Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απιστία

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

anassa_

# 41 στις 3/1/2017
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134
'Aρεσαν+: 0%

Γιατί  καλέ   Ενικέ  παραξενεύτεις  ; 

Οι  γυναίκες  ό,τι  και  να  κάνουμε  κρινόμαστε αυστηρά  ... 

μένουμε  ...  αν δεν  υπάρχει  δουλειά  να  μπορούμε  να   ταϊσουμε  τα  παιδιά  μας     λένε  αυτό  που  είπες  ... 
αν  φύγουμε  χωρίς  αυτά   ... πάλι  λένε   ...  λέμε   ... 

Πάντως  και  να   μείνεις   όταν   "δεν "  ή άντρας  είσαι   ή γυναίκα   ... χαμένος  κόπος  και  χρόνος.
Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 42 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τα παιδια, ποτε εχουν θεση στο εργο?

Πριν η μετα?

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από anassa_

Εμ    ...  πως    

Αλλιώς    θα  πρέπει  να  του  αφήσει  τα  παιδιά  ... αυτόματα  θα  γίνει  κακή μάνα  ... 

Είναι  περίπλοκο 

Enikos

# 43 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ολοι κρινομαστε αυστηρα.

Παρεκτος και αν βαλαμε τις κριτικες μπροστα, για περαιτερω δικαιολογημενες λαμογιες.

Καλα υποψιαζομαι?

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από anassa_

Γιατί  καλέ   Ενικέ  παραξενεύτεις  ; 

Οι  γυναίκες  ό,τι  και  να  κάνουμε  κρινόμαστε αυστηρά  ... 

μένουμε  ...  αν δεν  υπάρχει  δουλειά  να  μπορούμε  να   ταϊσουμε  τα  παιδιά  μας     λένε  αυτό  που  είπες  ... 
αν  φύγουμε  χωρίς  αυτά   ... πάλι  λένε   ...  λέμε   ... 

Πάντως  και  να   μείνεις   όταν   "δεν "  ή άντρας  είσαι   ή γυναίκα   ... χαμένος  κόπος  και  χρόνος.

Αρέσει στο μέλος anassa_

anassa_

# 44 στις 3/1/2017
author

Εγώ  έχω  μείνει  στον  προηγούμενο  αιώνα  που  μας  έλεγαν  

"ο  άντρας   όπου  και  να  πάει   σε  σένα  θα  γυρίσει "  και  το  "  η  γυναίκα  κρατάει  το  σπίτι  "

και  επίσης   το  επικό  " αν  τη  γυναίκα  την  χτυπήσουν   ξένα    ..." τέθια"  ..."   και   άλλα  πολλά ...

Όσο  να  πεις   μεγάλη  ευθύνη  και αυστηρή  κριτική   ... 

Τώρα  αν   σήμερα  έχει  ισομοιραστεί  ό,τι  μας   αναλογεί   και  ιδιαίτερα  αν 

ως  άνθρωποι   το  αναλαμβάνουμε( τη  μερίδα  μας  της  ευθύνης )   χωρίς   ...   λαμογιες,

ακόμα   καλύτερα   

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

Ολοι κρινομαστε αυστηρα.

Παρεκτος και αν βαλαμε τις κριτικες μπροστα, για περαιτερω δικαιολογημενες λαμογιες.

Καλα υποψιαζομαι?

Αρέσει στο μέλος Enikos

anassa_

# 45 στις 3/1/2017
author

Ας   μας   το   πει  η κοπελιά        

Εμείς  ...  το  " μαγαζί "   όσο   τα  μεγαλώναμε   παρόλο  που   είχαμε   δύο δουλειές

το  είχαμε   κλειστό     ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Enikos

Τα παιδια, ποτε εχουν θεση στο εργο?

Πριν η μετα?

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 46 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αν και παει προ πολλου, ο περασμενος αιωνας, οπως διατεινονται οι αρχες...

Καλα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από anassa_

Εγώ  έχω  μείνει  στον  προηγούμενο  αιώνα  που  μας  έλεγαν  

"ο  άντρας   όπου  και  να  πάει   σε  σένα  θα  γυρίσει "  και  το  "  η  γυναίκα  κρατάει  το  σπίτι  "

και  επίσης   το  επικό  " αν  τη  γυναίκα  την  χτυπήσουν   ξένα    ..." τέθια"  ..."   και   άλλα  πολλά ...

Όσο  να  πεις   μεγάλη  ευθύνη  και αυστηρή  κριτική   ... 

Τώρα  αν   σήμερα  έχει  ισομοιραστεί  ό,τι  μας   αναλογεί   και  ιδιαίτερα  αν 

ως  άνθρωποι   το  αναλαμβάνουμε( τη  μερίδα  μας  της  ευθύνης )   χωρίς   ...   λαμογιες,

ακόμα   καλύτερα   

Αρέσει στο μέλος anassa_

anassa_

# 47 στις 3/1/2017
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Enikos

Καλα...

Αρέσει στο μέλος Enikos

IM____

# 48 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από anassa_

ακόμα   καλύτερα   

Η κυριότερη διαφορά είναι ότι σήμερα τα ζευγάρια χωρίζουν ποιο συχνά. Οπότε και έχουμε περισσότερους ανθρώπους μόνους, ενώ οι μελισσούλες (το είδος mamiculas) πετούν από λουλούδι σε λουλούδι με περισσότερη άνεση.

Mystik_Male

# 49 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Love_29
Κύριε Mystic_Male προφανώς και δεν χρειάζομαι την συναίνεση σας για το τι θα κάνω στην ζωή μου!Την συμβουλή σας ζήτησα όχι την κριτική σας!Πολύ εύκολα και γρήγορα κρινετε τις καταστάσεις!Δεν ξερετε ουτε εμένα ούτε τον άντρα μου!Ουτε ξερετε τι λάθη εκανα εγώ και τι λάθη ο σύζυγος! Ουτε ξετετε τι εχω ζησει μαζι του οχτω χρονια τωρα!Αν ήθελα και αν μπορουσα να τον απατησω θα το είχα κανει απο την αρχή όχι μετά απο οχτώ χρόνια που είμαστε μαζί!Καλό θα ηταν πριν γράφετε τις απαντήσεις σας να διαβάζετε τα σχόλια και την απάντηση που έδωσα παραπάνω!Το παιδι μου είναι το πολυτιμότερο στην ζωή μου και η πρωτη προτεραιότητα μου!Καλή χρονιά με υγεία!

Δε χρειάζεται να συγχίζεσαι, κατ' αρχάς.

Εμείς εδώ όλοι έχουμε πολλή περισσότερη πείρα από εσένα, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα ακολουθήσεις τελικά την καρδιά σου και όχι τη λογική σου... με όποιο κόστος...

Και βέβαια, σ' αυτή τη ζωή επιτρέπονται και τα λάθη!

Κι όταν κάνουμε το λάθος, έχουμε τη δικαιολογία έτοιμη...

Κάνε λοιπόν αυτό που θέλεις, χωρίς τη συγκατάθεση των άλλων... γιατί όπως είπες, ούτε εσένα γνωρίζουμε, ούτε τον άντρα σου, ούτε τη ζωή που κάνετε.

Άρα, την ευθύνη για τα όσα θα ακολουθήσουν, θα την φέρεις αποκλειστικά εσύ...

IM____

# 50 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από MiltosRNLI1930

Yes my Lord 

Ελληνιστί...

https://www.youtube.com/watch?v=5pciCx9qUho

giorgos170

# 51 στις 3/1/2017
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

το κείμενο τα μίλησε και τα συμφώνησε αφού κατάλαβε προηγουμένως περίτίνος επρόκειτω ...:

https://www.youtube.com/watch?v=pYosFCXeeec

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Enikos

Καλα...

Lioutsia

# 52 στις 3/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτό πάντως που μια γυναίκα αποφασίζει να "σκίσει" το κορμί της στα δύο μόνο και μόνο για να φέρει στο κόσμο ένα παιδί και χρησιμοποιεί τον άνδρα σαν "μέσο"... είναι κάτι που δεν χώρεσε αλλά ούτε και κατάλαβε ποτέ το μυαλό μου...

Θα μου πεις, αν σκεφτόταν διαφορετικά, αυτά θα πάθαινε;

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Love_29

Μητέρα ήθελα πολύ να γίνω και ο γιός μου είναι ότι πολυτιμότερο στην ζωή μου και η πρώτη προτεραιότητα μου!

Loulis2015

# 53 στις 4/1/2017
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Καναδάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 397
Λιουτσία...η μήτρα ως εντολέας βάζει λόγια στις ορμόνες κι ευθύνεται για την όλη κατάσταση έτσι ώστε να μπορέσει να βρει ρόλο. Αλλιώς θα αποτελούσε ξένο σώμα όπως το εμφύτευμα σιλικόνης που απλά υπάρχει για διακοσμητικό ρόλο στην όλη λατέρνα της εποχής.

anassa_

# 54 στις 4/1/2017
author

Ναι   αλήθεια  είναι     ... 

Τι  θα  έπρεπε  να  γίνεται  δηλαδή  να  συνεχίσουν  να  κοροϊδεύονται  ... είναι  ζήτημα  κι αυτό  ...  

Το  θέμα  είναι  να  υπάρχει  ωριμότητα  ,αν υπάρχουν  παιδιά  , ώστε  να  μην  λήψει  

η  φροντίδα  και  των δύο  γονέων   προς  αυτά...   

Γιατί  η  εγκατάλειψη   οδηγεί  σε   δράματα  ...   

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από IM___

Η κυριότερη διαφορά είναι ότι σήμερα τα ζευγάρια χωρίζουν ποιο συχνά. Οπότε και έχουμε περισσότερους ανθρώπους μόνους, ενώ οι μελισσούλες (το είδος mamiculas) πετούν από λουλούδι σε λουλούδι με περισσότερη άνεση.

anassa_

# 55 στις 4/1/2017
author

Περιγράφεις  με  μια  άλλη  οπτική  τη    φύση  ... 

Η  ΦΥΣΗ   αποφασίζει   ,ούτε  ο  άντρας  ούτε  η  γυναίκα  ... 

Ο  άνθρωπος  όμως  αποφασίζει  να  μην  γίνει  γονιός  αν  δεν  θέλει  και  είναι  δικαίωμά  του  ...όπως

δικαίωμά του  είναι  να  ακολουθήσει  τη   ΦΥΣΗ   του  ... νομίζω   .

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Lioutsia

Αυτό πάντως που μια γυναίκα αποφασίζει να "σκίσει" το κορμί της στα δύο μόνο και μόνο για να φέρει στο κόσμο ένα παιδί και χρησιμοποιεί τον άνδρα σαν "μέσο"... είναι κάτι που δεν χώρεσε αλλά ούτε και κατάλαβε ποτέ το μυαλό μου...

Θα μου πεις, αν σκεφτόταν διαφορετικά, αυτά θα πάθαινε;

IM____

# 56 στις 5/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Love_29

Απιστία

Καλησπέρα σας!Είμαι καινουριο μέλος!Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και έχουμε ενα γιο 4,5 χρονων!Είχαμε 3 χρόνια σχέση πριν πσντρευτουε!Είμαι 29 χρονών και ο άντρας μου 41!Παντρευτηκαμε απο έρωτα! Το θέμα είναι οτι μετα τη γέννηση του γιου μας τσακωνομαστε πολύ συχνα για ασημαντους ουσιαστικά λόγους (αυτός το ξεκινάει) και με προσβάλλει!Τον αγαπάω και έχουμε και τις καλες μας στιγμές! Προσπαθώ να βελτιωσω τον γαμο μας αλλά είναι πολύ δύσκολο! Νιώθω πολύ κουρασμένη! Τις τελευταίες μέρες γνώρισα εναν στο fb και μιλάμε με μνμ και τηλ και μου αρέσει πολύ!Δεν θέλω να χωρισω απο τον άντρα μου!ΙΑλλα θέλω να ζήσω κατι και με τον άλλο!Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι! Είμαι πολύ μπερδεμένη!Τι να κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ!

https://www.youtube.com/watch?v=NtuXHYo9dk0

Kylie-

# 57 στις 6/1/2017
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35

Εμενα στην αρχη διαβαζοντας το μηνυμα της, μου φανηκε ανωριμη και με οικογενεια κ παιδι αρκετα ανωριμη. Καθως εγραψε κι αλλα καπως την καταννοω αλλα και παλι πιστευω το χει πιασει εξαρχης λαθος κ το ενα λαθος φερνει παντα ενα αλλο κι ενα αλλο κοκ. Πρωτα λυνουμε το θεμα μας μετα παμε παρακατω. Δηλ ψαχνει καπου να γραπωθει σε εναν αλλο (που δεν ξερει κ δεν εχει δει κιολας δεν εχει ζησει). Μολις γραπωθει απο τον εαυτο της κ βρει αυτοπεποιθηση πιστευω θα τα λυσει ολα. Αλλιως οταν στηριζεσαι αλλου μια τρυπα στο νερο.Ειναι κ θεμα χαρακτηρα παντως. Υπαρχου ατομα κ σε ωριμοτατη πλεον ηλικια που επι μονιμου βασεως στηριζονται αλλου οποτε μια ζωη σκατα περνανε. 

Και το αντιλαμβανονται κ τα παιδια καθως μεγαλωνουν και οι συζυγοι σαφως κ παυουν να σεβονται κ παει ετσι μονιμως.

ΒρεΣ τα με τον εαυτο σου, ποστευω ποτε δεν ειναι αργα..

karamelitsameli

# 58 στις 11/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ο,τι κι αν κανουμε, το μετανιωνουμε καποια στιγμή..

Αν το κάνεις, στην πρωτη ευκαιρία που θα σου φερθει άσχημα ο τυπος, θα πεις "που να ταν μαυρη η ωρα!"

Αν δε το κανεις, θα μετανιώνεις που δεν εκανες το "δικο σου", αφού μια ζωή την εχουμε γαμώτο...

Στο τελος όλοι λίπασμα θα γίνουμε, αμαρτωλοί και αναμάρτητοι 

achinos

# 59 στις 11/1/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από karamelitsameli

Στο τελος όλοι λίπασμα θα γίνουμε, αμαρτωλοί και αναμάρτητοι 

ρε καραμελίτσα! 

αυτή είναι η αισιόδοξη άποψη.

karamelitsameli

# 60 στις 12/1/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τότε η απαισιόδοξη ποιά είναι;

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από achinos

ρε καραμελίτσα! 

αυτή είναι η αισιόδοξη άποψη.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.