Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από matakiamoy12
Είδες Τιτου24 μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις ...μην σου πω χίλιες και μια νύχτα. Γνώρισε τους δεν έχεις να χάσεις τίποτα...
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα μ' αυτό το σχόλιο, αλλά ας ξεκαθαρίσω ότι το μόνο που βλέπω είναι ένα άβαταρ και από τη στιγμή που η κοπέλα είναι ενεργό μέλος του forum, δεν κάνω καν τον κόπο να δω τι γράφει στο προφίλ της, ούτε τι φωτογραφίες έχει. Όπως γράφω στην αρχή του δικού μου προφίλ, το μόνο που με ενδιαφέρει εδώ είναι οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Paralia48Μακ, μου στο λέω : Κάπου υπάρχει το ταίρι σου κρυμμένο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Paralia48Για δες τον Μακ εδώ! Σε ρώτησε σε ποιο σύννεφο θα σε βρει!
Αχ Παραλία, θέλεις σώνει και καλά να με δεις σε γυναικεία αγκαλιά. Αφού τά 'χουμε πει, αυτό δε γίνεται.
Αυτό που ρώτησα αστειευόμενος πριν, δηλαδή πού ήταν κρυμμένη, εννοεί ακριβώς ότι την βρήκαμε, ή μάλλον μας βρήκε, και είναι τώρα στο forum. Το ότι προέρχεται από το χώρο των θετικών επιστημών ίσως να σημαίνει ότι μπορεί κάποια συζήτηση να αποκτήσει πιο τεχνική χροιά.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς και το καλλιτεχνικό προφίλ μου.
Γιατί του λες του (όποιου) ανθρώπου "βούλωνεεε" ; :
Τι είδους συζήτηση μεταξύ δυο ατόμων που μόλις έχουν γνωριστεί (υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε πρόσφατες γνωριμίες στις οποίες δεν υπάρχει αρκετή οικειότητα) μπορεί να καταλήξει σε αυτό το "βούλωνεεε";
Εκτός αν το λες για να κόψεις αντιδράσεις. :
YΓ. Φίλτατε tangerinedream τρελαίνεστε ακόμα για συζητήσεις; :
Να κοψει αντιδρασεις το κοριτσι, καλα κανει.
Αλλα μην συνελθει σε τιποτα επειγοντα, καμια δοση και ρωταει τι μερα ειναι!
Ο διαλος εχει πολλα ποδαργια. Δεν παιζουνε με τα ποδαργια του διαβολου!
Νομιζω δηλαδη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από jane-doΓιατί του λες του (όποιου) ανθρώπου "βούλωνεεε" ; :
Τι είδους συζήτηση μεταξύ δυο ατόμων που μόλις έχουν γνωριστεί (υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε πρόσφατες γνωριμίες στις οποίες δεν υπάρχει αρκετή οικειότητα) μπορεί να καταλήξει σε αυτό το "βούλωνεεε";
Εκτός αν το λες για να κόψεις αντιδράσεις. :
YΓ. Φίλτατε tangerindream τρελαίνεστε ακόμα για συζητήσεις; :
η κοπελα πισω φιλη σου ?
φοβερη πες τηςΕίπαμε "υψηλών προδιαγραφών γκόμενα" όχι παίξε γέλασε
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από EnikosΝα κοψει αντιδρασεις το κοριτσι, καλα κανει.
Αλλα μην συνελθει σε τιποτα επειγοντα, καμια δοση και ρωταει τι μερα ειναι!
Ο διαλος εχει πολλα ποδαργια. Δεν παιζουνε με τα ποδαργια του διαβολου!
Νομιζω δηλαδη...
Αληθεια Κοριτσι ...λες του ανθρωπου ...βουλωσε το ??? Πραγματικα σε ρωταω !
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από TiTou24
Ρε παιδια...εχω και εγω θεμα...στανταρ! Καταρχας εγω κανω τον αλλον διπλα μου να νιωθει καπως...Ρε παιδια που ειναι οι αντρες που θα το χτυπησουν και λιγο το χερι τους...Δεν ειναι δυνατον,να μιλαμε να λεω "βουλωνεεε" και αντι να μου πει..."βουλωνε το εσυ μ..." να ριχνει το κεφαλι!
Χαχαχαχααα Καπετανιε μου ...Ατιμο τεκνο εισαι !
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από kapetanAristosη κοπελα πισω φιλη σου ?
φοβερη πες της
Με ντεσιμπελάτο βούλωνε πως να κάτσουν οι έρμοι...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από TiTou24
Δεν μου αρεσουν οι και καλα "εξυπναδες"...Και οταν μιλανε,μιλανε,και δεν σταματανε...βαραω ενα ντεσιμπελατο βουλωνε...και απλα κοιταν σαν ουφο!
έτσι μια οικογένεια που είμαστε όλοι
(όπως λέει κι ο Κωνσταντίνου...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από siopi13Αληθεια Κοριτσι ...λες του ανθρωπου ...βουλωσε το ??? Πραγματικα σε ρωταω !
Γιατί κάνεις παρέα με αθρώπους που σε ζορίζουν;
Δεν υπάρχουν άλλοι;Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα.Και μετά θα έκοβα ρόδα μυρωμένα,χωρίς παρεξήγηση ε. :
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από TiTou24
Δεν μου αρεσουν οι και καλα "εξυπναδες"...Και οταν μιλανε,μιλανε,και δεν σταματανε...βαραω ενα ντεσιμπελατο βουλωνε...και απλα κοιταν σαν ουφο!
Γεγονος ειναι, πως τα τελευταια χρονια (10-15) οι Σαλονικιες γκομενες καπως την εχουν δει, οπως εν προκειμενω και η υπερφιαλη θεματοθετιδα.
Γεγονος επισης ειναι πως οι αντρες της Θεσσαλονικης τα τελευταια χρονια ευκολοτερα τα βρισκουν με Αθηναιες, παρα με Σαλονικιες, οι οποιες εχουν στραφει πλεον στους Αθηναιους.
Γεγονος επισης ειναι πως τα διαφορα περιοδικα και τηλεοπτικες εκπομπες life style, προβαλουν την ομορφη και παντα περιποιημενη Σαλονικια, που και στο περιπτερο να παει, πηγαινει παντοτε βαμενη και με το τακουνι το 12ποντο.
Οταν λοιπον ολα αυτα τα διαβαζουν η τα παρακολουθουν οι χθεσινες πιτσιρικες και σημερινες "μοιραιες" γκομενες, φυσιολογικα παιρνει ο κωλος τους αερα, και συμπεριφερονται οπως η εν λογω.
Η δυστυχια ειναι πως ακομη και οταν φτανουν στα 35 τους, αντιμετωπιζουν ολα τα αρσενικα ουτε λιγο ουτε πολυ ως υποτακτικους τους, τσουβαλιαζουν τους παντες ανερυθριαστα, και φωναζουν κραδαινοντας το κινητο τους σε δημοσιους χωρους οπου μαζευονται καθ' ομαδες, πως χαθηκαν πλεον οι αντρες.
Γιαυτο σας λεω κοριτσια. Λιγοτερη επαρση και προσγειωση στην πραγματικοτητα. Mονο καλο θα σας κανει το κατεβασμα της μυτης σας. Αλλιως, μεινετε μονες στην γωνια σας να κυνηγατε δαιμονες ενω η ζωη διπλα σας περνα, και χανεται στο βαθος.
Ενας Σαλονικιος, παρατηρητης σας εδω και δεκαετιες.
Μισό καλά καλέ έχει τύχει να τον πεις τον άλλον βουλωνε...και όντως να το πράξει?πρέπει να έρθουμε στο αμήν ας πούμε για να συμβεί...ανθρώπινο φυσικα να ειπωθεί...
Κοπελιά ψιλό για άγρια γούστα είσαι εσύ...βλέπω μες στην χαρά που χωρισες...Πες μου τώρα ότι θα θελες και τρίο...και να τρως σφαλιάρες στο ποπο; γιατιιι με αυτά που έλεγες πριν περί συζητησεων δεν συμβαδίζουν κάπως...ψιλό σαδομαζοχιστριουλα σε κόβω ε; θες να σε τραβάει δημόσιος και από το χεράκι μπες μέσα στο αμαξι να σε σέρνει; σοκαριστικες? Μιλάω ακομπλεξαριστα αλλά αυτά τα που είναι ένας άντρας να σηκώσει λίγο χεράκι και να το χτυπήσει στο τραπεζιιι πάμε σε άλλα μονοπάτια...μήπως αν το γευτεις να μην σου αρέσει και τόσο; και να λες που είναι ο πρώην...; ο κάθε πρωην...;
Μην παρεξηγηθώ για το παραπάνω κείμενο...αλλά είσαι ατίθαση και καλά κάνεις αν δεν τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις...θα σου ελεγα επειδή με τους δυνατούς αντρες(αυτούς με το χεράκι...) πρέπει να ξέρεις και κάποια νομικά πλαίσια και επειδή όπως λες στο προφίλ σου την παρατησες την νομική για τους αιθέρες είσαι μικρή ακόμη μάζεψε χρήματα και ξανά γυρνά στα εδρανα...Μπορεί να σου χρειαστεί σαν εφόδιο...Πάρε το πτυχιο σου...
https://youtu.be/j3LVthzm88g
https://youtu.be/axBYNqX7dfg
όχι ότι συμβαίνει συνέχεια και η σχέση; ο γάμος; είναι λαχείο πλέον έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από tangerinedream...πάντως εγώ κοντά σου θα ένιωθα εξαιρετικά όμορφα και πολυ άνετα...μακάρι να ήμουν τοσο "τυχερός" στη ζωή μου και αυτή να μου έφερνε εσένα -ή οποιαδήποτε άλλη θεϊκή ύπαρξη- στο δρόμο μου!!! :-)
Για αρχισε να διαβαζεις, για να μη σε πιασει αδιαβαστο η μελλουσα...ντιβα - με αεριζομενο ή μη εγκεφαλο - οταν ερθει με το θεμα συζητησης υπό μάλης!!!
Το χρημα ως γνωστον δινει αυτοπεποιθηση στους ανδρες και η ομορφια στις γυναικες.
Με τη διαφορα οτι οι υπεραυτοπεποιθητικες γυναικες, ευνουχιζουν τους ανδρες - κατι που οι τελευταιοι φοβουνται / αρνουνται να δεχτουν και απομακρυνονται. Και ετσι αυτες οι γυναικες συνηθως μενουν μονες, μεχρις οτου βρεθει ο (ισης ή αυξημενης αυτοποεποιθησης) ανδρας που (ειναι ο μονος που) θα μπορεσει να τις χειριστει. Ή συμβιβαζονται (καποια στιγμη) με υποδεεστερους, ασφυκτιωντας σε μια σχεση που δεν τους καλυπτει, γιατι ο πριγκηπας συνηθως είτε αργει πολυ (και υπαρχει και ενα βιολογικο ρολοι που τρεχει), ειτε υπαρχει μονο στα Αρλεκιν.
Το υφισταμενο σχεσιακο γιγνεσθαι απαιτει μια εξυπνη γυναικα να κρυβει συνηθως την εξυπναδα της, προκειμενου να επιλεγεται, γιατι ως γνωστον, ο ανδρας θελει να εχει τον ελεγχο των παντων - αρα και της σχεσης.
Όμοιος όμοιω αεί βελάζει!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media