Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!
Να χωρισεις τον αντρα σου και να σουλουμουτουκουμ με τον αλλο.
Πες στον σύζυγό σου ότι θέλεις να συναντηθείς με έναν τύπο που σου αρέσει πολύ και ότι καλό θα ήταν να φύγει από το σπίτι για 2-3 μέρες, να έχετε και εσείς τον χώρο σας,πού να τρέχετε σε ξενοδοχεία τώρα.Το παιδί μπορείς να το αφήσεις σε καμιά γιαγιά,να χαρεί κι αυτή το εγγόνι της τις Άγιες τούτες μέρες.
Α, και να έχει το κινητό του ανοιχτό όλο το 24ωρο ο σύζυγος για να μπορέσεις να τον ενημερώσεις αν τυχόν χρειαστεί να λείψει λίγο παραπάνω...Δεν είναι ωραίο (από άποψη αισθητικής πάντα) να επιστρέψει στο σπίτι και να σας δει στο κρεβάτι με τα σεντόνια άνω κάτω.
Εκεί που θαυμάζω είναι που αγαπάς τον άνδρα σου και προσπαθείς να βελτιώσεις τον γάμο σου ...
Παράθεση:
Απιστία
Σχόλιο # 1 από Love_29Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!
βγηκεσ μ αυτον απ το φεισμπου?
Σοβαροτατο το θεμα ακομη μιας μικροπαντρεμενης που δεν βιωσε το αντρικο φυλο τοσο ωστε να το χορτασει, (θα μου πεις χορταινεται ο αντρας?) και ψαχνει με χαζοδικαιολογιες αιτιες και αφορμες για να το κανει κατοπιν εορτης.
Ενταξει κοπελια. Δεν εισαι δα και η μονη που της συμβαινει κατι παρομοιο. Ψυχραιμια.
Αν θες την γνωμη μου, ξηγησου με τον αντρα σου, δωστε ενα τελος, και αμεσως μετα ξεκινα τον ξεφρενο καλπασμο με οποιον σου γυαλισει!!!
Παράθεση:
Απιστία
Σχόλιο # 1 από Love_29Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!
Love ο άνδρας σου είμαι. Κάηκε το χοιρινό.
Έλα λίγο στην κουζίνα κι άσε τους γκόμενους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Love_29
Δεν θελω να χωρισω!
Φυσικα και δεν θελεις να χωρισεις. Αδρεναλινη στις φλεβες που δινει μια ξεπετα τραβαει η ψυχη σου, αλλα πως να το πεις.
Ασε δε εαν μαθευτει τιποτε. Ρεζιλι της κοινωνιας θα γινεις. Γιαυτο σου λεω. Η χωριζεις, η κανεις το παπι, που και αυτο δεν γινεται εφοσον στο μυαλο σου ερχονται και ξαναρχονται τα ανικανοποιητα θελω σου και δεν σε αφηνουν σε ησυχια.
Συμπερασμα. "Χαρουλες" διχως κοστος, δεν υπαρχουν. Οχι μονο για σενα η για τον δικο σου, αλλα για ολους οσοι επιδιδονται σε αυτο το σπορ.
Περαν τουτου, ουδεν.
Σορι κιολας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Loulis2015
Love ο άνδρας σου είμαι. Κάηκε το χοιρινό.
Έλα λίγο στην κουζίνα κι άσε τους γκόμενους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Love_29
Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό
Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό!
Παράθεση:
Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου
Σχόλιο # 9 από Love_29
Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο
Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου!
Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο!
ΚΑΛΟ 2017 ...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από somebody961Το ξέρω οτι δεν είναι σωστό!
Πολύ καιρό προσπαθω να σώσω τον γάμο μου!
Η γνωριμία έγινε τώρα με τον άλλο!
Love, τον ΦΒτύπο τον ξέρεις; Το να μιλάς στο ΒΦ δεν είναι απιστία. Μίλα στην οθόνη και συνέχισε το γάμο σου.
Μόνο μην πας ...γυρεύοντας...Μόνο οθόνη
... Αλλοιώς να ξέρεις, τον χάλασες το γάμο σου και εφόσον δεν το θέλεις, μην κάνεις κάτι που δε θέλεις. Δε σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις. Εσύ αποφασίζεις!
Καλή χρονιά
Μην παραμυθιαζεσε...περνατε φαση...προσπαθησες να του μιλησεις?πριν απατησεις εχεις σκεφτει αν σε απαταει πρωτος αυτος?γιατι μαλλον δεν προσπαθει και μαλλον προσπαθεις μονο εσυ...για να μας λες οτι νιωθεις κουρασμενη...και περα απο την απιστια εχεις σκεφτει αν εχει οικονομικα προβληματα ή αλλου ειδους προβληματα?το fb δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος συμβουλος για γνωριμιες και περιστασιακο σεξ...επισης κυκλοφορουν και ψυχακιδες οπως μου ειπε σημερα μια γνωστη...δεν ξερεις...
Θα σου προτεινα να κατσετε να μιλησετε λιγο πιο σοβαρα απο καθε αλλη φορα...και πιο ανοιχτα...για ολα τα θεματα με τον συντροφο σου.Εισαι νεα ακομη θες να το ζησεις...και μπορει να αξιζει να το ζησεις δεν λεει κανεις να μην το κανεις...ομως για να φτασεις σε αυτο το σημειο και να θες να το κανεις...δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα του σπιτιου σου...το να πας να πηδηχτεις με καποιον και να ακουει αυτος ο καποιος ολα τα παραπονα σου απο τον αντρα σου...π.χ. να βγαζεις καποια αλυτα θεματα σας...στην φορα δεν ειναι οτι καλυτερο αυτος να γαμισει θελει στο λεω λιγο ωμα...οσο και ομορφα λογια να σου λεει του τυπου δεν αξιζεις αυτο που περνας κ.τ.λ και εισαι πολυ καλη γυναικα και λειτουργεις πολυ σωστα στο σπιτι σου στον αντρα σου...μην μασας...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Τωρα αν θες να μας πεις πως γινεται το παρανομο χωρις να το παρει χαμπαρι ο αντρα σου γιατι τον αγαπας και εχετε ενα παιδι μαζι και δεν μπορεις να τους αφησεις...τα κλασσικα που λενε ολες.και ολοι..αλλα ο νεαρος σου εχει παρει το μυαλο και θες να το ζησεις στα κρυφα...τα παρανομα αγαπητη μου ειναι για τους μαγκιες? αυτους που εχουν κωλο μετα να παραδεχτουν τα λαθη τους.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ?αν εχεις δεν χρειαζετε να μας ρωτας πανε και δοκιμασε το.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΑΩΡΟ...
https://www.youtube.com/watch?v=y_V9oPhfdLI
...θα έχει πλάκα άν αυτός που μιλάς στο φβ να είναι ο άντρας σου...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media