Θα γενει φονικο και παει το ινστρακσιον.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από syntrofissa-Klelia
δεν ξερω πως . βρες τροπο να σε φλερταρουν μπροστα του . κουμπαροι...μπατζανακια... ο φουρναρης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Arxontoula_Ροκ, ναι, η ζωή είναι μια θανατηφόρα νόσος και ναι, για τίποτα δεν υπάρχει εγγύηση, και ναι, οι άνθρωποι αλλάζουν και ναι, shit happens.
Αυτό όμως δε σημαίνει οτι ο ένας είναι ο επιλέγων και ο άλλος ο επιλεγόμενος.
Ο ένας είναι ο αγοραστής και ο άλλος το εμπόρευμα.
Ο ένας είναι ο αναλλοίωτος και άφθορος και ο άλλος ο φθαρτός και ελαττωματικός.
Ο ένας έχει όλα τα δίκια κι ο άλλος όλα τα άδικα.
Ο ένας να αποδεικνύει αν αξίζει και ο άλλος να κρίνει την επένδυση.
Πιστεύω οτι η παγίδα που πέφτουμε είναι να θυμόμαστε τον εαυτό μας όπως ήταν πριν και να μη βλέπουμε στον καθρέφτη το μετά.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (να ελαφρύνουμε και την κουβέντα), όταν ήμασταν νέοι, ωραίοι και ανθεκτικοί,πηδιόμασταν σαν τα κουνέλιακάναμε σεξ από πρωίας μέχρι νυκτός, ξαγρυπνούσαμε μερόνυχτα, πίναμε σαν τα σφουγγάρια και το πρωί ήμασταν μέσα στη φρεσκαδούρα.
Είναι δυνατόν να πιστεύω εγώ, εσύ, η Πέγκυ κι ο άντρας της οτι αρκεί να λείψει ο άλλος (εγώ, εσύ, η Πέγκυ κι ο άντρας της) και θα βρεθούμε να επαναλαμβάνουμε τους άθλους της νιότης μας?
Κάπως έτσι..
...με την αποψη σου,απλα εγραψα..."διαλεγεις μονος/νη Κλπ...,πραγμα που σημαινει πως δεν κανω καμια διακριση αντρων κ γυναικων,παραδεχομενος πως το θεμα αυτο μας αφορα ολους. Οταν μετα απο λιγα η περισσοτερα χρονια το προβλημα βγει,παντα ενας απο τους δυο ειναι κ αισθανεται δικαια "ριγμενος". Γι αυτο δεν υπαρχει καμια εγγυηση για το μετα,ουτε κανεις ξερει πως θα ερθουν τα πραγματα αργοτερα κ πως θα ειναι - σωστος η..."ελαττωματικος"...
Παράθεση:
οτι δεν ηταν απλα ενα τσιλιμπουρδισμα , ξενοκοιταγμα κλπ... και πως του λειπει . ...
κυριως το καρδιοχτυπι , που παει πακετο με το παθος και με την ορεξη για ζωη.
θεια Πεγκυ , αστον αυτον να βασανιζεται. τα ζηταει ο οργανισμος του και καλο του κανει. καμμια φορα ο πονος ερχεται για να μας θυμιζει πως δεν ειμαστε πεθαμενοι.
ειπες καλοβαλμενος ο θειουλης .εσυ ? τι χαμπαρια?
δεν ξεκινας καμμια διαδικασια αναστηλωσης λεω εγω!και σταρ Ελλας να ησουν στα νιατα σου , ενα ρεκτιφιε το χρειαζεσαι.
δεν ξερω πως . βρες τροπο να σε φλερταρουν μπροστα του . κουμπαροι...μπατζανακια... ο φουρναρης...
...καλα τα λες κ καπου συμφωνω μαζι σου,αλλα οπα,λιγο με το μαλακο. Η αληθεια σου,οπως κ η αληθεια του κομματος (ενα ειναι το κομμα) ηχει καπως ...brutal
Eγώ δε θα κανα ούτε θα λεγα τίποτα,
θα τάφιαχνα ομως με έναν άλλον θειούλη, να δω κ στη ζωή μου μια φορά πώς είναι το ξένο,έτσι όπως την κόβω την πέγκυ, μπορεί να πέσει και σε κατάθλιψη αν το κάνει
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από achinosEγώ δε θα κανα ούτε θα λεγα τίποτα,
θα τάφιαχνα ομως με έναν άλλον θειούλη, να δω κ στη ζωή μου μια φορά πώς είναι το ξένο,
που λένε πως είναι κ πιο γλυκό.
Ευκαιρία είναι, δε θα πει κ τίποτα ο συμβίος...
...σκεφτομαι... μηπως το ενα η το αλλο ειναι καπως πλασματικο και δινει ψευδη δειγματα...αν εχω σχεση εξαρτησης με τον αλλον και νοιωθω πως τα πραγματα δεν πανε καλα κι η σχεση μου κινδυνευει κι εγω αυτο δεν ειμαι ετοιμη/ος να το διαχειριστω,ισως η αναγκη για ερωτα ενταθει,να καλυψει ,μαλλον να συγκαλυψει το προβλημα..κατι σα μηχανισμος αμυνας...απο την αλλη,αν εχω πολυ θυμο με τον αλλον και προσπαθω να τον ελεγξω (το θυμο), ωστε να βγει υποτονικα η κοσμια,ισως αυτο εκφραστει ως ελλειψη ποθου...εννοω,αν το συναισθημα δε βγει δια της ευθειας οδου,θα διαλεξει να βγει στρεβλα,αρα θα ΄αποκωδικοποιηθει' με λαθος τροπο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Arxontoula_
Κατ' εμένα, όταν βρίσκεσαι σε αμφιβολία, ρώτα το κορμί σου: τον θές; τον ποθείς; τον γουστάρεις; Καθήστε και βρείτε τα.
Δεν θέλεις να τον αγγίξεις, να τον φιλήσεις, να κάνεις έρωτα μαζί του; Δεν τον ποθείς σαν άντρα; Μην του δημιουργείς ενοχές κι άστον να φύγει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από MsMeropiσεξ καθε ποτε κανετε? πως ειναι?
Συχνά και ειναι πολυ καλό. Δεν ήταν πάντα έτσι. Θέλω να πω ότι υπήρχαν περίοδοι που είμασταν ερωτευμένοι και άλλες φάσεις που είμασταν απλά αγαπημένοι χωρίς πολλά πολλά στο σεξ. Τελευταία είμαστε πολυ καλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Arxontoula_Βρε Πέγκυ μου, με το συμπάθειο, αλλά δεν έχω καταλάβει.
Τσιλιμπούρδισε, τον ανακάλυψες, τσακωθήκατε.
Συζητήσατε, τα βρήκατε, είσαστε μαζί κι αγαπημένοι.
Αυτό το "είναι λυπημένος" τί ακριβώς σημαίνει?
Οτι καταπιέζεται και θέλει να φύγει;
Οτι σε λυπάται και θέλει να μείνει;
Οτι θέλει να μείνει αλλά θέλει και να τσιλιμπουρδίζει;
Εδώ συζητήσατε άλλα κι άλλα. Γιατί δεν το συζητάτε κι αυτό, να βγάλετε ένα συμπέρασμα;
Κατ' εμένα, όταν βρίσκεσαι σε αμφιβολία, ρώτα το κορμί σου: τον θές; τον ποθείς; τον γουστάρεις; Καθήστε και βρείτε τα.
Δεν θέλεις να τον αγγίξεις, να τον φιλήσεις, να κάνεις έρωτα μαζί του; Δεν τον ποθείς σαν άντρα; Μην του δημιουργείς ενοχές κι άστον να φύγει.
Δεν ξερω αν καταπιέζεται και θέλει να φύγει, δεν ξερω αν με λυπάται, δεν ξερω αν θέλει να μείνει και να τσιλιμπουρδιζει. Αυτή ειναι και μένα η απορία μου τι από τα 3 συμβαίνει. Όταν τον ρωτάω μου λέει ότι δεν ξέρει.
Εγώ τον θέλω και τον ποθω. Κι εκείνος με ποθεί. Παντα μου έδειχνε ποσό ερωτευμένος ήταν μαζί μου.
Αλλά τελευταία δείχνει κουρασμένος. Δεν ξερω πως να σας το πω. Ποτέ δεν ήταν έτσι.
Θέλω να μου ξεκαθαρίσει τον ρωτάω αλλά δεν ειναι έτοιμος να απαντήσει. Δεν ειναι σίγουρος τι θέλει. Δεν ξερω...
Το χειρότερο πάντως για μένα θα ήταν να με αγαπάει να θέλει όμως να φύγει γιατί κουραστηκε και να μην ξέρει πως να μου τι πει επειδή με λυπάται. Ειναι λυπηρό αν συμβαίνει αυτό. Γιατί ειναι κάτι που δεν θέλω αλλά δεν θέλω και να τον πιέζω. Αλλά δεν μου δίνει μια απάντηση. Άρα να περιμένω;
Παράθεση:
οτι δεν ηταν απλα ενα τσιλιμπουρδισμα , ξενοκοιταγμα κλπ... και πως του λειπει . ...
κυριως το καρδιοχτυπι , που παει πακετο με το παθος και με την ορεξη για ζωη.
θεια Πεγκυ , αστον αυτον να βασανιζεται. τα ζηταει ο οργανισμος του και καλο του κανει. καμμια φορα ο πονος ερχεται για να μας θυμιζει πως δεν ειμαστε πεθαμενοι.
ειπες καλοβαλμενος ο θειουλης .εσυ ? τι χαμπαρια?
δεν ξεκινας καμμια διαδικασια αναστηλωσης λεω εγω!και σταρ Ελλας να ησουν στα νιατα σου , ενα ρεκτιφιε το χρειαζεσαι.
Σωστά τα λες συντρόφισσα αν και δεν μ αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι. Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο ευγενική. Δεν ξέρεις πως είμαι όποτε τα σχόλια περί αναστήλωσης ειναι άτοπα στην περίπτωση μου. Είμαι 47 χρόνων γυναίκα και μια χαρά. Όπως και αυτός ειναι μια χαρά. Είμαστε ένα πολυ όμορφο ζευγάρι που θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον.
Απλά εγώ δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να φλερτάρω και να του δείξω ότι δεν είμαι δεδομένη. Εδώ εχει; απόλυτο δίκιο. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω.
ΥΓ. Τώρα είδα την ηλικία σου. Αρχικά σε πέρασα για 20χρονο. Τέλος πάντων. Οκ. Δεκτές και αυτές οι συμπεριφορές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από inioxos52
Ενα πραγμα να ξερεις. Τον αντρα που βαρεθηκε και θελει να την κανει απο τον γαμο του, δεν τον κρατας με το ζορι. Αντιθετως, τον αφηνεις ελευθερο εαν θελει να φυγει, να φυγει και να παει στο καλο.
Βεβαιως η ολη ιστορια δεν ειναι τοσο ευκολη οσο αρχικα φαινεται, διοτι ας πουμε προυποθετει να εισαι οικονομικα ανεξαρτητη. Εαν εισαι, τοτε ανοιξε του την πορτα να φυγει, χθες.
Εαν φυγει, το πιθανοτερο ειναι πως καποια στιγμη θα γυρισει. Και θα γυρισει μολις χασει την βολη του, την σπιτικη του ρουτινα, και μολις βαρεθει την αλλη, η τις αλλες. Γιατι οτι θα βαρεθει καποια στιγμη, θα βαρεθει. Αντρας ειναι.
Το θεμα ειναι εαν τοτε που θα την θελησει την επιστροφη, θασαι εσυ ετοιμη να τον δεχτεις πισω εαν και εφοσον δεν εχεις ηδη δημιουργησει μια αλλη σχεση στην ζωη σου, η δεν εχεις αλλαξει ριζικα τροπο ζωης.
Στο κατω κατω της γραφης, δεν τον βαρεθηκες μωρε 30 ολοκληρα χρονια? 19 χρονων πιτσιρικι εισουν οταν τον πηρες, τιποτε δεν εζησες απο οσα οφειλει να ζει μια γυναικα πριν παντρευτει. Αντε τωρα να τα ζησεις καθυστερημενα οσα μπορεις, και οσα προλαβαινεις.
Τωρα αν αρχισεις να μου λες, για το τι θα πει ο κοσμος, και πως θα κυκλοφορεις στο χωριο, θα σου ελεγα να τους γραψεις, μιας και ουτε σε ταιζουν, ουτε και κοιμουνται μαζι σου.
Εχεις τα...κοτσια? Δειχτα. Και σε αυτον, και σε ολους τους αλλους.
Συμφωνώ με όσα λες. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητη αλλά ξέρεις κάτι δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω σε 30 χρόνια. Πιστεύω ότι η σχέση αλλάζει με την πάροδο των χρόνων. Ο έρωτας μετατρέπεται σε βαθιά άνευ όρων αγάπη. Αν ήθελα να ζήσω όπως λες θα το εκανα νωρίτερα. Δεν έχω παράπονο από την ζωή μου. Αλλά ναι αν θέλει να φύγει δεν θα τον υποχρεώσω με το ζόρι αλλά να μου πει τι θέλει.
Τώρα αν φύγει και το μετανοιωσει δεν ξερω τι θα κάνω. Εξαρτάται απο το σε τι φάση θα είμαι και από το πόσος καιρός θα εχει περάσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από achinosEγώ δε θα κανα ούτε θα λεγα τίποτα,
θα τάφιαχνα ομως με έναν άλλον θειούλη, να δω κ στη ζωή μου μια φορά πώς είναι το ξένο,
που λένε πως είναι κ πιο γλυκό.
Ευκαιρία είναι, δε θα πει κ τίποτα ο συμβίος...
Αν τα φτιάχνα με άλλο σιγά μην τα φτιαχνα με θειουλη! Με τέκνο θα τα φτιαχνα!!!
Έτσι για να γελάσουμε και λίγο!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από pegy70
Αν τα φτιάχνα με άλλο σιγά μην τα φτιαχνα με θειουλη! Με τέκνο θα τα φτιαχνα!!!
Έτσι για να γελάσουμε και λίγο!!
Με ό, τι προαιρείσθε,
εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα.
Απέκτησες το δικαίωμα να κάνεις το κέφι σου.
Πνέει άλλος αέρας...
μην παιρνεις ορκο γι αυτο γιατι τα γεγονοτα δειχνουν αλλα,,,
και θα σε συμβουλευα να κανεις την παπια ,,,
να κανεις τον σταυρο σου ,,,
και να μην του αναφερεις ξανα τιποτα για τα συμβαντα
ν αφησεις τον χρονο να δειξει ,,,
ειναι ο μονος αδιαψευστος μαρτυρας,,,
πολυ φοβαμαι οτι ο αντρας σου θα φυγει ,,,
θα βρει αλλη απο το φβ και θα φυγει ,,,αλλα εσυ πρεπει να παιξεις καλα το παιχνιδι της υπομονης ,,,
γιατι αν πετυχει θα σωθει μια οικογενεια ,,,
αν αποτυχει ετσι οριζε η μοιρα ,,,
εσυ ομως το παλεψες ,,,
δεν θελω να μιλησω για την τυχη σου το πιθανοτερο ειναι να γινω δυσαρεστη ,,,
καθολου δεν ειμαι της αποψης του δεδομενου μη δεδομενου λευκη συμβιωση τεκνα θειοι και τα τοιαυτα ,,,
το παιχνιδι ειναι χαμενο ,,,ηδη ,,,
ολα αυτα λεγονται εξευτελισμος και υποτιμηση της προσωπικοτητος σου ,,,
ειναι περιττα και δεν προσθετουν αντιθετως οδηγουν ακομη πιο συντομα στο τελος ,,,
μακαρι ολα να ειναι μια κριση στον γαμο σας ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από pegy70
Εγώ τον θέλω και τον ποθω. Κι εκείνος με ποθεί. Παντα μου έδειχνε ποσό ερωτευμένος ήταν μαζί μου.
Το καλοκαιρι ημουν σε μια περίεργη φάση.
Κάποια μέρα έβλεπα μια ταινία (μου διαφεύγει ο τιτλος).
Μερυλ Στριπ- Τομι Λι Τζόουνς.
Μεσηλικο ζευγάρι που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την σχέση του πλεον.
Καλή ταινία.
Ελπίζω να βρείτε μια φόρμουλα στην ζωη σας που να σας ικανοποιει και τους δύο χωρίς να σας πληγωνει.
Καλή τύχη και καλή ζωή.
σαν θρίλερ ... ανατρίχιασα , τζούλι μου .
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από tzoulia59μην παιρνεις ορκο γι αυτο γιατι τα γεγονοτα δειχνουν αλλα,,,
και θα σε συμβουλευα να κανεις την παπια ,,,
να κανεις τον σταυρο σου ,,,
και να μην του αναφερεις ξανα τιποτα για τα συμβαντα
ν αφησεις τον χρονο να δειξει ,,,
ειναι ο μονος αδιαψευστος μαρτυρας,,,
πολυ φοβαμαι οτι ο αντρας σου θα φυγει ,,,
θα βρει αλλη απο το φβ και θα φυγει ,,,αλλα εσυ πρεπει να παιξεις καλα το παιχνιδι της υπομονης ,,,
γιατι αν πετυχει θα σωθει μια οικογενεια ,,,
αν αποτυχει ετσι οριζε η μοιρα ,,,
εσυ ομως το παλεψες ,,,
δεν θελω να μιλησω για την τυχη σου το πιθανοτερο ειναι να γινω δυσαρεστη ,,,
καθολου δεν ειμαι της αποψης του δεδομενου μη δεδομενου λευκη συμβιωση τεκνα θειοι και τα τοιαυτα ,,,
το παιχνιδι ειναι χαμενο ,,,ηδη ,,,
ολα αυτα λεγονται εξευτελισμος και υποτιμηση της προσωπικοτητος σου ,,,
ειναι περιττα και δεν προσθετουν αντιθετως οδηγουν ακομη πιο συντομα στο τελος ,,,
μακαρι ολα να ειναι μια κριση στον γαμο σας ,,,
Υπάρχουν ζευγάρια που ζουν έξω απο συναισθηματικές συμβάσεις. Τι εννοώ:
έχουν βρει τον τρόπο να ξεπερνούν όσα θεωρούνται σωστά και είναι φυτεμένα στα κεφάλια ολων μας και αγαπιούνται με τρόπο που ταιριάζει σαυτούς αλλά και που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.Ανοιχτά, τίμια και όμορφα.Η μονογαμία δεν είναι για όλους. Οι σχέσεις βγαίνουν σε πολλά σχέδια και για κάθε ζευγάρι υπάρχει (αν υπάρχει) το κατάλληλο..ζευγαρια.. εξω απο "συναισθηματικες" συμβασεις..
.Ποια "συμ-βαση"
αραγε να τα "κανει"
να παραμενουν ζευγαρια;;;
εγω λεω να τον αφησησ να κανει ο,τι θελει
Έγραψα ένα κατεβατό και σβήστηκε...Κουραστικό..Και δεν ήταν γραφτό...Λοιπόν με λίγα λόγια ο άντρας σου ξενέρωσε με την τελευταία(όσο κύριος και να είναι σε όλα τα άλλα) την γνώρισε μέσω μιας δραστηριοτητας την έπλασε στο μυαλό του αλλά ερωτικά εσύ ήσουν καλύτερη για αυτον (υπερ σου τυχερη).Επισης εσύ διαβαζεσε εξυπνη γυναίκα αμέσως κατάλαβες και ελενχες την κατασταση...Άλλοι αντρες δεν δεχονται τίποτα από όλα αυτα κλασικά σου λένε την δικαιολογία περί εμπιστοσύνης...
Τωρα για το φιτ...Καθε αντρας καλοζωησμενος γνωρίζει ότι είναι κελεπου ρι..Αλιμονο να ήταν διαφορετικα...Και εσύ καλοδιατηρημενη διαβαζεσε με το να έχεις σκεφτεί ήδη και τι τύπος θα είναι ο επόμενος λες τέκνο :-) χιούμορ...Καλα θα κανεις ότι και να διαλέξεις.
Ξεχωρισε κάτι περί αγαπιομαστε δύο ανθρωποι που έχουν ενωθει και έχουν δημιουργησει το ομορφοτερο πραγμα...της ζωής (μπορεί να χωρίσουν οι δρόμοι τους , να έχουν στο χρόνο μέσα λίγες κοινες στιγμές , να έχουν τα συναισθήματα θυμού , εγωισμού, εντασης συναίσθηματα απολύτως φυσιολογικα κάποια στιγμή αυτό που θα νιώσουν είναι αγαπη σεβασμος ειδικά όταν γίνουν παππούς και γιαγιά) αγαπιούνται.
Μην ρωτάς άλλο μετά από τόσα που περάσατε ΕΙΣΤΕΕΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΜΑΖΙΙΙ...ξέκινηστε δραστηριοτητες μαζί ένα σινεμά, θέατρο, αν μπορειτε να πάτε κάπου...αν έχετε χρόνο , βγείτε έξω(ΕΔΏ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΌΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ) αυτά τα γνωρίζεις και εσύ...Όσο για το αν νιώθει λύπηση - οικτο η λύπη είναι συναίσθημα...και δεν ειναι απαραίτητα κακό βγάζει ένα νοιάζομαι...για σένα...δεν ξέρω τι φοβάσαι να αντιμετωπισεις...από τον άντρα σου...και δεν θέλεις να χάσεις..πέρα από τον ίδιο...γιατί τα χρόνια ενός γάμου τα μετράς αν έχεις συμφέρον ούτε 30,28, 15 δεν έχουν σημασία...μπροστά στο ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΆ...ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΆ...ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ σε αυτον τον γάμο...ΑΝ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΈΤΣΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΌΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Ξερεις όλοι θέλουμε έναν σύντροφο συζυγο ειδικά όταν έχουμε παιδιά μαζί του να γεράσουμε μαζί...να θελει μονο εμας...άλλες και χωρισμενες ευελπιστούν ότι θα τους γηροκομεισουν...άλλες πάλι
Τελικά κατεβατό μου βγήκε πάλι...Συγγνώμη παιδιά έχει κάτι το pc..τι έλεγα? Άλλες πάλι δίνουν εύκολα ΔΕΎΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΞΈΡΟΥΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΈΧΟΥΝ...όλοι έχουν τον λόγο τους...και εσύ τον δικό σου...να τον θες ακόμη...μην δίνεις τόσο έκταση στο θέμα σου...κατι αλλο μπορεί να είναι πιο σοβαρό...άσε να το λύσει μόνος του είναι μεγάλος άνθρωπος...Μπορεί να μπουχτίσε την ζωή του και την δουλειά του να την βαρέθηκε...και δεν ειναι θέμα ηλικίας.Ηρεμισε μαζί σου θα είναι δύσκολα σε τέτοια ηλικία να τα διαλυσουν όλα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media