Τι μου θυμισες...
Εχω χωρίσει την Κατερινα 4 χρονια,εχει παντρευτει εχει παιδι και βρισκώμαστε τυχαία στην πλατεία κατω απο το σπίτι της.Εγω απο ατύχημα κυκλοφορώ με πατερίτσες με βλέπει με λυπάτε,μου λέει ελα για καφε να τα πουμε,πηγα μια δυο τρεις φορες,το παιδι στην μαμα,ο αντρας καφενειο για χαρτιά και ζάρια...δεν άργησαμε να θυμηθουμε τα παλιά...Μας πηρε αρκετες μέρες το σκηνικό ο συζυγος καφενειο και ο κουτσος στο κρεββατι,μεχρι που μια μερα ανοιξε η πορτα μπηκε ο τύπος αλλα ήμασταν τυχεροι γιατι δεν μπηκε κρεββατοκαμαρα.Θα σου θεσω ενα ερωτημα.Εισαι διαθετημενος να μεγαλώσεις τα παιδια της εαν χωρισει?Εαν ναι προχωρα,εαν οχι θα ειναι κριμα.ξεκαθαρισμενα κουκια.. μονο..να περναμε καλα... ..ο πολεμος κατα των παντρεμενων αρχιζει..ετσι για να μη μπαινουν οι παντρεμενοι στα χωραφια των απαντρεφτων
στο 6ο παιδί να σταματήσεις ...
άσε να κάνει και με κανέναν άλλον...
Αυτοί οι απάντρεφτοι, με "φ" ειναι κάτι σαν τους αβάφτιστους;
Άσχετο, η βάφτιση έχει σχέση με το φτύσιμο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από achinosΑυτοί οι απάντρεφτοι, με "φ" ειναι κάτι σαν τους αβάφτιστους;
Άσχετο, η βάφτιση έχει σχέση με το φτύσιμο;
... Το φτύσιμο ή το πλύσιμο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από aladdin30Και αμα το μαθει ο συζυγος τι θα γινει δηλαδη? Θα σε κανει ντα? Ρε αντε απο κει προχωρα να πουμε κ αλλαξε της τα φωτα στο μαμησι κ μη σε νοιζει πραμα. Στειλτου καμμια σελφιτην ωρα που την καρφωνεις.
.
Σιγα ρε αλαντιν μαμια,εδω δινουν συμβουλες οχι αποθημενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από aladdin30Επειδη καποιος παντρευτηκε δε σημαινει οτι μεχρι να πεθανει αποκλειεται να του αρεσει αλλο ατομο. Αλλωστε πως ειναι δυνατον να δινεις τωρα μια εγγυητικη οτι εγω μεχρι να πεθανω δε θα νιωσω ποτε για αλλον? Εγγυησεις κ συμβολαια για συναισθηματα του μελλοντος ειναι ανεδαφικες. Καθενας λοιπον πρεπει να κυνηγαει την ευτυχια του εκει που μπορει να τη μεγιστοποιησει. Ο παντρεμενος ας ειναι ξυπνιος να καταλαβει οτι δεν καλυπτεται η γυναικα του κ να το αποδεχτει.
Καλα τα λες απο την μια απο την αλλη 4 παιδια ειναι ευθηνη,και μην ξεχνας απο τα λεγομενα σου μπορει να τυχει και σε εσενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από lion1977παιδια θεωρω οτι ο ανθρωπος το εχει αποδεχτει...και αν δεν ειμαι εγω θα βρεθει καποιος αλλος
Ετσι οπως το θετεις το ιδανικο για εσενα ειναι να κανετε την περιπετιουλα σας και μετα ο καθενας το δρομο του,αλλα να θυμασαι μια παρημοια λεει 'οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελαει'
στα social media