λοιπον αλλαντιν αυτα που σου ειπε η wish σε γενικες γραμμες...απλα να συμπληρωσω οτι θα πρεπει εκτος απο καποιες ρομαντικες κινησεις που θες να κανεις και που ειναι απαραιτητες βεβαια..θα πρεπει να δωσεις και πολυ προσοχη ισως και περισσοτερη και στην γενικη συμπεριφορα σου απενατι στην κοπελα που σε ενδιαφερει...!!
δηλαδη να μην εισαι καθολου τσιγγουνης...να εισαι ευγενικος και χαλαρος μαζι της οσο γινεται ...να φαινεσαι δραστηριος...να της προτεινεις διαφορετικα πραγματα οσο μπορεις οχι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...να της λες κοπλιμεντα για τα ρουχα η τα μαλλια της η το βαψιμο της καθε φορα που βγαινετε...γενικα να της δειχνεις ενδιαφερον...και οτι την υπολογιζεις...
αυτα πανω κατω...καλη επιτυχια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από pure-formνα της χαιδευεις τρυφερα τον κ@λο!
εκει ολες οι γυναικες θελουν σκληραδα αλλιως δεν θα εκτιμησει τα χαδια του
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από sissy108λοιπον αλλαντιν αυτα που σου ειπε η wish σε γενικες γραμμες...απλα να συμπληρωσω οτι θα πρεπει εκτος απο καποιες ρομαντικες κινησεις που θες να κανεις και που ειναι απαραιτητες βεβαια..θα πρεπει να δωσεις και πολυ προσοχη ισως και περισσοτερη και στην γενικη συμπεριφορα σου απενατι στην κοπελα που σε ενδιαφερει...!!
δηλαδη να μην εισαι καθολου τσιγγουνης...να εισαι ευγενικος και χαλαρος μαζι της οσο γινεται ...να φαινεσαι δραστηριος...να της προτεινεις διαφορετικα πραγματα οσο μπορεις οχι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...να της λες κοπλιμεντα για τα ρουχα η τα μαλλια της η το βαψιμο της καθε φορα που βγαινετε...γενικα να της δειχνεις ενδιαφερον...και οτι την υπολογιζεις...
αυτα πανω κατω...καλη επιτυχια!
Σισσυ μου σ ευχαριστω για τις σκεψεις σου, ο,τι αλλο σκεφτεις ευπροσδεκτο. Σε αποχαιρετω με ενα ποιημα της Δημουλα.
Μέρες μέρες να χτυπήσει το τηλέφωνο
μήνες χρόνια;
Δεν ηχείς.
Εκλήθη ο έμπιστος μου ωριλά
μου έκανε ακουόγραμμα
μια χαρά, μου λέει, ακούςτι σΆ έπιασε.
Εκλήθη εν συνεχεία ξανά ο τεχνικός.
Δε χτυπάει τού είπα.
Σε ξεβίδωσε, σΆ εκανε φύλλο και φτερό
καλώδια μπαταρίες λάδωμα στη φωνή σου
εντάξει η συσκευή η ζημιά είναι από μέσα
σΆτο είπα και την άλλη φορά
θριαμβολόγησε ο ηλεκτρολόγος
έχει βλάβη η επαφή πρέπει να σκάψω-
αςΆτοαφού είναι η επαφή θα σκάψω εγώ
ξέρω να τη θάψω δεν είναι τίποτα
ξέρω.
Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα
Αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα
Αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα
Ουφ. Αλαντιντίν με ένα λου, ειλικρινά Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Κόντεψα να πνιγώ απο το γέλιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από aladdin30
Σισσυ μου σ ευχαριστω για τις σκεψεις σου, ο,τι αλλο σκεφτεις ευπροσδεκτο. Σε αποχαιρετω με ενα ποιημα της Δημουλα.
Μέρες μέρες να χτυπήσει το τηλέφωνο
μήνες χρόνια;
Δεν ηχείς.
Εκλήθη ο έμπιστος μου ωριλά
μου έκανε ακουόγραμμα
μια χαρά, μου λέει, ακούςτι σΆ έπιασε.
Εκλήθη εν συνεχεία ξανά ο τεχνικός.
Δε χτυπάει τού είπα.
Σε ξεβίδωσε, σΆ εκανε φύλλο και φτερό
καλώδια μπαταρίες λάδωμα στη φωνή σου
εντάξει η συσκευή η ζημιά είναι από μέσα
σΆτο είπα και την άλλη φορά
θριαμβολόγησε ο ηλεκτρολόγος
έχει βλάβη η επαφή πρέπει να σκάψω-
αςΆτοαφού είναι η επαφή θα σκάψω εγώ
ξέρω να τη θάψω δεν είναι τίποτα
ξέρω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Elena_90Λουλουδια,κρασια,ποιηματα,κεριά... ΙΟΥ παιδιά!
Δεν θεωρώ ότι ο ρομαντισμός δημιουργείται από αυτά, αλλά
προκύπτει αβίαστα από την τρυφερότητα που νιώθει ο ένας για τον άλλον ακόμη και όταν βρίζονται.
Και μια σοκολάτα με ένα γλυκο φιλί όταν ο αλλος είναι στενοχωρημένος νομίζω είναι ότι αξίζει πολλά περισσότερα από ειδιλλιακά φτιαχτά σκηνικά!
αυτά κατ΄εμέ
Συμφωνώ απόλυτα με τα προηγούμενα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικότερο από τις αυθόρμητες και γνήσιες εκφράσεις του νεανικού έρωτα. Π.χ. θα προτιμούσα να είμαι με την κοπέλα μου (λέμε τώρα) έξω για περίπατο, ακόμα κι αν είχε κρύο με βροχή ή χιόνι, να μου κρατάει το χέρι και να παίρνει ανάσα από τα χείλη μου, παρά σε ένα ακριβό εστιατόριο με τα κεριά και όλα τα άλλα. Το πρώτο είναι αποτέλεσμα αυθορμητισμού με βάση τη διάθεση της στιγμής, το δεύτερο απαιτεί σχεδιασμό και υπαγορεύεται από κοινωνικά στερεότυπα (ό,τι με "αρρωσταίνει" δηλαδή).
Παιδια sos εχω μεγαλο προβλημα, ξεκινησα τα ρομαντικα και ιδιαιτερα τα κερια αλλα οποιο και να δοκιμασα μου κανει τουνελ. Δηλαδη σχηματιζεται γυρω γυρω απ το φυτιλι μια λιμνουλα καθως καιγεται και σιγα σιγα υποχωρει ενω τα τοιχωματα παραμενουν ανεπαφα. Φανταστειτε ενα κυλινδρο μεγαλο και να υποχωρει ενα κυκλακι στο κεντρο. SOS παιδια βοηθειστε με! Τι να κανω για το candle tunneling???
να' χεις εκτακτο το τηλεφωνο της πυροσβεστικής!
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από aladdin30Παιδια sos εχω μεγαλο προβλημα, ξεκινησα τα ρομαντικα και ιδιαιτερα τα κερια αλλα οποιο και να δοκιμασα μου κανει τουνελ. Δηλαδη σχηματιζεται γυρω γυρω απ το φυτιλι μια λιμνουλα καθως καιγεται και σιγα σιγα υποχωρει ενω τα τοιχωματα παραμενουν ανεπαφα. Φανταστειτε ενα κυλινδρο μεγαλο και να υποχωρει ενα κυκλακι στο κεντρο. SOS παιδια βοηθειστε με! Τι να κανω για το candle tunneling???
λυπασαι το κερι που χανεται;;
Παίρνεις το κερί όπως είναι ζεστό αφού έχεις σβύσει το φυτίλι
και το χύνεις πάνω σε χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα, έτσι όπως είναι ρευστό από την θέρμη.
Το χαρτί μετά το πετάς στα σκουπίδια.
Με το τρόπο αυτό βαθαίνει η τρύπα, ενώ τα τοιχώματα παραμένουν ως έχουν
και παράλληλα εξακολουθεί να υπάρχει φυτίλι για να το ξανανάψεις την επόμενη φορά.
επειδη ειμαι απο φυση και θεση ενστικτωδης με τα ερωτικα ,,,κατι σαν τον πουρ -φουρ-
βλεπε ποπο ,,,
κι επειδη απεχθανομαι τα ρομαντικα τα κερια και τα ροδοπεταλα ,,,τρε μπαναλ,,,δεν ειμαι τυπος γατουλας ,,,
ποτο σ ενα μπαρ με χαμηλη μουσικη και μετα ,,, σκληρες καταστασεις ,,,
μετα κανενα 6μηνο αντε και σε κανενα ρεστοραν γευμα με κοκκινο κρασι και θεα την ακροπολη ,,,
αν ειναι καλοκαιρι σ ενα ταβερνακι διπλα στην θαλασσα τραπεζακι με καρο τραπεζομαδηλο ν αγναντευουμε το ηλιοβασιλεμα ,,,
ειναι λεει εκει στο καβουρι μια καφετερια με θεα την θαλασσα για απογευμα καλοκαιριου ,,,για παγωτο και καφε ,,,
πρεπει να παω οπωσδηποτε ,,,
Παράθεση:
Romance.
Σχόλιο # 1 από aladdin30Λοιπον παιδια θελω να πουμε εδω διαφορες ρομαντικες ιδεες, κινησεις, λογια που εχετε κανει ή που σας εχουν κανει, για παραδειγμα ενα ειναι τα λουλουδια ή τα κερια. Μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο?
Ρομαντικές, γίνονται οι στιγμές, όχι οι πράξεις που τις εκφράζουν,
και σημαίνουν κάτι μόνον τότε, μόνον εκεί, μόνον με εσάς.
Η πρόταση μου είναι να μπεις στο "κλίμα" αυτό, και ό,τι κάνεις τότε
θα φέρει αυτές τις στιγμές, θα σας φέρει στο "κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει τώρα εδώ".
Αν δεν "το' χεις", και το πας με οδηγίες, και σου προτείνω π.χ. σε μια ήσυχη παραλία οι δυό σας και να μετράς τα άστρα βρίσκοντας σχηματισμούς. Κάτι τέτοιο:
"Κοίτα αγάπη μου, 1,2 ... 5 αστέρια, σχηματίζουν μια καρδιά."
Ε, κάποια στιγμή τότε δεν θα αντέξεις άλλο και θα καταλήξεις μετρώντας 1 άστρο, 2 άστρα ...15 άστρα... πω πω ρε πστμ, της .ουτ@νας γίνεται εκεί πάνω με τ' άστρα!
Αν πάραυτα πετύχει, είναι ...επιστημονικά αποδεδειγμένο πως κάποια στιγμή από το κορίτσι σου θα ακούσεις κάτι τέτοιο: "Πού είναι εκείνος ο γλυκός και ρομαντικός άντρας που γνώρισα εκείνη τη βραδιά;".
Γιατί το φτιαχτό, πάντα πληρώνεται. Το αυθεντικό, πληρώνει.
Παράθεση:
και μετα ,,, σκληρες καταστασεις ,,,
Σχόλιο # 51 από tzoulia59
...δωσε πονο
Τζουλια...
εστω και ελλειπτικα δοσμενος ο "συλλογισμος" Σου..
εχει σκληρο μ η χ α ν ι σ μ ο
που..
βεβαιωνει με τροπο διαυγη και αδιασειστο
πως
τ' αφηρημενα και οι φιοριτουρες
δεν Σε πειθουν..
Το συμβολαιο μαζι Σου
εχει μεσα
μονο
σ κ λ η ρ ε ς προστακτικες..
Στα ποιητικα χαμαντρακια..
δειχνεις "πο ρ τ α"...
υ.γ.
θελω σεμιναρια..
παρε ρεσω... να ησυχασει το κεφαλι σου...
στο σκηνικο θελω να προσθεσω βροχη να πεφτει στο τζαμι ,,,
οποιανου του αρεσει η ποιηση ας απαγγελει ποιηματα ας περισυλλεγει σκεψεις ,,,και σουρεαλιστικες ενοιες ,,,
κι εγω θα τα ζω ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από VLEMMA
...δωσε πονο
Τζουλια...
εστω και ελλειπτικα δοσμενος ο "συλλογισμος" Σου..
εχει σκληρο μ η χ α ν ι σ μ ο
που..
βεβαιωνει με τροπο διαυγη και αδιασειστο
πως
τ' αφηρημενα και οι φιοριτουρες
δεν Σε πειθουν..
Το συμβολαιο μαζι Σου
εχει μεσα
μονο
σ κ λ η ρ ε ς προστακτικες..
Στα ποιητικα χαμαντρακια..
δειχνεις "πο ρ τ α"...
υ.γ.
θελω σεμιναρια..
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από aladdin30! Τι να κανω για το candle tunneling???
να προσεχεις
ειναι επικινδυνα πραματα αυτα...
https://www.youtube.com/watch?v=LaiJ0mPbbdk
Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ
https://www.youtube.com/watch?v=idlN0E06lDI
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από tzoulia59στο σκηνικο θελω να προσθεσω βροχη να πεφτει στο τζαμι ,,,
οποιανου του αρεσει η ποιηση ας απαγγελει ποιηματα ας περισυλλεγει σκεψεις ,,,και σουρεαλιστικες ενοιες ,,,
κι εγω θα τα ζω ,,,
Αλαντίν έτσι που το θέτεις δεν είναι ρομαντισμός αλλά σκηνική και σκηνοθετική παρέμβαση σύμφωνα με τους νόμους του "βαλεντάιν μάρκετινγκ " ...
Ο ρομαντισμός είναι βίωμα " άκου" να μαθαίνεις ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από nuvola
πως το χω συνδέσει το ρομάντζο με φαί ένας θεός το ξέρει...
άβυσσος η ψυχή...
Το πλεον ρομαντικό ραντεβού, ήταν σε ένα ταβερνείο (κανονικό ταβερνείο, όχι ντεμεκ), με μέσο όρο ηλικίας των θαμώνων 80+ (ή τουλάχιστον, τόσο μου φαίνονταν εμένα).
Κατεβαίνουμε κάτι σκαλιά, ημιυπόγειο το μαγαζί, μου λέει σαλιγκάρια τρως? Όχι, λέω. Ωραία, ευκαιρία να δοκιμάσεις.
Δοκιμάζω το πρώτο, ξετρελάθηκα. Δυό πιάτα έφαγα και γύρευα και τρίτο.
Είχε την υποψία ο άνθρωπος ότι σε μένα δεν έχουν πέραση τα λέλουδα και τα συναφή, εκείνο το βράδυ, πάνω από το βουνό τα τσόφλια, επιβεβαιώθηκε.
στα social media