""Ο 41χρονος που αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα βρέθηκε θετικός στον ιό και ο ίδιος.Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ η ψυχολογική κατάστασή του μετά τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.Φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού.""
Κρίμα ,πολύ κρίμα
(Την επιχείρηση είχε κληρονομησει από τον πατέρα του και θεώρησε ότι κατέστρεψε το μέλλον της εξ αιτίας των κρουσμάτων.)
Δύο εργαζονενοι,μια φιλοξενούμενη γιαγιά με 37.6 πυρετό και ο ίδιος βρέθηκαν θετικοί.
Ο ίδιος ήταν τόσο προσεκτικός διάβασα,που κυκλοφορούσε με μάσκα και προστατευτική προσωπίδα ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο από φόβο να μη μεταφέρει τον ιό.
Ποιος ευθύνεται για τημεγαλη απώλεια ενός νέου ,υπέρμετρα φιλότιμου επιστήμονα ,ρωτώ εγώ
Ο ιδιος που ευθυνεται και για ολες τις αυτοκτονιες υποθετω...
Παράθεση:
Αγ.Στεφανος (κοπι από cnn)
Σχόλιο # 21142 από alisida""Ο 41χρονος που αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα βρέθηκε θετικός στον ιό και ο ίδιος.Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ η ψυχολογική κατάστασή του μετά τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.Φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού.""
Κρίμα ,πολύ κρίμα
(Την επιχείρηση είχε κληρονομησει από τον πατέρα του και θεώρησε ότι κατέστρεψε το μέλλον της εξ αιτίας των κρουσμάτων.)
Δύο εργαζονενοι,μια φιλοξενούμενη γιαγιά με 37.6 πυρετό και ο ίδιος βρέθηκαν θετικοί.
Ο ίδιος ήταν τόσο προσεκτικός διάβασα,που κυκλοφορούσε με μάσκα και προστατευτική προσωπίδα ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο από φόβο να μη μεταφέρει τον ιό.
Ποιος ευθύνεται για τημεγαλη απώλεια ενός νέου ,υπέρμετρα φιλότιμου επιστήμονα ,ρωτώ εγώ
![]()
Ποιος,δεν κατάλαβα
Παράθεση:
Σχόλιο # 21143 από Kristina_Ο ιδιος που ευθυνεται και για ολες τις αυτοκτονιες υποθετω...
Αυτος που αυτοκτονει ο ιδιος ο αυτοχειρας
Παράθεση:
Σχόλιο # 21147 από alisidaΠοιος,δεν κατάλαβα
Ο Μακρόν διαβάζει στον ελεύθερό του χρόνο "Εκτός θέματος" ή απλά ο ομοεθνής του φιλόσοφος Μπρυκνέρ έδωσε συνέντευξη και στη Γαλλία.
Γέμισε γαλλικά κτίρια με σκίτσα ( τα λιγότερο ενοχλητικά έστω ) του Charlie Hebdo.
Μένει να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν και πώς θα αντιδράσουν οι ισλαμοφασίστες.
Εγώ έχω & τους δίσκους ...,
https://www.youtube.com/watch?v=aGIaype2sRwΤο κείμενο σας δεν μπορεί να .,,.,.,.,.,.,
https://www.youtube.com/watch?v=iadvQHKvZSc
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα...,,
Βρε συ καλο παιδι εσυ ειδικα ειχες δικαιωμα ξενυχτιου αφου... Θα σβηνες κερακια και θα γλυτωνες το προστιμο!!!
Κάποιος να βαλει μια τουρτα με 55-60 κερακια γιατι ειμαι με κινητο καθ οδον και δεν ευκαιρω...
Αααα εγω αντι για 5 κρικοι θελω κερασμα 5 σοκολατακια
Παράθεση:
Σχόλιο # 21150 από 5krikoi1talir0
Πρόλαβα και μαζεύτηκα στις 12. Ειμαι καλό παιδι; και ασφαλες;
o,ti να'ναι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 21156 από Kristina_Βρε συ καλο παιδι εσυ ειδικα ειχες δικαιωμα ξενυχτιου αφου... Θα σβηνες κερακια και θα γλυτωνες το προστιμο!!!
Κάποιος να βαλει μια τουρτα με 55-60 κερακια γιατι ειμαι με κινητο καθ οδον και δεν ευκαιρω...
Καντα 70 τα κερακια για να ειμαι και εγώ παρών στο κόψιμο της τούρτας. 5 θα σου δώσω...'σοκολατάκια'
Παράθεση:
Σχόλιο # 21156 από Kristina_Βρε συ καλο παιδι εσυ ειδικα ειχες δικαιωμα ξενυχτιου αφου... Θα σβηνες κερακια και θα γλυτωνες το προστιμο!!!
Χμμμ μωρε λες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 21157 από la-mer
o,ti να'ναι!
να μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τον εορτάζοντα ...κανα τζοκόντα και με το ζόρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 21158 από 5krikoi1talir0Καντα 70 τα κερακια για να ειμαι και εγώ παρών στο κόψιμο της τούρτας. 5 θα σου δώσω...'σοκολατάκια'
στα social media