Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Wtf?!?!?!?!?! :o

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789

TiTou24

# 1 στις 26/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 102
'Aρεσαν+: 0%

Wtf?!?!?!?!?! :o

Hiii!!!

Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?! 

Paralia48

# 2 στις 26/3/2017
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Δεν είναι όλοι το ίδιο. Υπάρχουν ορισμένοι που δεν έχουν αυτοπεποιθηση και τα παθαίνουν όσα λες. Άλλοι όχι. Προσπάθησε να βρεις από τους δεύτερους.
Βλέπω στη φωτογραφία σου, ότι είσαι πολύ ομορφη κοπέλα με στυλ και δείχνεις να έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Έχεις και μια δουλειά που προσθέτει σεξ απήλ σε μια γυναίκα και δείχνεις να είσαι γενικώς <<γκόμενα υψηλών απαιτήσεων>>. Μια και ξέρεις γερμανικά, το στυλ σου το λένε <>...έτσι δείχνει.
Αν θέλεις λίγο να δοκιμάσεις, έτσι για πείραμα, παίξε λίγο με ταπεινοφροσύνη. Βλέπεις τι γίνεται. Τι ανάγκη έχεις! Παίξε!

TiTou24

# 3 στις 26/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Δεν εχεις και αδικο... !

Enikos

# 4 στις 26/3/2017
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τι τραβατε και σεις οι διβες!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από TiTou24

Wtf?!?!?!?!?!

Hiii!!!

Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?! 

Αρέσει στα μέλη Crazy_Horse, stel_man και σε ακόμα 1 μέλος.

TiTou24

# 5 στις 26/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Μα τι διβες...

archagellos

# 6 στις 26/3/2017
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Ανοιγεις κουβεντα λες και οι αλλοι τα παιζουν ...

Μαλιστα ... Μηπως ανοιγεις κουβεντα εκει που σε περνει ετσι ωστε να νιωσεις εσυ καλυτερα  ?

Τους πιανεις αδιαβαστους ? Για πιο θεμα ? ή θεματα . Διοτι εαν ειναι αδιαβαστοι για το τι γραφει το Κοσμο...ναι μπορει ...

Υπαρχει και αυτη η περιπτωση ...

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη loushian1984, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

harrier23

# 7 στις 26/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Κομπλάρουν τα καρντάσια εκεί πάνω...;;; Δεν το πιστεύω...

Μήπως τους ανοίγεις συζήτηση για αστροφυσική και τους πιάνεις αδιάβαστους;;;

matakiamoy12

# 8 στις 26/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Είδα το προφίλ σου είσαι εμφανισιακά σαν μοντέλο οπότε θα σου λεγα ότι ναι μπροστά σου Κομπλαρουν και θα κομπλαρουν...ξερεις ποιος δεν θα Κομπλαρει μαζί σου και ίσως Κομπλαρεις εσύ? Οι επιτυχημένοι επιχειρηματιες..που επειδή τα έχουν μετράει η μπογιά τους έτσι...γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση...Τώρα θα πεις οτι δεν μετράει αυτό για σένα αρκεί να είναι καλος άνθρωπος..πολύ σωστό...απλά σου φέρω παραδειγμα ποιοι δεν φοβούνται...Οι αντρες δεν φοβούνται τις κότες και τα μαγκακι...παίξτο αντίστροφα όχι γιατί και τι φοβούνται αλλά τι δεν φοβούνται.Μην μασάς πάντως αυτοί έχουν το θέμα όχι εσύ.

siopi13

# 9 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 2.197

Ο, τι πιστευεις για τον εαυτο σου , αυτο εχεις διπλα σου ... Τα Αγορια , τα Παλικαρια , τα Αρσενικα και οι Ανδρες της Σαλονικης ειναι τελειως διαφορετικα απο αυτα που εσυ τραβας . Προσεξε λιγο τον Σεβασμο σου για σενα Καλη τυχη .

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από TiTou24

Wtf?!?!?!?!?!

Hiii!!!

Αρέσει στα μέλη Enikos, somebody961

TiTou24

# 10 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Δεκτον! Μα ειναι ελεος ομως το να το παιζεις χαζη να αφηνεις περιθωρια που και που και απλα να ξενερωνεις!
Αρέσει στο μέλος loushian1984

TiTou24

# 11 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Δεν μενω θεσσαλονικη μακαρι να εμενα θεσσαλονικη Πλεον κατοικω αθηνα...και οι αθηναιοι πραγματικα με εχουν "καψει" !

somebody961

# 12 στις 27/3/2017
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Το πιο γνωστό τραγούδι τού Κώστα Χατζή, "Αεροπλάνο", λέει:

"Οταν κοιτάς από ψηλά ...   μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι"..   - Δεν είναι.

Δώσε βάση εδώ:

"Αγαπημένε μου μην κλαις, πάμε μαζί ψηλά αν θες,
να δεις τη γη απ' τη σελήνη

ένα φεγγάρι είναι και εκείνη".

Εδώ, να δεις ποιο είναι το αλληγορικό μήνυμα..

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Betty_83 και σε ακόμα 2 μέλη.

siopi13

# 13 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 2.197

Δεν εχει να κανει με τους Αθηναιους ...Και εγω απο αλλου φερμενη ειμαι Αλλα δεν καιω εμενα ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από TiTou24
Δεν μενω θεσσαλονικη μακαρι να εμενα θεσσαλονικη Πλεον κατοικω αθηνα...και οι αθηναιοι πραγματικα με εχουν "καψει" !

Αρέσει στο μέλος Enikos

26-29-31

# 14 στις 27/3/2017
author
Ανδρας / 60 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 3.722

Μελινα εισαι ομορφη,μια χαρα κοπελλα,εχεις και το υφακι σου,γιαυτο τους κομπλαρεις...αλλα ποιους κομπλαρεις...να στο πω εξω απο τα δοντια,αυτους που δεν εχουνε παει με γκομενα σαν και σενα...θα βρεις λοιπον και κατι παλληκαρια εδω στην αθηνα,που θα σε <ΦΤΥΣΟΥΝ>γιατι εχουνε παει με πολλες και ομορφοτερες,κοκ.και τοτε θα κολλησεις...ζησε οσο μπορεις καλυτερα,πατα στην γη,και θα βρεις παιδια,που δεν θα χανουν τα λογια τους...

Υ.Γ.  Συγνωμμη αν σου εγραψα αποτομα,αλλα επειδη εισαι εξυπνη θα το καταλαβεις!!!
Αρέσει στα μέλη TiTou24, siopi13

matakiamoy12

# 15 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και όμως πουλάει πολύ το χαζή φίλη...πουλάει...μην  κοιτάς   κάποιες  που  είμαστε  ντομπρες  δεν  το θέλουν  αυτό...καλό  μνι  να  σαι  και ας  είσαι  άχρηστη  στον  χαρακτήρα...εννοώ  άχρηστη (άλλο  να  είσαι  και  άλλο  να  φαίνεσαι) μην την  ψάχνεις.

lamprand

# 16 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

χαχαχα τι μου θύμισες τώρα ; μια φορά με πλησίασε μια σπατουλαρισμένη και άρχισε να μου λέει εσείς εδω είσαστε ψόφιοι και δεν κάνετε τίποτα δεν έχετε θάρρος και κατι τέτοια . τσίμπησα και γω να τις δείξω ότι δεν έχει σοβαρή άποψη για το χωριό μας και μπλα μπλα την παω πιο πέρα και μόλις απλωσα το χέρι να της δείξω πόσο θάρρος έχω μου λέει ωπ σιγά αυτά μόνο με ευρά τα πιάνεις ! χαχαχα

Mileni

# 17 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μας προσελκύουν ακριβώς αυτά, που θα δημιουργήσουν συμμετρία, αρμονία και ισορροπία μέσα μας.
γύρω απο αυτόν τον άξονα μπορεί να γίνει και να στηριχτεί κάθε συζήτηση

σκέφτομαι, τι σοι άντρες θα είναι αυτοί, που δεν είναι ικανοί να κάνουν μια συζήτηση μαζί σου, βλάκες είναι όλοι; δεν νομίζω
το ''κρύο'', τα κάνει όλα. βρες πού είναι.

matakiamoy12

# 18 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μην στεναχωριεσαι...δεν αξίζει 

https://m.youtube.com/watch?v=FMlcn-_jpWY

TiTou24

# 19 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Λες να εχει να κανει με εμενα?!

TiTou24

# 20 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Φιλη, ισως καπου θα φταιω και εγω...ξερεις καμια φορα οταν η αυτοπεποιθηση μας ξεπερναει το οριο εκει μετα παει αλλου το πραγμα!
Αρέσει στα μέλη loushian1984, Betty_83 και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.