Τα εννοώ και όχι μόνο στο θέμα αναζήτησης συντρόφου. Γενικά έτσι πάει.
Δεν είπα πουθενά πως η ζωή είναι η αέναη αναζήτηση συντρόφου. Το αντίθετο μάλιστα!
Το εντελώς αντίθετο!
Το να ψάχνεις όσα έχεις ανάγκη, με το σωστό και αποδοτικό τρόπο, είναι απλά έξυπνη κίνηση. Στα γκομενικά, στη δουλειά, στις σπουδές, γενικά οπουδήποτε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από 1ChristinaΣοβαρα τωρα τα εννοειται ολα αυτα η υπερβαλετε για χαρη της συζητησης???
Ειναι η ζωη η αεναη αναζητηση συντροφου??? σιγα μην κατσω να σκασω (ειδικα μετα τα 40) για το αν εχω η οχι συντροφο και σιγα να μην τον αναζητω παντου??? και σιγα μη βρω οποιοναναι για να ναι!!! Καλος χρυσος ο συντροφος οταν με εμπνεει, αλλα δεν ειναι και ειδος πρωτης αναγκης και ουτε το νοημα ουτε ο σκοπος της ζωης (μου)
Λάθος μου που δεν διευκρίνισα οτι αναφέρθηκα στο αμάξι, ως απάντηση σε προηγούμενα posts για τις χωρισμένες που στριμώχνονται στα ξένα αυτοκίνητα.
Ε, είπα και γω, οτι δεν είναι και τόση ανάγκη να στριμώχνονται στα ξένα. Ας πάρουν δικό τους. Μη μασάς
Παράθεση:
(διάλειμμα ρεαλισμού)
Σχόλιο # 95 από syntrofissa-Klelia
Boogie , σφαλλεις...πλανασαι ...
με υπογραφη και βουλα.
κι εκτος απο μικρα παιδια σας διαβαζουμε και μακροχρονια ανεργοι εξ επαρχιας .
με καρτες και δανεια να τρεχουν , με απληρωτο ενφια και νερο.
μην γραφετε πως ειναι "ευκολακι" να αυτοσυντηρηθεις και να παρεις αμαξι , νιωθουμε μπιτι κουτορνιθια που δεν το 'χουμε καταφερει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Mpougatsa. Μη μασάς
απο το να μιλαω .. χιλιες φορες !
ξερετε τι παθαινει ενα χρυσοψαρο οταν απο τη γυαλα του πρεπει να κολυμπησει σε ωκεανους?
ενα καναρινι ?οταν απο το κλουβι του καλειται να πεταξει σε απεραντους ουρανους ...
Στη δεκαετία του 1920, ο Αμερικανός πρόεδρος Κούλιτζ επισκέφθηκε με τη γυναίκα του μια κρατική φάρμα. Το ζεύγος είχε ξεναγηθεί χωριστά, με μια μικρή χρονική διαφορά. Όταν η κυρία Κούλιτζ πέρασε μπροστά από ένα κοτέτσι ρώτησε τον ξεναγό αν ο κόκορας εκτελεί τα ‘καθήκοντά’ του καθημερινά. «Πολλές φορές την ημέρα, κυρία», ήταν η απάντηση του ξεναγού. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στον κύριο Κούλιτζ», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Όταν πέρασε ο πρόεδρος από το ίδιο σημείο, ο ξεναγός του μετέφερε τα λόγια της συζύγου του. Αφού σκέφτηκε λίγο, ο Αμερικανός πρόεδρος ρώτησε: «Με την ίδια κότα κάθε φορά;» «Όχι, με άλλη κότα κάθε φορά, κύριε», απάντησε ο ξεναγός. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στην κυρία Κουλιτζ», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
ακομα κλαιω
Το χρυσόψαρο και το καναρίνι, απλά είναι ξεγραμμένα σε τέτοια ανοίγματα.
Οι άνθρωποι απο την άλλη, ανάλογα με την κατασκευή τους-δεν είναι όλα για όλους-
μπορεί να καταστραφούν, να διαπρέψουν, ή απλά να επιβιώσουν.
Όλα παίζουν. Το θέμα είναι να αντιλαμβάνεται κανείς, αρχικά το ποιός είναι και μετά το πώς να αξιοποιήσει τα πάντα του. Τις προδιαγραφές και την κατασκευή του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από syntrofissa-Klelia
απο το να μιλαω .. χιλιες φορες !
ξερετε τι παθαινει ενα χρυσοψαρο οταν απο τη γυαλα του πρεπει να κολυμπησει σε ωκεανους?
ενα καναρινι ?οταν απο το κλουβι του καλειται να πεταξει σε απεραντους ουρανους ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από MpougatsaΟι άνθρωποι απο την άλλη, ανάλογα με την κατασκευή τους-δεν είναι όλα για όλους-
μπορεί να καταστραφούν, να διαπρέψουν, ή απλά να επιβιώσουν.
και τι κάνει ο κάστορας; ε; ε;
Κοάλα ( c'est moi! )
Είσαι αραχτός τύπος, καλοπερασάκιας και όχι ιδιαίτερα κοινωνικός. Κάποιος θα έλεγε πως δεν παίρνεις την ζωή στα σοβαρά και δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από syntrofissa-Klelia
εδω σφωνουμε!
οποτε μια καλη αρχη ειναι να μαθουμε τι "ειμαστε" !
https://www.kouizakia.gr/quizzes/poio-zwo-eisai/30
εγω βγηκα καστορας !
Δελφίνι
Είσαι εραστής της ζωής. Η ενέργεια και η όρεξη σου για γνώση σε συνδυασμό με την εξυπνάδα σου σε κάνουν να έχεις επιτυχία σε όλα.
Μοιράσου το αποτέλεσμα με τους φίλους σου!
Πολύ ανεβαστικό χα χα ευτυχώς που υπάρχουν κ τα τεστάκια
Εραστής καλέ η πιο ωραία λέξη ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από syntrofissa-Klelia
εδω σφωνουμε!
οποτε μια καλη αρχη ειναι να μαθουμε τι "ειμαστε" !
https://www.kouizakia.gr/quizzes/poio-zwo-eisai/30
εγω βγηκα καστορας !
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από syntrofissa-Kleliaεγω βγηκα καστορας !
Εγώ βγήκα Πιγκουίνος
Καλέ γράψε και τι έλεγε για τον πιγκουίνο πληζ ... μου αρέσουν αυτά ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από My_Two_Cents
Εγώ βγήκα Πιγκουίνος
Πιγκουίνος
Εισαι πουλι, αλλα δεν μπορεις να πεταξεις.
Ζεις στη στεριά, αλλά στηριζεσαι αποκλειστικά στη θαλασσα για να τραφεις
Εχεις ενα παχυ στρώμα λιπους κατω απο το δερμα σου και δεν κανεις τιποτα γι αυτό.
Είσαι πραγματικά για τα πανηγυρια
Ευτυχως για σένα, οι παρεες σου έχουν τα ιδια χαλια, αλλά, πραγματικά τώρα, μήπως να εκανες κάποιες δραματικες αλλαγες στη ζωη σου, πριν να ειναι πολύ αργα;
Τους ψεύτες Ανάποδα μας τα έγραψαν ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από My_Two_CentsΠιγκουίνος
Εισαι πουλι, αλλα δεν μπορεις να πεταξεις.
Ζεις στη στεριά, αλλά στηριζεσαι αποκλειστικά στη θαλασσα για να τραφεις
Εχεις ενα παχυ στρώμα λιπους κατω απο το δερμα σου και δεν κανεις τιποτα γι αυτό.
Είσαι πραγματικά για τα πανηγυρια
Ευτυχως για σένα, οι παρεες σου έχουν τα ιδια χαλια, αλλά, πραγματικά τώρα, μήπως να εκανες κάποιες δραματικες αλλαγες στη ζωη σου, πριν να ειναι πολύ αργα;
Καλα τωρα μην το ψαχνεις ποσες παντρεμενες κανουν σεξ...ρωτα την οτιναναι και εκεινη ειναι και μικρουλα...φαντασου με τις μεγαλυτερες τι γινεται...και σιγα μην πιστεψω οσα λενε οι και καλα υπερσεξουαλικοι ανδρες, ειδικα εκεινοι μετα τα 45-50 ...δεν βγαινουν οι φυσικες αντοχες βρε τζωντζων
Μπορει αυτο να ειναι το μελλον...ανθρωποι που (αντεχουν και μπορουν/εχουν τη δυνατοτητα) ζουν μια χαρα μονοι τους και εχουν συντροφο οταν και αν συναντησουν καποιο που θα τους εμπνευσει αναλογα και η "σχεση" τους δεν ειναι στα καλουπια που γνωριζουμε σημερα (γαμος, σχεση-δεσμευση κλπ)
Εμενα κακο δε μου φαινεται...μια χαρα ειλικρινες ...ωραιο μοντελο
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από John_John_40Ακριβώς αυτό!Αλλά αυτό που γράφεις ανάλυσε το.
Είχε γίνει μια έρευνα πρίν απο 4 χρόνια και βρήκε οτι οι μη παντρεμένες είναι χωρίς σχέση σε ποσοστό...70%,και παρόμοια σχεδόν ήταν τα ευρήματα για τους άνδρες.
Πάρα πολλές ελεύθερες γυναίκες έκαναν σέξ αραιά και πού.Ξέρεις καλά οτι πολλές..πάρα πολλές γυναίκες(χωρισμένες κατα βάση) πάνω απο τα 50 στην ελλάδα απλά δεν ενδιαφέρονται για ραντεβού-σχέση.
Φταίει βέβαια σε αυτό οτι και τα παιδιά μένουν με μάνα σχεδόν μέχρι τα 30 και έτσι δεν αντιλαμβάνονται και τη μοναξιά!Οι γυναίκες ζουν μέσα απο τα παιδιά τους όσο και να δείχνει λίγο νοσηρό
Έλα λοιπόν και πες μου τώρα,πως χωρισμένοι,έτσι και έτσι άνδρες(που είναι η πλειοψηφεία)στα 47-50 για να μην πω πιο μεγάλοι και...μπατιροκακομοίριδες που όπως εύστοχα είπε ο αχινός θα προχωρήσουν.
Δεν βγαίνουν οι αριθμοί Χριστιναααά!
Δεν είναι όπως πριν 20-30 χρόνια.Οι σχέσεις εχουν γινει δύσκολες τωρα.Τότε όλοι σχεδόν οι χωρισμένοι άνδρες ξαναπαντρευόντουσαν τώρα μετά βίας να το καταφέρουν οι μισοί.Ο αριθμός των διαζυγίων εχει ανέβει παρα πολύ και ο αριθμός ανδρών και γυναικών που κάνουν δεύτερο γάμο είναι σταθερά στις...6000 εδω και...20 χρόνια!
Και αυτο αφορά εκείνους πιο πολυ που χώρισαν κάτω απο 40.Παντρεύτηκαν μικροί 25-30 και χώρισαν στα 35-37!Στα 40-42 ξαναπαντρεύονται συνήθως μικρότερες και στα...50 πολλοί ξαναχωρίσουν και πληρώνουν διατροφές μεχρι τα..60!
Εχω δει άνδρες με 2 διαζύγια και παιδιά απο κάθε γάμο και ειναι για κλάμματα.Μονοι...ψυχρές η ανύπαρκτες σχέσεις με τα παιδιά τους..κτλ!
Χριστίνα το μοντέλο που λές μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά σε γυναίκα που έχει κάνει τον κύκλο της γάμος-παιδιά!
Ζούνε μέσα απο τα παιδιά τους ,μετά έρχονται τα εγγόνια κτλ...από ενα σημείο και μετά καταλαβαίνει οτι δεν έχει ανάγκη άνδρα.Και όντως δεν τον έχει ανάγκη!Οι μόνες γυναίκες όταν έχουν ολόγυρα τα παιδιά τους μια χαρά τα καταφέρνουν.
Άνδρας χωρίς μια σύντροφο η οποία απο κάποια στιγμή θα μένει και μαζί του δεν μπορεί!
Γεμάτα είναι τα κέντρα και τα προάστεια των πόλεων απο Λονδίνο μέχρι Βερολίνο και αρχίσει και Αθήνα με την αύξηση των διαζυγίων,από μονούς 50 αριδες χωρισμένους κατά βάση...οπως και τα dating sites επίσης.Οι περισσότεροι πέφτουν στη μοναξιά και στην κατάθλιψη!
Ακόμα και όσοι ηταν δική τους επιλογή το διαζύγιο μόλις η γκόμενα έκανε τον κύκλο της και παίξανε λίγο ως single κατέληξαν όπως στο...γάμο τους στο pc,playstation αλλά τώρα πια χωρίς γυναίκα παιδιά και..μόνοι!
Δεν είμαστε στα 1980 που οποιοσδήποτε ακόμα και ο τελευταίος χήρος..χωρισμένος έφτιαχνε τη ζωή του!
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από 1ChristinaΚαλα τωρα μην το ψαχνεις ποσες παντρεμενες κανουν σεξ...ρωτα την οτιναναι
και εκεινη ειναι και μικρουλα...φαντασου με τις μεγαλυτερες τι γινεται...και σιγα μην πιστεψω οσα λενε οι και καλα υπερσεξουαλικοι ανδρες, ειδικα εκεινοι μετα τα 45-50 ...δεν βγαινουν οι φυσικες αντοχες βρε τζωντζων
Μπορει αυτο να ειναι το μελλον...ανθρωποι που (αντεχουν και μπορουν/εχουν τη δυνατοτητα) ζουν μια χαρα μονοι τους και εχουν συντροφο οταν και αν συναντησουν καποιο που θα τους εμπνευσει αναλογα και η "σχεση" τους δεν ειναι στα καλουπια που γνωριζουμε σημερα (γαμος, σχεση-δεσμευση κλπ)
Εμενα κακο δε μου φαινεται...μια χαρα ειλικρινες ...ωραιο μοντελο
Τι κανεις? χαρακιρι...πλακα κανω.Σου τελειωσε ή μαλλον σας τελειωσε και βλεπω εχεις και παιδακια.Τι τα κανετε ρε γαμωτο μου αν δεν μπορειτε να κρατηθειτε σχεσιακα για να λετε οτι κανατε παιδια υστερα...Γιατι τελειωνει το ερωτικο?
Τεσπα...Κοιτα αν σε συμπληρωνει σε ολα τα αλλα και δεν εχετε θεματα απιστιας...γιατι οι αντρες με το γυναικειο αρωμα και φυλο εχουν μια λοξα μοδα ειναι τελευταια μην ανησυχεις σαν επιδειμια ενα πραγμα.Κοιτα να το σωσεις απο την μερια σου και να πεις οτι προσπαθησες..θα μου πεις μα καλα μονο εγω?Δεν ξερω ο συζυγος σου ειναι πολυ εργασιομανης?
Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από matiamou12Αν εχει το μυαλο του στην δουλεια δεν βοηθανε ουτε τα εσωρουχα.
Παράθεση:
Φταίει ο γάμος όταν φεύγει η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό σου ;
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλεις να χωρίσεις γιατί όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτουν τι μπορείς να κάνεις ;
σας παρακαλώ μην μου πείτε να βρω εραστή . πραγματικά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να μπω σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια.
όχι κατ΄αναγκιν εραστή. ας είναι γκόμενος, ας πούμε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από syntrofissa-Klelia
τα κολαν?
και ... που τα κολάν;;;
Αγαπητή θεματοθέτρια,
εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα και κάποιες σκέψεις, καλό είναι να αποδεχθείς την ύπαρξή τους να τις επεξεργαστείς και να τις λύσεις ικανοποιητικά. Θαρρώ ότι είναι αυτονόητο πως ο έρωτας στις περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις παύει να υφισταται και αντικαθίσταται με την αγάπη. Όταν όμως ο σύντροφός σου αρχίζει να σου φαίνεται απωθητικός ή εντελώς αδιάφορος σαν άντρας, τότε έρχεται η αδελφοοίηση σε ένα ζευγαρι, Αν θαρρείς πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου, μην το αφήσεις να συμβεί. Καντε πιο συχνά έρωτα, φίλα τον πιο συχνά. Μην αφήνεις την κούραση και τα προβλήματα να σας αποστασιοποιήσουν ακόμη περισσότερο, Αν παρόλη την προσπάθεια σου δεν μπορείς να τον ερωτικά τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τα συναισθήματα σου με ειλικρινεία και να τα ζυγίσεις με τις ανάγκες σου σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος!
καληροη ευτυχως ή δυστυχως τωρα που το σκεφτομαι οταν παντρευεσαι...παιρνεις το επιθετό του συζύγου?φαντασου να το παρεις..ή δεν ξερω αν το εχεις.Μην γελασετε καποιοι αντρες ειναι ακομη παλαιον αρχων και θελουν το επιθετο τους να το εχει και η συντροφος τους.Φαντασου να το εχεις τι εξτρα διαδικασια εχει για να παρεις ξανα το γονειων σου.Αστο δεν εισαι για να βρεις ουτε εραστη ουτε να φυγεις απο το σπιτι σου.
Προσπαθησε να ξανα βρεθειτε οι δυο σας μονοι με τον αντρα σου μπορει να σας βγει...να σας φουντωσει παλι.Βαλε οτι θες κοπελα μου σαμπως αυτα προσεχει οταν σε εχει αγκαλια...τελευταια παει εκει το ματι του.Κέφι αν εχεις...και να κανεις πολλες ζημιες...τι κολαν...οτι θες βαλε.
https://www.youtube.com/watch?v=5OMJt8y8nhA
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από syntrofissa-Klelia
τα κολαν?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media