Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από kosmas38
Καλο σκοπο εχω...υπομονη για οπερα δεν εχω. Θελω να κανω δωρο αλλα να διατηρησω κ την ψυχικη μου υγεια.Μην αρχισω να τσιριζω πιο πολυ απο οτι στην οπερα
( εγώ , δεν πάω ... γιατί θα με πιάσουν τα γέλια . )
να χει να απασχολείται
για να είσαι
σίγουρος...
Παράθεση:
Δωρο
Σχόλιο # 1 από kosmas38
Καλησπερα σε ολους-ολες. Μετα απο παρα πολυ μεγαλη σκεψη (3 λεπτων περιπου) αποφασισα και'γω να θεσω ενα θεμα παρα πολυ σημαντικο (λεμε τωρα). Γνωρισα πριν λιγο καιρο μια κοπελα ,που απο τις φορες που βγηκαμε και την τηλ. επικοινωνια που εχουμε, μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. Τα Χριστουγεννα ειναι η ονομαστικη της εορτη κ θα ηθελα να της παρω ενα δωρο (αν δεν μ'εχει σουταρει μεχρι τοτε). Καμια προταση?
Στειλτης μια γλαστρα, γεματη καραμελλες. (μην ειναι πηλινη, γιατι ποτε δεν ξερεις...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από EnikosΣτειλτης μια γλαστρα, γεματη καραμελλες. (μην ειναι πηλινη, γιατι ποτε δεν ξερεις...)
άμα είναι μπροστά ο άνθρωπος...
Εγώ είμαι πολύ απροσάρμοστο που θα πέθαινα για μια καντάδα; Κι αν είναι και άφωνος ακόμη καλύτερα γιατί δείχνει πως δεν ειναι και κομπλεξικός. Ούτε δείπνα και τραπεζώματα ούτε τίποτα. Ενα πολύ ωραίο τραγούδι μόνο, ή κι αν έχει και καλλιτεχνική φλέβα να γράψει ο ίδιος ένα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από fire_flyΕγώ είμαι πολύ απροσάρμοστο που θα πέθαινα για μια καντάδα;
Τώρα για την εκδρομή θα έλεγα πως είναι εξαιρετική ιδέα αλλά για λίγο αργότερα. Αν ακόμη είστε στη φάση των ραντεβού, προβληματίζει, να κοιμηθείτε μαζί/ χώρια; Aλλά οτι κι αν αποφασίσεις η σκέψη είναι που μετράει, το οτι διέθεσες χρόνο για να της χαρίσεις κάτι(και καλύτερα μείνε μακρυά απ όλα αυτα τα δώρα που στριγγλίζουν πολλά ευρώ)Κι αν είναι και άφωνος ακόμη καλύτερα γιατί δείχνει πως δεν ειναι και κομπλεξικός. Ούτε δείπνα και τραπεζώματα ούτε τίποτα. Ενα πολύ ωραίο τραγούδι μόνο, ή κι αν έχει και καλλιτεχνική φλέβα να γράψει ο ίδιος ένα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από EnikosΣτειλτης μια γλαστρα, γεματη καραμελλες. (μην ειναι πηλινη, γιατι ποτε δεν ξερεις...)
Μα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από nuvola
άμα είναι μπροστά ο άνθρωπος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από fire_flyΟύτε δείπνα και τραπεζώματα ούτε τίποτα.
αληθευει το Ηνωμένο Βασίλειο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από pigassos71
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από EnikosΜα...
δεν έχει μα...
το πήλινο έγραψε...
Δε σας καταλαβαίνω συγχωριανέ μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από pigassos71
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από fire_flyΔε σας καταλαβαίνω συγχωριανέ μου
![]()
είναι που δε μιλά καλά την αγγλική...
κατά Σουρδία μεριά ή προς ακανέ ...
για να καταλάβουμε την γλώσσα δηλαδή...
ενα μαγιο..
( εννοειται πως θα πατε
Αυστραλία.. )
Παράθεση:
καλα παρτης
Σχόλιο # 34 από giorgos170ενα μαγιο..
( εννοειται πως θα πατε
Αυστραλία.. )
Σταμάτα κυρία σύννεφο και έχω να φάω ακανέδες κάτι χρόνια
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από nuvola
είναι που δε μιλά καλά την αγγλική...
κατά Σουρδία μεριά ή προς ακανέ ...
για να καταλάβουμε την γλώσσα δηλαδή...
στη χειρότερη
1500 ένσημα...
(βγαίνει σύνταξη)
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από fire_flyΔε σας καταλαβαίνω συγχωριανέ μου
![]()
τι ΔΕΝ καταλαβαινεις;
ζεις στην χωρα με την πιο ελεεινη κουζ... κουζ... κου..
αυτο που εχουν τελος παντων
κι αντι να θελεις να φαρμακωσεις μια μπουκια της προκοπης
να σε δει κι ο θεος
λες δεν θελεις δειπνα;;;
εισαι και συγχωριανη!
ονειδος του Σερραικου καμπου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από pigassos71
λες δεν θελεις δειπνα;;;
εισαι και συγχωριανη!
ονειδος του Σερραικου καμπου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από fire_flyΣταμάτα κυρία σύννεφο και έχω να φάω ακανέδες κάτι χρόνια
![]()
αλλεργία στο αμυγδαλάκι ;
(όσο για τον Κοσμά...αυτός τρέμει να πει καλησπέρα με θες και να τραγουδήσει...)
στα social media