Καλησπέρα σας!Είχα μία σχέση 2 χρόνια...Ζουσαμε μαζί από τήν αρχή σχετικά επειδή μεναμε μακριά καί δέν γινόταν, πήγα εγώ στον τόπο του λόγο ότι έχει καί ενα παιδί .Η συγκατοίκηση ήταν δύσκολη γιά μένα επειδή τά περίμενε όλα από μένα ,Δεν μέ πείραζε όμως επειδή τόν αγαπούσα παρά πολύ... Σέ γενικές γραμμές περνουσαμε καλά... Μέχρι που άρχησε νά ζηλεύει .,στην αρχή κολακευτικά αλλά γρήγορα άλλαξαν τά πράγματα ,είχε πρόβλημα μέ τά ρούχα μου μέ τους φίλος μού έψαχνε το κινητό μού ..Μία μέρα τσακωθηκαμε καί μέ χτύπησε τόν συγχωρεσα καί τό προσπέρασα ...Μετά από 2 βδομάδες μού έκανε σκηνικό ζήλιας στή δουλειά μου όταν γυρισαμε σπίτι του ζήτησα πάνω στά νεύρα μου νά χωρίσουμε και τόν εβρισα(πρώτη φόρα) τότε άλλαξε ή όψη τού μέ χαστούκισε μέ πέταξε κάτω καί άρχησε νά μέ χτυπάει μέ μπουνιές στό πρόσωπο καί τό κεφάλι, νόμιζα πώς θά μέ σκοτώσει ,τού ζητούσα συγνώμη πού τόν εβρισα καί ότι τόν αγαπώ καί δεν θά τόν αφήσω.. Τότε σταμάτησε νά μέ χτυπάει.. Τήν άλλη μέρα έκλαιγε και παρακαλούσε μετά από αυτό παράτησα τή δουλειά δεν μπορούσα νά πάω...Του ζήτησα να πάω λίγο στους γονείς μού νά ηρεμισω και έτσι έφυγα... Από τότε δεν έχει βγεί στιγμή από τό μυαλό μου.. Πώς γίνεται νά μήν μπορώ να τον ξεχάσω.. Τί να κάνω? Νά ξαναγυρισω?τόν αγαπάω ..κοντευω να τρελαθω..Θέλω σαν τρελή νά τον δω
Και σουκοψε οτι θα σε καταλαβουμε εμεις?
Για σε παρακαλω!
Παράθεση:
Δεν μπορώ να μέ καταλάβω
Σχόλιο # 1 από Iwanna_1990
Άλλη μία που ενώ την σαπίζει στο ξύλο ο τύπος, τον θέλει σαν τρελή, τον αγαπάει παράφορα και δεν μπορεί χωρίς αυτόν.Επιδημία έχει πέσει;
και ακόμη μυαλό να βάλει
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από jane-doΆλλη μία που ενώ την σαπίζει στο ξύλο ο τύπος,
Τι να πω. Φαίνεται πως ένα σουλτάν-μερεμέτ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, λειτουργεί ως αφροδισιακό για μερικές κυρίες...
Εμ τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο δεν μπορώ να σταυρώσω μια γκόμενα τής προκοπής και εγώ.
Δεν μπορεί, κάτι ανεξήγητο συμβαίνει - έλεγα.
Μόλις δηλώνω πως δεν θα την δέρνω, πως θα την προσέχω, θα προσπαθώ κάθε στιγμή να καλύπτω τις συναισθηματικές και άλλες ανάγκες της, θα την έχω μη βρέξει και μη στάξει
και από όλες τις επιθυμίες μου, Εκείνη πάντα είναι η μεγαλύτερη
γίνονται λούηδες...
Εμ δεν παντρεύεσαι (για να κάνουν ουρά οι "θαυμάστριες"), εμ δεν έχεις βαρύ χέρι,πού πας βρε Καραμήτρο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από somebody961
Εμ τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο δεν μπορώ να σταυρώσω μια γκόμενα τής προκοπής και εγώ.
Μόλις δηλώνω πως δεν θα την δέρνω, πως θα την προσέχω, θα προσπαθώ κάθε στιγμή να καλύπτω τις συναισθηματικές και άλλες ανάγκες της, θα την έχω μη βρέξει και μη στάξει
γίνονται λούηδες...
Και μετα, παρεξηγουνται και ανατριχιαζουν μερικες- μερικες με το μουσουλμανικο
"Την γυναικα πρεπει να την δερνει ο αντρας 3 φορες την μερα, χωρις να της εξηγει και τον λογο που το κανει, αφου εκεινη ξερει"
Οπως επισης εξανιστανται μερικες-μερικες και το αρνουνται μετα βδελυγμιας οταν καποιος υποστηριζει πως ακομη και στις μερες μας, υπαρχουν γυναικες που τις γουσταρουν τις μπουφλες, διοτι τις εκλαμβανουν ως ενδειξη μεγιστης ζηλειας, και αρα μεγαλου ερωτα εκ μερους του γκομενου -"σφαλιαριστη".
Βεβαιως ολα αυτα τα εχουμε πει πολλακις, αλλα δεν κανει κακο η επαναληψη, μιας και ειναι μητηρ μαθησεως και για τα νεοεισερχομενα μελη.
Να ξαναγυρίσεις... Τέτοια κελεπούρια σπανίζουν...
...που δεν καταλαβαινεις να αυτονοητα . Στο "χιουμορ σου" μονο με χιουμορ μπορω να απαντησω...
https://www.youtube.com/watch?v=18WQxC3xmmY
΄Οσο και να σου λείπει αυτός ο ανθρωπος θα σε καταστρέψει. ειναι βίαιος και κτητικός, και αυτά δεν αλλάζουν. Δεν φταις εσύ για τη συμπεριφορά τουούτε μπορείς να διορθώσεις κάτι. Αν γυρίσεις το αποτέλεσμα είναι να γίνεις το κατοικίδιό του. Αξίζεις να σε χτυπάνε και να σε ανακρίνουν διαρκοώς?
εσυ γιατι τον εβρισες? δεν ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι εκνευριζονται αν τους βρισεις? Ετσι χανεις το δικιο σου. και αφου καταλαβες τι τον ενοχλει γιατι τα εκανες? οταν εχεις σοβαρη σχεση δε μπορει να φορας μινι και να μιλας σε αλλους αντρες ετσι ελευθερα. Λοιπον ειδες οτι οταν του πες να χωρισετε εκνευριστηκε, αρα σε θελει. στειλτου ενα μηνυμα τωρα που ηρεμησαν τα πνευματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90
εσυ γιατι τον εβρισες? δεν ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι εκνευριζονται αν τους βρισεις? Ετσι χανεις το δικιο σου. και αφου καταλαβες τι τον ενοχλει γιατι τα εκανες? οταν εχεις σοβαρη σχεση δε μπορει να φορας μινι και να μιλας σε αλλους αντρες ετσι ελευθερα. Λοιπον ειδες οτι οταν του πες να χωρισετε εκνευριστηκε, αρα σε θελει. στειλτου ενα μηνυμα τωρα που ηρεμησαν τα πνευματα.
...είπε ο άνδρας ο σωστός, ο άνδρας ο βαρύς,ο άνδρας ο μάγκας.Καταλάβατε κοριτσάκια;Και όχι πολλά πολλά γιατί έτσι και με εκνευρίσετε σας στέλνω και στο νοσοκομείο.
ε θα φταιει που τα παραλες
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από somebody961Εμ τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο δεν μπορώ να σταυρώσω μια γκόμενα τής προκοπής και εγώ.
γίνονται λούηδες...
να πας να κοιταχτεις οσο προλαβαινεις. ετσι κι αλλιως μπες βγες στα νοσοκομεια θα σεχει ο τυπος.
Παράθεση:
Δεν μπορώ να μέ καταλάβω
Σχόλιο # 1 από Iwanna_1990Καλησπέρα σας!Είχα μία σχέση 2 χρόνια...Ζουσαμε μαζί από τήν αρχή σχετικά επειδή μεναμε μακριά καί δέν γινόταν, πήγα εγώ στον τόπο του λόγο ότι έχει καί ενα παιδί .Η συγκατοίκηση ήταν δύσκολη γιά μένα επειδή τά περίμενε όλα από μένα ,Δεν μέ πείραζε όμως επειδή τόν αγαπούσα παρά πολύ... Σέ γενικές γραμμές περνουσαμε καλά... Μέχρι που άρχησε νά ζηλεύει .,στην αρχή κολακευτικά αλλά γρήγορα άλλαξαν τά πράγματα ,είχε πρόβλημα μέ τά ρούχα μου μέ τους φίλος μού έψαχνε το κινητό μού ..Μία μέρα τσακωθηκαμε καί μέ χτύπησε τόν συγχωρεσα καί τό προσπέρασα ...Μετά από 2 βδομάδες μού έκανε σκηνικό ζήλιας στή δουλειά μου όταν γυρισαμε σπίτι του ζήτησα πάνω στά νεύρα μου νά χωρίσουμε και τόν εβρισα(πρώτη φόρα) τότε άλλαξε ή όψη τού μέ χαστούκισε μέ πέταξε κάτω καί άρχησε νά μέ χτυπάει μέ μπουνιές στό πρόσωπο καί τό κεφάλι, νόμιζα πώς θά μέ σκοτώσει ,τού ζητούσα συγνώμη πού τόν εβρισα καί ότι τόν αγαπώ καί δεν θά τόν αφήσω.. Τότε σταμάτησε νά μέ χτυπάει.. Τήν άλλη μέρα έκλαιγε και παρακαλούσε μετά από αυτό παράτησα τή δουλειά δεν μπορούσα νά πάω...Του ζήτησα να πάω λίγο στους γονείς μού νά ηρεμισω και έτσι έφυγα... Από τότε δεν έχει βγεί στιγμή από τό μυαλό μου.. Πώς γίνεται νά μήν μπορώ να τον ξεχάσω.. Τί να κάνω? Νά ξαναγυρισω?τόν αγαπάω ..κοντευω να τρελαθω..Θέλω σαν τρελή νά τον δω
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από jane-do
...είπε ο άνδρας ο σωστός, ο άνδρας ο βαρύς,ο άνδρας ο μάγκας.Καταλάβατε κοριτσάκια;Και όχι πολλά πολλά γιατί έτσι και με εκνευρίσετε σας στέλνω και στο νοσοκομείο.
κλασικό τρολλάρισμα aladdείνιο.
κ ξαναρωτάω, πού άφησε το χαλί;
ο φιλος σου ειναι αρρωστος οπως και εσυ. ομως αμα μπορεσεις να ξεφυγεις απο αυτον θα κανεις ενα μεγαλο καλο στον εαυτο σου.υπαρχουν διαφορα τηλεφωνα συμβουλευτικης γυναικων που εχουν υποστει βια, μπορεις να τα βρεις ευκολα στο ιντερνετ. κανε μια δοκιμη, δεν εχεις να χασεις τιποτα, απλα να δεις τι θα σου πουνε. ειναι ανωνυμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από somebody961...Εκείνη πάντα είναι η μεγαλύτερη
το μ ε γ α λ υ τ ε ρ η...
να το προσεξεις...
οι ανισοτητες
ανισοτητες συνεπαγονται
μαθηματικως αποδεδειγμενο!!!
Ούτε ο αλλαντίνος δεν θα έγραφε τέτοιες ...τρολλιές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από achinos
κλασικό τρολλάρισμα aladdείνιο.
κ ξαναρωτάω, πού άφησε το χαλί;
στα social media