Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Το γεγονός ότι οι άνθρωποι γελούσαν με κάποιες ιδιοφυίες, δεν σημαίνει ότι είναι ιδιοφυία ο οποιοσδήποτε με τον οποίο γελάνε οι άνθρωποι. Γελούσαν με τον Κολόμβο, τον Φούλτον και με τους αδερφούς Ράιτ, γελούσαν όμως και με τον Μπόζο τον κλόουν. (Carl Sagan, 1934 - 1996)
οι ηλιθιοι ειναι σιγουροι για ολα οποτε μπορουν και γελανε με τους αλλους..αν θεοποιεις ομως τις "ιδιοφυιες" ισως βρεθεις κι εσυ να γελας με οποιον τους αμφισβητησει
Η ειρωνιαειναι κυριως πικρα αλλα με ποζα ανετιλας..
καλό!!
Μου αρέσει +
superufo
# 16στις 9/6/2017
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Σχόλιο # 14 από tzoulia59
κι εγω βαριεμαι αυτα τα θεματα που θελουν λεξικο ,,,
βιβλία θέλουν ναι, αλλά λεξικό??
άλλο πάλι αυτό
Μου αρέσει +
superufo
# 17στις 9/6/2017
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
tip έχω λόξα να αποθηκεύω σε word αρχεία διάφορα αποφθευγματα που αλειεύω από το διαδίκτυο και ορισμένα "πιασαρικα" κατά τα γούστα μου τα μοιράζομαι εδώ με σας.
Μπορεί να είναι και ανώνυμα σχόλια από φόρουμς, σαν κι αυτό καλή ώρα
Μου αρέσει +
superufo
# 18στις 9/6/2017
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
... πρέπει να είναι ατάκες, (αμπελο)φιλοσοφίες ή πικρό χιούμορ που συγκεντρώνουν συμπυκνωμένες αλήθειες, είτε έξυπνα νοήματα.
Μου αρέσει +
superufo
# 19στις 9/6/2017
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
-Το σημερινό μου:
Δεν είναι ανάγκη να λες όλη την αλήθεια, μα ό,τι λες να είναι αλήθεια. (Οράτιος)
Μου αρέσει +
kostan1972
# 20στις 9/6/2017
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δυο θεμελιώδεις λογοτεχνικές αρετές: η αναφορά σε υπερφυσικές δυνάμεις και η ειρωνεία.
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί! Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση. Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
στα social media