Λοιπον παιδια θελω να πουμε εδω διαφορες ρομαντικες ιδεες, κινησεις, λογια που εχετε κανει ή που σας εχουν κανει, για παραδειγμα ενα ειναι τα λουλουδια ή τα κερια. Μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο?
πού;
Παράθεση:
Romance.
Σχόλιο # 1 από aladdin30τα κερια.
Αλλαντίν, μήπως έχεις πυρετό;; Με τρομάζεις
Στην αποτρίχωση ή στο bdsm θα εννοεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Bliss_πού;
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από fire_flyΑλλαντίν, μήπως έχεις πυρετό;; Με τρομάζεις
Γιατι δικηγορε τρομαξες? για πες καμμια ιδεα που σ αρεσει ρομαντικη.
Αλλαντιντίν σταμάτα να με φωνάζεις δικηγόρο ωχουυυ. Και δεν είμαι ρομαντική, ούτε στα κάστρα πιστεύω ούτε στους πρίγκιπες της συμφοράς. Μάλιστα τα παραμύθια έχουν δείξει πώς όλοι οι πρίγκιπες ήταν μαμούχαλοι και τα έκαναν μαντάρα κάθε φορά. Έλα τώρα λέγε, θες να ρίξεις καμιά πικραμένη και είπες να βελτιωθείς για λίγο; Μη σου βγεί πάλι ο παλιός κακός σου εαυτός σε καμιά άτσαλη στιγμή
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από aladdin30
Γιατι δικηγορε τρομαξες? για πες καμμια ιδεα που σ αρεσει ρομαντικη.
εσένα πάλι αυτό που συμβαίνει στους άλλους με το νικ σου για freudian slip το κόβω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από AnthrakasΣτην αποτρίχωση ή στο bdsm θα εννοεί
Τους κανω δύσκολη την ζωή?Να το αλλάξω τότε
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Bliss_εσένα πάλι αυτό που συμβαίνει στους άλλους με το νικ σου για freudian slip το κόβω.
Περιέγραψε μας λίγο πως είναι αυτή που ενδιαφέρεσαι.
Επίσης που την γνώρισες και τι άνθρωπος είναι.Που είναι? Τι του έκανες? Οποιος και αν εισαι,στειλτον πίσω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από freeman21Περιέγραψε μας λίγο πως είναι αυτή που ενδιαφέρεσαι.
Επίσης που την γνώρισες και τι άνθρωπος είναι.
Aπό σεξ, πώς τα πάτε;
(γιατί...δεν είναι το σεξ, ρομαντικό; )Για ιδέες ψάχνεις; Ε μια ρομαντική ταινία τώρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ότι πρέπει νομίζω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από AnthrakasΤους κανω δύσκολη την ζωή?Να το αλλάξω τότε
Εγώ πάντως άνθρακα διάβασα, αλλά όπως βγαίνει τώρα, μάλλον έχω θέμα
είναι και το πριντ σκριν που έστειλες...η σσούλα σε φαντάζεται σαν δόμνα σαμίου...
τον άνθρακα τον διαβάζεις άνθρακα (omg)
πρέπει να το δεις και πολύ σοβαρά μάλιστα
σημείωση: και εγώ τον διάβασα άντρακλα...ουφ ησύχασα
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από achinos
Εγώ πάντως άνθρακα διάβασα, αλλά όπως βγαίνει τώρα, μάλλον έχω θέμα
να'ναι και οτι να'ναι...
...?
Παράθεση:
Romance.
Σχόλιο # 1 από aladdin30Λοιπον παιδια θελω να πουμε εδω διαφορες ρομαντικες ιδεες, κινησεις, λογια που εχετε κανει ή που σας εχουν κανει, για παραδειγμα ενα ειναι τα λουλουδια ή τα κερια. Μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο?
...???
...γιατρο θες πουλακι μου?
...παραυτα...ε γ ω Σ Α Γ Α Π Ω...!...
...!~~~!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Bliss_πού;
Εκπλήξεις! Αυτό που ξέρεις πως της αρέσει, της το δίνεις, κάνεις , φέρνεις, ετοιμάζεις έτσι ξαφνικά...
πριν ή μετά το σεξ.. ..
Αλλά καλά λένε τα παιδιά, ρομαντισμοί και Αλαντίν πάνε; Άλλαξέ της τα πετρέλαια, λέω γω
στα social media