Αρχικα, για ποιο λογο να μοιραστει ο καθε γιος, τα γουστα της συντροφου του στο κρεβατι, μαζι με τη μανα του και τον πατερα του? Κι επειτα, πού ξερουν οι γονεις του γιου, αν ο γιος τους δεν ειναι κι ο ιδιος απο εκεινους που την βρισκουν με τα μη πατροπαραδοτα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από tzoulia59διαπιστωνω μια ελαφροτητα στην αποψη και μια γαργαλιστικη διαθεση στο θεμα ,...
θα ημουν πολυ περιεργη να μαθω ποσο θα αρεσε σ αυτους που εχουν γιους να εκαναν μανα των παιδιων τους μια γυναικα σαν την φορ γιου ,,,
η οποια μετα απ ολες αυτες τις τετραδες θα επανελθει στο πατροπαραδοτο ,,,
αντε και καλα κρασια ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από CynicalityΑρχικα, για ποιο λογο να μοιραστει ο καθε γιος, τα γουστα της συντροφου του στο κρεβατι, μαζι με τη μανα του και τον πατερα του? Κι επειτα, πού ξερουν οι γονεις του γιου, αν ο γιος τους δεν ειναι κι ο ιδιος απο εκεινους που την βρισκουν με τα μη πατροπαραδοτα?
Τουλάχιστον ο κάθε γιος, άμα είναι διατεθειμένος να μοιράζεται το κρεβάτι του με τους γονείς του, το σόι του, τα πεθερικά του, τη γειτονιά του, την ενορία του, το δήμαρχο του χωριού...να μας το πει, να ξέρουμε τί θα κάνουμε βρε παιδί μου...
γιατί μπροστά σ αυτό το πλήθος...το τρίο μου φαίνεται πιο σεμνή κ ταπεινή κατάσταση.
Το οτι τσακωθηκανε μεταξυ τους τα αγορια τι σας λεει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από 4_you_2Το οτι τσακωθηκανε μεταξυ τους τα αγορια τι σας λεει?
Δεν έχει σημασία τί λέει σ' εμάς.
Σημασία έχει τί λέει σ' εσένα...
Εσύ ξέρεις για ποιό λόγο τσακώθηκαν...
Ή κι αν δεν ξέρεις, μπορεί πολύ εύκολα να πάει το μυαλό σου...
Παράθεση:
Και τελικά;
Ποιος την είχε πιο καλή;...την ιδιοσυγκρασία...
Γιατί εμείς εδώ, όλο που τσακωνόμαστε...άκρη δεν έχουμε βγάλει ακόμα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Mystik_MaleΕσύ ξέρεις για ποιό λόγο τσακώθηκαν...
...λένε, ότι τσακώθηκαν μετά τα μερεμέτια
γιατί αυτή τους μοίρασε άνισα τη δουλειά,
και διαφορετικά έβγαλαν το μεροκάματο:
Ο ένας μπροστά, σκυφτός γονατιστός,
του βγήκε -κυριολεκτικά- η γλώσσα από το σπατουλάρισμα,
ενώ ο άλλος πίσω, όρθιος χαλλλαρά,
σιγοσφυρίζοντας έβαφε άνετος με το κοντάρι του όλη μέρα.
Παράθεση:
Φήμες...
Σχόλιο # 107 από psaromallis
και διαφορετικά έβγαλαν το μεροκάματο:Ο ένας μπροστά, σκυφτός γονατιστός,
Εντάξει, μικρό το κακό...
Αν (και όταν) ξαναγίνει, θα μοιραστεί στα ίσα το μεροκάματο...
Να μην μπει μόνο κανένα κοντάρι σε λάθος τρύπα... όλα τα άλλα, διορθώνονται...
Ολα λυνονται με το εξυπνο ρολο που εχει δωρο το τηλεσκοπικο κονταρι
https://www.youtube.com/watch?v=Gitzhig2eNg
Παράθεση:
Φήμες...
Παράθεση:
Φήμες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από Cynicality
Ολα λυνονται με το εξυπνο ρολο που εχει δωρο το τηλεσκοπικο κονταρι
Απλά, εύκολα και ξεκούραστα...
ο πρωην ζηλεψε αυτος ηταν ο λογος. Μου εκανε και μια ερωτικη εξολογηση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από 4_you_2
Το σημαντικότερο για τη γυναικα είναι οι δυο άντρες δηλαδή να νιώθει άνετα επειδή είναι ταμπού να μην νιώθει οτι θα τη βλέπουν κάπως μετα. κατα τα αλλά ειναι τέλεια τωρα το σκέφτομαι συνέχεια και περιμένω πως κ πως να ξαναγίνει αλλά δεν ξέρω πως θα με αλλάξει όλο αυτό σαν ανθρωπο. Θέλω να πιστεύω θα δοκιμασω καποιες φορες κ μετα θα γυρίσω στο πατροπαραδοτο
Κοιτα κοπελια. Το οτι σε εβαλαν στην μεση οι δυο αντρες και κανατε οτι κανατε, δεν σημαινει πως αυτοματα ανεβηκες και στην εκτιμηση τους. Προσωπικα, το αντιθετο πιθανολογω πως θα συμβει.
Βεβαιως και θαναι ισως προθυμοι καθε φορα που το ζητας να σε καλαφατιζουν, (ποιος τυφλος αλλωστε δεν θελει το φως του) αλλα μεχρις εκει.
Διοτι αλλο η παρτουζα, και αλλο η εκτιμηση προς το προσωπο της παρτουζοπαρμενης απο δυο αντρες την οποια ζητας και στην οποια ελπιζεις.
Το κακο για σενα ειναι πως θα μαθευτει το ολο συμβαν, -γιατι ξερεις και οι αντρες κουτσομπολευουν- και θα σε ακολουθει η φημη και τα σχολια σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.
Και μη σκεφτεις πως οι νεοι και μοντερνοι αντρες δεν σκεφτονται στις μερες μας οπως εμεις οι γεροντες, γιατι θα κανεις λαθος.
Γιαυτο θα σε συμβουλευα να μη το επαναλαβεις, μηπως και το σωσεις ως δηθεν θυμα μεθης!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από 4_you_2ο πρωην ζηλεψε αυτος ηταν ο λογος. Μου εκανε και μια ερωτικη εξολογηση...
ΟΜΟ θα βάζει μόνο στο πλυντήριο, ε;
Τώρα αρχηγίνα μην το συνεχίζεις. Άστο!
Έζησες ό,τι έζησες, κόψε με τους μάγκες για να μη σε διαβάλλουν , όπως λέει και ο Ηνίοχος και άστους να κουρεύονται. Κόψε κάθε επικοινωνία ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από inioxos52
Κοιτα κοπελια. Το οτι σε εβαλαν στην μεση οι δυο αντρες και κανατε οτι κανατε, δεν σημαινει πως αυτοματα ανεβηκες και στην εκτιμηση τους. Προσωπικα, το αντιθετο πιθανολογω πως θα συμβει.
Βεβαιως και θαναι ισως προθυμοι καθε φορα που το ζητας να σε καλαφατιζουν, (ποιος τυφλος αλλωστε δεν θελει το φως του) αλλα μεχρις εκει.
Διοτι αλλο η παρτουζα, και αλλο η εκτιμηση προς το προσωπο της παρτουζοπαρμενης απο δυο αντρες την οποια ζητας και στην οποια ελπιζεις.
Το κακο για σενα ειναι πως θα μαθευτει το ολο συμβαν, -γιατι ξερεις και οι αντρες κουτσομπολευουν- και θα σε ακολουθει η φημη και τα σχολια σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.
Και μη σκεφτεις πως οι νεοι και μοντερνοι αντρες δεν σκεφτονται στις μερες μας οπως εμεις οι γεροντες, γιατι θα κανεις λαθος.
Γιαυτο θα σε συμβουλευα να μη το επαναλαβεις, μηπως και το σωσεις ως δηθεν θυμα μεθης!!!
Αν και γενικα μιλας σωστα εδω επεσες εξω...
γιατι ο πρωην δηλωνει ερωτευμενος μαζι μου και θελει αποκλειστικοτητα πλεον και ειδε οτι δεν το αντεχει να ειμαι με αλλον αντρα. Μου εκανε και μια ερωτικη εξομολογηση οτι μονο εμενα ερωτευτηκε στη ζωη του κτλ.
Και ηθελα να ρωτησα τελικα ειστε τρελλοι εσεις οι αντρες?
(εγω δεν θα γυρισω στο πρωην γιατι μου εχει τελειωσει απο καιρο το συναισθηματικο κομματι)
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από CynicalityΑρχικα, για ποιο λογο να μοιραστει ο καθε γιος, τα γουστα της συντροφου του στο κρεβατι, μαζι με τη μανα του και τον πατερα του? Κι επειτα, πού ξερουν οι γονεις του γιου, αν ο γιος τους δεν ειναι κι ο ιδιος απο εκεινους που την βρισκουν με τα μη πατροπαραδοτα?
επειδή εσύ δεν γνωρίζεις το Π.Ο.Σ.Ε.Σ.* δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
μπορεί μάλιστα το συγκεκριμένο μέλος να το έχει ήδη στα χέρια του για μελλοντική χρήση.
το Πιστοποιητικό Ορθολογικής Εμπειρίας Συντρόφου* είναι ενα έγγραφο κατι σαν εγγύηση αντιπροσωπείας που το υπογράφουν τέσσερα άτομα.
Ο δήμαρχος
Ο γυναικολόγος/ανδρολόγος
Ο παπάς εξομολογητής της ενορίας
και η μητέρα του γαμπρού/νύφης.
πιστοποιεί οτι ο γαμπρος/νυφη δεν εχει πάρει τον Πειραιά απο άκρη σε άκρη(γιατί ειναι μεγάλη περιφέρεια όπως μάθαμε)
ετσι οταν ρωτάνε με ποσες εχεις παει ή ποσες εχεις αρπαξει, εννοούν αν εχει το συγκεκριμένο πιστοποιητικό
*πολιτική ορθής χρήσης 1500 ατομα ανα ετος
Δεν ξέρω πώς ορίζεις την τρέλα και ειδικά αυτήν των ανδρών, αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω για κάτι:
Αν πραγματικά θεωρείς ότι το συναισθηματικό κομμάτι με τον πρώην, σου έχει τελειώσει, εξαφανίσου τελείως, ξέκοψέ το εντελώς, και μην διατηρείς μαζί του καμίας μορφής επαφή, καθόλου σεξ, και πολύ περισσότερο καθόλου σεξ με συμμετοχή άλλων. Μπορεί ο ίδιος να δεχτεί τέτοιου είδους περιπτύξεις, μέσα από την απέλπιδα προσπάθειά του να κρατήσει επαφή μαζί σου, στην ουσία όμως κάθε φορά που θα συμβαίνει, αυτός θα πληγώνεται, κι εσύ θα απαξιώνεσαι στα μάτια του.
Αν όντως αυτός είναι ερωτευμένος, θα του κάνεις μεγάλη ζημιά, και στην ουσία θα δημιουργήσεις ακόμη έναν άνδρα - γουρούνι (αυτό μάλλον ξέρω πώς το ορίζεις).
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από 4_you_2
Αν και γενικα μιλας σωστα εδω επεσες εξω...
γιατι ο πρωην δηλωνει ερωτευμενος μαζι μου και θελει αποκλειστικοτητα πλεον και ειδε οτι δεν το αντεχει να ειμαι με αλλον αντρα. Μου εκανε και μια ερωτικη εξομολογηση οτι μονο εμενα ερωτευτηκε στη ζωη του κτλ.
Και ηθελα να ρωτησα τελικα ειστε τρελλοι εσεις οι αντρες?
(εγω δεν θα γυρισω στο πρωην γιατι μου εχει τελειωσει απο καιρο το συναισθηματικο κομματι)
Παράθεση:
και στην ουσία θα δημιουργήσεις ακόμη έναν άνδρα - γουρούνι .
Σχόλιο # 117 από Egw-eimai-leme
...το οποίο, σε ο,τι αφορά εμάς, σε καλό θα βγει, διότι από 4_you_2 (που είναι κομματάκι δύσκολο να το προφέρεις, ειδικά αν είσαι μπουκωμένος) θα την λένε Κίρκη, που είναι σαφώς πιο εύηχο και ακριβές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από Climentini
...το οποίο, σε ο,τι αφορά εμάς, σε καλό θα βγει, διότι από 4_you_2 (που είναι κομματάκι δύσκολο να το προφέρεις, ειδικά αν είσαι μπουκωμένος) θα την λένε Κίρκη, που είναι σαφώς πιο εύηχο και ακριβές.
θα διαφωνησω...
αν ειναι να ξαναγραφτει να προτιμησει το ... oneira_poulia_mou_taksidiarika
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media