Paralia48
κοίτα όλες έχουν κάνει τις αμαρτίες τους (και εμείς...). Η καθεμιά και ο καθένας κουβαλάει ένα παρελθόν.
Εγώ θα προτιμούσα για νύφη μια που δοκίμασε κάποτε , κάτι παράξενο στο κρεβάτι, παρά μια που να κοροϊδεύει το παιδί μου ή να του κάνει πόλεμο νεύρων, ή τη ζωή του μαύρη ...Αλλά ποιος θα με ρωτήσει!
Ποιο δίκαννο, όπου να 'ναι απλώνουμε το σεντόνι .
η θεματοθετρια μπορει να κανει οτι θελει ,,,εμενα προσωπικα καθολου δεν μ ενοχλει ,,,
ο λαος λεει ,,,
μακρια απο τον ποπο μου κι ας ειναι και μια πιθαμη ,,,
αλλωστε την αποψη μου εξεφρασα σ ενα θεμα που πιστευω οτι ειναι και τρολοθεματακι ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από jane-doeΈκανε κάτι κακό η θεματοθέτρια;
βρε Jane, έτσι μπορεί να ξεκίνησε και η άλλη στην Ερμιονίδα, και βρέθηκε ο άντρας της στο χώμα, κι αυτή στη φυλακή.
Ώπα,τι έγινε καλέ στην Ερμιονίδα;Έχω χάσει πολλά επεισόδια μου φαίνεται...
Παράθεση:
Δω που τα λέμε
Σχόλιο # 94 από Climentini
βρε Jane, έτσι μπορεί να ξεκίνησε και η άλλη στην Ερμιονίδα, και βρέθηκε ο άντρας της στο χώμα, κι αυτή στη φυλακή.
Παράθεση:
Δω που τα λέμε
Σχόλιο # 94 από Climentiniβρε Jane, έτσι μπορεί να ξεκίνησε και η άλλη στην Ερμιονίδα, και βρέθηκε ο άντρας της στο χώμα, κι αυτή στη φυλακή.
για πε ...για πε...
α και να μην ξεχασω παραλια ...
οτι εγω παντα εκανα παραδοσιακο ,,γιατι αυτο μ ευχαριστουσε ,,,
,επειδη καπου αναφερεσαι οτι ολοι καναμε τις αταξιες μας ,,,
οποτε μην γενικευουμε την δικη μας πραγματικοτητα ,,,
σαν πραγματικοτητα του αλλου ,,,
κι αυτο θα συνεχισω να κανω βεβαια γιατι αυτο μ ερεθιζει ,,,
αν οι αλλοι ερεθιζονται με κατι αλλο το πα πιο πανω απο πιτα που δεν τρωω δεν με μελει τι θ απογινει ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από Paralia48
Το πιο <<κακό >> θέλω να πω, που κάνει ο καθένας μας, δεν είναι απαραίτητα κάποιο βίτσιο στο κρεβάτι. Κι εγώ ως τώρα έκανα σχεδόν...<<παραδοσιακά>> πράγματα , ίσως έτυχε. Την εμπειρία της θεματοθέτριας την έχω φανταστεί πολλές φορές (ομολογώ) και επειδή αμαρτάνουμε και με τη σκέψη , ίσως τελικά βρεθώ στην κόλαση (πού είσαι Μπιλ, θα βρεθούμε! ).
Έχω κάνει άλλα ...κακά πράγματα, που δε χρειάζεται να σας τα πω όλα τώρα , όχι απαραίτητα σεξουαλικά, χμμμ, ίσως και απ΄αυτά... Μη μου πεις Τζούλια , ότι εσύ δεν έχεις κάποιο κακό παρελθόν, δε θα σε πιστέψω! Ούτε κανέναν που θα το πει.
Οι δικές μου οι αρχές στα θέματα ηθικής είναι > 1.να μην πειράξω τον άντρα φίλης μου, 2.να μην απατήσω τον δικό μου, ή αν το κάνω να το ξεκαθαρίσω. Όχι διπλή κρυφή ζωή. Εκεί είναι τα όριά μου .
Η αρχηγίνα από δω, κατά τη δική μου ηθική, δεν έκανε τίποτα από τα δύο ...παραπτώματα. Και αφού βρήκε δύο λεβέντες που...της έκατσαν, της βγάζω το καπέλο!
Και πες με ..ελαφριών ηθών... δεν πειράζει, εγώ σ΄αγαπάω!
Τζουλια οπως το λες πως θα γυρισω στη παραδοσιακη φασολαδα τι εννοεις οτι το τριο ειναι παστιτσιο και καλο ειναι να μην το φαμε γιατι πως θα τρωμε τα απλα?
Εγω το σκεφτομαι αλλιως.Το εκανα πετυχε, γιατι θα μπορουσε να μην πετυχει, περασαμε ωραια, τοσο ωραια που θελω να ξαναγινει. Φανταζομαι θα γινει καποιες φορες και μετα τελος.
Δεν εχω κατι αλλο να εξερευνησω, αλλωστε οι γυναικες δεν μ αρεσουν καθολου και με αυτους ετυχε γιατι εκατσε και η χημεια. Κυριως τα ατομα το βοηθησαν, ο πρωην που ξερω οτι με νοιαζεται και ο τριτος που ειναι πολυ ανοιχτομυαλος.
Στη θεση σου και εγω παλια ελεγα απαπα με τιποτα αλλα να που ποτε μην λες ποτε
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media