Αυτα θωρω και αντε να παντρευτώ...
Eεεε συγνώμη αλλά μετά λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης! βλέπεις τον άλλο να πέφτει χάμω ξερός ύστερα από τη δοκιμή, όχι να το φας, ούτε το πλησιάζεις!
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από nuvola
ορθολογικά
για να μη σου αρέσει κάτι ,πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα
ένα δίκιο το χεις όμως ,
σου λέει ο ένας χάλια οι μπάμιες ,σου λέει ο άλλος δεν τρώγονται ,τις βλέπεις και συ κάθε φορά που παςστο φαγάδικο να πάρεις φαί ,να μην τις πλησιάζει άνθρωπος ,βλέπεις και κάμποσους που τις δοκίμασαν να μην τις ξαναβάζουν στο στόμα τους , άντε μετά να τις δοκιμάσεις![]()
...όπως βλέπεις καλή μου Καλλιρόη και μετά απο 7 σελίδες σχολίων και σκέψεων και δεδομένου ότι δεν είσαι ό τύπος της γυναίκας Λάρα Κρόφτ, η βέλτιστη λύση θα ήταν να παραμείνεις στον γάμο σου και μαζυ με τον σύζυγό σου, να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους ικανοποίησης, οι οποίοι θα δημιουργήσουν κάποια στιγμή τις απαραίτητες συνθήκες επαναφοράς της ερωτικής διάθεσής του...ετσι θα έχετε και την ευκαιρία να εξερευνήσετε και άλλους εναλλακτικούς δρόμους -έως και τα πλέον μικρά μονοπάτια- για την επανακατάκτηση του μαγευτικού κόσμου της σαρκικής ηδονής...συνήθως η ερωτική διάθεση επανέρχεται όταν το σεργιάνι σας στον κόσμο αυτό, οδηγήσει τον έναν απο τους δυο ή ακόμη και τους δυο, σε κάποιους οικείους -ονειρωξικά/φαντασιακά- ηδονικούς τόπους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Katia_80Eεεε συγνώμη αλλά μετά λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης! βλέπεις τον άλλο να πέφτει χάμω ξερός ύστερα από τη δοκιμή, όχι να το φας, ούτε το πλησιάζεις!
Εγώ θα το δοκίμαζα!
Μπορεί να έπεσε κάτω ξερός από την τελειότητά τους, πού ξέρεις;
Ασε που κανένα πιάτο δεν είναι ίδιο με άλλο.
Παρεμπιπτόντως,
μ αρέσουν οι μπάμιες.
Κυρίως βρίσκω ενδιαφέροντα τον τρόπο που μαγειρεύονται,
μέχρι ν αφήσεις τόσο σάλιο, όσο είναι αρκετό για μια σοβαρή μπάμια.
Που μπορείς να τις κάνεις, να ξεγλιστράν σα τα χέλια
η να τις κάνεις πατέ!
Μια χαρά οι μπάμιες.
Εγώ πάντως, μόνο με κοτόπουλο τις τρώω, αλλιώς δεν...με την καμία!
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από achinos
Εγώ θα το δοκίμαζα!
Μπορεί να έπεσε κάτω ξερός από την τελειότητά τους, πού ξέρεις;
Ασε που κανένα πιάτο δεν είναι ίδιο με άλλο.
Παρεμπιπτόντως,
μ αρέσουν οι μπάμιες.
Κυρίως βρίσκω ενδιαφέροντα τον τρόπο που μαγειρεύονται,
μέχρι ν αφήσεις τόσο σάλιο, όσο είναι αρκετό για μια σοβαρή μπάμια.
Που μπορείς να τις κάνεις, να ξεγλιστράν σα τα χέλια
η να τις κάνεις πατέ!
Μια χαρά οι μπάμιες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Katia_80Εγώ πάντως, μόνο με κοτόπουλο τις τρώω, αλλιώς δεν...με την καμία!
εγώ μόνο αν έχουν κάτσει και πλυθεί τρεις μέρες σε νερό και ξύδι ,φύγουν όλα τα σάλια τους ,
και μόνο σε μορφή σαλάτας .
Οχι σκριβως...ανθρωποι ειμαστε...ξερουμε πχ οτι δε μας αρεσει η βια ο φονος...χωρις να εχουμε φονευσει
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από nuvola
ορθολογικά
για να μη σου αρέσει κάτι ,πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα
ένα δίκιο το χεις όμως ,
σου λέει ο ένας χάλια οι μπάμιες ,σου λέει ο άλλος δεν τρώγονται ,τις βλέπεις και συ κάθε φορά που παςστο φαγάδικο να πάρεις φαί ,να μην τις πλησιάζει άνθρωπος ,βλέπεις και κάμποσους που τις δοκίμασαν να μην τις ξαναβάζουν στο στόμα τους , άντε μετά να τις δοκιμάσεις![]()
μωρε αμα εχεις λυσσαξει της" πεινας" δεν κανεις διακρισεις ...
Γάμος χωρίς έρωτα, σεξ, διαλέξτε ότι θέλετε, ΔΕΝ υπάρχει. Είτε αυτό συμβαίνει από την πλευρά του άντρα είτε από την πλευρά της γυναίκας. Καλιρρόη μου έχεις κοιτάξει μήπως υπάρχει κάποια εξωσυζυγική σχέση; Αν όχι τότε, μήπως υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα υγείας;
Συνέβει και στον δικό μου γάμο από την πλευρά μου, δηλ εγώ τεμπέλιαζα, και το πλήρωσα. Τώρα έβαλα μυαλό. Αν δεν συνέλθει ο άντρας σου δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα οδηγηθείτε σε ρήξη ή θα αναγκαστείς να βρεις εραστή.Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από matiamou12καληροη ευτυχως ή δυστυχως τωρα που το σκεφτομαι οταν παντρευεσαι...παιρνεις το επιθετό του συζύγου?φαντασου να το παρεις..ή δεν ξερω αν το εχεις.Μην γελασετε καποιοι αντρες ειναι ακομη παλαιον αρχων και θελουν το επιθετο τους να το εχει και η συντροφος τους.
Εδώ και πολλά χρόνια η σύζυγος μπορεί να διατηρήσει το πατρικό επώνυμό της μετά το γάμο. Τι πιο λογικό άλλωστε. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να παίρνει αυτό του συζύγου. Είναι κάτι που σιχαίνομαι γιατί παραπέμπει σε συγγένεια εξ αίματος.
στα social media