Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Εγκυμοσύνη και εργασιακά δικαιώματα

Σελίδα : 1

koyrsaros

# 1 στις 12/4/2003
author
Ανδρας / 57 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Εγκυμοσύνη και εργασιακά δικαιώματα

Πολλές γυναίκες στη διάρκεια της καριέρας τους έρχονται αντιμέτωπες με μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη της ζωής τους. Την εγκυμοσύνη. Φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος επαγγελματικής ανησυχίας μια και ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει την εργαζόμενη κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

Βάση του νόμου σχετικά με την προστασία και την απουσία από την εργασία των γυναικών που είναι έγκυες προβλέπουν ο Ν.1302/1982 με τον οποίο επικυρώθηκε η 103/1952 Διεθνής Σύμβαση Εργασίας που αναφέρεται στην μητρότητα και στον τοκετό της εργαζόμενης γυναίκας τα άρθρα 15 του Ν.1483/84, 9 Ν.2224/94, και τέλος το άρθρο 7 της από 9.6.93 και 23.5.2000 Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.

Καταρχάς την άδεια μητρότητας (τοκετού) δικαιούνται όλες οι εργαζόμενες έγγαμες ή μη, που απασχολούνται σε οποιαδήποτε εργοδότη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ανεξαρτήτως του χρόνου προϋπηρεσίας και της ιδιότητας με την οποία εργάζονται, προσκομίζοντας στον εργοδότη πιστοποιητικό ιατρού που να βεβαιώνει την πιθανή ημέρα τοκετού.

Διάρκεια απουσίας
Η συνολική διάρκεια της άδειας μητρότητας από 1.1.2000 ανέρχεται σε δέκα επτά (17) εβδομάδες, από τις οποίες οι οκτώ (8) χορηγούνται προ του τοκετού (άδεια τοκετού) και οι υπόλοιπες εννέα (9) μετά τον τοκετό (άδεια λοχείας). Στη συνέχεια και για δυο έτη από την ημέρα του τοκετού, η εργαζόμενη μπορεί να μείωσει το ωράριο εργασίας κατά μια ώρα την ημέρα, (και να πληρώνεται κανονικά) ή αν έλθει σε συμφωνία με τον εργοδότη της να απουσιάζει δυο ώρες την ημέρα για το διάστημα ενός έτους.

Απαγόρευση απόλυσης
Σύμφωνα με τον νόμο απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η απόλυση εργαζόμενης από τον εργοδότη της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της καθώς επίσης και για το διάστημα ενός έτους μετά, εκτός αν υπάρχει σπουδαίος λόγος για απόλυση. Ως σπουδαίος λόγος όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί η μειωμένη απόδοση της εργασίας της εγκύου που οφείλεται στην εγκυμοσύνη.

Επίσης αν ψάχνετε για δουλειά ενώ είστε ήδη έγκυος, κανένας εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα να προβάλλει ως αιτία μη πρόσληψής σας την εγκυμοσύνη σας.

Αποδοχές κύησης
Οι εργαζόμενες κατά την διάρκεια της απουσίας τους λόγω κυοφορίας, τοκετού, και λοχείας θεωρούνται ότι βρίσκονται σε άδεια από νόμιμο κώλυμα και ως εκ τούτου δικαιούνται να λάβουν τις αποδοχές τους από τον εργοδότη σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους όρους των άρθρων 657-658 του Αστ.Κωδικα.
Επομένως όσες δεν έχουν συμπληρώσει έτος εργασίας δικαιούνται τις αποδοχές τους για μισό μήνα, όσες έχουν συμπληρώσει έτος εργασίας τις αποδοχές τους για ένα μήνα.

Η εργαζόμενη μητέρα λαμβάνει επίσης επιδόματα μητρότητας από το Ι.Κ.Α καθώς και συμπληρωματικές παροχές από τον Ο.Α.Ε.Δ, για το διάστημα που επιδοτείται από το Ι.ΚΑ.
Επιπλέον από τις ανωτέρω παροχές το Ι.Κ.Α καταβάλλει και βοήθημα τοκετού, το οποίο ανέρχεται σε 30 ημερομίσθια ανειδίκευτου εργάτη.

Mpoumpou

# 2 στις 12/4/2003
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 40
'Aρεσαν+: 0%
koursare μου είσαι μέσα στα πράγματα. Πολύ αξιόλογη η προσπαθειά σου να θίγεις διάφορα θέματα που απασχολούν και τα 2 φύλα...να σαι καλά........
λιονεσσ

light_blue

# 3 στις 14/4/2003
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%
Και παλι μπραβο για αυτην την αξιολογη προσπαθεια που κανεις να βοηθησεις και τα δυο φυλλα με πολυ σημαντικες πληροφοριες.Πολλες γυναικες δυστυχως δεν ξερουν τα δικαιωματα τους και ειναι πολλοι εργοδοτες που το εκμεταλευονται αυτο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

spy26

# 4 στις 14/4/2003
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
'Aρεσαν+: 0%
Συγχαρητηρια για την παραπανω δημοσιευση , πολυ χρησιμη για ολλες τις γυναικες,συμπικνωμενο οσο χρειαζεται ωστε το αποσταγμα να ειναι ουσιαστικο!!!

morelli

# 5 στις 11/1/2004
author
Ανδρας / 61 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%
Συγχαρητηρια !!!
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 6 στις 13/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μπράβο κουρσάρε!!Δεν το είχε πάρει το μάτι μου αυτό....
Όπως τα γράφεις τα λένε και τα βιβλία.....κι έτσι οφείλει να γίνεται....

Ποιος εργοδότης όμως θα σου παραδεχτεί ότι δεν σε προσλαμβάνει όταν είσαι έγκυος για αυτόν τον λόγο κι όχι για όποιον του κατέβει στο κεφάλι;

Και πότε θα βγει η απόφαση για τις 2 φίλες μου που είναι στα δικαστήρια γιατί απολύθηκαν η μία ενώ ήταν έγκυος και η άλλη στο διάστημα της λοχείας της...;;;;;

koyrsaros

# 7 στις 14/1/2004
author
Ανδρας / 57 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Τα παραπάνω είναι απο σχετικο Ν.Δ και όταν γράφτηκε Ναταλία μου, κάποια δική μου φίλη αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα. Και βέβαια ποιος βρήκε στην Ελλαδάρα μας το δίκιο της, για να το βρεί και εκείνη.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

# 8 στις 16/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ειδικά σε τέτοια θέματα οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται πάντα υπέρ των εργαζομένων!!!

Κουρσάρε, στην Ελλαδάρα μας σπάνια χάνεται τέτοια υπόθεση!!!!

Ναταλία, αργεί να τελεσιδικήσει η απόφαση , αλλά θα δικαιωθούν 100% οι δύο φίλες σου και θα αποζημιωθούν εντόκως!!!!!!

METROLOGOS

# 9 στην 1/2/2004
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
'Aρεσαν+: 0%
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΡΥΣΑΡΕ
Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ (ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ) ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΕΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΣΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ" - ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
1) ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ (ΧΕΙΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΑΞ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΖΗΜΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΡΧ. (ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΡΑΣΤΗ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΙΛΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ "ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑΝ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ" ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΚΕΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. (ΕΔΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ)
2) ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΗΡΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ( ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΕΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΔΙΜΗΝΟ ΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
3) ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΤΩΡΙΝΗ 39 ΕΤΩΝ ΜΕ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΚΑΝ (ΔΩΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ) ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ . ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑ). Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΕΚΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΜΙΑ (ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΗ) ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΛΕΙΕΤΟ . ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ.
ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ( ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΙΑ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ALLA SANTE DE CON QY PAI"
ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΥ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ )ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
" ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ"
ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ (2Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΜΟΥ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ "ΑΛΛΟΣ Γ***Ι ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 150 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
1 ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"
2 ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ (ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΜΙΛΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΕΣ , ΟΔΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - Η ΠΕΙΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ (ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ)
3 ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΥΧΟΥΣΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΤΗΟΤΗΤΑ ΤΗΣ - ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΛΙΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΨΕΥΔΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ < ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΙΑΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΝΔΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΤΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ - ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ
Μετρολογοσ

# 10 στις 2/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by sun-rain
Ειδικά σε τέτοια θέματα οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται πάντα υπέρ των εργαζομένων!!!

Κουρσάρε, στην Ελλαδάρα μας σπάνια χάνεται τέτοια υπόθεση!!!!

Ναταλία, αργεί να τελεσιδικήσει η απόφαση , αλλά θα δικαιωθούν 100% οι δύο φίλες σου και θα αποζημιωθούν εντόκως!!!!!!Εντελώς συμπτωματικά.....έμαθα πως η φίλη που ήταν στην περίοδο της λοχείας της , απολύθηκε....δια παντός....
Βγήκε η απόφαση....και δεν ήταν υπέρ της....

Αλλά πάλι......στην Ελλάδα ζούμε.....

nansu1989

# 11 στις 12/1/2013
author
Γυναίκα / 32 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αγιος Κωνσταντίνος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Re paidia ligo voitheia douleuw se ena bougatsopoleio k eimai duo minwn eguos eimai me miniaia invasive telos tou mina ligei exei t dikaioma o ergodotis na min tn ananewsei me apotelesma na minw xwris douleia?
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε