Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απιστια-θεμα χιλιοειπωμενο...

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Murto1975

# 41 στις 4/6/2017
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Έβρου / Αλεξανδρούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 47
'Aρεσαν+: 0%
Τζουλια διαβασα τοσο προσεκτικα αυτα που εγραψες...ειναι τοσο σωστα...τα παιδια μου ειναι μικρα, γενικα νιωθω οτι μπορω να ανταπεξελθω στην ανατροφη τους. Ως εγωιστρια τα μεγαλωσα σχεδον μονη μην αφηνοντας καν τη μητερα μου που μενει διπλα μας να με βοηθησει. Και τα πηγα περιφημα. Ο αντρας μου ειναι καλος πατερας αλλα λειπει πολυ συχνα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη. Εχω καλη δουλεια με καλες αποδοχες. Σε περιπτωση διαζυγιου δε με φοβαμαι. Θα τα καταφερω με τα παιδια. Απο την αλλη με τον αντρα μου εχουμε μια ωραια ζωη. Με εξαιρεση το κερατο μου δειχνει το ενδιαφερον του, παμε ταξιδια, εχουνε μια φαινομενικα καλη ζωη και το βασικο...κοιμομαστε αγκαλια...καθε βραδυ... Ειναι ομως αυτο το σαρακι που δε με αφηνει να απολαυσω αυτα που εχω...Οταν μπαινψ στο χωρο που περισυ κυκοφορουσα και κοιμομουν ορθια, γινομαι κουρελι...θελψ να παρω τα βουνα...

achinos

# 42 στις 4/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Murto1975
θελψ να παρω τα βουνα...

ωραία σκέψη, μια χαρά είναι τα βουνά,

θεραπευτικά, από όλες τις απόψεις.

(σουλλααα... )

Paralia48

# 43 στις 4/6/2017
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Τα πράματα είναι μια χαρά! εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι. Αποφάσισε, τι θέλεις και πράξε το καλύτερο για σένα και τα παιδιά. Τι προτιμάς; Την καλή συντροφική ζωή με το σαράκι, ή να παλέψεις μόινη με τα παιδιά και χωρίς το σαράκι; Εφόσον μπορείς και μόνη, αποφάσισε ελεύθερα!

Ρε Αχινέ, ώρες ώρες τα λες όμως! Με μωρά παιδιά, πρόσφατο το σαράκι, πλήρως εργαζόμενη,  θα βγει να φλερτάρει; Ρωτάς αν έχει διάθεση;
Μερικές φορές τα λες τόοοσο ονειρεμένα, που λέω, τώρα αυτή πού ζει; Αλλά βλέπω την απάντηση : Στο Μονακό! : Εκεί οι πρίγκηπες και οι πριγκηπέσες, ασχολούνται με τις...κοινωνικές συναναστροφές (και τη φοροδιαφυγή) ! Έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και μένει μόνο το κοκό..

Murto1975

# 44 στις 5/6/2017
author
Μου λεει συνεχεια ο αντρας μου:" εγω αν καταλαβαινα οτι ησουν ερωτευμενη με αλλον αντρα θα εκανα το παν να σε κερδισω". Ωραια τα λεει εκ του ασφαλους... μηπως να του πω οτι δηθεν ερωτευτηκα αλλον να δει τη γλυκα?...

Lucrezia_

# 45 στις 5/6/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ρε φιλενάδα, για πόσο ακόμα θα ανέχεσαι τις π@%#ριές που θα σου λέει; Μέχρι να σε τουμπάρει πάλι και να σε πείσει πόσο γλυκό είναι το κέρατο, θα κατεβάζει πολλές ιδέες η κούτρα του, δεν το καταλαβαίνεις; 

Στείλτον για λίγο στη μανούλα του... Να τον κλάψει εκείνη...

angel_l

# 46 στις 5/6/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Murto1975
Μου λεει συνεχεια ο αντρας μου:" εγω αν καταλαβαινα οτι ησουν ερωτευμενη με αλλον αντρα θα εκανα το παν να σε κερδισω". Ωραια τα λεει εκ του ασφαλους... μηπως να του πω οτι δηθεν ερωτευτηκα αλλον να δει τη γλυκα?...

Μήπως μπαίνεις σ ενα παιχνίδι αντεκδίκησης ωστε να τον κάνεις να πονέσει όπως εσυ??Λέμε τωρα..και Μήπως αντί να "κλαψουρίζεις" σ ενα forum για το πως αισθάνεσαι να μιλήσεις καλύτερα σ εκείνον??Επίσης ,συμφωνα με αυτα που γράφεις είσαι οικονομικά ανεξαρτητη ,δυνατή και όλα τα σχετικα αλλα παρόλο το κέρατο που εχεις φαει  δεν θέλεις να χάσεις την "βολέψη" σου γιατι κατα το θεαθήναι είστε ενα πολυ όμορφο ζευγαρι και εχετε μια πολυ ομορφη οικογένεια!!και εχεις και μια αγκαλια το βράδυ που ξερεις οτι την μοιραζεσαι κατα καιρους και με  αλλες..δανεικος ερωτας δηλαδη...αν μπορεις να ζήσεις με αυτο ,απλα αποδεξου το και προχωρησε την ζωη σου αλλα για τις επιλογες μας ειμαστε υπευθυνοι μονο εμεις και κανενας αλλος.Ωστοσο ειμαι σχεδον βεβαιη οτι ολο και καποιον θα βρεις να σε "παρηγορήσει"" την ατυχήσασα...Ομορφες καλημέρες..

achinos

# 47 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Murto1975

Μπα, πιο "γλυκές" είναι οι "άνευ σημασίας" επαφές

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Paralia48

Ρε Αχινέ, ώρες ώρες τα λες όμως! Με μωρά παιδιά, πρόσφατο το σαράκι, πλήρως εργαζόμενη,  θα βγει να φλερτάρει; Ρωτάς αν έχει διάθεση;

γιατί ρε παραλί, απαγορεύεται;

Lucrezia_

# 48 στις 5/6/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Συμφωνώ!!! Να βγει να φλερτάρει!!! Μέσα κι εγώ!!! 

achinos

# 49 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Το φλερτ είναι σε όλους γνωστό κ είναι δοκιμασμένο, ανεβάζει αυτοπεποίθηση.

Κ τα βουνά καλά είναι, φέρνουν μυαλό κ σώμα στην ευθεία.

Murto1975

# 50 στις 5/6/2017
author
Αυτο το "ανευ σημασιας" πολυ θα ηθελα να του το πω μια μερα!!! Μια εκδικηση με το ιδιο νομισμα ισως να με ισορροπουσε. Και δε χρειαζεται να το κανω. Απλα να του πω κατι αναλογο. Τον αντρα μου τον αγαπω. Αλλιως θα ειχα φυγει με χιλια. Απλα ψαχνω τροπο να ισορροπησω μεσα μου... Το θεμα ειναι, αν κανω κατι τετοιο θα ισορροπησω η θα τα κανω χειροτερα?...

angel_l

# 51 στις 5/6/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Την ξέρεις ήδη την απάντηση...

achinos

# 52 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Να πούμε ξανά πως η γυναίκα δε θέλει να χωρίσει, είναι ευχαριστημένη γενικά.

Δε χωρίζεις για ψύλλου πήδημα.
Κ  δε θεωρώ κανενός το "πήδημα" άξιο να διαλύσει μια σχέση που κατά τα άλλα πάει.

Ν αποφύγει να παγιωθεί η διάσταση μεταξύ τους θέλει.
Οπότε ναι, φλερτ, γυμναστήρια, εκδρομές, επιμέλεια του εαυτού της γενικώς, βοηθάει.

Επουλώνει το ναρκισσιστικό της τραύμα.

Γιατί αυτό, που μπαίνουμε σε μια εφ όρου ζωής σχέση, 
με την πεποίθηση πως ο άλλος
 ποτέ δε θα ποθήσει ένα άλλο σώμα πέρα από το δικό μας, ναι

είναι μάλλον ουτοπικό.
Κ για τον εαυτό μας ισχύει το ίδιο.

achinos

# 53 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Murto1975
Το θεμα ειναι, αν κανω κατι τετοιο θα ισορροπησω η θα τα κανω χειροτερα?...

εξαρτάται από τις κόκκινες γραμμές σας, η δικιά σου γραμμή προφανώς βρίσκεται πέρα από την ανευ σημασίας επαφή του συζυγατου σου.

Για τις δικές σου επαφές πού βρίσκεται; συνήθως οι γυναίκες θεωρούν πως αν πάνε έστω κ ευκαιριακά με κάποιον άλλον, η "αγάπη" που νοιώθουν για τη μόνιμη σχέση τους θα εξανεμιστεί, θα μολυνθεί με κάποιο τρόπο. Δε θα ναι ποτέ πια η ίδια.

(καλά, όχι όλες )

καμιά σχέση αυτό με την πραγματικότητα,αλλά μας τόχουν περάσει στο  σκληρό, δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το φάντασμα της υποχρεωτικής μονογαμίας,

παρόλο που υπάρχει πια το τεστ dna.

Aν έχεις τέτοιο κόλλημα, καλύτερα να δοκιμάσεις πιο ήπιες τακτικές.

Δεν ξέρουμε κ τις αντοχές του σκορδόπιστου, γιατί τώρα το παίζει άνετος.

"θα σε διεκδικούσα" μια κουβέντα είναι...

κ μετά ξυπνάει ο ανατολίτης κ τρέχει τους δικηγόρους.

Κ το άλλο που δεν ξέρουμε είναι πόσο χαζή σε θεωρεί, γιατί ότι ο καθένας νομίζει πως είναι πιο ξύπνιος από τον άλλον, είναι άλλο κεφάλαιο, της οικογενειακής ζωής

πιο σοβαρό.

Μια φορά πάντως που το είχα κάνει αυτό σε μια σχέση μου, για να συνεχίσω να είμαι μάχιμη, αφού μου είχε τρίψει στη μούρη μόνος του το κέρατο, έπαθε σοκ.

Αλλά τα είχα πει πολύ παραστατικά, όλες μου οι φαντασιώσεις μαζεμένες. Στο τέλος είχα ερωτευτεί τον... φανταστικό εραστή.

Κ δε χωρίσαμε πάραυτα!!!

τον χώρισα μετά από καιρό εγώ, γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα σάλια του ακόμα κ όταν ήμουν μπροστά... αλλά μ αγαπούσε.

tzoulia59

# 54 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

σ αγαπουσε ,,,και γιατι τον χωρισες βρε αχινε ,,,

για να εισαι 10 χρονια στο σχεσεις ;

το εχω πιασει το υπονοουμενο και μην επεξηγεις ας οψεται το ιμοτικον που μ ενα προσωπο ν ανοιγοκλεινει τα ματια (παρεπιπτοντως ειναι το αγαπημενο μου) θα ξεμπερδευα ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από achinos

εξαρτάται από τις κόκκινες γραμμές σας, η δικιά σου γραμμή προφανώς βρίσκεται πέρα από την ανευ σημασίας επαφή του συζυγατου σου.

Για τις δικές σου επαφές πού βρίσκεται; συνήθως οι γυναίκες θεωρούν πως αν πάνε έστω κ ευκαιριακά με κάποιον άλλον, η "αγάπη" που νοιώθουν για τη μόνιμη σχέση τους θα εξανεμιστεί, θα μολυνθεί με κάποιο τρόπο. Δε θα ναι ποτέ πια η ίδια.

(καλά, όχι όλες )

καμιά σχέση αυτό με την πραγματικότητα,αλλά μας τόχουν περάσει στο  σκληρό, δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το φάντασμα της υποχρεωτικής μονογαμίας,

παρόλο που υπάρχει πια το τεστ dna.

Aν έχεις τέτοιο κόλλημα, καλύτερα να δοκιμάσεις πιο ήπιες τακτικές.

Δεν ξέρουμε κ τις αντοχές του σκορδόπιστου, γιατί τώρα το παίζει άνετος.

"θα σε διεκδικούσα" μια κουβέντα είναι...

κ μετά ξυπνάει ο ανατολίτης κ τρέχει τους δικηγόρους.

Κ το άλλο που δεν ξέρουμε είναι πόσο χαζή σε θεωρεί, γιατί ότι ο καθένας νομίζει πως είναι πιο ξύπνιος από τον άλλον, είναι άλλο κεφάλαιο, της οικογενειακής ζωής

πιο σοβαρό.

Μια φορά πάντως που το είχα κάνει αυτό σε μια σχέση μου, για να συνεχίσω να είμαι μάχιμη, αφού μου είχε τρίψει στη μούρη μόνος του το κέρατο, έπαθε σοκ.

Αλλά τα είχα πει πολύ παραστατικά, όλες μου οι φαντασιώσεις μαζεμένες. Στο τέλος είχα ερωτευτεί τον... φανταστικό εραστή.

Κ δε χωρίσαμε πάραυτα!!!

τον χώρισα μετά από καιρό εγώ, γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα σάλια του ακόμα κ όταν ήμουν μπροστά... αλλά μ αγαπούσε.

tzoulia59

# 55 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

και μονο που διαβασα τα αντιποινα τα γυμναστηρια τα φλερτ  κ ολα αυτα εγινα πτωμα ...

κι αυτα ελοχευουν κι εναν κινδυνο ,,,να ξερεις μεγαλο κινδυνο ,,,

απο το να νιωσεις κενη και ηλιθια 

μεχρι  να φτασεις στο διαζυγιο πιο ευκολα γιατι συνηθως η γυναικα κολλαει με τους εραστες της ...

και  να διευκολυνεις τον συζυγο σου για να σου ζητησει διαζυγιο δρατοντας της ευκαιριας ...

και μετα  μονη( γιατι οι εραστες  συνηθως  γινονται αφαντοι στα δυσκολα ,,,)

να παλευεις με τα 2 παιδια  ,,

το θεμα ειναι ο λογος που εσυ θα καταφυγεις σε κατι τετοιο κι αν οντως ειναι αποτελεσματικος τροπος για να φερεις στον συζυγο σου πιο κοντα ,,,

ποτε δεν πιστευα σε τακτικες αυτου του τυπου οτι φερνουν την λυση στο προβλημα αντιθετως δημιουργουν ακομη μεγαλυτερο συναισθηματικο χασμα στο ζευγαρι ,,,

γιατι ενω εδω εχουμε τον εναν για τον οποιο αμφιβαλουμε για τα συναισθηματα του και κοιταζουμε να τον ξανακερδισουμε  ,,

θα καταληξετε να ειστε  ενα ζευγαρι που δεν εχει κανεις ειλικρινη συανισθηματα για τον αλλον ,,,

ως που νομιζεις οτι θα σε παει αυτο; ,,,

αυτες οι σχεσεις δεν εχουν βιωσιμοτητα και αργα η γρηγορα ερχεται το τελος ,,,

το οτι εχεις μικρα τα παιδια δεν ειναι καλο αλλα και 42 ετων λογικο ειναι ,ποσο μεγαλα να ηταν ,,,

οικονομικα εισαι καλα λες κι αυτο ειναι σημαντικο ,,,

αλλα οπως σου ειπα και στο αλλο ποστ εκτος απο τα χρηματα που ειναι βασικα για την επιβιωση 

ειναι και η καθημερινοτητα με τα παιδια πολυ δυσκολη με τις ευθυνες τους  και το ηθικο κοματι και η προσωπικη σου ισορροπια ,,,

μονος κανεις δεν ειναι ισορροπημενος ,,,αυτο ειναι πιο πανω κι απο βεβαιο ,,,

το να σε τρωει καθε μερα το σαρακι οτι ο κυριος καπου ξενοκοιμαται ,,δεν ειναι και το πιο ευκολο και σε καταλαβαινω ,,,

εμενα η γνωμη μου ειναι η ιδια κανε υπομονη κι αν σου ξεφευγει και καμια ζηλια ανθρωπινο ειναι ,,,

αν σ αγαπαει θα ερθει η ωρα που θα απομακρυνθει ο ιδιος απο εκεινη ,,,

απλα εσυ μην κουνηθεις απο την θεση σου κι αρχισε καμια δραστηριοτητα να ξεφευγεις καμια φιλεναδα κανενα καφεδακι με παρεες κι ως εκει ,,,

ενοειται πως θα προσεχεις την εμφανιση σου οχι υπερβολες 

και αν εχεις και διαθεση και θες και το γυμναστηριο τραβα να κανεις και την γυμναστικουλα σου ,,,

και μετα στα παιδια και στο σπιτι σου ,,,

πιστευω ειναι ο μονος τροπος που μπορει να αποφερει το οποιο θετικο αποτελεσμα ,,,

και θα σωθει και η οικογενεια σου το σημαντικοτερο ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Murto1975
Αυτο το "ανευ σημασιας" πολυ θα ηθελα να του το πω μια μερα!!! Μια εκδικηση με το ιδιο νομισμα ισως να με ισορροπουσε. Και δε χρειαζεται να το κανω. Απλα να του πω κατι αναλογο. Τον αντρα μου τον αγαπω. Αλλιως θα ειχα φυγει με χιλια. Απλα ψαχνω τροπο να ισορροπησω μεσα μου... Το θεμα ειναι, αν κανω κατι τετοιο θα ισορροπησω η θα τα κανω χειροτερα?...

achinos

# 56 στις 5/6/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από tzoulia59

σ αγαπουσε ,,,και γιατι τον χωρισες βρε αχινε ,,,

για να εισαι 10 χρονια στο σχεσεις ;

το εχω πιασει το υπονοουμενο και μην επεξηγεις ας οψεται το ιμοτικον που μ ενα προσωπο ν ανοιγοκλεινει τα ματια (παρεπιπτοντως ειναι το αγαπημενο μου) θα ξεμπερδευα ,,,

,

αυτό εννοείς καλέ τζούλια;

o σχέση μου όταν ήμουν 20 ήταν, μ αυτόν θα έμενα τόσους αιώνες;  

για ποιο λόγο;

Κ αυτό πάλι με το ιστορικό του αλλουνού στο φόρουμ τι σημαίνει;

Πως δεν κάνει τίποτα άλλο;

Καλά δεν το επεξηγώ  εσένα τώρα, αλλά το χω δηλώσει, 

βιογραφικά χωρίς να το θέλω

δε μοιράζω.

Nononsense

# 57 στις 5/6/2017
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 872

Διαβασα μονο το αρχικο ποστ.

Αυτα που λεει για την συμπεριφορα σου ειναι δικαιολογιες πιστευω.

Απλως του αρεσε η πιτσιρικα και οι συμπεριφορες αυτες που λεει (αν ισχυουν) του δινουν απλως ενα ψευτοαλλοθι.

Ακομα και αν ισχυαν, πρεπει να σαι πολυ αλητης για να κερατωνεις την επι 10 ετων γυναικα σου, και μαλιστα με συναδελφο.

Αρέσει στο μέλος VarethikaOla

Murto1975

# 58 στις 5/6/2017
author
Αυτο πιστευω και εγω...οτι ηταν για να γινει ασχετα που εμενα με εβγαλε μετα σκαρτη για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...Απλα αν του κανω θεωρητικα το ιδιο, θελω να δω ποσο μαγκας ειναι...
Αρέσει στο μέλος VarethikaOla

Murto1975

# 59 στις 6/6/2017
author
Από τη μια λεω να μη δινω σημασια, να τα ξεχασω ολα και να ζω τις καλες στιγμες μαζι του...αφου περναμε καλα και μου φερεται καλα, ποιο το νοημα να αναλωνομαι και να μιζεριαζω...αλλωστε, το δηλωνω, τον αγαπω! και πανω που ειναι αποφασισμενη για μια καινουρια (μεσα μου) αρχη, οι κακες σκεψεις κανουν παλι την εμφανιση τους στο μυαλο μου...γιατι μου το εκανε αυτο, πως μπορεσε? Και αν το ξανακανει? Τον σιχαινομαι, τον μισω!...μια πανω μια κατω...εντελως κυκλοθυμικη... Μηπως αρχιζω και τα χανω?...

VarethikaOla

# 60 στις 7/6/2017
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 851
Εγω προσωπικα...την απιστια αντε να τη δικαιολογησω αλλα δε δικαιολογω ποτε το ψεμμα αυτου του ειδους κ το θρασσος-δειλια να τ αρνειτε ολα μεχρι να φερεις αποδειξεις. ΜΕΓΑΣ ΛΟΥΖΕΡ κ ανωριμος οπως το 95% των αντρων...κριμα την ηλικια του...για μενα. Αγορακι οχι αντρας ειναι...κ μετα σου πεταει κ την ΕΝΟΧΗ κ την ευθυνη οτι εσυ τον οδηγησες στην αλλη. Ρε δε μας παραταει λεω εγω.Οτι κ να εκανες η δεν εκανες...αν ηταν ΑΝΤΡΑΣ θα ειχε πρωτα πρωτα ερθει σε σενα να το συζητησετε κ να σου πει οτι σκεφτεται να σε απατησει...αν ειχε αρχ...που δεν εχει! Κ ποιος εχει βεβαια. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ Κ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Σορυ αλλα εγω αν ενας αντρας ηταν τοσο δειλος κ με κοροιδευε κιολας...παιζοντας το αθωος...κ μετα με φορτωνε κ απο πανω με δικαιολογιες του κω... κ μ εκανε να τρεχω ν αλλαζω τον εαυτο μου κ να καλλωπιζομαι κ να το παιζω σεξουαλικη...για να συναγωνιστω με το ΑΝΗΘΙΚΟ πιπινι που δε τη πολυπειρσξε που ηταν παντρεμενος...κ συνεχιζε να της μιλαει κιολας ( η ποιος ξερει κ τι αλλα) δειχνοντας πληρη ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς εμενα...ΔΕ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ πια στα ματια ...σιγουρα οχι εμπιστοσυνη κ προσπαθεια να γινω πιο επιθυμητη για να τον διεκδικησω...σιγα το κελεπουριΚ γιατι να τρεχω εγω σε συμβουλο γαμου κ οχι ..ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ο θρασυδειλος ?Σορυ...αλλα συγχωρεση απο μενα δεν θα ειχε κ ουτε θα τον δικαιολογουσα...ΕΝΗΛΙΚΟΣ ειναι κ εχει ευθυνη των πραξεων κ επιλογων του...δεν ειναι 10χρονο...ηξερε που εμπλεκε κ ΔΙΑΛΕΞΕ τον ΑΝΑΔΡΟ δρομο της αναζητησης λυσης στα θεματα σας σε μια αλλη κ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. Εγω θα εκτιμουσα εναν αντρα που δε κανει τη πουσ...α του κ ΚΡΥΒΕΤΑΙ μετα σα το λαγο...αλλα καποιον που ανοιγει μ' ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ τα χαρτια του κ μου μιλαει ΠΡΙΝ κανει την απιστια...κ ας μου ελεγε κ τη πικρη αληθεια οτι εχει μπει σε πειρασμο να παει με τη μικρη. Πιο ευκολα θα συγχωρουσα ισως τοτε...αν επελεγα να μεινω μαζι του.Αλλα αντρες που τα θελουν ΟΛΑ δικα τους κ το παιζουν διπλο ταμπλο...κ σ εχουν κ δεδομενη μετα οτι θα τρεξεις να ΑΛΛΟΙΩΘΕΙΣ εσυ για τη μαπα τους ...μηπως κ δε τους χασεις...που ΗΔΗ τους εχεις χασει...κ θα τους ξαναχασεις με αλλη κατα πασα πιθανοτηταΣορυ αλλα...παιδια η οχι...εγω θα εφευγα. Δε θα μ ενδιεφερε πια σαν ανθρωπος κ σαν " αντρας".Μετακομιση σ αλλο σπιτι...κ αστον αυτον ν' αναλογιστει ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ κ οχι να στα φορτωνει εσενα. Εγκατελειψε τον ...συξυλο...κ αστον αυτον να σε διεκδικησει. Οχι να βγαινεις κ κοροιδο απο πανω.Αν δεν ενδιαφερθει...ακομα μια αποδειξη οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.