Τώρα αυτό ετσι Κλέλια?...Τώρα!
Γιατί άμα χωρίσει δεν ειναι πανεύκολο..πίστεψε με..πανεύκολο να πάρει τον παραπάνω δρόμο που περιέγραψα αν είναι(που είναι) συναισθηματικά ανώριμη.
Παντού δεν ακούς για περιστατικά ειδικα επαρχία για χωρισμένες με σπιτωμένους εραστές που φτάνουν να κάνουν και τα στραβά μάτια ακόμα και αν κακοποιούνται τα παιδιά τους?
Δέν θέλει πολύ να πάρει τον παράπανω δρόμο μια γυναίκα άμα είναι ανώριμη...σταδιακά φτάνει εκεί...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από syntrofissa-Klelia
χμμ... τι αλλο... τι αλλο...
λογικα αν σκεφτει το υποθετικο αλλα με γερες δοσεις ρεαλισμου σεναριο...
οτι την παιρνει χαμπαρι καποιος απο τη γειτονια ή απο την πολυκατοικια...
και παει και την καρφωνει στο παιδι της ...
θα κανει λοβοτομη για να μην ξανασκεφτει το σεξ.
Μπαα!Για...άλλες τα φυλούν αυτά!Όταν βρίσκουν περιπτώσεις σαν την παραπάνω...αυτοκίνητο και πολύ είναι!
Μίλαμε πως εξελίσσεται ο άνθρωπος μετά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από syntrofissa-Kleliaξεχασες τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης... ( ίου ...)
Το να κάνει ο καθένας τη ζωούλα του μέσα σε ένα γάμο(κερατώματα και οι δύο λες τώρα) δεν είναι κάτι που μπορεί να διαρκέσει για πολύ.Πάντα οδηγεί σε διαζύγιο
Γιατί δεν θα υπάρχει ισορροπία.Η γυναίκα μπορεί να αλλάζει εραστή ακόμα και κάθε εβδομάδα αν θέλει,και αυτο το δρόμο παίρνουν συνήθως μετά απο κάνα δύο εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ο άνδρας όχι...δεν του κάθονται ευκαιρίες συχνά,για αυτό άλλωστε κάνουν σαν τρελοί να τις αρπάξουν οταν τις βρίσκουν.
Όσα ζευγάρια πήραν μετά απο συμφωνία τον δρόμο αυτόν,να κάνει ο καθένας τη ζωή του,έφτασαν να έχει η γυναίκα...20 και ο άνδρας μετά βίας 1-2!Τα ιδια και στα swinger και στα swapping..στο τέλος καταλήγει ο άνδρας να γίνεται θεατής των ''κατορθωμάτων '' της γυναίκας τους!
Δεν γίνονται αυτά!Πάντα οδηγούν στο χωρισμό!
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από syntrofissa-Klelia
πληροφοριακα... κι αυτοι που χωριζουν τη ζωουλα τους κανουν ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από tsarlatanosΠροβληματα σαν τα δικα σου θελουν τοσα ξεβολεματα (γιατι μιλαμε πλεον για τροπο ζωης) που ελαχιστα ζευγαρια ειναι διατεθειμενα να μπουν σε αυτη τη διαδικασια για να αναγεννησουν κατι 'παλαιο'.
Τα μεγαλα ποσοστα η χωριζουν η μενουν σε εναν εικονικο γαμο απο αναγκες και ο καθενας κανει τη ζωουλα του...(αναλογως τα ηθη, πιεση, επιρροες κλπ)
Εδω σου λέει, χωριζει η Αθηνα Ωναση γιατι έπιασε τον Αλβάρο να την απατά με μια Ισπανιδα
Τί ελπιδες να εχουμε κι εμεις..
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από My_Two_Cents
Τί ελπιδες να εχουμε κι εμεις..
μια από μας να είναι η Ισπανίδα που έπιασε η Αθηνά τον Αλβάρο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από nuvola
μια από μας να είναι η Ισπανίδα που έπιασε η Αθηνά τον Αλβάρο ...
κρατηστε εσεις απασχολημενο τον Αλβαρο , να παρηγορησω εγω την Αθηνουλα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από John_John_40Μπαα!Για...άλλες τα φυλούν αυτά!
πες μου τωρα πως ειναι προαγωγη και bonus το χχχοτελ...
Τζονυ, αυτο που ανησυχεις τοοοσο πολυ για τον "κακο" δρομο που θα παρει η Καλλιροη... με βαζει σε υποψιες..
και θα ριξω καλου κακου λιγο καρβουνο στον τομογραφο...
Που βαδιζουμε...που βαδιζουμε...
Ουτε αυτο το πρεπον πια?
Καλα να παθει τοτενες...
Ελα, ολοι μαζι χαρές!
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από 1ChristinaΒρε καλη μου αν ολα τα υπολοιπα σε καλυπτουν και δεν αισθανεσαι ουτε καν την αναγκη να βρεις εραστη, ε τοτε μεινε
Αλλα σε καλυπτουν??? το γεγονος οτι εβαλες θεμα εδω μας υποψιαζει ολους οτι δεν...
Απλο δεν ειναι??? εξ ου και οι "ειρωνειες" που μαλλον εχουν σκοπο να σε ταρακουνησουν...τ περιμενεις να σου πουμε??
Αν το παθος/ερωτας σου τελειωσε (οσο υπηρχε τελος παντων) μαγικη συνταγη για να επιστρεψει για το ιδιο ατομο (που αν θυμηθω και το αλλο θεμα σου, φαινεται οτι το εχεις βαρεθει πια αφορητα) εγω δεν ξερω υποθετω ουτε οι υπολοιποι που εγγραψαν
Ρε Τζον Τζον
Μην πας σε ομαδικα αφου δεν το βασταει η ψυχουλα σου.
Οι μοδες δεν ειναι για ολους.
Αντε ακουμε κατι να τρεξουμε να παρουμε κι εμεις.
Τι ειναι το σουιγκερ?? Ντοματα στη λαικη -βαλε και σε μενα τρια κιλα???
Και εχεις κι ενα δικιο σε αυτα που λες για τους "σπιτωμενους γκομενους" .Ολοι το μυαλο τους το εχουν στην κακοποιηση.
Αθανατη Ελληνικη Επαρχια.
Απο Εβρο μεχρι Κρητη μια αποψη για τις χωρισμενες γυναικες!!!
Και εχεις κι ενα δικιο σε αυτα που λες για τους "σπιτωμενους γκομενους" .Ολοι το μυαλο τους το εχουν στην κακοποιηση.
Αθανατη ελληνικη επαρχια.
Απο εβρο μεχρι κρητη μια αποψη για τις χωρισμενες γυναικες!!
Θες να πούμε τις πικρές αλήθειες περι στερεοτύπων?
Κάθε μα κέθε στερεότυπο κρύβει και μια μικρή δόση αλήθειας!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από John_John_40
Θες να πούμε τις πικρές αλήθειες περι στερεοτύπων?
Κάθε μα κέθε στερεότυπο κρύβει και μια μικρή δόση αλήθειας!!
Μωρέ κ μεγάλη μπορεί να κρύβει.
Αλλά σ αυτό το στερεότυπο, οδήγησε ένα άλλο.
Προηγούμενης γενιάς.
Η γυναίκα παραδοσιακά ανατρέφεται, ώστε να αναλώνει την ενεργητικότητά της κ το δημιουργικό της δυναμικό, στην παιδογονία κ στις οικιακές εργασίες.
Είναι σαν προϊόν, που άμα δεν το "ξεφορτωθεί" η οικογένεια, σε καλή τιμή, θα το χει να το ταΐζει μια ζωή. Φύρα δλδ. Κέρδος μηδέν.
Με αποτέλεσμα να μπαίνει στο γάμο, ανίκανη να συντηρήσει τον εαυτό της κ εξ ολοκλήρου εξαρτώμενη από έναν σύζυγο.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο της.
Κ δεν έχουμε κ τις παροχές ευρωπαικού κράτους. Επιδόματα, παιδικούς, βοήθεια στο σπίτι.
Κ είναι κ οι αρχηγοί της πατριαρχίας μπατιροκακομοίρηδες...
γμσ τα!
Παντα καποιος αλλος φταιει για αυτο που μας συμβαινει.
Αν δεν ειναι τα στερεοτυπα θα ειναι η ανατροφη, αν δεν ειναι η ανατροφη θα ειναι ο γαμος αν δεν ειναι ο γαμος θα ειναι η κριση και παει λεγοντας.Πάντως η καλιρρόη δεν κατηγόρησε κανέναν, ερώτηση έκανε.
Κ ούτε της είπαμε να χωρίσει, θεωρητικά μιλάμε κ όλα έχουν τις αιτίες τους.
Κ βέβαια φταίνε ΚΑΙ τα στερεότυπα.
Κ όποιος μπορεί
τα σπάει!
http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif
edit: προφανώς κ δεν φταίει ο γάμος, η έλλειψη επιθυμίας, είναι γενική.
Βαρεμάρα νιώθω. Η όρεξη κ το κέφι για ζωή, είναι μέσα μας, αλλά θάβεται περιστασιακά από το βάρος που μας φορτώνουν οι υποχρεωτικές φροντίδες μας.ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!
Ανίκανη να συντηρεί τον ευατό της...αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών που μπαίνει σε γάμο!
Και οι αρχηγοί της πατριαρχίας...μπατιροκακομοίρηδες...όντως έτσι είναι η μεγάλη πλειοψηφεία των κλαρινογαμπρών!
Όσο για την έλλειψη παροχών απο το κράτος?...αναλαμβάνει να την καλύψει η γιαγιά η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις στην ελλάδα μεγαλώνει το παιδί της κόρης της μετα το διαζύγιο...κατ όνομα το μεγαλώνουν πολλές διαζευγμένες μάνες έτσι?
Για αυτό τα περί...θύματος πολλές φορές μου ακούγεται...κάπως!
Πάντως επιμένω ότι όλα τα στερεότυπα κρύβουν..αλήθειες...μικρές η μεγάλες!Και στην περίπτωση των διαζυγίων όσον αφορά συμπεριφορές μετά και για τις γυναίκες και για τους άνδρες!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από achinos
Μωρέ κ μεγάλη μπορεί να κρύβει.
Αλλά σ αυτό το στερεότυπο, οδήγησε ένα άλλο.
Προηγούμενης γενιάς.
Η γυναίκα παραδοσιακά ανατρέφεται, ώστε να αναλώνει την ενεργητικότητά της κ το δημιουργικό της δυναμικό, στην παιδογονία κ στις οικιακές εργασίες.
Είναι σαν προϊόν, που άμα δεν το "ξεφορτωθεί" η οικογένεια, σε καλή τιμή, θα το χει να το ταΐζει μια ζωή. Φύρα δλδ. Κέρδος μηδέν.
Με αποτέλεσμα να μπαίνει στο γάμο, ανίκανη να συντηρήσει τον εαυτό της κ εξ ολοκλήρου εξαρτώμενη από έναν σύζυγο.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο της.
Κ δεν έχουμε κ τις παροχές ευρωπαικού κράτους. Επιδόματα, παιδικούς, βοήθεια στο σπίτι.
Κ είναι κ οι αρχηγοί της πατριαρχίας μπατιροκακομοίρηδες...
γμσ τα!
Άσε τσαρλατάνε..κάτσε εκεί στα αυγά σου και στο γάμο σου,είσαι και μεγάλος..χαμένος δεν θα βγείς.
Είναι παλούκι το διαζύγιο που περιλαμβάνει παιδιά,και μάλιστα ανεξάρτητα ηλικίας.Αν δεν υπάρχουν παιδιά?Δεν είναι τίποτα..απλά μια σχέση που τέλειωσε...με παιδιά είναι τελείως άλλη κατηγορία.
Μην ξεχνάς πολυυύ σπάνια είναι κοινή απόφαση..πάντα κάποιος δε το θέλει...αλλά και αυτός που το θέλει(πιο συχνά η γυναίκα)...δε σημαίνει οτι θα ξεπεράσει το πόνο..πόσο μάλλον εύκολα!
Εγώ δεν έχω δει πολλές γυναίκες να έχουν ξεπεράσει 100% τον πόνο του διαζυγίου άσχετα απο τη συμπεριφορά τους.
Το ίδιο συμβαίνει και σε μέσους άνδρες από κάθε άποψη,πάνω από 45-47-50 που το διαζύγιο δεν ήταν επιλογή τους.
Είναι παλούκια απο συναισθηματική άποψη και για αυτούς.Συνήθως καταλήγουν μόνοι,η με συντρόφους στην ουσία χειρότερες απο τις πρώην τους,και δεν αισθάνονται...πολλά για αυτές,απλά μένουν σε αυτές τις σχέσεις απο ανάγκη.
Η μάνα έχει τα παιδιά της πιο κοντά της,και την καλύπτουν κάπως συναισθηματικά.Οι άνδρες?Αν δεν βρουν τη σύντροφο που να τους καλύπτει τι γίνεται?Και αν την βρούν πόσο θα κρατήσει?Και θα έχουν φτάσει τα ..50 και!Ξερεις πόοοσοι μοναχικοι χωρισμένοι ανδρες πάνω απο τα 50-55 υπάρχουν?
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από tsarlatanosΠαντα καποιος αλλος φταιει για αυτο που μας συμβαινει.
Αν δεν ειναι τα στερεοτυπα θα ειναι η ανατροφη, αν δεν ειναι η ανατροφη θα ειναι ο γαμος αν δεν ειναι ο γαμος θα ειναι η κριση και παει λεγοντας.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι υπευθυνα ατομα που παραδεχονται τις μαλα...κιες τους κατα πρωτον δεν κατηγορουν και κατα δευτερον δεν παραπονιουνται με αποτελεσμα ο 'πονος' να κραταει ελαχιστα.
Αυτοι που κανουν το αντιθετο ειναι και αυτοι που μενουν στασιμοι και δυστυχισμενοι.
Πως μπορεις να προχωρησεις στη ζωη σου οταν αρνεισαι να δεχθεις τα λαθη σου;
Ας μην το περιπλέκουμε. Μπορεί να πάει στην Αθήνα η κυρία, να βρει μια ωραιότατη δουλειά
(εντάξει, μπορεί να μην είναι ωραιότατη, αλλά να μπορεί να αυτοσυντηρείται, για αρχή),Αμέσως αμέσως σου 'χω 2 άνδρες στην αντίπερα όχθη. Τους έχω και πολύ κοντά, δηλαδή, πολύ κοντά όμως!
Πού και να διευρύνω το target group.
Βρε παιδιά, τι μιζέρια ειναι αυτή? Δηλαδή, το μόνο που καίει εναν άνθρωπο, είναι "να μη μείνει μόνος στα γεράματα?"
Εγω ξέρω πως αν θες σύντροφο, βρίσκεις σύντροφο. Σε οποιαδήποτε ηλικία (και οποιασδήποτε ηλικίας σύντροφο, ναι ναι ξέρω, βρισίδια, εξορκισμοί, προσβολές για γεροντάματα κλπ, αλλά τι να κάνουμε, αλήθεια είναι και για τα δυο φύλα. Ξύδι)
Αν πάλι θες την ησυχία σου, κάθεσαι στην ησυχία σου. Πολύ δράμα και πολλή μιζέρια. Δηλαδή, πρέπει να κάθονται μαζί δυο άνθρωποι, για να αποδείξουν οτι,τι ? Έκαναν τα πάντα για να το σώσουν?
Κι άμα δε σώζεται? Να σώσεις τι, κιόλας? Ο πόθος, ο έρωτας, είναι πράγματα που περνούν. Αν οι άνθρωποι δεν έχουν κοινούς τόπους-στόχους, να παραμείνουν μαζί, ή αν η καρδιά τους θέλει άλλα πράγματα, ε πρέπει να χωρίζουν.
Και όχι, δεν γίνονται-απαραίτητα- ούτε εχθροί μεταξύ τους, ούτε τους τρώει η μαρμάγκα-απαραίτητα.
Τα μαρμαγκο-θύματα, η μαρμάγκα θα τα φάει όπου και με όποιον κι αν βρίσκονται. Είναι το ύφασμα τέτοιο.
Τώρα, για τις μανάδες που καλύπτονται συναισθηματικά απο τα παιδιά τους, ε τι να πω.
Μακρυά απο μένα τέτοιες σακατεμένες υπάρξεις.
Αυτάκια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από John_John_40
Είναι παλούκια απο συναισθηματική άποψη και για αυτούς.Συνήθως καταλήγουν μόνοι,η με συντρόφους στην ουσία χειρότερες απο τις πρώην τους,και δεν αισθάνονται...πολλά για αυτές,απλά μένουν σε αυτές τις σχέσεις απο ανάγκη.
!Ξερεις πόοοσοι μοναχικοι χωρισμένοι ανδρες πάνω απο τα 50-55 υπάρχουν?
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από John_John_40
Εγώ δεν έχω δει πολλές γυναίκες να έχουν ξεπεράσει 100% τον πόνο του διαζυγίου άσχετα απο τη συμπεριφορά τους.
K εγώ δεν βλέπω. Χαζομάρα τους. Το διαζύγιο, για τη μέση γυναίκα, είν ο τρόπος που ξέρει για να φέρει πίσω τον άντρα της.
Λάθος μεγάλο!
Σα τα κοριτσάκια που λένε "τον χώρισα κι αυτός δεν είπε τίποτα", τί να πει ρε κούκλα;
Δίνεις αδειόχαρτο απεριορίστου κ περιμένεις να σέρνεται ο άλλος; έλεος...
Άλλα πράματα πρέπει να κάνεις, ξερωγω σαν τη ματιαμου, κολάν, στρίνγκ, ό, τι... πώς να ρθει ο άθρωπος όταν τον έχεις σουτάρει;
Το διαζύγιο είναι σαν τον γάμο, το κάνεις για να ζήσεις καλύτερα, με όλες τις δυνατότητές σου ενεργές, τότε μόνο αξίζει τον κόπο κ κανείς δε βγαίνει χαμένος, τότε όλοι οι μετέχοντες, παιδιά κ σύντροφος επωφελούνται...
κ ας μην το καταλαβαίνουν εκείνη την ώρα...το βλέπουν μετά.
Απλά γίνεται.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media