Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

τριο

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»

4_you_2

# 141 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 106
'Aρεσαν+: 0%

Επισης το προχωρημενη που ειπα ηταν σαν αστειο, επειδη ειχα ρωτησει για κατι και κανενας-καμια δεν απαντησε ναι το χω κανει. Και λεω εγω ειμαι η μονη προχωρημενη?
Οχι σαν κατι σπουδαιο και ανωτεροτητα αν ειναι δυνατον

nuvola

# 142 στις 17/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ρε συ , τι αναρωτιέσαι   τι παθαίνει  ο άλλος ;( ενώ δηλώνεις ότι ο στόχος είσαι εσύ...)

μου θυμίζεις κάτι άλλα, απ τον ίδιο πλανήτη ... 
'' δε θέλω σχέση αυτό το καιρό... ''  
''θέλω μόνο σχέση αυτό τον καιρό...''  

4_you_2

# 143 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

δεν καταλαβα τιποτα

Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από nuvola
ρε συ , τι αναρωτιέσαι   τι παθαίνει  ο άλλος ;( ενώ δηλώνεις ότι ο στόχος είσαι εσύ...)

μου θυμίζεις κάτι άλλα, απ τον ίδιο πλανήτη ... 
'' δε θέλω σχέση αυτό το καιρό... ''  
''θέλω μόνο σχέση αυτό τον καιρό...''  

4_you_2

# 144 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Καποιοι το ειδαν ανταγωνιστικα, Επειδη ειπα εγω ειμαι η μονη προχωρημενη χιουμοριστικα επειδη κανενας δεν απαντησε κ εγω το χω κανει. Καποιοι προσβληθηκαν οτι τους το παιξα προχωρημενη και τους εθιξα ως οπισθοδρομικους.
  Αλλοι εκαναν διαγνωση οτι ειμαι μια δυστυχισμενη υπαρξη και πληγωμενη η περιεργη κτλ
και φυσικα και αλλοι που επεμεναν οτι το θεμα μου ειναι τρολ γιατι ενα τριο ειναι τοσο σπανιο(που δεν λεω οτι ειναι συχνο αλλα συμβαινει) και ακομα και αν το εκανα επρεπε μετα να με λιθοβολησουν στο συνταγμα τουλαχιστον οι εραστες μου για να επελθει η καθαρση.

Φυσικα υπηρχαν και πολλοι που απαντησαν μια χαρα.
 Το οτι ειμαι εντελως νορμαλ στις σχεσεις μου και μαλιστα εχω κανει λιγες δεν εχω κανει one night stand ποτε(οχι οτι το κατακρινω αλλα δεν με εκφραζει) και απλα ετυχε να κανω μια φαντασιωση μου ειναι αδιανοητο?

Οποτε ας το ληξουμε εδω το θεματακι αυτο αλλωστε δεν εχω να προσφερω κατι αλλο δεν εχει συνεχεια.

1Christina

# 145 στις 17/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βρε καλη μου, αν και εσυ το εβλεπες καθαρα σεξουαλικα (υπαρχει??) τοτε δε θα το ειχες κανει θεμα συζητησης ουτε καν ανωνυμη σε ενα φορουμ!!!

Απο τη στιγμη που ηταν πρωην σου και διατηρουσατε τις οποιες σχεσεις, ε καποιο συναισθημα εχει μεινει! Δε λεω μεγαλος ερωτας, αλλα κατι...πες το και εγωισμος. Και απο την πλευρα σου κατι εχει μεινει...λες τον εχεις ξεπερασει πολλα χρονια τωρα...δεν εισαι 28; Να σου πω απο τον τροπο που γραφεις ...πιθανοτατα οχι, δεν εισαι 28

Θα σου πω μια δικη μου εμπειρια...συζητω με καποιον με τον οποιο διατηρουσα τοτε για πολυ καιρο μια ελαφρια σχεσουλα (σεξ-φιλοι-δεν ξερω τι) για ομοιες με τη δικη σου εμπειριες...που απο οτι καταλαβα ειχε καμποσες...εγω εδειξα ενα ενδιαφερον ετσι μου ερθε εκεινη τι στιγμη...μου εκανε ομως μεγαλη εντυπωση οτι αμεσως μαζευτηκε εκεινος με τροπο, δεν ξαναναφερθηκε ποτε στο συγκεκριμενο θεμα...εξυπνος ανθρωπος ηταν, καταλαβε οτι ακομη και η συζητηση θα εβγαζε τη μεταξυ μας σχεση απο το "καλουπι" της και προφανως δεν ηθελε να ρισκαρει ουτε να με χασει ουτε να διαταραξει τις οποιες  ισορροπιες... Απλοδεν ειναι?

Ο δικος σου φιλος, δυστυχως για κεινον, δεν προσεξε και την πατησε

Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από 4_you_2

οχι απλα για εναν αντρα ειναι πιο συνηθισμενο να σε βλεπει σεξουαλικα. Οταν το κανει μια γυναικα μαλλον καπου σκαλωνετε. Δεν ειναι το μονο παραδειγμα που εχω στη ζωη μου

Paralia48

# 146 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Φουκαριάρα, το λες για πλάκα...
Αν έρχονταν οι στρατιώτες του ΙΣ (ισλαμικός στρατός) θα σε έστηναν προς λιθοβολισμό!

Αρέσει στο μέλος 4_you_2

4_you_2

# 147 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από 1Christina

Βρε καλη μου, αν και εσυ το εβλεπες καθαρα σεξουαλικα (υπαρχει??) τοτε δε θα το ειχες κανει θεμα συζητησης ουτε καν ανωνυμη σε ενα φορουμ!!!

Απο τη στιγμη που ηταν πρωην σου και διατηρουσατε τις οποιες σχεσεις, ε καποιο συναισθημα εχει μεινει! Δε λεω μεγαλος ερωτας, αλλα κατι...πες το και εγωισμος. Και απο την πλευρα σου κατι εχει μεινει...λες τον εχεις ξεπερασει πολλα χρονια τωρα...δεν εισαι 28; Να σου πω απο τον τροπο που γραφεις ...πιθανοτατα οχι, δεν εισαι 28

Θα σου πω μια δικη μου εμπειρια...συζητω με καποιον με τον οποιο διατηρουσα τοτε για πολυ καιρο μια ελαφρια σχεσουλα (σεξ-φιλοι-δεν ξερω τι) για ομοιες με τη δικη σου εμπειριες...που απο οτι καταλαβα ειχε καμποσες...εγω εδειξα ενα ενδιαφερον ετσι μου ερθε εκεινη τι στιγμη...μου εκανε ομως μεγαλη εντυπωση οτι αμεσως μαζευτηκε εκεινος με τροπο, δεν ξαναναφερθηκε ποτε στο συγκεκριμενο θεμα...εξυπνος ανθρωπος ηταν, καταλαβε οτι ακομη και η συζητηση θα εβγαζε τη μεταξυ μας σχεση απο το "καλουπι" της και προφανως δεν ηθελε να ρισκαρει ουτε να με χασει ουτε να διαταραξει τις οποιες  ισορροπιες... Απλοδεν ειναι?

Ο δικος σου φιλος, δυστυχως για κεινον, δεν προσεξε και την πατησε

Ειμαι κατω απο 28?πανω? Αποφασιστε επιτελους ποια ειναι η ηλικια μου να ξερω και εγω τι θα λεω.

Απλα μπηκα σ ενα φορουμ που μιλαει για σχεσεις που μπαινει κοσμος και κοσμακης και ρωτησα ανωνυμα αν το εχει ζησει κανενας, περιμενοντας ανωνυμες απαντησεις και απλα τις εμπειριες τους..Τωρα γιατι ολο αυτο δειχνει συναισθημα για πρωην και οτι δεν το βλεπω καθαρα σεξουαλικα δεν ξερω απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα.

Σεβομαι την απαντηση σου, αλλα οταν καποιος σας δηλωνει κατι ανωνυμα προφανως δεν εχει λογο ουτε να δειχτει (γιατι δεν τον ξερετε) ουτε να παρουσιασει μια ψευτικη ιστορια για να γραφει στο φορουμ αν ειναι νορμαλ ατομο. Τωρα εγω αν σας παραθετω 5 στοιχεια και σωνει και καλα να επιμενετε οτι τα 5 αυτα στοιχεια ειναι ψεματα ,με αυτη τη βαση δεν μπορω να συζητησω.

Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι?

Mileni

# 148 στις 17/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Paralia48

Αν έρχονταν οι στρατιώτες του ΙΣ (ισλαμικός στρατός) θα σε έστηναν προς λιθοβολισμό!

βρε, Παραλία,

και εσύ λιθοβολείς όλους που ...καπνίζουν και μόνο

να, πώς να σ'το εξηγήσω

για κάποιους από εμάς, είναι αδιανόητο να καπνίζουμε δυο πούρα, και αυτό ...ταυτόχρονα

δεν έχει νόημα...

Paralia48

# 149 στις 17/11/2015
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Mileni

βρε, Παραλία,

και εσύ λιθοβολείς όλους που ...καπνίζουν και μόνο

να, πώς να σ'το εξηγήσω

για κάποιους από εμάς, είναι αδιανόητο να καπνίζουμε δυο πούρα, και αυτό ...ταυτόχρονα

δεν έχει νόημα...

βρε πιαστήκατε από το τσιγάρο όλοι! Το σταμάτησα! Καπνίστε όσο θέλετε , δε λιθοβολείται κανείς.  Για σένα Μιλένη δε φοβάμαι , έχεις άνθρωπο που σε προστατεύει.

Τώρα το τριγωνάκι κι εγώ το είχα κάποτε ως φαντασίωση ,  τι να κάνουμε. Δεν το τόλμησα, ούτε να το προτείνω, μάλλον δε θα το έκανα...δεν ξέρω... 

achinos

# 150 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Καμία σχέση αν το θέμα υπάρχει η όχι, άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι, πως απαντάμε σα να υπάρχει.

Ο φίλος σου κοπελιά, από την αρχή δεν ήθελε να μπει σ αυτό το λούκι.
Κ οι "επιπλοκές" που παρουσίασε αυτό ακριβώς δείχνουν.
Δεν θέλει να επιμείνεις, τώρα που το λέει "ερωτευμένος" αναμενόμενο, άλλωστε  κάτι υπάρχει μεταξύ σας.
Δεν διατηρούνται τέτοιες σχέσεις, άμα δεν έχει ο άλλος κάτι που σε κάνει κ δεν μπορείς να τον αφήσεις πίσω.
Αρέσει στο μέλος siopi13

4_you_2

# 151 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Αστα φιλη ειναι και επικαιρο

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Paralia48

Mileni

# 152 στις 17/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από Paralia48

βρε πιαστήκατε από το τσιγάρο όλοι! Το σταμάτησα! Καπνίστε όσο θέλετε , δε λιθοβολείται κανείς.  Για σένα Μιλένη δε φοβάμαι , έχεις άνθρωπο που σε προστατεύει.

Τώρα το τριγωνάκι κι εγώ το είχα κάποτε ως φαντασίωση ,  τι να κάνουμε. Δεν το τόλμησα, ούτε να το προτείνω, μάλλον δε θα το έκανα...δεν ξέρω... 

κοίτα, δεν σου το ''χτυπάω'' για το κάπνισμα

απλά έκανα σύγκριση

όπως εσύ δεν δέχεσαι το κάπνισμα ως νορμάλ κατάσταση,

ετσι και κάποιοι (και εγώ μέσα) - δεν δεχόμαστε για νορμάλ το τρίο της 4 

achinos

# 153 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από Paralia48

Οι φαντασιώσεις δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα, κ αν πει κ κανείς πως δεν έχει, ψέμματα λέει.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν πας να τις βάλεις στην πραγματικότητα. Όπου φαίνεται πως δεν είναι καθόλου αυτό που νόμιζες. Κ συνήθως γίνονται όλα κουλουβάχατα. Γιατί βγαίνουν τα θηρία από τα υπόγεια.

Επειδή δεν είμαστε κ σουηδία, στο περιβάλλον που ζούμε, το πιο τολμηρό που μπορεί κανείς να κάνει με τις φαντασιώσεις του...

είναι να τις διηγηθεί.

Να μην πω δλδ, πως κι αυτό από σπάνιο μέχρι ανύπαρκτο τόχω δει.

Είναι κ κείνο το πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης, που περιορίζει κατά πολύ.

Αρέσει στο μέλος pigassos71

1Christina

# 154 στις 17/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλα γιατι σηκωμεις αμυνες? απλα συμβαινει συχνα να βαζει καποιος τυχαια στοιχεια στο προφιλ...σε εκανα για μεγαλυτξ, ειπες καπου κατι για πολλα χρονια πριν κλπκλπ να σου πω ομως κατι; Εδω μπηκες να σου πουμε τα συμπερασματα που εχεις βγαλει και μονη σου ή θες να ακουσεις τα δικα μας?

Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από 4_you_2

Ειμαι κατω απο 28?πανω? Αποφασιστε επιτελους ποια ειναι η ηλικια μου να ξερω και εγω τι θα λεω.

Απλα μπηκα σ ενα φορουμ που μιλαει για σχεσεις που μπαινει κοσμος και κοσμακης και ρωτησα ανωνυμα αν το εχει ζησει κανενας, περιμενοντας ανωνυμες απαντησεις και απλα τις εμπειριες τους..Τωρα γιατι ολο αυτο δειχνει συναισθημα για πρωην και οτι δεν το βλεπω καθαρα σεξουαλικα δεν ξερω απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα.

Σεβομαι την απαντηση σου, αλλα οταν καποιος σας δηλωνει κατι ανωνυμα προφανως δεν εχει λογο ουτε να δειχτει (γιατι δεν τον ξερετε) ουτε να παρουσιασει μια ψευτικη ιστορια για να γραφει στο φορουμ αν ειναι νορμαλ ατομο. Τωρα εγω αν σας παραθετω 5 στοιχεια και σωνει και καλα να επιμενετε οτι τα 5 αυτα στοιχεια ειναι ψεματα ,με αυτη τη βαση δεν μπορω να συζητησω.

Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι?

4_you_2

# 155 στις 17/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Ανωνυμα ομως αχινε μπορεις να πεις πολλα. Και εγω δεν θα παω στις παρεες μου να το ανακοινωσω.

δεν νομιζω πως η χρονικη διαρκεια δειχνει την ενταση των συναισθηματων. Ισως δειχνει απλα οτι μου αρεσεις σου αρεσω και δεν εχουμε προβλημα μεταξυ μας να συνεχιζεται.

Εφοσον βεβαια δεν θελει ο πρωην δεν συνεχιζεται τιποτα. Ωραιο ηταν και οκ το ζησαμε.

Απλα δεν μπορω να καταλαβω ολη αυτη την επιθεση εδω μεσα. Οκ καποιοι δεν το εγκρινουν , δεν ειναι φαντασιωση τους. Δεν το επεβαλα σε κανεναν και εφοσον βλεπουν το τιτλο και ειναι κατι που δεν τους αφορα ας μην διαβασουν καν το θεμα.

Εκτιμω τις συμβουλες για το οχι και για το ναι και τις πιθανες επιπτωσεις και ευχαριστω αλλα η ειρωνια και η επιθετικοτητα που ειχαν καποιοι ελεος. Κλασσικη νοοτροπια σε κοροιδευω για να νιωσω καλυτερα με τον εαυτο μου( πιο ηθικος, πιο εξυπνος και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις)

Σεβομαι απολυτα αποψεις οπως της Τζουλιας και του Ινιοχου που ενω ειπαν οχι ειπαν καποια επιχειρηματα με σκοπο να βοηθησουν οπως και αλλων που ηταν καλοπροαιρετοι ακομα και αν ηταν αρνητικοι.
  Αλλα καποιοι ηταν μεσα στην ειρωνια. Και δεν τους εκατσε καλα που απλα εγινε χωρις να ερθω εδω κλαιουσα και αρχισαν να λενε οτι ηταν ψεμματα, οτι ο πρωην ηταν μαλακας , οτι οτι...

Φορουμ ειναι δεχομαι καθε αποψη αλλα θα προτιμουσα να ειναι καλοπροαιρετη

4_you_2

# 156 στις 18/11/2015
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη

Το ποσο ειμαι ηλικια και το τι νιωθω για καποιον ειναι κατι που μπορω να γνωριζω γιατι ειμαι εγω, τωρα να μου πει ο αλλος οχι δεν νιωθεις αυτο νιωθεις το αλλο δεν μπορω να το καταλαβω πως ο αλλος ξερει καλυτερα απο μενα πως νιωθω εγω.

Να συζητησουμε για τη κατασταση και πως νιωθουν οι αλλοι συμφωνω οπως μου εφερες το παραδειγμα με τον πρωην σου που ηταν πολυ ωραιο και το συγκρατησα

Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από 1Christina

Καλα γιατι σηκωμεις αμυνες? απλα συμβαινει συχνα να βαζει καποιος τυχαια στοιχεια στο προφιλ...σε εκανα για μεγαλυτξ, ειπες καπου κατι για πολλα χρονια πριν κλπκλπ να σου πω ομως κατι; Εδω μπηκες να σου πουμε τα συμπερασματα που εχεις βγαλει και μονη σου ή θες να ακουσεις τα δικα μας?

Bliss_

# 157 στις 18/11/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

και στο φινάλε τι σημασία έχει το πόσο χρόνων είσαι, ρε κούκλα; 

ας είσαι και 18 έως 78...

γούσταρες;

το έκανες...τέλειωσε αυτό...αν γουστάρεις το ξανακάνεις.

Δεν θα πας κόλαση, trust me...

τώρα τα περί αισθημάτων τα ακούω βερεσέ, ενδυναμώνουν την ματαιοδοξία μας.

τίποτα παραπάνω...αυτό εξέλαβα από το όλο ποστ...

την ανάγκη σου να μας δείξεις ότι τα κάνεις όλα και ότι ο πρώην ζήλεψε.

Ανθρώπινα όλα. 

Ελπίζω ο επόμενος να μην ζηλέψει απλά...σου εύχομαι να σε λατρέψει 

Pistonhead

# 158 στις 22/1/2016
author
Ανδρας / 48 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Φυλή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 34

Στον ευρωπαικό, συντηρητικό νότο αυτές οι επιθυμίες καταπνίγωνται απο τα μη.

Αντιθετα στον βορρά πειραματίζονται τα πάντα τοσο τα αδέσμευτα ζευγαρια οσο και τα παντρεμενα.Την πρωτη φορα που μου έγινε πρόταση για να γίνω ο τρίτος,σοκαρίστικα λιγο ,αλλα αμεσως μετα μπήκα στο κλίμα και το απολαυσα.Η γυναίκα στο τριο απελευθερώνετε,γινεται πιο ''βρώμα'' και όσο πιο ''βρώμα'' ειναι κάποια τόσο περισσότερο ανάβει το αρσενικο.Το θεμα ειναι οτι η  4 u 2 ''περασε απέναντι'' της άρεσε και μάλλον θα το συνεχίσει.οπότε σε μια συντηρητική κοινωνια όπως η δικη μας δύσκολα θα βρει σύζυγο που θα δεχτει καποιον άλλο να μοιράζετε το κορμί της της.Θα σου πάρει καιρο να βρεις τον κατάλληλο.

Ergenis45

# 159 στις 6/2/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

@4_you_2

Πρωτη φορα συμμετεχω στο φρουμ και γενικα ειμαι νεος χρηστης εδω μεσα.
Η φαντασιωση, ως την πραξη της φαντασιωσης εχει τεραστια διαφορα. Ειναι μεγαλο το ταξιδι απο την φαντασιωση που μας φτιαχνει, μεχρι την ολοκληρωση της.
Το παν ειναι να μην εμπλεκονται συναισθηματα, περα του συναισθηματος της ικανοποιησης, της καυλας οσων συμμετεχουν.Να αναφερω εδω, πως, το σεξ δεν περιεχει τιποτα χυδαιο, βρωμικο η αισχρο, εφοσον τα εμπλεκομενα μερη συμφωνουν. Το τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του ειναι δικαιωμα του! Ποιος ειμαι αλλωστε εγω που θα τους κρινω?
Μια πρωην μου, ειχε αυτη την φαντασιωση, με 2 αντρες ταυτοχρονα. Μακροχρονια σχεση με την πρωην...
Το συζητησαμε αρκετες φορες μεσα σε 1 χρτονο και αποφασισαμε ΜΑΖΙ να αναζητησουμε το καταλληλο ατομο.
Απο τη δικη μας εμπειρια, οχι μονο δεν ζημειωσε τη σχεση μας,απεναντιας την καλυτερεψε απο καθε αποψη. Ποτε δεν μπηκε το συναισθημα εμποδιο σε αυτη την πραξη. Ο μονς στοχος μας ηταν η ικανποιηση μας και η ολοκληρωση της φαντασιωσης.
Απψη μου λοιπον, ειναι, οτι εαν θελεις να βιωσεις αυτη σου την φαντασιωση, ν ναζητησεις αλλους ανθρωπους οπου δεν εμπλεκεστε συναισθηματικα, αλλα ερωτικα εχετε χημεια.
Ειναι καλο να μην εχουμε απωθημενα, αλλα οφειλουμε να σεβομαστε με ευλαβεια, τα θελω του συντροφου μας χωρς να πιεζουμε η να πιεζομαστε.

Paralia48

# 160 στις 6/2/2016
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Ergenis45

@4_you_2

Πρωτη φορα συμμετεχω στο φρουμ και γενικα ειμαι νεος χρηστης εδω μεσα.
Η φαντασιωση, ως την πραξη της φαντασιωσης εχει τεραστια διαφορα. Ειναι μεγαλο το ταξιδι απο την φαντασιωση που μας φτιαχνει, μεχρι την ολοκληρωση της.
Το παν ειναι να μην εμπλεκονται συναισθηματα, περα του συναισθηματος της ικανοποιησης, της καυλας οσων συμμετεχουν.Να αναφερω εδω, πως, το σεξ δεν περιεχει τιποτα χυδαιο, βρωμικο η αισχρο, εφοσον τα εμπλεκομενα μερη συμφωνουν. Το τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του ειναι δικαιωμα του! Ποιος ειμαι αλλωστε εγω που θα τους κρινω?
Μια πρωην μου, ειχε αυτη την φαντασιωση, με 2 αντρες ταυτοχρονα. Μακροχρονια σχεση με την πρωην...
Το συζητησαμε αρκετες φορες μεσα σε 1 χρτονο και αποφασισαμε ΜΑΖΙ να αναζητησουμε το καταλληλο ατομο.
Απο τη δικη μας εμπειρια, οχι μονο δεν ζημειωσε τη σχεση μας,απεναντιας την καλυτερεψε απο καθε αποψη. Ποτε δεν μπηκε το συναισθημα εμποδιο σε αυτη την πραξη. Ο μονς στοχος μας ηταν η ικανποιηση μας και η ολοκληρωση της φαντασιωσης.
Απψη μου λοιπον, ειναι, οτι εαν θελεις να βιωσεις αυτη σου την φαντασιωση, ν ναζητησεις αλλους ανθρωπους οπου δεν εμπλεκεστε συναισθηματικα, αλλα ερωτικα εχετε χημεια.
Ειναι καλο να μην εχουμε απωθημενα, αλλα οφειλουμε να σεβομαστε με ευλαβεια, τα θελω του συντροφου μας χωρς να πιεζουμε η να πιεζομαστε.

καλώς ήρθες εργένη, που βούτηξες κατευθείαν στα... βαθιά νερά ! Μπήκες δηλαδή κατευθείαν στο <<θέμα ταμπού>>.

Έχω μια απορία προς εσένα που συμμετείχες σε τέτοιο... παιχνίδι. Πώς ένοιωθες εσύ σαν άντρας, όταν δίπλα σε σένα, ταυτόχρονα με σένα ήταν ένας άλλος άνδρας, τσίτσιδος κ.λ.π. Δεν ένοιωθες ντροπή δίπλα στον άλλον άνδρα;

Καλά, η γυναίκα ήταν στη χαρά της, το καταλαβαίνω!

Επιλέξτε σελίδα: (1-16)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.