μου φταίνε τα πάντα ! και δεν ξέρω γιατί! έχω αυπνίες! με τσαντίζουν στο γραφείο ! όλο λάθη κάνουν! με τσαντίζει η μάνα μου , η γυναίκα μου ! τα πάντα όλα !
Αγχος... να το προσεξεις.
Παράθεση:
νεύρα φουλ
Σχόλιο # 1 από kapetanAristosμου φταίνε τα πάντα ! και δεν ξέρω γιατί! έχω αυπνίες! με τσαντίζουν στο γραφείο ! όλο λάθη κάνουν! με τσαντίζει η μάνα μου , η γυναίκα μου ! τα πάντα όλα !
...μωρε δεν ειναι τα παντα...κανα δυο ειναι που τα παιρνουν αμπαριζα ολα...για focus λιγο...
ο psychopathis ξέρει
από πρώτο χέρι,εμενα γιατι μου φταινε αυτα που κανουν οι γυναικες μονο???στους αντρες πρεπει να ειναι συνεχιζομενα τα λαθη τους για να τα παρω στο κρανιο...εννοειται οτι ο υπνος ειναι βασικο στοιχειο ομαλης λειτουργιας του οργανισμου...
λες να το κοιταξω???
Παράθεση:
νεύρα φουλ
Σχόλιο # 1 από kapetanAristosμου φταίνε τα πάντα ! και δεν ξέρω γιατί! έχω αυπνίες! με τσαντίζουν στο γραφείο ! όλο λάθη κάνουν! με τσαντίζει η μάνα μου , η γυναίκα μου ! τα πάντα όλα !
Έχεις σκεφτεί να πάρεις μία καλή άδεια και να πας ένα ταξίδι με την γυναίκα σου;;
Κάπου απομονωμένα; Σε κάποιο νησί; Μακρυά από όλους και όλα;
Στη θέση σου αυτό θα έκανα...
Πάντως καλό είναι πρωτίστως να συζητάς με την γυναίκα σου και επιπλέον να βρεις τρόπους να διώχνεις την υπερένταση σε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και από την ρουτίνα. Π.χ. κάποιο ομαδικό άθλημα ή τρέξιμο ή ποδηλασία κλπ...
Παράθεση:
νεύρα φουλ
Αρίστο για να σε παρηγορήσω... Το 70% των αντρών σε αυτή την ηλικία αυτά τραβάει... Ακριβώς όμως...
Παράθεση:
νεύρα φουλ
Σχόλιο # 1 από kapetanAristos
μου φταίνε τα πάντα ! και δεν ξέρω γιατί! έχω αυπνίες! με τσαντίζουν στο γραφείο ! όλο λάθη κάνουν! με τσαντίζει η μάνα μου , η γυναίκα μου ! τα πάντα όλα !
στα social media