Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απιστία

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Nononsense

# 21 στις 2/1/2017
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 872
'Aρεσαν+: 0%

Ο γιος σου θα σε εχει τελειως στο φτυσιμο αν πας με τον αλλον,και ο,τι δικιο εχεις σε σχεση με τον αντρα σου,θα το χασεις.

Αρέσει στο μέλος loushian1984

Mystik_Male

# 22 στις 2/1/2017
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Love_29

Απιστία

Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς τί να κάνουμε, μαντάμ;

Που θυμήθηκες τώρα - κατόπιν εορτής- να ζήσεις τη ζωή που δεν έζησες μικρή;

Και μη νομίζεις ότι αν γλυκαθείς, θα θέλεις να γυρίσεις πάλι στον άντρα σου. Το πολύ - πολύ, αν χωρίσεις με τον facebook-ά, να θέλεις να βρεις άλλον facebook-ά...

Και σε παρακαλώ, σταμάτα να υποβιβάζεις τον άντρα σου για να σε λυπηθούμε και να συναινέσουμε στη χαρά που θες να βρεις.

Ούτως ή άλλως, ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία μικροπαντρεμένη που το μυαλό της πετάει το μπαλλάκι στην καρδιά της, για να βγάλει η καρδιά της το φίδι από την τρύπα, μια που η καρδιά μόνο ερωτεύεται, δεν κάνει τίποτε άλλο...

Θέλω να πω με αυτό, ότι και καλός να ήταν ο άντρας σου μαζί σου, εσύ πάλι γκόμενο θα ήθελες να βρεις...

Είναι βλέπεις η εποχή του κυνηγιού των facebook-o- μπεκατσών...

Εγώ θα σε συμβούλευα να είσαι πολύ προσεκτική με το... οικογενειακό όπλο, γιατί τα σκάγια μπορεί να χτυπήσουν μπεκάτσες, αλλά μπορεί να τραυματίσουν ανεπανόρθωτα το παιδάκι σου (αν μη τί άλλο).

Για τον άντρα σου δεν το συζητώ, για σένα θεωρείται κλινικά νεκρός.

Άντε, αδέρφια, καλή χρονιά σε όλους...

Αρέσει στα μέλη loushian1984, Paralia48

Love_29

# 23 στις 2/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κύριε Mystic_Male προφανώς και δεν χρειάζομαι την συναίνεση σας για το τι θα κάνω στην ζωή μου!Την συμβουλή σας ζήτησα όχι την κριτική σας!Πολύ εύκολα και γρήγορα κρινετε τις καταστάσεις!Δεν ξερετε ουτε εμένα ούτε τον άντρα μου!Ουτε ξερετε τι λάθη εκανα εγώ και τι λάθη ο σύζυγος! Ουτε ξετετε τι εχω ζησει μαζι του οχτω χρονια τωρα!Αν ήθελα και αν μπορουσα να τον απατησω θα το είχα κανει απο την αρχή όχι μετά απο οχτώ χρόνια που είμαστε μαζί!Καλό θα ηταν πριν γράφετε τις απαντήσεις σας να διαβάζετε τα σχόλια και την απάντηση που έδωσα παραπάνω!Το παιδι μου είναι το πολυτιμότερο στην ζωή μου και η πρωτη προτεραιότητα μου!Καλή χρονιά με υγεία!

achinos

# 24 στις 3/1/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Love_29
Δεν ξερετε ουτε εμένα ούτε τον άντρα μου!Ουτε ξερετε τι λάθη εκανα εγώ και τι λάθη ο σύζυγος! Ουτε ξετετε τι εχω ζησει μαζι του οχτω χρονια τωρα!

Αφού δεν ξέρουμε ρε αγαπούλα,

τι θκατα συμβουλή μπορούμε να σου δώσουμε.

Κ εσύ τι ακριβώς ζητάς από αγνώστους.

Πάντως πιστεύω πως αν υπάρχει κάποιος τομέας, όπου κανείς μπορεί ελεύθερα να κάνει ο, τι του κατέβει στο κεφάλι, το πάνω η το κάτω, ουδεμία σημασία έχει, είναι τα συναισθηματοσεξουαλικά.

Κ γιαυτό οι συμβουλές επί τν θεμάτων αυτών, ουδέποτε βοηθούν ουσιαστικά.

Κάνεις ο, τι γουστάρεις κ αντιμετωπίζεις τις συνέπειες όποιες είναι.

Έτσι προχωράει η ζωή κ εμείς μαζί της.

Κ δεύτερη δεν έχει.

Αρέσει στα μέλη Kylie-, eyaggelos2 και σε ακόμα 2 μέλη.

tangerinedream

# 25 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

@ θεματοθέτρια:

...δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιό μου καλή μας φίλη αλλά μια απλή υπόθεση εργασίας δεδομένου ότι α) η πραγματικότητα είναι πολυ πιο προηγμένη απο την φαντασία μας και κάθε δυνατότητα δημιουργίας σεναρίων που αυτή έχει και β) η ζωή -όπως έχουμε ξαναπεί- είναι μεγάλη πλακατζού... :-)
...όμως, ειρωνικό -θα μπορούσα να πώ- είναι αυτό που σου συμβαίνει και που μας περιγράφεις στο θέμα σου...

...

MadameShuShu40

# 26 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αγαπητη μας Love

Οταν εσύ το έχεις αποφασίσει να το κάνεις και 200 να σου πουν το αντιθετο, θα το κανεις.

Συμβουλη μία και μονδικηΜην ζητάς συμβουλές.

Βαλε κατω το μυαλο σου και τα θελω σου και πραξε κατά συνειδηση και συμφωνα με το ενστικτο.

Παντως εχε στο πίσω μέρος του μυαλου σου οτι 11 φορές στις 10 κανεις δεν ειναι αυτό που φαίνεται! !

macbook

# 27 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Love_29

Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!

Για να συνοψίσουμε: (1) δε θέλεις να χωρίσεις, (2) θέλεις να ζήσεις ... κάτι με κάποιον άλλο που σου αρέσει, (3) δεν ξέρεις πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χωρίσεις και, αν καταλαβαίνω καλά, χωρίς να απιστήσεις.

Τι να πω κι εγώ ο έρμος. Κάποτε θέλαμε να βρούμε την τετραγωνική ρίζα του -1, και επειδή αυτή δεν υπάρχει στους πραγματικούς, επινοήσαμε τους μιγαδικούς αριθμούς. Ίσως να οδηγηθούμε στην επόμενη ανακάλυψη αν καταφέρουμε να δώσουμε μια λύση στο πρόβλημά σου, όπως το κατάλαβα τουλάχιστον εγώ.

Αρέσει στο μέλος Kylie-

Enikos

# 28 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Συνενοχους θελεις...οχι συμβουλες!

Κατι λιγα αλφαβηταρια, τα ξερουμε και χωρις να μας τα πουνε οι αλλοι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Love_29
Κύριε Mystic_Male προφανώς και δεν χρειάζομαι την συναίνεση σας για το τι θα κάνω στην ζωή μου!Την συμβουλή σας ζήτησα όχι την κριτική σας!Πολύ εύκολα και γρήγορα κρινετε τις καταστάσεις!Δεν ξερετε ουτε εμένα ούτε τον άντρα μου!Ουτε ξερετε τι λάθη εκανα εγώ και τι λάθη ο σύζυγος! Ουτε ξετετε τι εχω ζησει μαζι του οχτω χρονια τωρα!Αν ήθελα και αν μπορουσα να τον απατησω θα το είχα κανει απο την αρχή όχι μετά απο οχτώ χρόνια που είμαστε μαζί!Καλό θα ηταν πριν γράφετε τις απαντήσεις σας να διαβάζετε τα σχόλια και την απάντηση που έδωσα παραπάνω!Το παιδι μου είναι το πολυτιμότερο στην ζωή μου και η πρωτη προτεραιότητα μου!Καλή χρονιά με υγεία!

Αρέσει στα μέλη Kylie-, Loulis2015

MiltosRNLI1930

# 29 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Μιλας με εναν στο fb

το πρωτο που πρεπει να ξερει η γυναικα για εναν ειναι ,πρωτον η αστραφτερα καθαρη παρουσια του .Μπορει αυτος να δουλευει σε σουβλατζιδικο στο υπογειο με τις σκαφες προετοιμασιας γυρων και το βραδυ που μιλατε να ειναι ξαπλα με τις καλτσες και τα ρουχα των γυρων στον καναπε και να το παιζει καλλιτεχνης .Χαθηκαν οι αντρες που κυκλοφορουν ζωντανοι στις λαικες ,τα μπακαλικα και τις αποθηκες απορρυπαντικων

Αρέσει στο μέλος Enikos

Love_29

# 30 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν ψάχνω συνενοχους!Ζήτησα την συμβουλή σας για να δω την άποψη σας γύρω από το θεμα μου!Να δω πως αλλοι ανθεψποι θα αντισρουσαν!Δεν θα φερθω ατιμα!Έγραψα και πριν οτι δεν θα το κάνω! Και όλοι να μου λεγατε να προχωρησω,δεν θα το έκανα! Με τον αντρα μου περνάμε μεγάλη κρίση και αν χωρισω μαζί του θα φταίνε τα προβλήματα μας και όχι κάποιος άλλος!Δεν είμαι άπιστη ουτε σκέφτηκα να τον απατησω έτσι χωρίς λογο!Νομιζω όλοι μας κάποια στιγμη κατά την διάρκεια του γάμου μας έχουμε σκεφτεί την απιστία αλλά η σκέψη απο την πράξη έχουν τεράστια απόσταση!Σας ευχαριστώ ολους για τα σχόλια σας!

Loulis2015

# 31 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Καναδάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 397
Μίλτο...όχι αστραφτερή.Απαστράπτουσα θα γράφεις...

Love_29

# 32 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητέ κυριε tangerinedream δεν εννοουσα εσάς για τα ειρωνικά σχόλια!Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία και πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στην ζωή μας και οι καταστάσεις που βιωνουμε έρχονται για να μας διδάξουν κάτι!Ναι δεν έχω πολλές εμπειριες,ναι παντρευρηκαμε απο έρωτα και ναι αντιμετωπιζουμε σημαντικά προβλήματα που σίγουρα ευθυνομαστε και οι δυο!Και δεν ψάχνω χαζοαφορμες για να τον απατησω! Και δεν θα τον απατησω!Όταν όμως προσπάθεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα χωρίς ο άλλος να προσπαθεί, να σε καταλαβαίνει και συνεχίζεις να παλεύεις για το καλύτερο παραμελώντας τον εαυτό σου, κάποια στιγμή κουράζεσαι,απογοητευσαι, νιώθεις ενα πάγωμα,ενα βάρος στην καρδιά σου και σκέφτεσαι αν πραγματι είναι η αγάπη της ζωής σου,αν αξίζει να δώσεις και άλλη ευκαιρία για το γάμο σου,τότε χρειαζεται να κανεις ενα restart,ενα διαλειμμα,να νιωσεις για λιγο ελευθευρος απο τα βαρη που κουβαλας και έχεις αναγκη να βρεις αυτό που σου λείπει,και δεν εννοω το σεξ,για να μπορεις να συνεχίσεις! Εμένα αυτό μου το πρόσφερε μέσα απο μνμ ένας άλλος άντρας! Δεν θα το προχωρησω μαζί του γιατί δεν θέλω να δυσκολεψω την ζωή μου!Δημοσίευσα εδώ για να με βοήθησετε να δω τα πραγματα πιο καθαρά,πιο ψύχραιμα και πιο λογικά!Σας ευχαριστώ πολύ!

Arxontoula_

# 33 στις 3/1/2017
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Σταυρός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.744

Να σου πω, βρε καλή μου κοπέλα..
Δε μας λες κι εμάς τί προβλήματα αντιμετωπίζετε, μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε; Αν θέλεις, βέβαια.

Δεν ξέρεις καμιά φορά..

Εδώ ο άλλος, ένα μνμ σου έστειλε, κι έγινες άλλος άνθρωπος..

Αρέσει στο μέλος eyaggelos2

Enikos

# 34 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από MiltosRNLI1930

Μιλας με εναν στο fb

το πρωτο που πρεπει να ξερει η γυναικα για εναν ειναι ,πρωτον η αστραφτερα καθαρη παρουσια του .Μπορει αυτος να δουλευει σε σουβλατζιδικο στο υπογειο με τις σκαφες προετοιμασιας γυρων και το βραδυ που μιλατε να ειναι ξαπλα με τις καλτσες και τα ρουχα των γυρων στον καναπε και να το παιζει καλλιτεχνης .Χαθηκαν οι αντρες που κυκλοφορουν ζωντανοι στις λαικες ,τα μπακαλικα και τις αποθηκες απορρυπαντικων

Nononsense

# 35 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 872

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Love_29
Αγαπητέ κυριε tangerinedream δεν εννοουσα εσάς για τα ειρωνικά σχόλια!Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία και πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στην ζωή μας και οι καταστάσεις που βιωνουμε έρχονται για να μας διδάξουν κάτι!Ναι δεν έχω πολλές εμπειριες,ναι παντρευρηκαμε απο έρωτα και ναι αντιμετωπιζουμε σημαντικά προβλήματα που σίγουρα ευθυνομαστε και οι δυο!Και δεν ψάχνω χαζοαφορμες για να τον απατησω! Και δεν θα τον απατησω!Όταν όμως προσπάθεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα χωρίς ο άλλος να προσπαθεί, να σε καταλαβαίνει και συνεχίζεις να παλεύεις για το καλύτερο παραμελώντας τον εαυτό σου, κάποια στιγμή κουράζεσαι,απογοητευσαι, νιώθεις ενα πάγωμα,ενα βάρος στην καρδιά σου και σκέφτεσαι αν πραγματι είναι η αγάπη της ζωής σου,αν αξίζει να δώσεις και άλλη ευκαιρία για το γάμο σου,τότε χρειαζεται να κανεις ενα restart,ενα διαλειμμα,να νιωσεις για λιγο ελευθευρος απο τα βαρη που κουβαλας και έχεις αναγκη να βρεις αυτό που σου λείπει,και δεν εννοω το σεξ,για να μπορεις να συνεχίσεις! Εμένα αυτό μου το πρόσφερε μέσα απο μνμ ένας άλλος άντρας! Δεν θα το προχωρησω μαζί του γιατί δεν θέλω να δυσκολεψω την ζωή μου!Δημοσίευσα εδώ για να με βοήθησετε να δω τα πραγματα πιο καθαρά,πιο ψύχραιμα και πιο λογικά!Σας ευχαριστώ πολύ!

O,τι προβλημα και αν εχεις,το να μιλας ή να βρισκεσαι με αλλους,θα το διογκωσει.

Το οτι δεν ειχες πολλες εμπειριες δεν πιστευω οτι ειναι θεμα,και με 100 να παει καποιος,παντα θα θελει να δοκιμασει και τον/την 100+1.

Σκεψου μονο τι προβλημα θα δημιουργησεις στην οικογενεια σου με ολα αυτα.

anassa_

# 36 στις 3/1/2017
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Όσο  κρατάει  η " ομίχλη " του   έρωτα  κορίτσι   δε  φαίνεται  κανένα  ελάττωμα, καμία  δυστροπία, 

καμία  προσβολή  , καμία  ανικανότητα ... με  τον  έρωτα  ο  τεμπέλης  γίνεται  προκομένος και  ο  χαζός  έξυπνος  ... 
μόλις  κατέβεις  από  το σύννεφο  ... βλέπεις  και  αισθάνεσαι  και  αν  αυτό  που  αισθάνεσαι ... δεν  βλέπεται  ...  Είσαι  αλλού   χωρίς  να  το  ξέρεις  . 
Το ζήτημα  είναι  πως  πρέπει  να  το  δεις  μόνη  σου  να πάρεις  τις αποφάσεις  σου μην  περιμένεις  πως   θα  γίνουν  τα πράγματα  όπως  ήταν  ούτε  αυτός που  σου γράφει  μηνύματα  είναι  κάτι  ουαου   απλά  ... νομίζεις  .

ζύγισε  και  αποφάσισε  ... 
αν  μπορείς οικονομικά   ζεις  με  τα παιδιά  σου  και  συνεχίζεις  τη  ζωή  σου  έξω από  το  σπίτι 
αν  δεν  μπορείς  οικονομικά  ...   γίνεται  περίπλοκο  ...

Enikos

# 37 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Την λες, επι πληρωμη την συναδελφο?

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από anassa_

ζύγισε  και  αποφάσισε  ... 
αν  μπορείς οικονομικά   ζεις  με  τα παιδιά  σου  και  συνεχίζεις  τη  ζωή  σου  έξω από  το  σπίτι 
αν  δεν  μπορείς  οικονομικά  ...   γίνεται  περίπλοκο  ...

Αρέσει στο μέλος anassa_

anassa_

# 38 στις 3/1/2017
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Εμ    ...  πως    

Αλλιώς    θα  πρέπει  να  του  αφήσει  τα  παιδιά  ... αυτόματα  θα  γίνει  κακή μάνα  ... 

Είναι  περίπλοκο 

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Enikos

Την λες, επι πληρωμη την συναδελφο?

MiltosRNLI1930

# 39 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Yes my Lord 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Loulis2015
Μίλτο...όχι αστραφτερή.Απαστράπτουσα θα γράφεις...

matiamou01

# 40 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Διαβαζαντος τις απαντησεις σου αγαπητη θεματοθετρια ουσιαστικα κανεις μεσα απο το θεμα σου την αυτοκριτικη σου...λες σε καποιο απο αυτα...η αποσταση του να το λες μεχρι να απατησεις ειναι μεγαλη...στεκομαι σε αυτο το σημειο και θα σου πω οτι μεγαλη την κανεις εσυ γιατι συναισθηματικα εισαι μπερδεμενη..αν δεν ειχες ενδιασμους(που το να εχεις σε τιμα...γιατι δεν θες να τα διαλυσεις ολα)δεν θα σκεφτοσουν αυτην την αποσταση και δεν θα επαναλαμβανοσουν στην φραση σου δεν θελεις να απατησεις...το καταλαβαμε και αυτο ειναι κατι που θα το ξανα αναφερω σε τιμα.

Το αλλο που εχεις πει ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος με τα μηνυματα σου μιλαει...εχετε επικοινωνια γιατι εσυ νιωθεις σκασμενη και φυσικα δεν ειναι μονο βασικος παραγοντας η λεξη σεξ...Αυτη η επικοινωνια λοιπον ειναι αυτο που λειπει απο εσενα και τον συντροφο σου (οπως και σε πολλα ζευγαρια)ομως ξερεις?και την  πολυ επικοινωνια οταν την εχεις την βαριεσαι...π.χ. οταν ξεκινας μια σχεση εχεις μια καλη ωραια επικοινωνια γιατι ειναι κατι καινουργιο η σχεση αυτη μετα ολοκληρωνεται...μαθαινει ο ενας τον αλλον παλι εχεις επικοινωνια...μετα μπορει να εχεις οικογενεια οποτε παλι εξακολουθεις να εχεις επικοινωνια...εκει ερχετε ο κορεσμος γιατι σε ολα τα πραγματα υπαρχει κορεμσος...και ποτε σταματαει αυτη η επικοινωνια?οταν οι υποχρεωσεις αυξανονται μερα με την μερα...και σταματας να σκεφτεσαι εσενα θεματοθετρια και σταματαει και ο συντροφος σου να σκεφτεται...τις υποχρεωσεις που εχει ως συζυγος στην συζυγο γιατι οι υποχρεωσεις ειναι πολυ περισσοτερες...Και εκει μετα ο ενας δεν καταλαβαινει τον αλλον...γιατι ο αλλος ερχεται απο την δουλεια και δεν γουσταρει να ακουει τι αλλες υποχρεωσεις εχει...γιατι η αλλη το ιδιο μπορει να ερχεται απο την δουλεια ή απο το σχολειο του παιδιου ή των παιδιων και δεν γουσταρει να μενει αμιλητος ο αλλος και να μην ενδιαφερεται για ολο αυτο.Το restart που αναφερεις θεματοθετρια πρεπει να το κανετε παραλληλα και οι δυο και μαζι...

Αν και θα σου λεγα η τοση αδιαφορια ισον μη προσπαθεια του σε πολλα και σχεδον σε ολα...που μας περιγραφεις...πηγαινει στο μηπως εχει καπου αλλου να εκτωνοντεται ο κυριος αυτος και εσυ περνας μονη σου το λουκι...?οσο για τα λαθη σου και τα λαθη του...ανθρωπος χωρις λαθη δεν γινεται...τοτε θα ημασταν ολοι υπερηρωες.Επειδη ομως η ιστορια επαναλαμβανεται συνηθως...για τα παθη μας...και τα λαθη μας...που οταν βαριομαστε τον συντροφο μας ή την συντροφο μας...σκεφτομαστε αυτα τα παθη...και τα προσωπα...ή ακομη και καταστασεις αλλες...οπως ειπες ενα απλο μηνυμα ενος αγνωστου μεσω απο ενα μεσο δικτυωσης...σε κανει να ξεχνιεσε...

Το παιδι σας βγαλτο απο αυτην την κατασταση...ειναι καθαρα εσενα και του αντρα σου ολο αυτο που νιωθεις...και αν αρχιζεις να μας λες οτι ειναι η πρωτη προτεραιοτητα σου μονο το παιδι...(που θεωρειτε δεδομενο οτι ειναι και θα ειναι)ειναι η δικαιολογια σου για να συνεχιζεις σε αυτον τον γαμο και σε αυτην την κατασταση...

Μην περνας την θαλασσα μονη σου...πες τον υπευθυνο που σε κανει να βουλιαζεις σε αυτην την ιδια κατασταση για καιρο...να σου δωσει μια σανιδα...γιατι τον αγαπας.

https://www.youtube.com/watch?v=egJL8IR1ZTE

Καπου το τραγουδι λεει αγαπη μου ακουσε με...

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.