Καλησπέρα.εχω δυο χρόνια και που χώρισα με την πρώην μου.προχωρησαμε και οι δυο παρακάτω.εγω ποτέ δεν έστειλα ουτε μήνυμα ουτε τιποτα για να δω ουτε τι κανει.αυτην όμως παντα ανα 4-5 μήνες στέλνει κτλ.δεν ε ΕΙ ξαναγίνει το παραμικρό βέβαια μεταξύ μας.παλι τωρα μετα απο κάποιους μήνες μου έστειλε να δει τι κάνω.το κανει λεει επειδή μαγαπαει και ξέρει οτι αξίζω αλλα μέχρι εκει τιποτα ερωτικο.την επόμενη μερα σε ενα απο τα πολλα σοσιαλ μίντια ανεβάζει μια φωτογραφία της απο τις διακοπές που είχαμε παει και την είχα βγάλει εγω και γράφει απο κατω θυμάσαι;
δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.δεν ξέρω τι θέλει.αν μπορεί κάποιος να πει κάποια γνώμη θα ειναι βοήθεια.Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!...το διάβασα καλέ μας φίλε και δεν σου κρύβω ότι κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση και τη συμπεριφορά της...ούτε σε τι αποσκοπεί άν αποσκοπεί βέβαια...τώρα, να αναπολεί με νοσταλγία το παρελθόν μου φαίνεται λίγο περίεργο...μάλλον η κάθετη στάση σου απέναντί της την έχει "ενοχλήσει"-"ιντριγκάρει"-"ερεθίσει"...(δεν ξέρω ποια απο τις 3 λέξεις μπορεί να επιλεγεί)...
θα σου πω μερικες εκδοχες ,,,
1,,,δεν σε ξεπερασε,,
2,,,βαριεται ...
3 ,,,παιζει ξεραιλα και ψαχνει ολους τους πρωην,,
4,,γιατι ,το κανει ,,,;
γιατι ετσι,,,
αυτα ειναι ,,,δεν εχει αλλα ,,,
τελος,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Greco92
Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.τι να πω δεν ξέρω.ειναι περίεργα ολα αυτα που κανει.και δεν ειναι και η πρώτη φορά.το εχει κανει πολλές φορές.αλλα ποτέ δεν μιλάει ξεκάθαρα 100%.
Παράθεση:
δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
Σχόλιο # 1 από Greco92
εχεις κανει αυτα τα δυο χρονια που ειστε χωρια
καποια εμφυτευση μαλλιων
καποια θεραπεία κατα της τριχόπτωσης;
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Greco92
Απλα έβαλα δόντια γιατι μου λείπανε 5-6Αντε γεια
γέφυρα ή εμφυτεύματα ;
για πες ...τι ένιωσες όταν είδες την φωτογραφία ;
θυμήθηκες;
νοστάλγησες;
ή είπες παλιά ξινά σταφύλια ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Greco92
Απλα έβαλα δόντια γιατι μου λείπανε 5-6Αντε γεια
Παράθεση:
Με μπερδεύει η πρώην μου
Σχόλιο # 1 από Greco92
φιλε νηματοθετη πες μας την αληθεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από eyaggelos2εσυ κερναγες;;
φιλε νηματοθετη πες μας την αληθεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από wish_
Εσένα τώρα γιατί σε τρώει κ αναρωτιέσαι.ειναι κακό να θυμάσαι που κ που ανθρώπους που ήταν σημαντικοί για σένα? Χωρίζουμε κ τραβαμε ένα χ στον άλλο σα να μην υπηρξε ποτέ κ μας κακό φαίνεται όταν το κάνουν κ σε εμάς αλλά ένα απλό ενδιαφέρον απλά εκτίμησης αντιθέτως μας μπερδεύει κ μας παραξενευει.Νοσταλγία απλά θα λεγα...ίσως να κρατάει κ μία επαφή απλά να υπάρχει για τα τυπικά.αν δε θες απλά μην ξαναπαντησεις αν σε τρωει τότε πιασε κουβέντα.
Μπορεί να φοβάται...
μην τυχόν τον θέλει για καναν απλό π%δουλο
κ μετά τον παρατήσει σα στημένη λεμονόκουπα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από achinos
Μπορεί να φοβάται...
To Θεμα ειναι πολυ σοβαρο και συγχρονως ενα μηνυμα που οδηγει πλεον το f.b. τις σχεσεις των ανθρωπων .Απλως η κοπελα δεν ειναι αναισθητη, ουτε αχαριστη αλλα ουτε και πεινασμενη .
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από achinos
Μπορεί να φοβάται...
βρε ποιον με θυμίζει ,ποιον με θυμίζει ...
(εκτός από γατόνι είσαι και μεγάλη μαφία )
Παράθεση:
Με μπερδεύει η πρώην μου
Σχόλιο # 1 από Greco92Καλησπέρα.εχω δυο χρόνια και που χώρισα με την πρώην μου.προχωρησαμε και οι δυο παρακάτω.εγω ποτέ δεν έστειλα ουτε μήνυμα ουτε τιποτα για να δω ουτε τι κανει.αυτην όμως παντα ανα 4-5 μήνες στέλνει κτλ.δεν ε ΕΙ ξαναγίνει το παραμικρό βέβαια μεταξύ μας.παλι τωρα μετα απο κάποιους μήνες μου έστειλε να δει τι κάνω.το κανει λεει επειδή μαγαπαει και ξέρει οτι αξίζω αλλα μέχρι εκει τιποτα ερωτικο.την επόμενη μερα σε ενα απο τα πολλα σοσιαλ μίντια ανεβάζει μια φωτογραφία της απο τις διακοπές που είχαμε παει και την είχα βγάλει εγω και γράφει απο κατω θυμάσαι;
δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.δεν ξέρω τι θέλει.αν μπορεί κάποιος να πει κάποια γνώμη θα ειναι βοήθεια.Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!
...να της "ρίχνεις πόρτα".
Σε κρατάει "ζεστό "
γιατί δεν έχει βρει
τίποτα (πιο) αξιόλογο.
(Αν ποτέ βρει, θα το καταλάβεις.
Γιατί απλά, θα εξαφανιστεί).
Παλιό το κόλπο.
φιλε μια ερωτηση...εσυ απαντας στα μηνυματα που σου στελνει κατα καιρους???
γιατί χωρίσατε?
στα social media