Καντο σε rave, γινεται σαματας κι ετσι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από kosmas38
Φιλε ενικε μονο τσοπανα rave ξερω...Κατα τ' αλλα ...μπα δεν το χω το αθλημα.
Παράθεση:
Να πω και ' γω τον πόνο μου...
Σχόλιο # 1 από kosmas38και τώρα με συγχωρείται πάω να πνιξω τον πόνο μου σε σπιτικά κεφτεδακια με πατάτες τηγανητές..
τώρα είδα τους κεφτέδες με τις πατάτες...
για πες Κοσμά...
φάνηκε ή μπαα;
Τώρα τι ακριβώς ρωτάς; Να της προτείνεις έξοδο ή όχι;
Μεγάλο παιδί είσαι βρε Κοσμά και ξέρεις.
Λογικά και εκείνη μεγάλο κορίτσι είναι.
Πόσο πιθανό είναι να θέλει και να έχει εξαφανιστεί;
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
μπου
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Leigh-Cheri
Πόσο πιθανό είναι να θέλει και να έχει εξαφανιστεί;
Ναι, αυτό θα λέμε στα εγγόνια μας περιμένοντας ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από kosmas38
Nuvola η απαντηση ειναι μπααα!!!Σκεφτομαι να στειλω ενα μηνυμα με 4 επιλογες:1) δεν ενδιαφερεσαι να με δεις η να μ' ακουσεις. 2) θελεις να γινουμε φιλεναδες3) θελεις να βγεις μαζι μου το σ/κ για καφε/ποτο/φαγητο/μπουγατσα4) δεν ξερω/ δεν απαντωΚαι σκεφτομαι και που να πνιξω τον πονο μου σ'αρνητικη απαντηση.Ειχε εναν τυπο που εφτιαχνε ενα κοντοσουβλι και ενα λουκανικο με γραβιερα μουρλια εδω κοντα αλλα εκλεισε
βάλε και ένα 5. Θέλεις απ΄ευθείας σεξ μαζί μου.
Πάντως το δωράκι που της πήρες πρέπει να της άρεσε. Κέρδισες και ένα φιλάκι!
Ρε Κοσμά, η θεσσαλονίκη είναι γεμάτη ωραίες γυναίκες. Αμ γεμάτη όταν λέμε, εννοούμε φουλ γεμάτη.
Δεν μπορεί, κάποια θα σου κάνει το κλικ. Για βγες μια μέρα με ...ανοιχτό το μάτι και κόψε κίνηση. Γιατί κι εσύ δείχνεις έξυπνος , με χιούμορ και ομορφόπαιδο. Τι στο καλό, στραβές είναι οι γυναίκες;
τα εγγόνια ή την ελπίδα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Leigh-Cheri
Ναι, αυτό θα λέμε στα εγγόνια μας περιμένοντας ...
όχι βέβαια
Παράθεση:
Τι στο καλό, στραβές είναι οι γυναίκες;
Σχόλιο # 28 από Paralia48
έλα ηνίοχε να τον αναλάβεις
Φίλε μου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δόσεις στον εαυτό σου μια προθεσμία ως ποτέ θα της είσαι "διαθέσιμος" . Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο .. Το πιο πιθανό είναι να ισχύει ότι είπε . Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την σχέση της για τον α η β λόγο.. Και έχει μια κυκλοθυμική διάθεση , μια θέλει να σε δει μια θέλει να απομονωθεί. Ενώ εσύ από την άλλη ξέρεις τι θέλεις...
για την επικαιρη καθε φορα συνισταμενη ενεργεια υπερβασης των δυσκολιων - κολληματων που προκυπτουν απο την παραβλεψη του ικανου προσδιορισμου της αυτογνωσιας της ετερας πλευρας σε συνδυασμο με τον αναποφευκτο κοινωνικο κουρνιαχτο λογω της αδυναμιας των επιτετραμενων να υλοποιουν αποτελεσματικα το εργο τους και που εσφαλμενα εκλαμβανεται ως κυκλοθυμικη διαθεση προκειπτουσα των ως ανω αδιεξοδων και απαγορευσεων κυριαρχικων και θεμελιωδων ανθρωπινων δικαιωματων εκφυλίζεται σε αλλοτριωμένες έννοιες
αχχ...
...Κοσμά εφόσον έκλεισε ο σπληναντεράς εκεί δίπλα σου, έχει και στην Ερμού 27 ένα καταπληκτικό σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο (ο φίλος μου ο Σερραίος μάλλον είναι εκεί τέτοια ώρα!)...και στη συνέχεια στη Μ.Αλεξάνδρου 10 έχει ένα φοβερό ζαχαροπλαστείο που σερβίρει και μπουγάτσα αλλά και πίτσα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα ΣΕΡ-ΓΑΛ!!! ...μετά άν όλα αυτά δεν βοηθήσουν υπάρχει και το φοβερό αποστακτήριο του Αλεξανδρίδη!!! :-)
...για το θ'εμα σου ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πώ τίποτε που δεν ξέρεις ήδη...
Παράθεση:
Η ανάδραση - ανατροφοδότηση του συστήματος
Σχόλιο # 34 από giorgos170για την επικαιρη καθε φορα συνισταμενη ενεργεια υπερβασης των δυσκολιων - κολληματων που προκυπτουν απο την παραβλεψη του ικανου προσδιορισμου της αυτογνωσιας της ετερας πλευρας σε συνδυασμο με τον αναποφευκτο κοινωνικο κουρνιαχτο λογω της αδυναμιας των επιτετραμενων να υλοποιουν αποτελεσματικα το εργο τους και που εσφαλμενα εκλαμβανεται ως κυκλοθυμικη διαθεση προκειπτουσα των ως ανω αδιεξοδων και απαγορευσεων κυριαρχικων και θεμελιωδων ανθρωπινων δικαιωματων εκφυλίζεται σε αλλοτριωμένες έννοιες
αχχ...
αχχχ...
εσύ τα καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις ;
@ παραλια48
...το πρόβλημα του Κοσμά και της Θεσσαλονίκης είναι ότι είναι ωραίος άντρας!!! ...στη Σαλονίκη οι ωραίες γυναίκες κυκοφορούν συνήθως -δυστυχώς- με πολυ άσχημους άντρες!!! ...ένα πολυ περίεργο φαινόμενο!!!
...για τσέκαρέ το!!! ...έχει και "ντελίβερυ" με κατώτατη παραγγελία Ε3...
στα social media