Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Aτυχημα

Σελίδα : 1

aladdin30

# 1 στις 5/1/2016
author
Ανδρας / 36 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
'Aρεσαν+: 0%

Aτυχημα

Θελω τη βοηθεια σας για ενα ατυχημα τροχαιο. Εχω μπερδευτει με το εντυπο φιλικης δηλωσης. Μηπως εχει τυχει σε καποιον? Τη φιλικη δηλωση την κανουν και οι 2 ή μονο αυτος που φταιει? Το πορισμα για το ποιος φταιει σε ενα ατυχημα ποιος το καθοριζει? Η αστυνομια που ερχεται εκει? Γιατι εγω λεω οτι δε φταιω και ο αλλος λεει οτι δε φταιει. Ποιον θα πιστεψει η αστυνομια? Η ασφαλιστικη μου λεει οτι αφου υπεγραψες φιλικη δηλωση δεν σε αποζημιωνουμε γιατι φταις εσυ. Τελικα τη φιλικη δηλωσω την υπογραφουν και οι 2 ή μονο αυτος που φταιει? Για δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω.

Paralia48

# 2 στις 5/1/2016
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 8.620
'Aρεσαν+: 0%

Αλαντίν να σου πω, τι ξέρω. Τη φιλική δήλωση δεν την ξέρω, γκούγκλαρέ την ή ρώτα στην αστυνομία.
Σε τροχαίο καλά είναι αυτός που φταίει να το πει αμάσως και να το δηλώσει, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό. Την ασφαλιστική σου εταιρία δεν την καταλαβαίνω. Αν φταις εσύ , τότε πρέπει να αποζημιώσει τον άλλο, γιαυτό την έχεις. Ή εννοείς η ασφαλιστική του άλλου; Πού είναι το κόμα στην πρόταση;.
Ξέρω ότι οι εμπειρογνώμονες για τα τροχαία είναι πανάκριβοι, γιαυτό καλό είναι , αν είναι εμφανές το ποιος φταίει, να τελειώνετε εκεί. Ειδάλλως καλείτε εμπειρογνώμονα και τον πληρώνει όποιος φταίει. Αν είσαι βέβαιος, ότι φταίει ο άλλος, πρότεινε στον άλλον να τον καλέσετε
Τώρα βέβαια , αν με τη φιλικη δήλωση παραδέχτηκες ότι φταις (δεν το ξέρω ξαναλέω), τότε θα το ξέρεις για την επόμενη. Αν θέλεις ρώτα στην αστυνομία.

Manina_198

# 3 στις 6/1/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ο Φιλικός Διακανονισμός χρησιμοποιείται προς επιτάχυνση και απλοποίηση της διαδικασίας της αποζημίωσης, αποκλειστικά και μόνο των ζημιών υπέρ του αναίτιου ασφαλιζομένου και δεν αφορά ζημίες...επίσης όταν υπογράφεις την φιλική δήλωση απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις ΔΕΝ δηλώνεις υπαιτιότητα...και τέλος το Έντυπο Φιλικής Δήλωσης Τροχαίου Ατυχήματος πρέπει να έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί και από τους δύο οδηγούς. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει αυτό την συγκεκριμένη στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε να ενταχθεί στο σύστημα εκ των υστερών ένταξη στον φιλικό διακανονισμό ,μετά από συνεννόηση των δύο ασφαλιστικών εταιριών...

thanos293

# 4 στις 9/1/2016
author
Ανδρας / 75 / Χήρος
Γερμανία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 738
'Aρεσαν+: 0%

1- Γίνεται ένα περιστατικό
2- Ο θιγμένος οδηγός δεν διεκδικεί κάτι περισσότερο από το να επιστρέψει το όχημα στην πρότερη κατάσταση
3- Η τροχαία,αποφασίζουν οι οδηγοί,να μην έρθει γιατί μπορούνε οι ίδιοι να επιλύσουν την κατάσταση.Τότε,οι δύο αυτοί οδηγοί,καλούνε την ασφαλιστική του εταιρεία ο καθ ένας ξεχωριστά
4- Παρουσιά του εκπροσώπου της εταιρείας,υπογράφει ο ασφαλιζόμενος "θύτης" την φιλική δήλωση που δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τις ζημίες που προξένησε στο "θύμα" ΚΑΙ με τη σειρά του υπογράφει παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας του "θύματος" ότι αποδέχεται τις ζημιές που προξένησε.
5- Όταν γίνουν όλα αυτά,ενημερώνει η εταιρεία του "θύτη" τηλεφωνικώς το "θύμα" να πάει στον συμβεβλημένο "αξιολογητή" της να αξιολογήσει ο ίδιος τις ζημίες,όπου είναι το έμπιστο πρόσωπο απέναντι στην εταιρεία ότι θα γίνουν "αυτά και μόνο αυτά" που προξενήθηκαν απ το συμβάν και όχι κάτι παιρετέρω.
6- Όταν εγκριθεί το κόστος ζημίας,είτε που θα τα πάρει το θύμα με επιταγή να το επισκευάσει ή θα πάει στον συμβεβλημένο με την εταιρεία "μάστορα" να αποκατασταθεί η ζημία.

Ότι άλλη σειρά,δεν αναγνωρίζεται από κανέναν και είναι σαν να μην συνέβη τίποτα.

thanos293

# 5 στις 9/1/2016
author
Ανδρας / 75 / Χήρος
Γερμανία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 738
'Aρεσαν+: 0%

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από aladdin30

Aτυχημα

Θελω τη βοηθεια σας για ενα ατυχημα τροχαιο. Εχω μπερδευτει με το εντυπο φιλικης δηλωσης. Μηπως εχει τυχει σε καποιον? Τη φιλικη δηλωση την κανουν και οι 2 ή μονο αυτος που φταιει? Την κάνουνε και οι δύο.Το πορισμα για το ποιος φταιει σε ενα ατυχημα ποιος το καθοριζει? Τα αρμόδια δικαστήρια.Η αστυνομια που ερχεται εκει? Γιατι εγω λεω οτι δε φταιω και ο αλλος λεει οτι δε φταιει. Ποιον θα πιστεψει η αστυνομια? Ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να κρίνει,είναι να καταγράψει.Η ασφαλιστικη μου λεει οτι αφου υπεγραψες φιλικη δηλωση δεν σε αποζημιωνουμε γιατι φταις εσυ. Στην φιλική δήλωση τι δηλώθηκε;Αυτό που υπεγράφη.Τελικα τη φιλικη δηλωσω την υπογραφουν και οι 2 ή μονο αυτος που φταιει?ΚΑι οι δύο,ο ένας αποδέχεται ότι φταίει και ο άλλος οτι δεν φταίει "Φιλική" Για δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω.

 

 

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε