Κανονίστε την πορεία σας.
...με το "εκτος θεματος" vol 1 τι γινεται? Το ΣτΕ αποφασισε πως ειναι αντισυνταγματικο?
Η πορεια μου ειναι σαφεστατη...Ματια Γλυκα Η δικη μου πορεια ειναι ξεκαθαρη ...τοσο ξεκαθαρη που μπορει και να ενοχλησει καποια στιγμη ...
Παράθεση:
Εκτός θέματος νο 2
Σχόλιο # 1 από jane-doΚανονίστε την πορεία σας.
...μπιρι-μπιρι,μονο υπεροχη μουσικη για το τελος απο μια συγχρονη αγαπημενη υπεροχη φωναρα Beth Hart
απ' οτι καταλαβα το "εκτος θεματος" μεταλλαχτηκε σε τζουκ μποξ...
ti έγινε βρε παιδιά;
Πότε κλειδώθηκε το άλλο;
Ρε Τζέην, μάλλον το <<εκτός θέματος>> είναι εξ ορισμού ...παράνομο, γιατί σε όλα τα φόρουμς υπάρχει ο κανόνας να γράφουμε <<εντός θέματος>>
είπανε οι γιατροί ...
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο που πρέπει να είναι και να φαίνεται μόνο του ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από syntrofissa-Kleliaαπ' οτι καταλαβα το "εκτος θεματος" μεταλλαχτηκε σε τζουκ μποξ...
https://www.youtube.com/watch?v=UIwY9yn8BhQ
Παιδιά, ό,τι ξέρετε ξέρω κι εγώ για το άλλο θέμα που κλειδώθηκε (δεεεν πιστεύω να ξέρετε και να μην μου λέτε εεε).
Άντε να δούμε αν θα πάμε για νο 3 ,νο 4,νο 5 κοκ.
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο που πρέπει να ξέρουνε τί σκέφτεται ...:
απο μικρό κι από τρελό ... μαθαίνεις την αλήθεια ...
https://www.youtube.com/watch?v=Y9LMmqvjTF0
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από syntrofissa-Kleliaαπ' οτι καταλαβα το "εκτος θεματος" μεταλλαχτηκε σε τζουκ μποξ...
Ολοι ανυπομονουμε να μας εκπληξεις με την προζα σου...
Εν τω μεταξυ ακουμε κανενα τραγουδακι
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο που η πιο μεγάλη μύηση που πήρε...
ήταν της κολοκυθομπανάνας ...:
https://www.youtube.com/watch?v=eZdxVhT4LL8
Εγω κατι βρισιες ανορθογραφες γυναικειες και κατι απειλες για ξυλοδαρμο προλαβα και διαβασα...δεν μπορω να τις επαναλαβω ...κοκκινιζω δεν μου το επιτρεπει και η ανατροφη μου
Την αιτια του βρισιματος δεν την καταλαβα, δεν εβγαινε νοημα!!! σαν να εκανε βολτες παλι εκεινη η μυγα... Πιθανον να ειχαν διαγραφει ηδη καποια ποστς οταν μπηκα γιατι μου φανηκε εντελως απροκλητη η επιθεση, ομως βλεπω δυο προσωπα να απεχουν, οποτε μαλλον διπλο μπαν επεσε! Κριμα 50%
Ναι ειμαι κουτσομπολα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από jane-doΠαιδιά, ό,τι ξέρετε ξέρω κι εγώ για το άλλο θέμα που κλειδώθηκε (δεεεν πιστεύω να ξέρετε και να μην μου λέτε εεε
).
Τα πρακτικα της δικης ... καλο ειναι Ματια να τα καταθεσουν οι αμεσα εμπλεκομμενες κυριες που ευθυνονται και για το κλειδωμα . Καλημερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από jane-doΠαιδιά, ό,τι ξέρετε ξέρω κι εγώ για το άλλο θέμα που κλειδώθηκε (δεεεν πιστεύω να ξέρετε και να μην μου λέτε εεε
).
α, πάλι μαλλιοτραβήγματα είχε; ...
τσ τσ τσ βρε κορίτσια, δε ντρέπεστε μεγάλα κορίτσια! ...
Εισαι μια Θεα.
Κοντεψα να φτασω στον ΟΗΕ, δια περαιτερω διευκρινισεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από 1ChristinaΕγω κατι βρισιες ανορθογραφες γυναικειες και κατι απειλες για ξυλοδαρμο προλαβα και διαβασα...δεν μπορω να τις επαναλαβω ...κοκκινιζω δεν μου το επιτρεπει και η ανατροφη μου
![]()
Την αιτια του βρισιματος δεν την καταλαβα, δεν εβγαινε νοημα!!! σαν να εκανε βολτες παλι εκεινη η μυγα... Πιθανον να ειχαν διαγραφει ηδη καποια ποστς οταν μπηκα γιατι μου φανηκε εντελως απροκλητη η επιθεση, ομως βλεπω δυο προσωπα να απεχουν, οποτε μαλλον διπλο μπαν επεσε! Κριμα 50%
Ναι ειμαι κουτσομπολα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media