Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απιστία

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Love_29

# 1 στις 31/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Απιστία

Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!

Enikos

# 2 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Να χωρισεις τον αντρα σου και να σουλουμουτουκουμ με τον αλλο.

Οχι?

Αρέσει στο μέλος Katia_80

jane-do

# 3 στις 31/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πες στον σύζυγό σου ότι θέλεις να συναντηθείς με έναν τύπο που σου αρέσει πολύ και ότι καλό θα ήταν να φύγει από το σπίτι για 2-3 μέρες, να έχετε και εσείς τον χώρο σας,πού να τρέχετε σε ξενοδοχεία τώρα.Το παιδί μπορείς να το αφήσεις σε καμιά γιαγιά,να χαρεί κι αυτή το εγγόνι της τις Άγιες τούτες μέρες.

Α, και να έχει το κινητό του ανοιχτό όλο το 24ωρο ο σύζυγος για να μπορέσεις να τον ενημερώσεις αν τυχόν χρειαστεί να λείψει λίγο παραπάνω...Δεν είναι ωραίο (από άποψη αισθητικής  πάντα) να επιστρέψει στο σπίτι και να σας δει στο κρεβάτι με τα σεντόνια άνω κάτω.

anassa_

# 4 στις 31/12/2016
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Εκεί  που   θαυμάζω  είναι   που αγαπάς  τον  άνδρα  σου   και  προσπαθείς  να  βελτιώσεις  τον γάμο σου  ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Love_29

Απιστία

Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει στο μέλος Enikos

panagiotismp90

# 5 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

βγηκεσ μ αυτον απ το φεισμπου?

inioxos52

# 6 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Σοβαροτατο το θεμα ακομη μιας μικροπαντρεμενης που δεν βιωσε το αντρικο φυλο τοσο ωστε να το χορτασει, (θα μου πεις χορταινεται ο αντρας?) και ψαχνει με χαζοδικαιολογιες αιτιες και αφορμες για να το κανει κατοπιν εορτης.

Ενταξει κοπελια. Δεν εισαι δα και η μονη που της συμβαινει κατι παρομοιο.  Ψυχραιμια.

Αν θες την γνωμη μου, ξηγησου με τον αντρα σου, δωστε ενα τελος, και αμεσως μετα ξεκινα τον ξεφρενο καλπασμο με οποιον σου γυαλισει!!!

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Love_29

# 7 στις 31/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν θελω να χωρισω!

Love_29

# 8 στις 31/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό

Love_29

# 9 στις 31/12/2016
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το ξέρω οτι δεν είναι σωστο!Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου

Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο

Loulis2015

# 10 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Καναδάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 397

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Love_29

Απιστία

Love ο άνδρας σου είμαι. Κάηκε το χοιρινό. 

Έλα λίγο στην κουζίνα κι άσε τους γκόμενους.

Αρέσει στα μέλη loushian1984, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

inioxos52

# 11 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Love_29
Δεν θελω να χωρισω!

Φυσικα και δεν θελεις να χωρισεις. Αδρεναλινη στις φλεβες που δινει μια ξεπετα τραβαει η ψυχη σου, αλλα πως να το πεις.

Ασε δε εαν μαθευτει τιποτε. Ρεζιλι της κοινωνιας θα γινεις. Γιαυτο σου λεω. Η χωριζεις, η κανεις το παπι, που και αυτο δεν γινεται εφοσον στο μυαλο σου ερχονται και ξαναρχονται τα ανικανοποιητα θελω σου και δεν σε αφηνουν σε ησυχια.

Συμπερασμα.  "Χαρουλες" διχως κοστος, δεν υπαρχουν. Οχι μονο για σενα η για τον δικο σου, αλλα για ολους οσοι επιδιδονται σε αυτο το σπορ.

Περαν τουτου, ουδεν.

Αρέσει στο μέλος Enikos
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Enikos

# 12 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Σορι κιολας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Loulis2015

Love ο άνδρας σου είμαι. Κάηκε το χοιρινό. 

Έλα λίγο στην κουζίνα κι άσε τους γκόμενους.

Αρέσει στο μέλος Katia_80

somebody961

# 13 στις 31/12/2016
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Love_29
Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό

Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό!

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Love_29

Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου
Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο

Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου!

Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο!

Αρέσει στα μέλη loushian1984, giorgos170

giorgos170

# 14 στην 1/1/2017
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

Τα βρήκες τα φαντάσματά σου ..?

ΚΑΛΟ 2017 ...!

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από somebody961

Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό!

Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου!

Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο!

Kylie-

# 15 στην 1/1/2017
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35
Αιντεεε εχεις και παιδι...Ή μας δουλευεις ή... απο δω παν κ οι αλλες (και οι αλλοι για να μην ριχνω μονο το γυναικειο φυλο)Εγω ρε παιδια μια απορια εχω:Γιατι ορισμενοι πανε κι αραδιαζουν παιδια για πλακα; Δεν τα πανε καλα λεει, κουραστηκε κ αρχιζει το κερατο... Αντε να τα μαθει αυτα μεγαλωνοντας ο γιος σου. Αμα σε φτυσει το ιδιο σου το παιδι αργοτερα μην αναρωτηθεις γιατι.Παντως οτι αξιζει παιρνει κανεις στη ζωη, τεκμηριωμενο. Οποτε οτι σπειρεις θα θερισεις. You choose then.
Αρέσει στα μέλη loushian1984, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 16 στην 1/1/2017
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Love, τον ΦΒτύπο τον ξέρεις; Το να μιλάς στο ΒΦ δεν είναι απιστία. Μίλα στην οθόνη και συνέχισε το γάμο σου.

Μόνο μην πας ...γυρεύοντας...Μόνο οθόνη... Αλλοιώς να ξέρεις, τον χάλασες το γάμο σου και εφόσον δεν το θέλεις, μην κάνεις κάτι που δε θέλεις. Δε σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις. Εσύ αποφασίζεις!
Καλή χρονιά

Αρέσει στο μέλος Loulis2015

wish_

# 17 στην 1/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πως προσπαθείς για το γάμο σου?Πες ένα παράδειγμα που θυμώνει ας πούμε.καθισες να συζητήσεις μαζί του?τον ρωτησες γιατί το κάνει κ πως νιώθει εκείνος?μήπως ζοριζεται?όχι ότι τον δικαιολογω απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί να το κάνει κ ξαφνικά ξεσπάει.κατι δε του αρέσει,κατι συμβαίνει...

matiamou01

# 18 στις 2/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μην παραμυθιαζεσε...περνατε φαση...προσπαθησες να του μιλησεις?πριν απατησεις εχεις σκεφτει αν σε απαταει πρωτος αυτος?γιατι μαλλον δεν προσπαθει και μαλλον προσπαθεις μονο εσυ...για να μας λες οτι νιωθεις κουρασμενη...και περα απο την απιστια εχεις σκεφτει αν εχει οικονομικα προβληματα ή αλλου ειδους προβληματα?το fb δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος συμβουλος για γνωριμιες και περιστασιακο σεξ...επισης κυκλοφορουν και ψυχακιδες οπως μου ειπε σημερα μια γνωστη...δεν ξερεις...

Θα σου προτεινα να κατσετε να μιλησετε λιγο πιο σοβαρα απο καθε αλλη φορα...και πιο ανοιχτα...για ολα τα θεματα με τον συντροφο σου.Εισαι νεα ακομη θες να το ζησεις...και μπορει να αξιζει να το ζησεις δεν λεει κανεις να μην το κανεις...ομως για να φτασεις σε αυτο το σημειο και να θες να το κανεις...δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα του σπιτιου σου...το να πας να πηδηχτεις με καποιον και να ακουει αυτος ο καποιος ολα τα παραπονα σου απο τον αντρα σου...π.χ. να βγαζεις καποια αλυτα θεματα σας...στην φορα δεν ειναι οτι καλυτερο αυτος να γαμισει θελει στο λεω λιγο ωμα...οσο και ομορφα λογια να σου λεει του τυπου δεν αξιζεις αυτο που περνας κ.τ.λ και εισαι πολυ καλη γυναικα και λειτουργεις πολυ σωστα στο σπιτι σου στον αντρα σου...μην μασας...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Τωρα αν θες να μας πεις πως γινεται το παρανομο χωρις να το παρει χαμπαρι ο αντρα σου γιατι τον αγαπας και εχετε ενα παιδι μαζι και δεν μπορεις να τους αφησεις...τα κλασσικα που λενε ολες.και ολοι..αλλα ο νεαρος σου εχει παρει το μυαλο και θες να το ζησεις στα κρυφα...τα παρανομα αγαπητη μου ειναι για τους μαγκιες? αυτους που εχουν κωλο μετα να παραδεχτουν τα λαθη τους.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ?αν εχεις δεν χρειαζετε να μας ρωτας πανε και δοκιμασε το.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΑΩΡΟ...

https://www.youtube.com/watch?v=y_V9oPhfdLI

tangerinedream

# 19 στις 2/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...θα έχει πλάκα άν αυτός που μιλάς στο φβ να είναι ο άντρας σου...

Love_29

# 20 στις 2/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας!Δεν χρειάζονται ειρωνείες ουτε ξερετε τι έχω περάσει για να φτάσω στο σημείο αυτό!Δεν θέλω να χωρισω απο τον αντρα μου κυρίως για το παιδί και ίσως γιατί δεν έχω ακόμα το θάρρος για να το κάνω!Νιώθω εγκλωβισμένη στον γάμο μου!Αν ηταν όλα καλά μεταξύ μας δεν θα κοιτουσα για άλλον ουτε θα μου έλειπε τίποτα!Δεν ανηκω στις άπιστες γυναίκες και για αυτό δεν θα κάνω τίποτα με τον άλλο!Την γνώμη σας ήθελα!Ναι δεν είχα πριν παντρευτώ πολλές εμπειρίες αλλά ο κυριότερος λόγος είναι τα προβλήματα μεταξύ μας που δεν ξέρω αν λύνονται γιατί ο ίδιος δεν προσπαθεί!Μητέρα ήθελα πολύ να γίνω και ο γιός μου είναι ότι πολυτιμότερο στην ζωή μου και η πρώτη προτεραιότητα μου!
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.