αυτή που τους κ@λώνει
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από sAvArA.ζευγαρια.. εξω απο "συναισθηματικες" συμβασεις..
.Ποια "συμ-βαση"
αραγε να τα "κανει"
να παραμενουν ζευγαρια;;;
Μόνο "καλά στερνά" που δεν της έχετε ευχηθεί της γυναίκας!
χαχαχαχαχαχχααχαχΆλλες πάλι όχι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από matakiamoy12άλλες πάλι
γιατί μπαίνεις στη διαδικασία αυτή ;
Παράθεση:
Νομίζω ότι
Σχόλιο # 1 από pegy70
Κολωνει..
Εννοειται αγαπητη;;;
ΚολωνωΚολωνειςΚολωνει..
.Γραφτε το!!
Δεν ειναι κακο ,
οταν σκονταφτουν-ακινητοποιουνται
οι ανθρωποι
και δεν μπορουν να συνεχισουν...
Το δυσκολο ειναι
και να κ@υλωνουν μ αυτο..
.εεε..Τοτε θελει ψαξιμο...
Παράθεση:
Νταξ,συντροφισσα,
Σχόλιο # 43 από ROCK-54
...καλα τα λες κ καπου συμφωνω μαζι σου,αλλα οπα,λιγο με το μαλακο. Η αληθεια σου,οπως κ η αληθεια του κομματος (ενα ειναι το κομμα) ηχει καπως ...brutal
και εγω σε διαβαζω ολιγον τζιτζιφιογκο...
αλλα δεν το κανω θεμα...
υγ. θεια Πεγκυ, με το μπαρδον αμα σε σταναχωρεσα αλλα ειχε παθει αβαρια το τριαξονικο και ημουν στα μαυρα πανια...
σε μερσω τα μαλα για το κοπλιμαν! 20 χρονο...
Κ@=Καυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από sAvArAΚολωνει..
Εννοειται αγαπητη;;;
ΚολωνωΚολωνειςΚολωνει..
.Γραφτε το!!
Δεν ειναι κακο ,
οι ανθρωποι
Το δυσκολο ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από sAvArAΚολωνει..
Εννοειται αγαπητη;;;
ΚολωνωΚολωνειςΚολωνει..
.Γραφτε το!!
Δεν ειναι κακο ,
οι ανθρωποι
Το δυσκολο ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Arxontoula_Ρε παιδιά τώρα, αυτά τα "αξιζε" και τα "δεναξιζε", εγώ δεν τα καταλαβαίνω.
Είναι κάτι σαν να αγοράζεις πλυντήριο; Σου το πασάρουν στον Κωτσόβολο για καλό, κάποια στιγμή σου βγάζει γαριασμένα τα ρούχα και λες "δενάξιζε τα λεφτά του" και το πετάς και ψάχνεις για άλλο;
Ακόμα και Miele αν αγοράσουμε,
όταν του κλωτσάμε συνέχεια με δύναμη την πόρτα για να κλείσει, όταν τού βάζουμε λάθος απορρυπαντικό/μαλακτικό, όταν το υπερφορτώνουμε και το φέρνουμε εκτός προδιαγραφών κάθε μέρα - επειδή "έτσι μας έμαθαν"
τότε ναι, θα χαλάσει. Το συγκεκριμένο, μπορεί λίγο αργότερα.
Μην πω λοιπόν τι αποδεικνύει αυτό!
Καλύτερα να ρωτήσω: Τι μου έκανε (ή δεν μου έκανε) και του φέρομαι έτσι;
Καλύτερα να παίρναμε μια σκάφη με την ξύλινη πλύστρα όπως παλιά, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να αξίζουμε να απολαύσουμε την ξεκούραση που το Miele μας προσφέρει.
Δεν είμαστε εμείς για πλυντήρια..
Τουλάχιστον εμείς οι άνθρωποι, έχουμε "προειδοποιητικά λαμπάκια αλέρτ" που ανάβουν όταν κάποιος, υποσυνείδητα πολλές φορές, μας "κακομεταχειρίζεται", ή ομοίως, κακομεταχειριζόμαστε εμείς.
Χρόνια τώρα, αυτά προσπαθώ να βλέπω, αν τυχόν ανάβει κάποιο.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να επιστραφούμε ως "άχρηστοι".
Ο κατασκευαστής, έφτιαξε ό,τι καλύτερο μπορούσε.
Σειρά μας τώρα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από somebody961Ακόμα και Miele αν αγοράσουμε,
όταν του κλωτσάμε συνέχεια με δύναμη την πόρτα για να κλείσει, όταν τού βάζουμε λάθος απορρυπαντικό/μαλακτικό, όταν το υπερφορτώνουμε και το φέρνουμε εκτός προδιαγραφών κάθε μέρα - επειδή "έτσι μας έμαθαν"
τότε ναι, θα χαλάσει. Το συγκεκριμένο, μπορεί λίγο αργότερα.
Μην πω λοιπόν τι αποδεικνύει αυτό!
Καλύτερα να ρωτήσω: Τι μου έκανε (ή δεν μου έκανε) και του φέρομαι έτσι;Καλύτερα να παίρναμε μια σκάφη με την ξύλινη πλύστρα όπως παλιά, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να αξίζουμε να απολαύσουμε την ξεκούραση που το Miele μας προσφέρει.
Δεν είμαστε εμείς για πλυντήρια..Τουλάχιστον εμείς οι άνθρωποι, έχουμε "προειδοποιητικά λαμπάκια αλέρτ" που ανάβουν όταν κάποιος, υποσυνείδητα πολλές φορές, μας "κακομεταχειρίζεται", ή ομοίως, κακομεταχειριζόμαστε εμείς.
Χρόνια τώρα, αυτά προσπαθώ να βλέπω, αν τυχόν ανάβει κάποιο.Δεν χρειάζεται λοιπόν να επιστραφούμε ως "άχρηστοι".
Ο κατασκευαστής, έφτιαξε ό,τι καλύτερο μπορούσε.
Σειρά μας τώρα!
καλε μου φιλε Σαμ!
Το δυστυχιμα (σχεδον) ολων μας ειναι πως αν και με συνεχως αναμενα ολα τα λαμπακια, φωτεινοι παντογνωστες δεν γιναμε και παμε να καψουμε και τον εγκεφαλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από syntrofissa-Klelia
και εγω σε διαβαζω ολιγον τζιτζιφιογκο...
αλλα δεν το κανω θεμα...
υγ. θεια Πεγκυ, με το μπαρδον αμα σε σταναχωρεσα αλλα ειχε παθει αβαρια το τριαξονικο και ημουν στα μαυρα πανια...
σε μερσω τα μαλα για το κοπλιμαν! 20 χρονο...
επαναστατημενο...εικοσαχρονο! Αν καταλαβαινεις τι γραφω γιατι να μην το κανεις θεμα? Σωθηκαν οι βαλβολινες κ επαθε αβαρια το τριαξονικο κ δεν μπορεις να το φτιαξεις? Ε,τοτενες στον μαστρο Παυλαρα και το επαγγελματικο σου στο Παρακαταθηκων κ Δανειων...
Και ηταν αναγκη να το ξαναγραψεις?
Τοσο επειγον...πια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από matakiamoy12Έγραψα ένα κατεβατό και σβήστηκε...
δωστου μανογαλο κ θα δεισ αποτελεσμα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media