Δεν υπάρχει αυτό με το "καλό παιδί" "καλό κορίτσι"
όταν μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από achinosΔεν υπάρχει αυτό με το "καλό παιδί" "καλό κορίτσι"
εκτός αν εννοούμε κανέναν σαν τον citizenlife ξερωγω...
τότε αλλάζει.
Ο ρεαλίφεκίτίζεν είχε ενσωματομένο λογισμικό. Καμία σχέση με καλά παιδιά και κορίτσια.
ενσωματωμένο λογισμικό "καλού παιδιού"
ακου να σου πω ειναι απλα τα πραματα εισαι σκαρτη
παντρευτηκες αυτον τον καημενο γιατι σου κανε τα χατηρια και εχει μια καλη οικονομικη επιφανεια αλλα ποτε δεν τον ηθελες οποτε αναζητησες τον ερωτα αλλουεισαι ανηθικη και δεν τον σεβεσαι τον αντρα σου εγω αν σε ειχα γυναικα και το μαθαινα δεν ξερω τι θα εκανα ντροπη σουΘα τον κρατησει τον αντρα της...καμια εξυπνη γυναικα που τα εχει ολα δεν τους παρατανε τοσο ευκολα για ενα παθος...εκτος αν το παρει χαμπαρι ο αντρας της...αλλα και εκει με εχουν εκπληξει μερικοι που της θελουν ακομη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Mystik_Male
Το σίγουρο είναι ότι αν χωρίσεις από τον άντρα σου και φτιάξεις τη ζωή σου με τον άλλον, πολύ - πολύ γρήγορα όπως απομυθοποίησες τον άντρα σου στον ένα χρόνο γάμου, έτσι θα απομυθοποιήσεις κι αυτόν.
Από ' κει και πέρα, εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι.
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που τα καλά και υπάκουα παιδιά που δε φταίνε σε τίποτα, τα τρώει η μαρμάγκα...
Κανονικά θα έπρεπε να του μιλήσεις ειλικρινά αφού δε νιώθεις πια όπως ένιωθες... για να βρει ο άνθρωπος κάποια που να είναι ερωτευμένη με το χαρακτήρα του και το δώσιμό του... κι εσύ να κοιμηθείς όπως έστρωσες... και να σε δω τί θα κάνεις όταν ο πόθος, η λαχτάρα και το πάθος (σου) εξατμιστεί...
Τι θελετε και μικροπαντρευεστε αφου δεν το χετε...
Χωρισε τον τον κερατα, παλι καλα που δεν εχετε παιδια ακομα.
θα πω το γνωστό
που μας λέγαν εμάς,
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από achinosΔεν υπάρχει αυτό με το "καλό παιδί" "καλό κορίτσι"
εκτός αν εννοούμε κανέναν σαν τον citizenlife ξερωγω...
τότε αλλάζει.
"με τον αντρα μου λοιπον σε μια σχεση 5 χρονια,ολα κυλουσαν ομαλα,δεν ειχαμε κανενα θεμα,(ουτε σεξουαλικο)με φροντιζει,με νοιαζεται,κυριολεκτικα ειμαι ολος του ο κοσμος"
Δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω αλλιώς εκτός από "καλό παιδί", συγνώμη.
Άλλοι θα τον έλεγαν "ηλίθιο" και "μαλάκα" ίσως, αλλά προτιμώ να διαχωρίσω τη θέση μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Mystik_Male
Δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω αλλιώς εκτός από "καλό παιδί", συγνώμη.
Άλλοι θα τον έλεγαν "ηλίθιο" και "μαλάκα" ίσως, αλλά προτιμώ να διαχωρίσω τη θέση μου.
Μη ζητάτε συγγνώμη αγαπητέ. Δεν υπάρχει λόγος.
Διότι
α, τον άνδρα δεν τον ξέρουμε, μόνο την γνώμη της γυναίκας του ξέρουμε, που μπορεί κ να είναι ίδια με τη γνώμη που έχει κ ο ίδιος γι αυτήν, πώς αλλιώς θα τα χανε 5ετία κ θα βάζαν κ την κουλούρα...
β, δεν ζήτησε να τον χαρακτηρίσουμε, πιθανώς έχει αρκετούς για να χαρακτηρίσουν αμφότερους τους συζύγους κ τώρα...
κ αργότερα, όταν θα σκάσει η βόμβα...
οποτε γ,
δεν θα σας ζητηθεί από κανέναν λογαριασμός, τύπου
"γιατι δεν διαχώρισες τη θέση σου κε μύστικ"
η συζήτηση περί καλών παιδιών είναι μεταξύ μας
κουβέντα να γίνεται.
Η νεαρά θέλει να μάθει αν θα της κρατήσει το πάθος του φιλιού αιωνίως...κ με το δίκιο της, δεν έχει γνωρίσει κ πολλά διαφορετικά φιλιά για να βγάλει ένα μέσο όρο.
(Μέγα Λάθος αλλά παμ παρακατ... )
Κ έχω κ απορία...
εσείς τόσο καιρό στο μεϊντάνι
πόσα "καλά κορίτσια" είδατε;
ε, τόσα "καλά παιδιά" είδα κ γω.
εγω απ'ολα αυτα εχω να ρωτησω κατι...ολοι εσεις που απαντατε με ειρωνια ειστε σωστοι?δεν ζητησα καν να με κρινετε,απλα τη γνωμη σας ηθελα..βγαζουμε τοσο ευκολα συμπερασματα για τους αλλους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από kaiti26εγω απ'ολα αυτα εχω να ρωτησω κατι...ολοι εσεις που απαντατε με ειρωνια ειστε σωστοι?δεν ζητησα καν να με κρινετε,απλα τη γνωμη σας ηθελα..βγαζουμε τοσο ευκολα συμπερασματα για τους αλλους...
Ωραία ρε Καίτη, ας πούμε ο αναμάρτητος να ρίξει το λίθο.
Μπορεί πολλοί από δω να μην είναι σωστοί, να κάνουν και χειρότερα, αλλά η αλήθεια να λέγεται, αφού θέλεις να την ακούσεις. Γιαυτό δεν ήρθες από δω; Όποιος έκανε τέτοιες λαδιές και ήταν εντάξει θα έλεγε << έκανα κουτσουκέλα, τώρα θα υποστώ τις συνέπειες>>. Αν ήταν εντάξει ! Αν έψαχνε δικαιολογίες και ανθρώπους να του χαϊδεύουν τ΄αυτιά. ...
Τώρα θέλεις μια λύση για να ξαλαφρώσεις από το βάρος της μοιχείας και να δεις τι θα κάνεις με τους άντρες, έτσι δεν είναι; Τότε άκου απόψεις. Η τελική απόφαση είναι δική σου.
Και ναι εγώ το λέω, δεν έχω κάνει λαδιά τα τελευταία 25 χρόνια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από kaiti26εγω απ'ολα αυτα εχω να ρωτησω κατι...ολοι εσεις που απαντατε με ειρωνια ειστε σωστοι?.
Nαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από achinos
Κ έχω κ απορία...
εσείς τόσο καιρό στο μεϊντάνι
πόσα "καλά κορίτσια" είδατε;
ε, τόσα "καλά παιδιά" είδα κ γω.
Δε θα έλεγα ότι γνώρισα "κακά κορίτσια" στη ζωή μου.
Απλά ασύμβατα με το δικό μου χαρακτήρα και τα δικά μου "θέλω".
Θέλω να πιστεύω ότι κι αυτές δε με θεωρούν "κακό παιδί".
Απλά κι εγώ ίσως να θεωρήθηκα ακατάλληλος για το πώς ορίζουν την "όμορφη σχέση".
Αλλά σε γενικές γραμμές, οφείλω να πω πως όλοι γεννιόμαστε καλοί και αγαθοί...
Οι περιστάσεις της ζωής μας μάς γεμίζουν καχυποψία, άσχημα πάθη και ατομισμό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Mystik_Male
Αλλά σε γενικές γραμμές, οφείλω να πω πως όλοι γεννιόμαστε καλοί και αγαθοί...
Οι περιστάσεις της ζωής μας μάς γεμίζουν καχυποψία, άσχημα πάθη και ατομισμό.
Μα γι αυτό κ γω λέω, πως αν μιλάμε για τους συντρόφους μας, ο διαχωρισμός σε καλά κ σε κακά παιδιά, δεν υπάρχει.
Γιατί όλοι πορευόμαστε στις σχέσεις, με τις "περιστάσεις" μας
κ τον χαρακτήρα μας.
Η μαρμάγκα τρώει τις ασύμβατες σχέσεις, που νομίζουν ότι είναι συμβατές.
Όχι ειδικώς τα "καλά κ υπάκουα παιδιά".
δεν υπαρχει απαραιτητα καλος και κακος σε καποια σχεση..οταν την ξεκινας ταιριαζεις με τον αλλον,αλλα στο μεταξυ αλλαζεις,εξελισσεται ο ανθρωπος και δυστυχως η εξελιξη του πλεον μπορει να μην ταιριαζει με την εξελιξη του αλλου
Οι γυναικες οταν λενε ''καλα παιδια'', εννοουν ''δε θα πηγαινα μαζι τους ουτε νεκρη''.
Ποτε δε θα πουν εναν αντρα που ποθουν ''καλο παιδι'', ακομα και αν ειναι.
μα πού έχει θέση ο πόθος για καλοσύνη;
αφού είναι αγρίμιΝα πας εκεί που σου λέει η καρδια σου! Ο έρωτας και η αγάπη δεν εχει σχέση με ελεημοσύνη! Μπορεί τον άντρα σου να τον αγαπάς πολύ όμωςτι νόημα έχει να συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σε γεμίζει πλέον μονο και μόνο επειδή φοβάσαι ότι είναι ανικανος να το αντιμετωπίσει. Οι ερωτικές σχέσεις πρέπει να τελειώνουν εκεί που σταματάμε να νιώθουμε ερωτική έλξη και ενδιαφέρον. Και όχι να διαωνίζονται καταστάσεις που σε κάνουν δυστυχισμένη.
Αναρωτιέσαι αν όλες οι σχέσεις έτσι είναι και θα σου πω και ναι και όχι. Γιατί απλούστατα δεν υπάρχει απάντηση εσύ πρεπει να το ανακαλύψεις!
Να χωρισεις γιατι δεν αξιζει αυτο το φερσιμο στον συζυγο σου. Περιγραφεις οτι ειναι πολυ καλος κ σωστος. Κ να χωρισεις κ τον αλλον. Μονη σου να μεινεις...Αυτο ειναι το πιο σωστο για ολους.
Ξερεις οταν εισαι καλα με καποιον βαζεις και καποια ορια . ωραια θαυμασες τον κυριο του χαμογελασες στο φιλι πως φτασατε ; Αρα ησουν διαθεσημη θεωρω πως οπως λες ο αντρας σου ηταν αντικειμενικα πολυ καλος σε ολα του αλλα τελικα ηθελες το κατι παραπανω (βλεπεις οταν τα εχουμε ολα θελουμε το κατι παραπανω)
Μην κανεις βιαστικες κινησεις και χασεισ κατι αποδεδειγμενα καλο για κατι που ακομη δεν γνωριζεις και αποδειχθει φουσκα .Η Ευτυχια δεν ειναι μονο παθος.Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media