Χίτλερ, "Οταν νικήσω στον πόλεμο θα στείλω την Πυροσβεστική του Βερολίνου να καταλάβει την Ελβετία!!!".
https://www.youtube.com/watch?v=q9y5eY1hKuE
Να είσαι ο εαυτός σου και να λές αυτό που νιώθεις. Γιατί αυτοί που ενοχλούνται δεν νοιάζονται και αυτοί που νοιάζονται δεν ενοχλούνται."~Dr. Seuss
Το γεγονός ότι οι άνθρωποι γελούσαν με κάποιες ιδιοφυίες, δεν σημαίνει ότι είναι ιδιοφυία ο οποιοσδήποτε με τον οποίο γελάνε οι άνθρωποι. Γελούσαν με τον Κολόμβο, τον Φούλτον και με τους αδερφούς Ράιτ, γελούσαν όμως και με τον Μπόζο τον κλόουν. (Carl Sagan, 1934 - 1996)
https://www.youtube.com/watch?v=_sLtZ1YhgdM
οι ηλιθιοι ειναι σιγουροι για ολα οποτε μπορουν και γελανε με τους αλλους..αν θεοποιεις ομως τις "ιδιοφυιες" ισως βρεθεις κι εσυ να γελας με οποιον τους αμφισβητησει
...παρτο χαλαρα ...αδερφε...
καποτε ειπωμενα που μας κανουν να (χαμο)γελαμε (Colgate μπαρμπαδελι),κουνωντας το κεφαλι (καταφατικα η αρνητικα?)
..."Πολλοι γαμοι θα ηταν ευτυχισμενοι αν ο κυριος δειπνουσε συχνοτερα με την γραμματεα του,παρα με την συζυγο"..."Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο."
Varethikaola
Φιόντορ Μιχάηλοβιτς Ντοστογιέφσκι
Η ειρωνία δεν είναι συχνά, παρά η αιδώς της τρυφερότητας.
(Σκωτ)
και ...
Η ειρωνία είναι η εξευγενισμένη προσβολή.
πιο τραχιά διατύπωση του Αριστοτέλη.
κι εγω βαριεμαι αυτα τα θεματα που θελουν λεξικο ,,,
Παράθεση:
Η ειρωνιαειναι κυριως πικρα αλλα με ποζα ανετιλας..
Σχόλιο # 13 από sAvArA
καλό!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από tzoulia59κι εγω βαριεμαι αυτα τα θεματα που θελουν λεξικο ,,,
βιβλία θέλουν ναι, αλλά λεξικό??
άλλο πάλι αυτό
tip έχω λόξα να αποθηκεύω σε word αρχεία διάφορα αποφθευγματα που αλειεύω από το διαδίκτυο και ορισμένα "πιασαρικα" κατά τα γούστα μου τα μοιράζομαι εδώ με σας.
Μπορεί να είναι και ανώνυμα σχόλια από φόρουμς, σαν κι αυτό καλή ώρα
... πρέπει να είναι ατάκες, (αμπελο)φιλοσοφίες ή πικρό χιούμορ που συγκεντρώνουν συμπυκνωμένες αλήθειες, είτε έξυπνα νοήματα.
-Το σημερινό μου:
Δεν είναι ανάγκη να λες όλη την αλήθεια, μα ό,τι λες να είναι αλήθεια. (Οράτιος)
Δυο θεμελιώδεις λογοτεχνικές αρετές: η αναφορά σε υπερφυσικές δυνάμεις και η ειρωνεία.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media