Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από broomstickμπορει ομως μονο απο την πλευρα του ενος να επηλθε...να μπουχτισε να ετοιμαζοταν για το δαφνι χωρις ο αλλος να εφταιγε σε τιποτε...να ηταν κυριος και συνεπης στις υποχρεωσεις του...λιγα παραδειγματα εχουμε και απο τα θεματα εδω μεσα...
κοριτσια παιξτε μονοι σας
Σορρυ που θα στο χαλάσω...αλλά σχεδόν ποτέ...ποτέ-ποτέ...
δεν είναι έτσι...
όλοι μόνοι μας παίζουμε μπρούμι, είναι παλιό αυτό.
χωρις να θελω να σε θειξω λιγο καλαμπουρι μονο...πρεπει να εχεις δεσει γερα τον γαιδαρο σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από MpougatsaΟύτε εύκολο ούτε δύσκολο. Αν δυσκολεύεσαι πολύ να ζευγαρώσεις, μάλλον δεν το θέλεις και τόσο, οπότε
κάθεσαι και το γλεντάς με την εαυτάρα σου.
Αν το θέλεις, κινείσαι εκεί που κινούνται όσοι ψάχνουν κάτι παρόμοιο, ε, τρως και τα μούτρα σου, ξανασηκώνεσαι, βρίσκεις, χάνεις, ξαναβρίσκεις, σε χάνουν, σε ξαναβρίσκουν και αυτό όλο το ταλαιπωρητικό
πράγμα είναι η ζωή που ήρθες για να ζήσεις.
Βρε Broomstick! Μας βλέπουν και μικρά παιδιά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από broomstickκοριτσια παιξτε μονοι σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Mpougatsa
Αν το θέλεις, κινείσαι εκεί που κινούνται όσοι ψάχνουν κάτι παρόμοιο, ε, τρως και τα μούτρα σου, ξανασηκώνεσαι, βρίσκεις, χάνεις, ξαναβρίσκεις, σε χάνουν, σε ξαναβρίσκουν και αυτό όλο το ταλαιπωρητικό
γιεςςς...
λαθος καταλαβες...εννοω οτι λογω του ποτου δεν μπορω να γραψω αλλο...να συμετασχω στο γραψιμο...θα σας διαβαζω ομως
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από achinos
όλοι μόνοι μας παίζουμε μπρούμι, είναι παλιό αυτό.
Το εντελώς αντίθετο. Αλλά το χω απο κατασκευής να μη δένω κανένα συμπαθές τετράποδο, ούτε δίποδο,
ούτε καν εμένα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από broomstickχωρις να θελω να σε θειξω λιγο καλαμπουρι μονο...πρεπει να εχεις δεσει γερα τον γαιδαρο σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από broomstickχωρις να θελω να σε θειξω λιγο καλαμπουρι μονο...πρεπει να εχεις δεσει γερα τον γαιδαρο σου...
Πολύ μελαγχολικό...
Για το γάιδαρο ε? Το πιστεύω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από achinos
Πολύ μελαγχολικό...
μπα...εγω την σχεση μου...οταν εχω... την δενω χειροποδαρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από MpougatsaΤο εντελώς αντίθετο. Αλλά το χω απο κατασκευής να μη δένω κανένα συμπαθές τετράποδο, ούτε δίποδο,
ούτε καν εμένα!
γιατι καλε ειναι μελαγχολικο???της περιπετειας εισαι???και στην ηλικια μας???
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από achinos
Πολύ μελαγχολικό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από MpougatsaΓια το γάιδαρο ε? Το πιστεύω!
ε, φυσικά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από broomstickμπα...εγω την σχεση μου...οταν εχω... την δενω χειροποδαρα...
εσύ παιδί μου, είσαι όπως εκείνος που μιλούσε η matiamou, που ήθελε λέει στη σχέση του να βγάζει "αυταρχισμό"
εγω δεν βγαζω αυταρχισμο...λεω απλως τι πρεπει να κανει...και ησυχαζω...μπαρμπαδακια δεν βαζω εγω
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από achinos
εσύ παιδί μου, είσαι όπως εκείνος που μιλούσε η matiamou, που ήθελε λέει στη σχέση του να βγάζει "αυταρχισμό"
Το μόνο πρόβλημα με τα δεσίματα, είναι οτι...δεν υπάρχουν . Γι αυτό και τα απανωτά σοκ εκατέρωθεν όταν
αποκαλύπτεται οτι...ΔΕΝ.
(η συνέχεια γνωστή και επαναλαμβανόμενη)
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από broomstickμπα...εγω την σχεση μου...οταν εχω... την δενω χειροποδαρα...
Σοβαρα τωρα τα εννοειται ολα αυτα η υπερβαλετε για χαρη της συζητησης???
Ειναι η ζωη η αεναη αναζητηση συντροφου??? σιγα μην κατσω να σκασω (ειδικα μετα τα 40) για το αν εχω η οχι συντροφο και σιγα να μην τον αναζητω παντου??? και σιγα μη βρω οποιοναναι για να ναι!!! Καλος χρυσος ο συντροφος οταν με εμπνεει, αλλα δεν ειναι και ειδος πρωτης αναγκης και ουτε το νοημα ουτε ο σκοπος της ζωης (μου)
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από MpougatsaΟύτε εύκολο ούτε δύσκολο. Αν δυσκολεύεσαι πολύ να ζευγαρώσεις, μάλλον δεν το θέλεις και τόσο, οπότε
κάθεσαι και το γλεντάς με την εαυτάρα σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Mpougatsa
να πάει στην Αθήνα η κυρία,
να βρει μια ωραιότατη δουλειά
να μπορεί να αυτοσυντηρείται, για αρχή
Ή να πάρει και δικό της, σιγά το πράγμα πια.
Boogie , σφαλλεις...πλανασαι ...
με υπογραφη και βουλα.
κι εκτος απο μικρα παιδια σας διαβαζουμε και μακροχρονια ανεργοι εξ επαρχιας .
με καρτες και δανεια να τρεχουν , με απληρωτο ενφια και νερο.
μην γραφετε πως ειναι "ευκολακι" να αυτοσυντηρηθεις και να παρεις αμαξι , νιωθουμε μπιτι κουτορνιθια που δεν το 'χουμε καταφερει.
Δεν ειναι ο ερωτας και το παθος (μονο) που θα σε οδηγησουν στο διαζυγιο.
Ειναι εκεινο το κενο που αισθανεσαι-η απουσια συναισθηματος- μολις βλεπεις τον αλλο και σου ερχεται να το βαλεις στα ποδια.Και καλο ειναι, να φυγεις.
Ειναι γενναια αποφαση και θσ σε παει παρακατω.
Δεν αντεχουν ολοι οι ανθρωποι να παλευουν εναν γαμο αεναα.Αν δεν υπαρχουν κοινοι στοχοι φευγεις.
Και δεν βγαινεις κατ' αναγκη στην γυρα για νεο συντροφο
Αυτα δεν ειναι στα πρεπει.
Ειναι στα θελω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από sweetheart44
Ειναι εκεινο το κενο που αισθανεσαι-η απουσια συναισθηματος- μολις βλεπεις τον αλλο και σου ερχεται βα το βαλεις στα ποδια.
αυτο το κενο συνηθως ξεκινα απο μεσα .
και αν δεν εντοπιστει και τακτοποιηθει με καθε "συνεργατη " που θα βρισκεις παλι στο ιδιο σημειο θα καταληγεις .
της φυγης.
παντα θα φταιει καποιος αλλος που δινει λιγα.
Παράθεση:
Φταίει ο γάμος όταν φεύγει η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό σου ;
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλεις να χωρίσεις γιατί όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτουν τι μπορείς να κάνεις ;
σας παρακαλώ μην μου πείτε να βρω εραστή . πραγματικά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να μπω σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια.
Όχι, δε φταίει ο γάμος (σαν καθημερινότητα).
Όταν παντρεύτηκες, θέλω να πιστεύω πως ήξερες καλά τί άνθρωπο παντρεύεσαι, τον είχες ζήσει πριν το γάμο. Και συμφώνησες. Δε στον έδωσαν με το ζόρι, ούτε σα γουρούνι στο σακί.
Φταίει που "δε μέτρησες το κύμα και τον άνεμο σωστά"...
Φταίει που παντρεύτηκες έχοντας παρωπίδες και τώρα ξαφνικά αυτές άνοιξαν με κάποιο τρόπο, και είδες κι άλλα πράγματα γύρω σου. Κι αποφάσισες ότι δεν καλύπτεσαι πλέον στο ερωτικό κομμάτι .
Νομοτελειακά, θα βρεις εραστή. Όσο κι αν το αρνείσαι τώρα. Γιατί έτσι κάνει η μεγάλη πλειοψηφία.
Και όσο πιο "του γούστου σου" είναι, τόσο πιο εύκολα θα σε πείσει αυτός να χωρίσεις.
Ακριβώς αυτό!Αλλά αυτό που γράφεις ανάλυσε το.
Είχε γίνει μια έρευνα πρίν απο 4 χρόνια και βρήκε οτι οι μη παντρεμένες είναι χωρίς σχέση σε ποσοστό...70%,και παρόμοια σχεδόν ήταν τα ευρήματα για τους άνδρες.
Πάρα πολλές ελεύθερες γυναίκες έκαναν σέξ αραιά και πού.Ξέρεις καλά οτι πολλές..πάρα πολλές γυναίκες(χωρισμένες κατα βάση) πάνω απο τα 50 στην ελλάδα απλά δεν ενδιαφέρονται για ραντεβού-σχέση.
Φταίει βέβαια σε αυτό οτι και τα παιδιά μένουν με μάνα σχεδόν μέχρι τα 30 και έτσι δεν αντιλαμβάνονται και τη μοναξιά!Οι γυναίκες ζουν μέσα απο τα παιδιά τους όσο και να δείχνει λίγο νοσηρό
Έλα λοιπόν και πες μου τώρα,πως χωρισμένοι,έτσι και έτσι άνδρες(που είναι η πλειοψηφεία)στα 47-50 για να μην πω πιο μεγάλοι και...μπατιροκακομοίριδες που όπως εύστοχα είπε ο αχινός θα προχωρήσουν.
Δεν βγαίνουν οι αριθμοί Χριστιναααά!
Δεν είναι όπως πριν 20-30 χρόνια.Οι σχέσεις εχουν γινει δύσκολες τωρα.Τότε όλοι σχεδόν οι χωρισμένοι άνδρες ξαναπαντρευόντουσαν τώρα μετά βίας να το καταφέρουν οι μισοί.Ο αριθμός των διαζυγίων εχει ανέβει παρα πολύ και ο αριθμός ανδρών και γυναικών που κάνουν δεύτερο γάμο είναι σταθερά στις...6000 εδω και...20 χρόνια!
Και αυτο αφορά εκείνους πιο πολυ που χώρισαν κάτω απο 40.Παντρεύτηκαν μικροί 25-30 και χώρισαν στα 35-37!Στα 40-42 ξαναπαντρεύονται συνήθως μικρότερες και στα...50 πολλοί ξαναχωρίσουν και πληρώνουν διατροφές μεχρι τα..60!
Εχω δει άνδρες με 2 διαζύγια και παιδιά απο κάθε γάμο και ειναι για κλάμματα.Μονοι...ψυχρές η ανύπαρκτες σχέσεις με τα παιδιά τους..κτλ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από 1ChristinaΣοβαρα τωρα τα εννοειται ολα αυτα η υπερβαλετε για χαρη της συζητησης???
Ειναι η ζωη η αεναη αναζητηση συντροφου??? σιγα μην κατσω να σκασω (ειδικα μετα τα 40) για το αν εχω η οχι συντροφο και σιγα να μην τον αναζητω παντου??? και σιγα μη βρω οποιοναναι για να ναι!!! Καλος χρυσος ο συντροφος οταν με εμπνεει, αλλα δεν ειναι και ειδος πρωτης αναγκης και ουτε το νοημα ουτε ο σκοπος της ζωης (μου)
Θα βρεί εραστή και σύντομα μάλιστα,και αυτόν που λυπάμαι είναι τον άνδρα της.Τον περιμένουν εξευτελιστικές στιγμές μέχρι η κυρία να χωρίσει..αν χωρίσει.
Γιατί θα την πάρει χαμπάρι και παρ όλα αυτά δεν θα θέλει να χωρίσει για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω(να βρεθεί μόνος,μέτριος άνδρας και αδύναμος οικονομικά στα 46).
Το καταπίνουν το κέρατο και οι άνδρες Mystik,σε αυτήν την ηλικία το...καταπίνουν...καταπνίγουν και τον ανδρικό εγωισμό...γιατί ξέρουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από Mystik_Male
Νομοτελειακά, θα βρεις εραστή. Όσο κι αν το αρνείσαι τώρα. Γιατί έτσι κάνει η μεγάλη πλειοψηφία.
Και όσο πιο "του γούστου σου" είναι, τόσο πιο εύκολα θα σε πείσει αυτός να χωρίσεις.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media