Γεια σας!
Χριστός Ανέστη!Η σχεση μου θα ερθει να δώσουμε λογο σπιτι μου. Οι υπόλοιποι οικογένεια μου δε το ξέρει,νομιζουμ οτι θα ερθουν απλα για φαγητό. Και γω δε ξερω τι να φορεσω !Εσεις τι μου προτείνεται?
Θα έρθει ο άλλος να λογοδοθούν
και η οικογένεια της δεν το ξέρει
και τό μόνο που την προβληματίζει είναι
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ
Αλαλα τα χείλη...
Να δεις από την μετεωρολογική τι καιρό θα κάνει εκείνη την ημέρα και να ντυθείτε αναλόγως,
γιατί,
θα σας πετάξουν όλους έξω, αν σέβονται έστω και ελάχιστα το παιδί τους, δλδ, εσένα.
Εκτός και
α) Κουβαλάνε τα μυαλά σας,
β) ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν το ξέρουν, και απλά σας αφήνουν να παιδιαρίζετε.
Βρε κοπελιά, πάτε καλά;
Είναι δυνατόν έτσι άσκεφτα, να φέρετε εσύ και η οικογένεια τού αγοριού σου, τους δικούς σου σε τέτοια μειονεκτική και άβολη θέση και να μην αντιδράσουν σε αυτήν την "συνωμοσία" που πάτε να παίξετε οικογενειακώς με το αγόρι σου εναντίον τους;
Από εκεί να δεις πόσο εσένα και την οικογένεια σου σας υπολογίζουν...
Σορυ που σου το χαλάω αλλά, αν δω πως η σχέση μου δεν φέρεται με σεβασμό και υπευθυνότητα στους γονείς της,
πώς θα περιμένει έπειτα από εμένα, να σεβαστώ εκείνους και την κόρη τους;
ΥΓ: Λίγη ορθογραφία δεν θα έβλαπτε. Θα μου πεις τώρα, αυτό μάς μάρανε;
Αλλά αυτό το "προτείνεται" και "οι υπόλοιποι οικογένεια" προκαλούν εξόρυξη οφθαλμών!
(όπως όλο βεβαίως βεβαίως)
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Arxontoula_
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ
Αλαλα τα χείλη...
Νταξ ρε συ, είναι σα φλας μπακ από το προηγούμενο περιστατικό
που δεν κοιτάει που έχει πάρει φωτιά το καλύβι, αλλά την προβληματίζει πώς θα βγάλει το χαλκά, χωρίς να την καταλάβει κανείς.
Το ίδιο, δέκα χρόνια νωρίτερα.
Αληθως ο Κυριος.
Ριξε πανω σου ετσι...κατι αναλαφρο...καπως οικειο και χωρις πολλα πολλα, γυαλακια, χαντρες, αποξηραμενα, καπακια της fix και οτι τελος παντων θα ξενιζε τους παρισταμενους, σε ενα τετοιο γεγονος.
Αν δυσκολευεσαι στην επιλογη, βαλε το καλο σου βοιδοτομαρο και ησυχασες.
Ουτως η αλλως σε ξερουν, εκει θα κολλησεις?
Ευχαριστω τους γονεις της Γουιτνευ Χιουστον...(rod stewart μπροστα σε κοινο απονομης γκραμιζ).
Παράθεση:
Το αγόρι μου θα ερθει να δώσουμε λογο (ντυσιμο)
Σχόλιο # 1 από Sofaki_95Γεια σας!
Χριστός Ανέστη!Η σχεση μου θα ερθει να δώσουμε λογο σπιτι μου. Οι υπόλοιποι οικογένεια μου δε το ξέρει,νομιζουμ οτι θα ερθουν απλα για φαγητό. Και γω δε ξερω τι να φορεσω !Εσεις τι μου προτείνεται?
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Sofaki_95
Παμε για σοβαρά! Απλα θα ειναι εκληξη και για τους αλλους,τι αλλο να με προβληματίζει;
σωστό κ αυτό!
Τι αλλο να την προβληματιζει δηλ? Αφου τον θελει
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Arxontoula_
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ
Αλαλα τα χείλη...
Πλάκα-πλάκα, αυτό θα μπορούσες και να το προτείνεις για θέμα του του #ShoppingStar
Τί «Σέξι με δερμάτινα», «Κομψή με Militaire» και «Δείπνο Επανασύνδεσης»...
Να τους βάλει η Καγιά θέμα "Λογοδόσιμο-Εκπληξη", να τρέχουν και να μη φτάνουν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Sofaki_95
Γτ τους φερνουμε σε δύσκολη θεση? Χαρα θα τους ερθει να ξερουν για την κορη τους εαν με δινουν η οχι
νταξ είναι που κ μεις, οι λίγο της παλιάς γενιάς, αυτό το "με δίνω-εις-ει, ουμε-ετε-ίνουν"
το χρησιμοποιούσαμε διαφορετικά, να
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από rosalinda88Τι αλλο να την προβληματιζει δηλ? Αφου τον θελει
ξέρω γω, αν έχει δουλειά π.χ, η ίδια όχι το παιδί, αν της φτάνει να ζήσει κ να ταΐσει κάνα δυο στόματα πχ πάλι...
λέω... σε περίπτωση που δεν πάνε όλα όπως ξέρουμε απ τα παραμύθια, να μην έχει σχέδιο β;
αυτό το που τον θέλει, λύνει όλα τα θέματα του παρόντος κ του μέλλοντος;
Εννοειται οτι απο τη στιγμη που σκεφτεται το ντυσιμο τα εχει σκεφτει ολα τα αλλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από achinos
ξέρω γω, αν έχει δουλειά π.χ, η ίδια όχι το παιδί, αν της φτάνει να ζήσει κ να ταΐσει κάνα δυο στόματα πχ πάλι...
λέω... σε περίπτωση που δεν πάνε όλα όπως ξέρουμε απ τα παραμύθια, να μην έχει σχέδιο β;
αυτό το που τον θέλει, λύνει όλα τα θέματα του παρόντος κ του μέλλοντος;
Με αυτά και με αυτά θα το σκεφτεί πολύ να αναστηθεί πάλι του χρόνου.
Επειδη κανενας δεν της εδωσε ουσιαστικη απαντηση θα της πω εγω.να απαντατε σε αυτα που σας ρωτουν .αν ηθελε τη γνωμη σας για κατι αλλο θα την ζητουσε. Αγορασε νεο φορεμα .το απαιτει η περισταση.δεν ειναι αναγκη να ναι ακριβο κ σιγουρα να φτιαξεις τα μαλλια σου.ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη.να την ζησεις.
Αυτό ας πούμε δεν μπορούσε να το σκεφτεί μόνη της.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από rosalinda88
Επειδη κανενας δεν της εδωσε ουσιαστικη απαντηση θα της πω εγω.να απαντατε σε αυτα που σας ρωτουν .αν ηθελε τη γνωμη σας για κατι αλλο θα την ζητουσε. Αγορασε νεο φορεμα .το απαιτει η περισταση.δεν ειναι αναγκη να ναι ακριβο κ σιγουρα να φτιαξεις τα μαλλια σου.ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη.να την ζησεις.
Αυτο ρωτησε. Προφανως δε μπορουσε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από jane-doΑυτό ας πούμε δεν μπορούσε να το σκεφτεί μόνη της.
Έχεις δίκιο. Δεν ρώτησε αυτό. Είναι που κάνει εντύπωση το λογοδόσιμο στα 2017. Περιμένει δηλαδή κανείς οτι εδω στη δύση (ο θεός να την κάνει) ένας άνθρωπος σ' αυτές τις ηλικίες κοιτάζει να σταθεί στα πόδια του όσο πιο σταθερά γίνεται και αν θελήσει να ζευγαρώσει για οικογένεια, να το κάνει λες και δεν υπάρχει άλλος δίπλα του για το παν ενδεχόμενο που λέει και η achinos πιο πάνω.
Εντυπωσιακό είναι πάντως, που εσυ συγκεκριμένα έχεις ανεβάσει ενα θέμα με κεντρικό πρόβλημα αυτό ακριβως: το οτι είσαι εγκλωβισμένη στο γάμο σου γιατί δεν είσαι βιώσιμη εκτός.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από rosalinda88Επειδη κανενας δεν της εδωσε ουσιαστικη απαντηση θα της πω εγω.να απαντατε σε αυτα που σας ρωτουν .αν ηθελε τη γνωμη σας για κατι αλλο θα την ζητουσε. Αγορασε νεο φορεμα .το απαιτει η περισταση.δεν ειναι αναγκη να ναι ακριβο κ σιγουρα να φτιαξεις τα μαλλια σου.ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη.να την ζησεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από jane-doΑυτό ας πούμε δεν μπορούσε να το σκεφτεί μόνη της.
Κάτσε βρε Ζέην, πώς τα λες έτσι.
Φαντάσου τώρα την οικογένεια του Σοφακίου, να περιμένει για "απλό φαγητό" - το τονίζω, την άλλη οικογένεια.
Κάθεται, μαγειρεύει η μαμά του Σοφακίου τις σπεσιαλιτέ της, ανοίγει τη ντουλάπα, βγάνει εκειχάμου μια μπλούζα, μια φούστα, κάτι απλό τελοσπάντων, ντύνεται και περιμένει τους μουσαφιρέους.
Ομοίως και η άλλη οικογένεια, φοράνε ένα κατιτίς οι άνθρωποι - για ένα απλό τραπέζι πηγαίνουν - αγοράζουν κι ένα ταψί γαλακτομπούρεκο για να μην πάνε με άδεια χέρια, και καταφτάνουν.
Και κάνει μιά, και σκάει μύτη το Σοφάκι γκράν, με μαλλί κομμωτηρίου, φόρεμα τύπου Απόψε Κάνεις Μπαμ ("στολίστηκες κυρά μου στη πένα, στο καντίνι / κι αν κάνεις πως χορεύεις ποτήρι δε θα μείνει")
και μένουν σύξυλοι οι άνθρωποι.
Κι εκεί που την κοιτάνε όλοι και τους έχουν πέσει τα σαγόνια, λέει το Σοφάκι
"Τί; Δεν σας τα'πα; Καλέ, λογοδίνομαι σήμερα, με τα τσίτια θα εμφανιζόμουνα;"
Ενώ, αν φορέσει κάτι απλό και διακριτικό, θα κάτσουν, θα φάνε, ε, θα έρθει κάποια στιγμή και η κουβέντα στο λογοδόσιμο, θα πάει πιο ήπια το πράμα.
Κατάλαβες;
Τα εγκεφαλικά θέλει να προλάβει το Σοφάκι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media