Hiii!!!
Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?!Δεν είναι όλοι το ίδιο. Υπάρχουν ορισμένοι που δεν έχουν αυτοπεποιθηση και τα παθαίνουν όσα λες. Άλλοι όχι. Προσπάθησε να βρεις από τους δεύτερους.
Βλέπω στη φωτογραφία σου, ότι είσαι πολύ ομορφη κοπέλα με στυλ και δείχνεις να έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Έχεις και μια δουλειά που προσθέτει σεξ απήλ σε μια γυναίκα και δείχνεις να είσαι γενικώς <<γκόμενα υψηλών απαιτήσεων>>. Μια και ξέρεις γερμανικά, το στυλ σου το λένε <>...έτσι δείχνει.
Αν θέλεις λίγο να δοκιμάσεις, έτσι για πείραμα, παίξε λίγο με ταπεινοφροσύνη. Βλέπεις τι γίνεται. Τι ανάγκη έχεις! Παίξε!
Τι τραβατε και σεις οι διβες!!!
Παράθεση:
Wtf?!?!?!?!?!
Σχόλιο # 1 από TiTou24Hiii!!!
Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?!
Ανοιγεις κουβεντα λες και οι αλλοι τα παιζουν ...
Μαλιστα ... Μηπως ανοιγεις κουβεντα εκει που σε περνει ετσι ωστε να νιωσεις εσυ καλυτερα ?
Τους πιανεις αδιαβαστους ? Για πιο θεμα ? ή θεματα . Διοτι εαν ειναι αδιαβαστοι για το τι γραφει το Κοσμο...ναι μπορει ...
Υπαρχει και αυτη η περιπτωση ...
Keep Walking
Κομπλάρουν τα καρντάσια εκεί πάνω...;;; Δεν το πιστεύω...
Μήπως τους ανοίγεις συζήτηση για αστροφυσική και τους πιάνεις αδιάβαστους;;;
Ο, τι πιστευεις για τον εαυτο σου , αυτο εχεις διπλα σου ... Τα Αγορια , τα Παλικαρια , τα Αρσενικα και οι Ανδρες της Σαλονικης ειναι τελειως διαφορετικα απο αυτα που εσυ τραβας . Προσεξε λιγο τον Σεβασμο σου για σενα Καλη τυχη .
Παράθεση:
Wtf?!?!?!?!?!
Σχόλιο # 1 από TiTou24Hiii!!!
Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?!
Το πιο γνωστό τραγούδι τού Κώστα Χατζή, "Αεροπλάνο", λέει:
"Οταν κοιτάς από ψηλά ... μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι".. - Δεν είναι.
Δώσε βάση εδώ:
"Αγαπημένε μου μην κλαις, πάμε μαζί ψηλά αν θες,
να δεις τη γη απ' τη σελήνη
ένα φεγγάρι είναι και εκείνη".
Εδώ, να δεις ποιο είναι το αλληγορικό μήνυμα..
Δεν εχει να κανει με τους Αθηναιους ...Και εγω απο αλλου φερμενη ειμαι Αλλα δεν καιω εμενα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από TiTou24
Δεν μενω θεσσαλονικη μακαρι να εμενα θεσσαλονικη Πλεον κατοικω αθηνα...και οι αθηναιοι πραγματικα με εχουν "καψει" !
Μελινα εισαι ομορφη,μια χαρα κοπελλα,εχεις και το υφακι σου,γιαυτο τους κομπλαρεις...αλλα ποιους κομπλαρεις...να στο πω εξω απο τα δοντια,αυτους που δεν εχουνε παει με γκομενα σαν και σενα...θα βρεις λοιπον και κατι παλληκαρια εδω στην αθηνα,που θα σε <ΦΤΥΣΟΥΝ>γιατι εχουνε παει με πολλες και ομορφοτερες,κοκ.και τοτε θα κολλησεις...ζησε οσο μπορεις καλυτερα,πατα στην γη,και θα βρεις παιδια,που δεν θα χανουν τα λογια τους...
Υ.Γ. Συγνωμμη αν σου εγραψα αποτομα,αλλα επειδη εισαι εξυπνη θα το καταλαβεις!!!Και όμως πουλάει πολύ το χαζή φίλη...πουλάει...μην κοιτάς κάποιες που είμαστε ντομπρες δεν το θέλουν αυτό...καλό μνι να σαι και ας είσαι άχρηστη στον χαρακτήρα...εννοώ άχρηστη (άλλο να είσαι και άλλο να φαίνεσαι) μην την ψάχνεις.
χαχαχα τι μου θύμισες τώρα ; μια φορά με πλησίασε μια σπατουλαρισμένη και άρχισε να μου λέει εσείς εδω είσαστε ψόφιοι και δεν κάνετε τίποτα δεν έχετε θάρρος και κατι τέτοια . τσίμπησα και γω να τις δείξω ότι δεν έχει σοβαρή άποψη για το χωριό μας και μπλα μπλα την παω πιο πέρα και μόλις απλωσα το χέρι να της δείξω πόσο θάρρος έχω μου λέει ωπ σιγά αυτά μόνο με ευρά τα πιάνεις ! χαχαχα
μας προσελκύουν ακριβώς αυτά, που θα δημιουργήσουν συμμετρία, αρμονία και ισορροπία μέσα μας.
γύρω απο αυτόν τον άξονα μπορεί να γίνει και να στηριχτεί κάθε συζήτηση
σκέφτομαι, τι σοι άντρες θα είναι αυτοί, που δεν είναι ικανοί να κάνουν μια συζήτηση μαζί σου, βλάκες είναι όλοι; δεν νομίζω
το ''κρύο'', τα κάνει όλα. βρες πού είναι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media