Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Wtf?!?!?!?!?! :o

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789

Enikos

# 21 στις 27/3/2017
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Εσυ τι να φταις? Επειδη εισαι διβα?

Οι αλλοι φταινε σιγουρα, που δε σε λιβανιζουνε αρκετα.

Και εχεις αναγκαστει να αυτολιβανιζεσαι.

Ανηκουστη συμπεριφορα, απεναντι στα πρωιναδικα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από TiTou24
Φιλη, ισως καπου θα φταιω και εγω...ξερεις καμια φορα οταν η αυτοπεποιθηση μας ξεπερναει το οριο εκει μετα παει αλλου το πραγμα!

Αρέσει στα μέλη Heptamer, siopi13 και σε ακόμα 2 μέλη.

macbook

# 22 στις 27/3/2017
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από TiTou24

Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν"

Τι είδους συζητήσεις είναι αυτές;

tangerinedream

# 23 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

...πάντως εγώ κοντά σου θα ένιωθα εξαιρετικά όμορφα και πολυ άνετα...μακάρι να ήμουν τοσο "τυχερός" στη ζωή μου και αυτή να μου έφερνε εσένα -ή οποιαδήποτε άλλη θεϊκή ύπαρξη- στο δρόμο μου!!! :-)

Nononsense

# 24 στις 27/3/2017
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 872

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από TiTou24

Wtf?!?!?!?!?!

Hiii!!!

Ειναι οντως οι αντρες φοβιτσιαριδες?!?! Η εμενα μου φαινονται ετσι???Και γιατι το λεω αυτο...Οποτε τους πλησιαζω η κολαν να μου μιλησουν η στο δευτερολεπτο γνωριμιας "ζηλευουν" ακομα και το ποτηρι μου!Ανοιγω συζητησεις τους πιανω αδιαβαστους "δεν το αντεχουν" ανοιγουν συζητησεις μπαινω κατευθειαν στο νοημα ξανα τα ιδια...πραγματικα τα εχω παιξει!!! Φοβος? Χανουν την "ανωτεροτητα" τους? Την εξυπναδα τους??? Τι???!?!?! 

Τι συζητησεις τους ανοιγεις δηλαδη και τους πιανεις αδιαβαστους?

tangerinedream

# 25 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...και τρελλαίνομαι για συζητήσεις!!!

TiTou24

# 26 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 102
Θετικες επιστημες !!!Σας ανηκει λετε...

macbook

# 27 στις 27/3/2017
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από TiTou24
Θετικες επιστημες !!!

Καταπληκτικό! Πού ήσουν κρυμμένη τόσο καιρό;

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από TiTou24

Σας ανηκει λετε...

Τι να μας ανήκει; Δεν καταλαβαίνω τι λες.

tangerinedream

# 28 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...είναι σχεδόν γνωστό ότι υποστηρίζεται ότι ο κόσμος των θετικών επιστημών ανήκει στους άντρες...τελευταία το υποστήριξε και ένας πολωνός ευρωπολιτικός μέσα στο ε-ευροκοινοβούλιο φέρνοντας παραδείγματα γνωστών "μυαλών" αυτών των επιστημών...

tangerinedream

# 29 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...εγώ πάντως ξέρω ότι ο θυμόσοφος λαός μας αποκαλεί ένα λειτουργικό μυαλό "θυληκό μυαλό"...όταν λοιπόν κάποιος σκέφτεται έξυπνα, πρακτικά και αποτελεσματικά λέγεται ότι έχει "θυληκό μυαλό" και νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο...τα υπόλοιπα περί ιδιοκτησίας των θετικών επιστημών (και πολλών άλλων) απο τους άντρες τα θεωρώ επιεικώς κουραφέξαλα... :-)

macbook

# 30 στις 27/3/2017
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από tangerinedream

...είναι σχεδόν γνωστό ότι υποστηρίζεται ότι ο κόσμος των θετικών επιστημών ανήκει στους άντρες...

Ποιοι τα λένε αυτά; Μήπως τίποτε άσχετοι; 

Γυναίκες σαφώς και υπάρχουν εκεί αλλά είναι λίγες, έως πολύ λίγες. Είναι αξιοσημείωτο όμως ότι γυναίκες υπήρχαν πριν οι κοινωνίες του ανεπτυγμένου κόσμου πάρουν τη σημερινή μορφή τους. Θα μνημονεύσω εδώ την Emmy Noether με το ομώνυμο θεώρημα από τις αρχές του περασμένου αιώνα, που ουσιαστικά θεμελίωσε τη χρήση εργαλείων από τα λεγόμενα καθαρά μαθηματικά, όπως οι ομάδες και οι άλγεβρες Lie, στη μελέτη των νόμων διατήρησης της θεωρητικής φυσικής.

Το ότι είναι ανδροκρατούμενος χώρος δεν τον κάνει ιδιοκτησία κανενός. Κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει ποτέ από κάποιον αυτού του χώρου. Τουναντίον, οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες σε όλες τις περιπτώσεις που γνωρίζω, κάτι λογικό άλλωστε.

Αρέσει στο μέλος TiTou24

TiTou24

# 31 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 102
Ετσι

Paralia48

# 32 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από macbook

Καταπληκτικό! Πού ήσουν κρυμμένη τόσο καιρό;

Τι να μας ανήκει; Δεν καταλαβαίνω τι λες.

Μακ, μου στο λέω : Κάπου υπάρχει το ταίρι σου κρυμμένο!

matakiamoy12

# 33 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Είδες Τιτου24 μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις ...μην σου πω χίλιες και μια νύχτα. Γνώρισε τους δεν έχεις να χάσεις τίποτα...Μπορεί και να ανακαλύψεις πολλά...;-) το βίντεακι που ποστ άρα είναι γενικώς μια ιδέα για το το θέλουν...

tangerinedream

# 34 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...εγώ πιστεύω ότι ο χώρος των θετικών επιστημών είναι -υποτίθεται- ανδροκρατούμενος γιατί εμείς νιώθουμε την ανάγκη ότι πρέπει να αποδείξουμε ότι το μυαλό μας λειτουργεί...οι γυναίκες δεν έχουν αυτή την ανάγκη να αποδείξουν το γενικά παραδεκτό...δηλαδή ότι το μυαλό τους λειτουργεί...και αυτό γιατί ακριβώς λειτουργεί...ενώ το δικό μας...άστα να πάνε...

Paralia48

# 35 στις 27/3/2017
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Κοίτα, υπάρχει και το απλούστατο ενδεχόμενο να μην αρέσεις στους συγκεκριμένους.
Αληθινότατο:
Πριν αρκετά χρόνια είχα μια φίλη που συγκατοικούσε με μια άλλη κοπέλα. Η φίλη μου ήταν ψηλή, με κορμοστασιά, με αέρα,  με θεωρία, έκανε το διδακτορικό της. Η συγκάτοικος ήταν πιο μικροκαμωμένη, χωρίς αυτό τον αέρα δυναμισμού. Και οι δυο θα έλεγα ήταν συμπαθητικές από εμφάνιση, ίσως η συγκάτοικος λίγο πιο γλυκούλα. Ένας νεαρός φοιτητής μεταπτυχιακός, συμπαθέστατο παληκάρι, σύχναζε στο διαμερισματάκι τους στην εστία. Έτρωγαν μαζί συχνά, κουβέντιαζαν τα βράδια οι 3 τους παρέα. Καναδυο φορές έτυχα και γω. Φαινόταν ότι για κάποια μπαινόβγαινε... Κάποια μέρα ήρθε η φίλη μου ψιλοπειραγμένη (ήμουν με τον νυν άντρα, τότε γκόμενο) και μου λέει, ότι τελικά ο τύπος ήταν δειλός, φοβόταν τις δυναμικές γυναίκες και γιαυτό προτίμησε τη συγκάτοικο, που ήταν πιο χαμηλών τόνων και όχι αυτή που ήταν πιο δυναμική. Και της είπε ο νυν άντρας τότε γκόμενος, ότι απλά μπορεί να μην του άρεσες. Δεν έχει δικαίωμα να έχει τις προτιμήσεις του; Είναι απαραίτητο να είναι κριτήριό του ο φόβος;
Λοιπόν, μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε σένα. Είσαι μεν κούκλα, αλλά μπορεί να μην είσαι αυτό που ψάχνουν οι ως τώρα νεαροί σου.
Για δες τον Μακ εδώ! Σε ρώτησε σε ποιο σύννεφο θα σε βρει!

Αρέσει στα μέλη Arxontoula_, Betty_83 και σε ακόμα 1 μέλος.

tangerinedream

# 36 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...και καταλήγω λέγοντας ότι εμείς αποτελούμε τη βάση έδρασης της λαϊκής ρήσης "το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται"... :-)

tangerinedream

# 37 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...είναι η κλασσική περίπτωση θεάς που συναναστρέφεται κοινούς θνητούς...η στάση και η συμπεριφορά τους είναι επίσης κλασσική και κλισσέ απέναντί της...επίσης κάποιος σχετικά πιο "έξυπνος" της εκφράζει -σε μια αριστοτεχνική προσέγγιση μέσω επίδειξης πολυ υψηλού διανοητικού επιπέδου- ότι ζηλεύει το ποτήρι που πίνει το ποτό της και πολυ θα ήθελε να είναι αυτός το ποτήρι της, γιατί έτσι θα υπήρχε πιθανότητα να τον αγγίξουν τα χείλη και τα χέρια της...γεγονός που επιζητούσε μεν, αλλά δεν θα τολμούσε να το επιχειρίσει ποτε δε...τι να πείς; ...πολλές ανασφάλειες, πολλά απωθημένα, πολλά παιδικά τραύματα, πολλά και υπέρδιογκωμένα αντρικά πρότυπα κλπ κλπ κλπ...είναι μια πολυ δύσκολη ζωή τελικά...

matakiamoy12

# 38 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ένας πετυχημένος άντρας θέλει μια σαν και εσένα και δεν σε κολακευω δηλαδή λες έχεις υπέρμετρη αυτοπεποιθηση...καλα κάνεις γιατί είσαι για μεγάλα πράγματα και όχι για μικρά...εμενα ας πούμε θα με ήθελε ενας τετοιος αντρας να πάμε για ενα καφέ να τα πούμε π.χ, μια ωρίτσα (δεν με υποτιμω)ίσως και να μου πει κάποιο θέμα του... εσενα θα σε ήθελε μέχρι το κρεβάτι του...πρωί μεσημέρι βράδυ...δεν υπάρχει κενότητα σε αυτό που σου λέω...Καλά κανεις και έχεις τέτοιο χαρακτήρα το έχεις ψάξει ότι μπορεί να μην φταις εσύ απλά είσαι κάτι το άπιαστο στην σφαίρα του μυαλού του μετρίου σε εισαγωγικα άντρα...;Κορίτσι πλέον δεν υπάρχει μέτρο...σου είπα...αν και τα ξερεις για πολυ σπιρτο σε βλεπω...ο άντρας θα σε διεκδικησει μέχρι τέλους αυτοί που τα παρατάνε στην μεση? Αρχή? Διαδρομής...είναι επειδή έχουν τόσες ανασφαλειες και το αφήνουν...την στιγμή που εσύ θα ήθελες...όμως ο ισχυρός άντρας (πέρα από χρημα) στον χαρακτηρα ισχυρος θα κοιτάξει να είσαι η ζωή του δηλαδή όχι να περνάμε καλά να διαβάζουμε ποιηματα να είμαστε λίγο διανοουμενοι με διανοουμενες συζητήσεις ή να ακούσουμε κλασική μουσική ή να κάνετε συνέχεια ταξίδια...θα κοιτάξει ουσιαστικά να σου δώσει...Οπότε μήπως ξέρεις και η ίδια ότι είσαι για άλλη γκάμα ανδρών...Εγώ θα σου πω ότι είσαι.

tangerinedream

# 39 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...συμφωνώ και επαυξάνω με τα γλυκά ματάκια μας πιο πάνω!!! :-)

tangerinedream

# 40 στις 27/3/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...Η τιτού μας είναι σουπερ (ντουπερ)!!! :-)

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.