Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ή γυναίκα με απάτησε με φίλο μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

nm9093

# 1 στις 28/12/2016
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Ειμαι παντρεμένος με δυο παιδιά και ή γυναίκα αίμα μου με απάτησε με οικογενειακό μας φιλο ο οποίος είναι και αυτός παντρεμένος με δυο παιδιά. Συγκεκριμένα με την οικογένειά του φίλου πηγαίναμε διακοπές μαζί βγαιναμε ενώ ζευγάρια αλλά και με τα παιδιά πηγαίναμε εκδρομές και βόλτες όλοι μαζί, και γενικα παιρναγαμε όλοι υπεροχα. Ώσπου πριν λίγο διάστημα έμαθα ότι ή γυναίκα μου ειχε παράλληλη σχέση με αυτό το φίλο μου για περίπου 4 μηνες. Αρχικά την συγχωρεσα αφού μου αποκάλυψε όλα οσα είχαν συμβεί αλλά ειμαι ακόμα σε απογνωση!

somebody961

# 2 στις 28/12/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από nm9093

Αρχικά την συγχωρεσα αφού μου αποκάλυψε όλα οσα είχαν συμβεί αλλά ειμαι ακόμα σε απογνωση!

Τη συγχώρησες αρχικά λόγω ενοχών σου; Τι σου αποκάλυψε και σε έκανε να την "συγχωρήσεις";

Βάζω σε εισαγωγικά τη λέξη επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μιλάμε συνήθως για συγχώρεση αλλά για συμβιβασμό. Η λέξη χρυσώνει το χάπι που παίρνουμε.

Και να χρησιμοποιείς σωστά τις λέξεις. Ακούς εκεί ... φίλος..
Ανεξάρτητα συνθηκών, ο "φίλος", αν ήταν φίλος, θα έπρεπε να απομακρυνθεί, σε υπόνοια έστω, πως τον πλησίαζε η γυναίκα σου.

Αλλά φοβάμαι πως σε τέτοιες περιπτώσεις, εσύ και η γυναίκα τού "φίλου",
είναι στα μάτια τους οι μαλάκες τής υπόθεσης.

Αρέσει στο μέλος Enikos

IM____

# 3 στις 29/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από nm9093

Ειμαι παντρεμένος με δυο παιδιά και ή γυναίκα αίμα μου με απάτησε με οικογενειακό μας φιλο ο οποίος είναι και αυτός παντρεμένος με δυο παιδιά. Συγκεκριμένα με την οικογένειά του φίλου πηγαίναμε διακοπές μαζί βγαιναμε ενώ ζευγάρια αλλά και με τα παιδιά πηγαίναμε εκδρομές και βόλτες όλοι μαζί, και γενικα παιρναγαμε όλοι υπεροχα. Ώσπου πριν λίγο διάστημα έμαθα ότι ή γυναίκα μου ειχε παράλληλη σχέση με αυτό το φίλο μου για περίπου 4 μηνες. Αρχικά την συγχωρεσα αφού μου αποκάλυψε όλα οσα είχαν συμβεί αλλά ειμαι ακόμα σε απογνωση!

Υποθέτω πως η εμπιστοσύνη (από πλευράς σου) προς τη σύντροφο υπέστει ρήγμα. Δε μπορώ να γνωρίζω ποια ήταν η ποιότητα της επικοινωνίας σας πριν και κατά τη διάρκεια της σχέσης. Ίσως να υπήρξε συναισθηματική απόσταση λόγο ρουτίνας που μπορεί να μην έγινε αντιληπτή.

Πέρα από αυτά, εσένα ποια είναι θέση σου σχετικά με το γεγονός; Πως αισθάνεσαι για την όλη κατάσταση;

broomstick

# 4 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

τι καπνο φουμαρετε εκει κατω δεν μπορω να καταλαβω???

δηλαδη εσυ τωρα τι σκεφτεσαι???οτι μενεις για τα παιδια σου???
μπορει να συνεχιστει μια σχεση στην οποια καποιος απο τους δυο εχει προδωσει την εμπιστοσυνη???και η εμπιστοσυνη σε εναν γαμο τι ειναι???τραβαμε μια μολυβια στον τοιχο και μετα παιρνουμε την σβηστρα και την σβηνουμε???πιστευεις δηλαδη οτι η σχεση σου με την συγκεκριμενη κυρια μπορει να συνεχιστει???δυστυχως φιλε δεν εχει βρεθει η συγκεκριμενη κολα που οταν ραγισει η σπασει το γυαλι θα το συγκολισει χωρις να αφησει σημαδια...
οσο ειναι ακομη νωρις καντην με ελαφρα πηδηματακια πριν δημιουργηθουν μεσα σου βαθεια και βαρια ψυχολογικα προβληματα...γιατι θα εχουν αντικτυπο σε ολο σου το σωμα και ακομη περισσοτερο στα παιδια σου...αυτα οφειλεις να τα προστατεψεις...
Αρέσει στα μέλη somebody961, Enikos

Enikos

# 5 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ε, οχι και ολοι!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από nm9093

και γενικα παιρναγαμε όλοι υπεροχα. 

Αρέσει στο μέλος somebody961

Paralia48

# 6 στις 29/12/2016
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Κρίμα πραγματικά για όλους !
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα διαδικασία ΄διαζυγίου με δικηγόρο, χωρίς να το αναφέρω σε σύζυγο ή φίλο, όσο η ιστορία της μοιχείας ήταν ακόμη ζεστή και θα προσπαθούσα να της την ...΄φερω έστω και έτσι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί ο έγγαμος βίος πλέον, το γιαλί έσπασε. Βάλε μπρος , νομίζω το ότι τάχα τη συγχώρεσες είναι καλή κίνηση τακτικής, για να μαζέψεις υλικό για ένα καλό διαζύγιο

eyaggelos2

# 7 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 942

μηπως πρεπει να πατε σε κατι σαν συμβουλο γαμου, γιατι μονοι σας δεν θα μπορεσετε να συνενοηθητε

Loulis2015

# 8 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Καναδάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 397
Δυστυχώς αφού σε κεράτωσε, άφησε ένα κομμάτι της στον φίλο σου. Δεν είναι τόσο σνεπτυγμένες σε αυτόν τον τομέα όπως εμείς που διαχωρίζουμε την γυναίκα μας από μια γκόμενα που απλά περνάμε (κι οι δυο) καλά για διασκέδαση και μόνο. Αν την αγαπάς όμως ξέχνα το γεγονός όσο μπορείς.

Nononsense

# 9 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 872

Τι συγχωρεσες ρε,ριξτης δυο χαστουκια και στειλτην στην μανα της

Αρέσει στα μέλη freeman21, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

achinos

# 10 στις 29/12/2016
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Δεν πειράζει, γυναίκα είναι, θάχει κ τις περιπετειούλες της, 

να τη συγχωρήσεις παιδί μου
κ να της δείχνεις πάντα πόσο την αγαπάς...

γιατί έτσι είναι,

όπου κ να πάει

σ εσένα θα γυρίζει πάλι...

Αρέσει στα μέλη masgr1, Katia_80

Enikos

# 11 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τστστστστσ...

Θα χαρακτηριστεις, δια χαρακτηρος, φυγοκεντρικων τασεων.

Τριζουν τα κοκκαλα της Μελινας!

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Nononsense

2_L8_

# 12 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 105

Αν τα χεις καλά με τον εαυτό σου
κι αν σου περισσεύει λίγη ψυχραιμία
βγες από τη θέση του θύματος
και προσπάθησε να εξηγήσεις τα γεγονότα.
Μπορεί να σου κάνει καλό.

Η γυναίκα σου, αφού λες ότι συνεχίζεις να βρισκεσαι σε απόγνωση,
δεν έχει ακόμα εξηγηθεί με ειλικρίνεια.

Τον "φίλο" ξέγραψέ τονε.

Η προδοσία είναι ασφαλώς κολάσιμη, όπως και ο προδότης.
Αλλά και ο προδομένος πρέπει να βάλει μυαλό.

Αρέσει στο μέλος Loulis2015

Paralia48

# 13 στις 29/12/2016
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Nononsense

Aυτό μην το κάνεις με τίποτα (τα χαστούκια, τη μάνα κάντη). Θα βρεθείς μπλεγμένος και θα χάσεις το καλό διαζύγιο

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από achinos

Δεν πειράζει, γυναίκα είναι, θάχει κ τις περιπετειούλες της, 

να τη συγχωρήσεις παιδί μου
κ να της δείχνεις πάντα πόσο την αγαπάς...

γιατί έτσι είναι,

όπου κ να πάει

σ εσένα θα γυρίζει πάλι...

Καλό το χιούμορ αχινέ!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από 2_L8_

Αν τα χεις καλά με τον εαυτό σου
κι αν σου περισσεύει λίγη ψυχραιμία
βγες από τη θέση του θύματος
και προσπάθησε να εξηγήσεις τα γεγονότα.
Μπορεί να σου κάνει καλό.
Τον "φίλο" ξέγραψέ τονε.

Η προδοσία είναι ασφαλώς κολάσιμη, όπως και ο προδότης.
Αλλά και ο προδομένος πρέπει να βάλει μυαλό.

Τι μυαλό βρε παιδιά! Τι να εξηγήσει; Πώς τον κεράτωσε; Εξηγείται αυτό; Η γυναίκα είναι ...νίτσα και ο <<φίλος>>...δεν το συζητώ!

Αρέσει στα μέλη Antjou, Nononsense

Mileni

# 14 στις 29/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι μυαλό βρε παιδιά! Τι να εξηγήσει; Πώς τον κεράτωσε; Εξηγείται αυτό; Η γυναίκα είναι ...νίτσα και ο <<φίλος>>...δεν το συζητώ!

Μια χαρά εξήγηση υπήρχε σε άλλο, ''αγαπημένο'' σου θέμα - εκείνο, με τις 100 σελίδες

Εκεί όμως δεν ηταν ..νιτσα, αν θυμάμαι καλά, της έδινες και κάποιο δίκιο ή μπααα..

Enikos

# 15 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Και συ τωωωρααα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mileni

Μια χαρά εξήγηση υπήρχε σε άλλο, ''αγαπημένο'' σου θέμα - εκείνο, με τις 100 σελίδες

Εκεί όμως δεν ηταν ..νιτσα, αν θυμάμαι καλά, της έδινες και κάποιο δίκιο ή μπααα..

Αρέσει στο μέλος somebody961

Mileni

# 16 στις 29/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και γενικώς διαπιστώνω για άλλη μια φορά πως είναι άλλο πράμα η γυναίκα και άααλλο Ο Άντρας

MiltosRNLI1930

# 17 στις 29/12/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Δυστυχως

σημερα υπαρχουν αντρες που τους πιανουν στις τουαλετες του Λονδινου με τον εραστη τους οι οποιοι φυσανε στο χρημα και αντρες που τη βγαζουν με ενα τυλιχτο και μια Αμστελ .

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Mileni

Και γενικώς διαπιστώνω για άλλη μια φορά πως είναι άλλο πράμα η γυναίκα και άααλλο Ο Άντρας

Αρέσει στα μέλη freeman21, Loulis2015 και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 18 στις 29/12/2016
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mileni

e, κοίτα, εκείνη ήταν φίλη μας και είχε σοβαρότατο λόγο και τη διακαιολογήσαμε. Βέβαια τη μαλώσαμε, αν θυμάσαι, αλλά ναι, την κρίναμε με περισσότερη επιοίκεια, έχεις δίκιο.

¨Λες και δω να υπήρχε τέτοιο θέμα; Ας ρωτήσουμε το θεματοθέτη : Παληκάρι, από σεξ, πώς τα πηγαίνατε; (Αλαντίν, πού να είσαι

Τώρα δε μου λες Μιλένη, αν ο δικός σου πήγαινε με τη φίλη σου, ή ακόμα χειρότερα, διατηρούσε σχέση 4 μήνες μαζί της, θα το  συζητούσες; Εγώ όχι.

IM____

# 19 στις 29/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από nm9093

Όπως το λες νομίζω είναι. Θα φτάσατε λογικά στο σημείο να θεωρείτε τη σεξουαλική πράξη μεταξύ σας, ως αιμομιξία.

achinos

# 20 στις 29/12/2016
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Mileni

Οι ρε μιλένη, λάθος κάνεις,

ο άνδρας κ η γυναίκα μπορεί να διαφέρουν αλλά έχουν ακριβώς τα ίδια ελαττώματα 

να ενημερώσουμε το φορουμικό πλήθος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Paralia48

Καλό το χιούμορ αχινέ!  

Καλε παραλί, δεν κανω χιουμορ, απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι αν ήταν το αγόρι της υπόθεσης η σκορδόπιστη.

Αρέσει στο μέλος Katia_80
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.