και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλεις να χωρίσεις γιατί όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτουν τι μπορείς να κάνεις ;
σας παρακαλώ μην μου πείτε να βρω εραστή . πραγματικά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να μπω σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια.Ma αν δεν έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για επικίνδυνα παιχνίδια...
τί σε νοιάζει που έφυγε η ερωτική επιθυμία.δωσε μας λεπτομεριες για να μπορουμε να βοηθησουμε, μηπως δεν κουνιεται πολυ;; μηπως κουραζεται και σταματα ευκολα;μηπως κανει ολο τα ιδια και τα ιδια;;μηπως εχει μικρο πεος και δεν τον αισθανεσαι καλα;
και το βασικο γιατι δεν εχετε παιδια;; γιατι αν δεν εχετε υστερα απο μερικα χρονια γαμου ξεκινανε τα προβληματα...με διαφορες αφορμες
δεν σκοτωνει ο γαμος τον ερωτα..η πολυχρονη σχεση και η γνωριμια τον σκοτωνει. οταν εισαι μαζι με καποιον καθε μερα και τον ξερεις οπως ξερεις τον εαυτο σου.περιπου..τι εκπληξη μπορει να σου προσφερει πια? τι καινουργιο? γιατι ο ερωτας ειναι η ανακαλυψη ,το νεο...το συναρπαστικο..
το παθος αν εφυγε δεν γυρναει..κι αν γυρισει θα ειναι για λιγο...σε καποιο καυγα...αν κινδυνευσεις να τον χασεις...και μετα παλι τα ιδια..Εμεις τα σκοτωνουμε ολα...
τωρα η ερωτηση σου ειναι φιλολογικη...τι σε νοιαζει αν φταιει ο γαμος η η συμβιωση η η σχεση...εσενα σου τελειωσε το ερωτικο...το παιρνουμε ως δεδομενο...αν δεν εχετε προβλημα η αναγκες το πατε οπως εχει...αφου οπως λες καλυπτεσθε απο τα υπολοιπα...τωρα αν καποιος απο τους δυο σας εχει προβλημα το συζητατε και η επαναπροσδιοριζετε την σχεση σας η βαζετε τιτλους τελους...η αφηνεις τον ανδρα σου να βρει ερωμενη...
αλλα ξεχασα εσενα σε καιει το αδελφακι που θελει η κορουλα σου...γι αυτο ξαναεβαλες το θεμα
Παράθεση:
Φταίει ο γάμος όταν φεύγει η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό σου ;
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλεις να χωρίσεις γιατί όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτουν τι μπορείς να κάνεις ;
οχι βεβαια η βραδινη γκρινια τον σκοτωνει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από iisidaδεν σκοτωνει ο γαμος τον ερωτα..
Παράθεση:
Φταίει ο γάμος όταν φεύγει η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό σου ;
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980τι μπορείς να κάνεις ;
Να πιάσεις γκασμά για να δεις τι υπάρχει έξω απ το ''καταφύγιο'' εκεί στον πραγματικό κόσμο ,παίζει;
μπααα...άστο ,αυτό είναι πιο επικίνδυνο κ από τον εραστή.
Λέω να ξεκινήσεις με φιλολογικές συζητήσεις γύρω από το θέμα με ιδιαιτερη αναφορά στα ''προσόντα'' του γάμου σου ,στο ενδιάμεσο θα χεις ξεκινήσει συγχρόνως τίποτε μαθήματα μαγειρικής ,κηπουρικής ,πλεξίματος ότι προάγει τέλος πάντων την αξιακή σου οντότητα .
ζωή είναι θα περάσει..
(και όχι ,δε φταίει ο ''γάμος'' γι αυτό που σου συμβαίνει )
Επιθυμια φευγει...Η εαυτογνωσια..Ερχεται..
.Διαφορετικα
Ταιζεσαι και ταιζειςκαι παλι
Με ερωτικη επιθυμια
Και ξανα..
.Και ο "καθρεφτης" Σου
Αναστεναζει
Απο το υπερναρκισσιστικο
Ε γ ω Σου
αν η μείωση της ερωτικής διάθεσης είναι αμοιβαία, τότε όλα καλά!
Πόσα παντρεμένα ζευγάρια έχουν σεξ; και πόσο συχνά; Ψάξε στατιστικές και θα δεις ότι αυτός είναι ο κανόνας...
αει καλε.!!) στην αρχη αυτο δεν λεγεται βραδυνη γκρινια...προετοιμασια για το επομενο λεγεται!!
)
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από pure-form
οχι βεβαια η βραδινη γκρινια τον σκοτωνει!
Σαν λιγο "τραβατε με κι ας κλαιω" περιπτωση μου φαινεσαι.
Δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία στον γάμο σου αλλα δεν θες και να χωρισεις.
Θέλεις ενα πάθος αλλα δεν θες και εραστή γιατί φοβάσαι τις συνέπειες .
Τι το συζητάς τότε καρντια μου???
Σε δουλειά να βρίσκεσαι???
Παράθεση:
όταν φεύγει η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό σου ;
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980
πριν φυγει για τον συντροφο ... εχει γινει καπνος η εν λογω επιθυμια για 'σενα την ιδια!
για ξεκινα με το να σε βλεπεις και να σε θες... να σε αγγιξεις .. να σε "ικανοποιησεις"...
και αν δεν "τρεξει νερο στ 'αυλακι" .. απο Σεπτεμβρη τα ξανακουβεντιαζουμε...
θελει αερα η φωτια του ερωτισμου!τα λεει ο ενας και μοναδικος!
https://www.youtube.com/watch?v=MyFzyX8rpo8
...κάπου το έχω ξαναγράψει...ο έρωτας δεν σκοτώνεται ούτε εξατμίζεται ούτε αλλοιώνεται ή μεταλλάσσεται...απλά μεταβολίζεται...η γέννηση του έρωτα εδράζεται σε διάφορα -εξωτερικά κυρίως-ερεθίσματα τα οποία πυροδοτούν τις ανάλογες βιοχημικές διαδικασίες, αποτέλεσμα των οποίων είναι η έκκριση συγκεκριμένων χημικών ουσιών που παραμένουν για ένα χρονικό διάστημα στον οργανισμό έως ότου μεταβολιστούν τελικά...ο χρόνος του μεταβολισμού των ουσιών αυτών ποικίλει ανά άτομο και αυτός είναι ο λόγος που στον κάθε ερωτευμένο ο έρως διαρκεί και διαδορετικά χρονικά διαστήματα...τώρα ο γάμος συντελεί και συνδράμει -κάτω απο συσκεκριμένες ή μή συνθήκες- στην αντικατάσταση του μεταβολισμένου πλέον έρωτα στη δημιουργία ένος άλλου -πολυ διαφορετικού και σαφώς υψηλότερου ποιοτικά- συναισθήματος, αυτού της αγάπης...όσον αφορά το "πάθος" ή την "απιστία", αυτές οι δυο έννοιες δεν έχουν καμμία σχέση με τον έρωτα αλλά για κάποιο λόγο τις συνδυάζουμει πολυ εύκολα μεν με αυτόν, αλλά εντελώς άστοχα δε...
Εγώ καταρχήν να σας χαιρετήσω, ειμαι καινουργια στο φορουμ. Η φιλη Kalliroh έκανε την ερωτηση του εκατομμυρίου. Την έχω ακούσει απειρες φορές σε συζητησεις με φιλους κσι μια ικανοποιητική λύση δεν βρήκαμε. Περισσότερο καταλήξαμε οτι εξαρταται τον ανθρωπο,τον χαρακτηρα την ηλικια. π.χ αν εισαι μικρή και ηδη έχεις σεξουαλικό πρόβλημα στο γάμο σου, ειναι πιο ευκολο να χωρισεις γιατι προφανως δεν εχετε χημεία και αυτο δεν θα το λυσει ούτε ο εραστης ουτε ο "ειδικος" (συμβουλος γάμου/ ψυχολογος).
Η απαντηση της nuvola ήταν περίεργη, εγω δεν την κατάλαβα, εισαι ενσντια στον γάμο nuvola?Συμβουλεψες κατι την kalliroh ? Εγώ ειρωνεία και ελαφρως επιθετικοτητα ειδα αλλα ελπιζω να κανω λάθος. Kalliroh τελικα το ελυσες το θεμα σου? Τι σκεφτεσαι να κανεις?ποιο επομενο?
γινε ξεκαθαρη,μιλας με γρiφους
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από iisidaαει καλε.!!
) στην αρχη αυτο δεν λεγεται βραδυνη γκρινια...προετοιμασια για το επομενο λεγεται!!
)
...για να απαντήσω όμως και κυριολεκτικά στο ερώτημα της καλής μας φίλης...σε κάποιες περιπτώσεις συντελεί και ο γάμος (συνθήκες έγγαμου βίου γενικά) στην απώλεια της ερωτικής επιθυμίας, δεν αποτελεί όμως απαραίτητα το αίτιο...πιθανόν ακούσια αφορμή αλλά συνήθως, η απώλεια αυτή είναι μια σύνθεση ή ένα σύμπλεγμα ετερογενών και εξωγενών αιτίων, που λόγω όμως της πραγματικότητας του γάμου, αξυφαίνεται υποχρεωτικά μέσα σε αυτόν...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media