αντε να δουμε...
δηλαδή τι και αν θυμάσαι τι και αν όχι και τι σημασία έχει?
ειδικά αν δεν είστε μαζί πια...το μόνο που ξέρω είναι ότι οι περισσότεροι άντρες ντύνονται όπως να΄ναι.
σημειωσεις ,Θεματων λογω μελετων των σχεσεων των κατοικων αυτου του Εθνους .
Εγραψε ... Καπαρντινα με μποτες ιππασιας .Δεν θα το ξεχασω ποτε !!!Και εγώ βγάζω το καπέλο σε όσες τα έβγαλαν στο πρώτο ραντεβού!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Maik-DAnte kai emeis thhmythhkame aythn thn "shmantikh" leptomereia, esy foras kapelo?
..
βλέπω το κείμενο φευγαλέα και σκέφτομαι,
να δεις που μας ήρθαν και αγγλομαθείς ...
Μεινε καπελωμενη.
Παράθεση:
Βγαζω καπελο σε οσους θυμουνται τι φορεσε η συντροφος τους στο 1ο ραντεβου! :-)
Σχόλιο # 1 από papa-kittyαντε να δουμε...
ξαναβάλε το θέμα με κλίμακα ηλικίας,για να μπορέσεις να πάρεις σωστό στατιστικό δείγμα
ας πουμε 20-30
30-40 κτλ
ολα τα ρουχα πανω κατω ιδια ειναι πιος ο λογος να θυμωμαστε τι φορουσε στο πρωτο ραντεβου ?
Οι 40 φευγα δεν είμαστε για να θυμόμαστε. ...
Τι να πρωτοθυμηθω???
Το μαλλι-χαίτη που το τιναζαν οι άντρες με περισσή χάρη? ??
Το ξεβαμμενο τζιν που γυριζαμε το ρεβέρ τρεις και τέσσερις φορές? ??
Την λευκη ζώνη/καλτσα/ παπούτσι? ??
Ασε...
Ρωτα καλυτερα αν θυμωμαστε το πρωτο ραντεβου!!! Ακομη και εγω δεν το θυμαμαι πια...το θυμαμαι μονο μεσα απο τις ιδιες τις διηγησεις μου ...αλλωστε ετσι λειτουργει η μνημη ...ξαναγραφει την αναμνηση καθε φορα που τη φερνεις στο νου...οπως τη φερνεις...και στο τελος απεχει απειρο απο οτι συνεβη καποτε
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από wish_δηλαδή τι και αν θυμάσαι τι και αν όχι και τι σημασία έχει?
ειδικά αν δεν είστε μαζί πια...το μόνο που ξέρω είναι ότι οι περισσότεροι άντρες ντύνονται όπως να΄ναι.
Δεν έχεις γνωρίσει πολλούς άντρες ε ;
εγω παλι δεν παρατηρω το ντυσιμο...ας ντυθει οπως θελει ο καθενας...το μυαλο του θαυμαζω...
Πρώτο ραντεβού φορούσε σκούρο τοπ (πουκαμίσα μάλλον) και φαρδύ γαλάζιο παντελόνι - όχι τζην.
Αυτά τα ολίγα
Εντύπωση μου κάνει να θυμάται κανείς το ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού.
Πιο φυσικό μου κάνει να θυμάταιΠαράθεση:
Βγαζω καπελο σε οσους θυμουνται τι φορεσε η συντροφος τους στο 1ο ραντεβου! :-)
Σχόλιο # 1 από papa-kittyαντε να δουμε...
Δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε για το πρώτο ούτε για το τελευταίο.
Αλλά ... υπήρξε άραγε πρώτο και τελευταίο ραντεβού; Ούτε αυτό θυμάμαι. Προϊστορική εποχή. Εντούτοις έχω δυνατή μνήμη και παρατηρητικότητα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από macbookΔε θυμάμαι τίποτα. Ούτε για το πρώτο ούτε για το τελευταίο.
Αλλά ... υπήρξε άραγε πρώτο και τελευταίο ραντεβού; Ούτε αυτό θυμάμαι. Προϊστορική εποχή. Εντούτοις έχω δυνατή μνήμη και παρατηρητικότητα.
Θυμάσαι αυτά που σε ενδιαφέρουν, πρώτα, τελευταία, μεσαία, απροσδιόριστα.
Τις σκηνές που είσαι μέσα στο έργο.
Όλα τα άλλα περιστατικά που δεν έχουν καμιά επίδραση στη ζωή σου, χάνονται.
Κ καλά κάνουν.
θυμάμαι την κάθε λεπτομέρεια, να ναι καλά η το κινητό μου και η κάμερα του
Να θυμόμαστε τι φορούσε;! Εδώ δυσκολεύομαι να θυμηθώ με τι ρούχα παντρεύτηκε !
Μόνο καμιά που έχει τρέλλα με τα ρούχα, και άντε και ο σκηνοθέτης του sex and the city?!
(καλά που μας βοηθούν οι φωτογραφίες για το γάμο!)
στα social media