Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από 4_you_2Δηλαδη μαλλον εγω ειμαι η μονη προχωρημενη εδω μεσα ε?
Με τον εναν γνωριζομαι παρα πολλα χρονια, ειμασταν ζευγαρι παλια για 2 χρονια και μειναμε φιλοι που το κανουμε που και που. Οταν εχουμε σχεση με αλλους οχι. Με αγαπαει και τον αγαπαω και του το εχω αποδειξει και μου το εχει αποδειξει. Γνωρισα ενα φιλο του, μου αρεσε και υπηρχε χημεια. Αλλα ο πρωην μου(νυν φιλος) δεν ηθελε να κανω σχεση με φιλο του.
Και σκεφτηκαμε το τριο. Να ανανεωσουμε την ερωτικη μας ζωη να ζησουμε μια εμπειρια. Εμενα με ελκουν σεξουαλικα και οι δυο, και θα ηθελα να το ζησω καποια στιγμη. Δεν αισθανομαι οτι μ "εκμεταλλευονται", βασικα εγω το ζηταω και ο φιλος μου ειναι διστακτικος. Φοβαται μην τα βρω με τον αλλον στο τελος αλλα εμενα δεν με αφορα κατι τετοιο.
Φανταζομαι θα ειναι κατι πολυ ωραιο
Συνοψίζοντας:
Ησουν φίλη με τον Α και ο Α ήταν φίλος με τον Β.
Αυτή τη στιγμή, δεν είσαι φίλη με τον Α, ούτε ο Α είναι φίλος με τον Β.
Από όποια πλευρά και να το δείς, ακριβά το πληρώσατε το πήδημα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από 4_you_2
Συντρόφισσα Κλέλια ως προς τι η ειρωνία?
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από Climentini
Συνοψίζοντας:
Ησουν φίλη με τον Α και ο Α ήταν φίλος με τον Β.
Αυτή τη στιγμή, δεν είσαι φίλη με τον Α, ούτε ο Α είναι φίλος με τον Β.
Από όποια πλευρά και να το δείς, ακριβά το πληρώσατε το πήδημα...
συγγνωμη κιολας... και κινδυνευοντας να γινω γραφικη που θα ξαναδιαφωνησω...
για να τους "βγει" το ενστικτο ( που κατ'εμε παραμυθι της χαλιμας ειναι το παρον)
πα να πει , δεν ηταν "φιλοι" ποτε..
οποτε καλα καναν και γαmiσαν το θεμα.. να μην τους μεινει και αμανατι η φαντασιωση..
ασχετο.
ακουσα ..οι φιλοι ειναι η οικογενεια του μελλοντος!
σπουδαιο ε?
Οπως ενδεχομένως να έχει γίνει αντιληπτό τα ζόρια που τραβαει η κοπελιά, με αφήνουν έως και παγερά αδιάφορη
Κουβεντούλα να γίνεται, γιατί αυτές τις μέρες δεν αντέχω τα βαριά..
το πηρα γραμμη.. εξ ου και η "σοβαρη" αναλυση!
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από 4_you_2
Τόσο σπάνιο το θεωρείτε ενα τρίο?και μετα να φέρει εντάσεις?
Οχι, καλό μου παιδί.
Γι αυτό, πρέπει να ζευγαρώνετε όπως οι σκατζόχοιροι: π ο λ ύ π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από nuvola
αναπαράγονται πιστοποιητικά ( Π.Ο.Ε.Σ )μετά το πέρας της διαδικασίας ,χρήζει αλλαγή νικ ...
έφαγα (σιγα το παράξενο) το Σεξουαλικής
ειναι Πιστοποιητικό Ορθολογικής Σεξουαλικής Εμπειρίας Συντρόφου
δεν εχω σκοπο να αλλαξω νικ αλλωστε λιγο με νοιαζει.. Ενα νικ ειναι ουτε θα με γνωρισει κανενας προσωπικα.
Μενω Αθηνα, δεν θα με ακολουθει καμια φημη γιατι αν ξεκοψω απο το πρωην και τον αλλο απλα δεν εχουμε κοινες παρεες πλεον.
δευτερον το θεμα το ανοιξα οταν δεν το ειχα κανει ακομη για να μου πουν αποψεις αν ηταν ωραιο, γυναικες κυριως. Φανταστηκα τοσα ατομα μπαινουν ανωνυμοι ειναι οι περισσοτεροι γιατι να μην το μοιραστουν?
Απο εκει και περα ειπα την εξελιξη...η οποια ηταν και αναμενομενη αν σκεφτεις οτι πριν γινει ελεγα οτι ο πρωην δεν ηταν και τοσο συμφωνος και εγω επεμενα.
Το οτι ο πρωην ζηλεψε ηταν κατι τρελο για μενα. Παντα βρισκομασταν σεξουαλικα ακομα και αν ειχαμε χωρισει αλλα καναμε και σχεσεις με αλλους στο ενδιαμεσο οπου ποτε δεν ειχε δειξει καποια ιδιαιτερη ζηλεια. Ισα ισα τα συζηταγαμε κιολας και διναμε και συμβουλες ο ενας στον αλλο.
Δεν λεω οτι με ειχε μονο για το σεξ, ισα ισα στη σχεση μου χε φερθει πολυ καλα αλλα πλεον εδω και πολλα χρονια ειμασταν φιλοι. Γι αυτο επαθα πλακα οταν εφαγε φρικη και μετα μου εκανε ερωτικη εξομολογηση.
Και αναρωτιεμαι ρε αντρες μηπως οταν σας βλεπουμε στεγνα για το σεξ παθαινετε κοκομπλοκο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από 4_you_2ο πρωην ζηλεψε αυτος ηταν ο λογος. Μου εκανε και μια ερωτικη εξολογηση...
...όσο θα υπάρχει τέτοιο είδος "ανδρών",
οι γυναίκες θα βγαίνουν ελεύθερα και αβέρτα και θα δηλώνουν
(εμφατικά, χωρίς να μπορείς να τους προσάψεις κανένα άδικο)
πως "όλοι οι άνδρες είναι μ@λ@κες".
Και φυσικά, θα έχουν δίκιο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από 4_you_2
Και αναρωτιεμαι ρε αντρες μηπως οταν σας βλεπουμε στεγνα για το σεξ παθαινετε κοκομπλοκο?
Χαχαχα... Αλήθεια!
Ενώ εσάς, οι άνδρες, σας βλέπουν για τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο!
Πριν διαβάσω την απάντησή σου , συντηρητικούρα και γω ,σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να αλλαξεις νικνεημ ...
Επειδή προφανώς, γράφεις ,δήλωσες παρουσία στο φόρουμ με απαντήσεις και φαίνεσαι σοβαρή .
Πέρα από το τι κάνεις στο κρεβάτι σου ,νταξ έθιξες ζήτημα ταμπού ...( ακόμα και φανταστικό να είναι , δεν μας αφορά )
Αν λοιπόν, μας αφορούν οι άνθρωποι ,θα πρέπει να μην κολλήσουμε εμείς και εσύ στο νικ και να μην σε αναγκάσουμε σε κουκούλωμα με μάσκα .
Έτσι κι αλλιώς μπορείς να μείνεις απλά "νικ". Βέβαια έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το φόρουμ γνωριζόμαστε αρκετοί ... παρέες παρέες ...
Αν εσύ θελήσεις να μείνεις εκτός , δεν θα σε χαλάσει το παρόν νικ σου .
Αν θελήσεις να γνωρίσεις από κοντά φίλους ή σχέση ...Όσο και να κάνουμε τους πολιτισμένους κωλώνουμε ... Ως εκ τούτου προκείπτουν θέματα δύσκολα ...Γι αυτό ,θα σου προτείνω πριν αρχίσεις να ξεδιπλωθείς στο φόρουμ γράφοντας ,να σκεφτείς και να προνοήσεις λίγο, για το "σχεσοφορουμικό " σου μέλλον ...
Στην περίπτωση που γνωριστείς το νικ σου θα σου κάνει "κακό " ... δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο καθένας τους πειραματισμούς σου ...
Γιατί εδώ , όποιος έρχεται σχεδόν μένει ...
Εκτός αν μείνεις για να σπας πλάκα με αυτό το νικ ... και ήδη σε ξέρουμε με άλλο ...
όπως και νάχει καλλώς όρισες !
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Climentini
Οχι, καλό μου παιδί.
Γι αυτό, πρέπει να ζευγαρώνετε όπως οι σκατζόχοιροι: π ο λ ύ π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά ...
...λάθος, είπε ο σκαντζόχοιρος
και κατέβηκε από τη βούρτσα...
http://captaininfinity.us/crossthreads/hedgehog.jpg
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από psaromallisΧαχαχα... Αλήθεια!
Ενώ εσάς, οι άνδρες, σας βλέπουν για τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο!
οχι απλα για εναν αντρα ειναι πιο συνηθισμενο να σε βλεπει σεξουαλικα. Οταν το κανει μια γυναικα μαλλον καπου σκαλωνετε. Δεν ειναι το μονο παραδειγμα που εχω στη ζωη μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από 4_you_2
οχι απλα για εναν αντρα ειναι πιο συνηθισμενο να σε βλεπει σεξουαλικα. Οταν το κανει μια γυναικα μαλλον καπου σκαλωνετε. Δεν ειναι το μονο παραδειγμα που εχω στη ζωη μου
...δεν συνάντησες τα σωστά αγόρια...
(Εγώ, πάντως, ανεξαρτήτως τι σου γράφουν
οι λοιποί συντηρητικοί, πολύ σε γουστάρω,
για την τόλμη σου και για την μαγκιά σου.
Και σου εύχομαι από καρδιάς, στις αναζητήσεις σου,
το trio να εξελιχθεί σε quartetto, quintetto, sextetto και πάει λέγοντας,
ωσότου οριστικά ανακαλύψεις την πραγματική σεξουαλική σου φύση)!
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από 4_you_2.
Και ηθελα να ρωτησα τελικα ειστε τρελλοι εσεις οι αντρες?
(εγω δεν θα γυρισω στο πρωην γιατι μου εχει τελειωσει απο καιρο το συναισθηματικο κομματι)
Κυρία πλανητάρχισσα, μη γενικέυεις και μη βγάζεις τρελλό το μισό πληθυσμό του πλανήτη.
Όλα κι όλα, έκανες τη δουλίτσα σου και τώρα τους βγάζεις όλους τρελούς? Αυτά συμβαίνουν.
Ο κύριος δεν έπρεπε να δεχτεί, εφόσον υπήρχε τέτοιο θέμα. Τώρα άστο. Αυτές οι ξεσχεσιακές σχέσεις είναι δίκοπο μαχαίρι. Τώρα πληγώθηκε ο μάγκας, άλλη φορά μπορεί να πληγωθείς εσύ, γιαυτό ξέχνα τους και τους δύο.
Παράθεση:
Με τον εναν γνωριζομαι παρα πολλα χρονια, ειμασταν ζευγαρι παλια για 2 χρονια και μειναμε φιλοι που το κανουμε που και που. Οταν εχουμε σχεση με αλλους οχι. Με αγαπαει και τον αγαπαω και του το εχω αποδειξει και μου το εχει αποδειξει. Γνωρισα ενα φιλο του, μου αρεσε και υπηρχε χημεια. Αλλα ο πρωην μου(νυν φιλος) δεν ηθελε να κανω σχεση με φιλο του.
Και σκεφτηκαμε το τριο. Να ανανεωσουμε την ερωτικη μας ζωη να ζησουμε μια εμπειρια. Εμενα με ελκουν σεξουαλικα και οι δυο, και θα ηθελα να το ζησω καποια στιγμη. Δεν αισθανομαι οτι μ "εκμεταλλευονται", βασικα εγω το ζηταω και ο φιλος μου ειναι διστακτικος. Φοβαται μην τα βρω με τον αλλον στο τελος αλλα εμενα δεν με αφορα κατι τετοιο.
Απλα ηθελα αποψεις αλλων γυναικων που το εχουν ζησει. Φανταζομαι θα ειναι κατι πολυ ωραιο
Θα το πω
Πώς συνδυάζονται αυτά, τα σκέφτομαι;
Να εξαρτύεται η ''ερωτική ζωή'' σου από τα θέλω ενός ''φίλο σου'' - πρώην εραστή, χωρίς συναισθήματα προς αυτόν, /αλλά τον αγαπάς / με το ...''προχωρημένη''
Εμένα μου φαινεται πως εχεις βαλτώσει, αλλά δεν το ξέρεις - όχι μόνο με τον φίλο σου. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά το παίζεις ''προχω''.
Εξαρτημένη είσαι, αλλά και καταπιεσμένη, ετσι νομίζω. Αυτό σε οδηγει σε ακραίες καταστάσεις, ταχα μου να ''ζήσεις'', βαπτίζοντάς τες ''φαντασίωση'' και νααα! χαρά που την έζησες και ένιωθες γεμάτη.
Για πόσο όμως;
Βγαίνει απ'τη μύτη τώρα. Η νέα πληγή, για όσο είναι ζεστή, δεν πονάει. Όσο κρυώνει όμως, αρχίζει και την νιώθεις.
Δεν σε κατηγορώ, σου λέω πως ησουν πληγωμένη και πληγώνεσαι.
Και ας φαίνομαι συντηρητική και ''με το σταυρό στο χέρι''. Η ζωή είναι δική σου, δες μόνο με τη την γεμίζεις.
Εγώ πάντως...
σαν sapiosexual που είμαι...
σου ρίχνω πολύ ...
γιατι το κάνω συνήθως με πάνω απο δέκα άτομα ταυτόχρονα...
Παράθεση:
θαλασσα σ ευχαριστω.
Δεν εχω σκοπο να γνωρισω κανεναν και καμια απολυτως απο εδω περα.
Σας εκτιμω ολους, θα συμμετεχω σε θεματα στο φορουμ σε οτι δω μ ενδιαφερει κτλ θα λεω τη γνωμη μου και ως εκει.
Παράθεση:
4_you_2# 130
Σχόλιο # 132 από thalassa27Πριν διαβάσω την απάντησή σου , συντηρητικούρα και γω ,σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να αλλαξεις νικνεημ ...
Επειδή προφανώς, γράφεις ,δήλωσες παρουσία στο φόρουμ με απαντήσεις και φαίνεσαι σοβαρή .
Πέρα από το τι κάνεις στο κρεβάτι σου ,νταξ έθιξες ζήτημα ταμπού ...( ακόμα και φανταστικό να είναι , δεν μας αφορά )
Αν λοιπόν, μας αφορούν οι άνθρωποι ,θα πρέπει να μην κολλήσουμε εμείς και εσύ στο νικ και να μην σε αναγκάσουμε σε κουκούλωμα με μάσκα .
Έτσι κι αλλιώς μπορείς να μείνεις απλά "νικ". Βέβαια έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το φόρουμ γνωριζόμαστε αρκετοί ... παρέες παρέες ...
Αν εσύ θελήσεις να μείνεις εκτός , δεν θα σε χαλάσει το παρόν νικ σου .
Αν θελήσεις να γνωρίσεις από κοντά φίλους ή σχέση ...Όσο και να κάνουμε τους πολιτισμένους κωλώνουμε ... Ως εκ τούτου προκείπτουν θέματα δύσκολα ...Γι αυτό ,θα σου προτείνω πριν αρχίσεις να ξεδιπλωθείς στο φόρουμ γράφοντας ,να σκεφτείς και να προνοήσεις λίγο, για το "σχεσοφορουμικό " σου μέλλον ...
Στην περίπτωση που γνωριστείς το νικ σου θα σου κάνει "κακό " ... δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο καθένας τους πειραματισμούς σου ...
Γιατί εδώ , όποιος έρχεται σχεδόν μένει ...
Εκτός αν μείνεις για να σπας πλάκα με αυτό το νικ ... και ήδη σε ξέρουμε με άλλο ...όπως και νάχει καλλώς όρισες !
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από Mileni
Θα το πω
Πώς συνδυάζονται αυτά, τα σκέφτομαι;
Να εξαρτύεται η ''ερωτική ζωή'' σου από τα θέλω ενός ''φίλο σου'' - πρώην εραστή, χωρίς συναισθήματα προς αυτόν, /αλλά τον αγαπάς
/ με το ...''προχωρημένη''
Εμένα μου φαινεται πως εχεις βαλτώσει, αλλά δεν το ξέρεις - όχι μόνο με τον φίλο σου. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά το παίζεις ''προχω''.
Εξαρτημένη είσαι, αλλά και καταπιεσμένη, ετσι νομίζω. Αυτό σε οδηγει σε ακραίες καταστάσεις, ταχα μου να ''ζήσεις'', βαπτίζοντάς τες ''φαντασίωση'' και νααα! χαρά που την έζησες και ένιωθες γεμάτη.
Για πόσο όμως;
Βγαίνει απ'τη μύτη τώρα. Η νέα πληγή, για όσο είναι ζεστή, δεν πονάει. Όσο κρυώνει όμως, αρχίζει και την νιώθεις.Δεν σε κατηγορώ, σου λέω πως ησουν πληγωμένη και πληγώνεσαι.
Και ας φαίνομαι συντηρητική και ''με το σταυρό στο χέρι''. Η ζωή είναι δική σου, δες μόνο με τη την γεμίζεις.
Δεν εξαρταται η ερωτικη μου ζωη απο τα θελω του πρωην φιλου μου. Το οτι δεν εκανα κατι με το Β μονο παρολο που μου αρεσε δεν ειναι γιατι καταπιεζομαι η ειμαι εξαρτημενη απο καποιον τον Α. Απλα τοσοι αντρες υπαρχουν στον εξω κοσμο που ενδιαφερονται οκ εφοσον ο πρωην Α δεν ηθελε και δεν καιγομουν για τον Β δεν ηταν απαραιτητο να κανω καποιος αλλος θα βρεθει.
Επισης δεν νιωθω προχωρημενη, Απλα εκανα μια φαντασιωση μου και δεν αισθανθηκα ασχημα. Πληγωμενη ειμαι γιατι βγηκα απο μια σχεση(αλλη) που ειχα δωσει πολλα και δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο αλλα δεν το εκανα απο αντιδραση. Απλα εκατσε τωρα και να σου πω με βοηθησε. Γιατι σκεφτομουν αυτο και οχι τον πρωην
Ολες δεν εχουμε καποιες φαντασιωσεις? Βαλτωμενη ειμαι??Δεν θα το ελεγα στη δουλεια μου καλα παω εχω τα χομπυ μου τις παρεες μου ναι ερωτευμενη δεν ειμαι στη παρουσα φαση αλλα δεν γινεται να ειμαστε μονιμως ερωτευμενες
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media