Για ποιο λόγο να μιλήσετε και τι να πείτε? Ο άνθρωπος σου δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει καμία επαφή. Μην ψάχνεις κρυμμένα νοήματα ούτε δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του. Απλά δε θέλει. Αν ήθελε θα ήσασταν μαζί τώρα. Τέλος υπόθεσης.
Γενικά οι χωρισμοί πονούν πάρα πολύ, και θα ήμουν ο τελευταίος που θα μπορούσε να σου πει τι να κάνεις. Πιστεύω όμως ότι θα ήταν καλύτερα να σεβαστείς την απόφαση του να αποστασιοποιηθεί. Δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, ούτε να εκβιάσεις μια επανασύνδεση αυτή την στιγμή.Μην τον πιέσεις, μείνε λίγο μακριά του, για κάποιες μέρες ώστε να σκεφτεί όλα όσα είπατε και όσα έγιναν.Αν σε αγαπάει και αυτός, θα επιστρέψει και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας.
Αν τον πάρεις τηλέφωνο,δε θα σου απαντήσει.Πηγαινε να τον βρεις...πεσε στα γόνατα, κλαίγοντας και φώναξε του "μη φύγεις Ντορη,θα φαρμακωθω"Αν δε σε φτυσει αυτός,πηγαινε σπίτι σου,μπροστα στον καθρέφτη σου και φτυστον !Θα βγαλεις έτσι, ότι έχεις μέσα σου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Psaraki1986
πρεπει να βρω καποιο τροπο να βγαλω ολα αυτα που εχω μεσα μου...να τον παρω τηλεφωνο να παω να τον βρω απο κοντα ?Δεν ξερω
καλα τοσοι σοφοι σε αυτο το φλορουμ συμφωνησαν μαζι μου και σου ειπαν να μην ξανασχοληθεις μαζι του.γιατι δεν τους ακους;
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από med_1988
Kάτι μου θυμίζει όλο αυτό...χααχχαααχαχαχ...
για γραψε μας τι!!!
Ναι πριτςςς.!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από eyaggelos2
για γραψε μας τι!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από med_1988Ναι πριτςςς.!!!
γιατι;;; να γελασουμε θελουμε
Προς την θεματοθέτρια :
Αυτο που φταίει το γράφεις μέσα στο κείμενό σου "... ,εδειχνα το ενδιαφερον μου καθημερινα και αυτος εδινε ψιχουλλα.Ητανε ερωτευμενος λεει αλλα εγω δεν εβλεπα κανενα ερωτευμενο. "και η Μανταμ Κλημεντινη και χαθηκαν ολα τα αρχεια !
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Psaraki1986
Gergios1981 πιστευεις οτι αδιαφορει επιτηδες για να τον παρακαλαω ή όντως δεν ενδιαφερεται για μενα?
Δεν ενδιαφέρεται για σένα.
στα social media