παιδια θελω τη γνωμη σας..εκανα μια καινουρια αρχη και αφησα το δικανο στην ακρη...ολα πολυ ωραια..αλλα φοβαμαι οτι εχει δαγκωσει τη λαμαρινα..οπως εγω στη πρωην ..και φοβαμαι..μην τη καταλαβει ο αντρας της εχει 4 παιδια τι να κανω?
Παράθεση:
καινουρια σχεση με παντρεμενη ομως
Σχόλιο # 1 από lion1977παιδια θελω τη γνωμη σας..εκανα μια καινουρια αρχη και αφησα το δικανο στην ακρη...ολα πολυ ωραια..αλλα φοβαμαι οτι εχει δαγκωσει τη λαμαρινα..οπως εγω στη πρωην ..και φοβαμαι..μην τη καταλαβει ο αντρας της εχει 4 παιδια τι να κανω?
...αμέσως μπρος για το 5ο!!!
Βρε lion άσε την παντρεμένη και πιάσε τη χήρα.
Βρε αγόρι μου, όταν σου λέγαμε να πας παρακάτω δεν εννοούσαμε ν'αποκτήσεις γυναίκα και 4 παιδιά σε μια νύχτα! Εσύ δηλαδή άρχισες το τσιλιμπουρδισμα χωρίς να τα συμφωνήσεις απο πριν και τώρα ζορίζεσαι; Γιατί αν την καταλάβει ο άντρας της, μη φοβάσαι για την κυριούλα, για το τομάρι σου να φοβάσαι
Παράθεση:
καινουρια σχεση με παντρεμενη ομως
Σχόλιο # 1 από lion1977παιδια θελω τη γνωμη σας..εκανα μια καινουρια αρχη και αφησα το δικανο στην ακρη...ολα πολυ ωραια..αλλα φοβαμαι οτι εχει δαγκωσει τη λαμαρινα..οπως εγω στη πρωην ..και φοβαμαι..μην τη καταλαβει ο αντρας της εχει 4 παιδια τι να κανω?
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από την αγάπη μιας παντρεμένης γυναίκας. Είναι κάτι που κανένας σύζυγος δεν θα μπορέσει να φανταστεί ποτέ.
...ευστοχος...ευστοχος...!
Παράθεση:
Βάλτε...
Σχόλιο # 2 από psaromallis
...αμέσως μπρος για το 5ο!!!
Εσύ, έψαχνες για σχέση κι εκείνη (που όσο χρονών και να είναι) να απελευθερωθεί από το βαρύ φορτίο, να νιώσει άνθρωπος ελεύθερος, γυναίκα.Μόνη λύση, να τα βάλετε κάτω και να συζητήσετε, ειλικρινά, τι ζητά και επιδιώκει ο καθένας σας, από αυτή τη σχέση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Arno_EliasΔεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από την αγάπη μιας παντρεμένης γυναίκας. Είναι κάτι που κανένας σύζυγος δεν θα μπορέσει να φανταστεί ποτέ.
"Δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από έναν πύργο χωρίς πολεμίστρες"
Μαίρη Αρώνη από τη ταινία "Η γυναίκα μου τρελάθηκε".
Μα πόσο μπροστά πια!
και τώρα τι μπορούμε τα κάνουμε εμείς; να σε προστατέψουμε;
έτσι όπως τά κανες...θα τα λουστείς Λιόνταρε!
Και αμα το μαθει ο συζυγος τι θα γινει δηλαδη? Θα σε κανει ντα? Ρε αντε απο κει προχωρα να πουμε κ αλλαξε της τα φωτα στο μαμησι κ μη σε νοιζει πραμα. Στειλτου καμμια σελφιτην ωρα που την καρφωνεις.
.Αυτό είναι που λέμε "σέλφι του κώλου"
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από aladdin30Και αμα το μαθει ο συζυγος τι θα γινει δηλαδη? Θα σε κανει ντα? Ρε αντε απο κει προχωρα να πουμε κ αλλαξε της τα φωτα στο μαμησι κ μη σε νοιζει πραμα. Στειλτου καμμια σελφιτην ωρα που την καρφωνεις.
.
Το πολύ πολύ να την πληρώσει η κυρία και να μείνουν ορφανά από μητέρα τα 4 παιδιά της.
Μπορεί βέβαια να σακατέψει και τον ίδιο τον lion1977.
Όλα γίνονται πλέον, αλλά ο φίλος μας ο lion1977 ας μην πτοηθεί.
Στον έρωτα επιτρέπονται τα πάντα!
Γιούργια!
Lion φίλε κόψε λάσπη προτού τραυματιστείς κι άλλο ηθικά (ή και σωματικά).
Nομίζω πως ο καημένος ο λεον, τόχει στο αίμα του το δράμα.
Την άλλη φορά ήθελε απεγνωσμένα μια κοπέλα που γούσταρε έναν άλλον
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinosNομίζω πως ο καημένος ο λεον, τόχει στο αίμα του το δράμα.
κ τώρα πάλι παίζει να καταλήξει εκ του μη όντος, πολύτεκνος.
Γιατί δεν προσέχεις λίγο παιδί μου;
κατευθείαν με επίδομα πολυτέκνων ο Λέων!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinosNομίζω πως ο καημένος ο λεον, τόχει στο αίμα του το δράμα.
κ τώρα πάλι παίζει να καταλήξει εκ του μη όντος, πολύτεκνος.
Γιατί δεν προσέχεις λίγο παιδί μου;
του αρέσει αφού...
κάποιοι δε μπορούν χωρίς αυτό...(το δράμα )
στα social media